Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát aki péntek éjszaka négyből háromszor dolgozik, mert taxis, az szerintem számít az ilyen hívásokra. Szóval ezt a random dolgot nem tudom hova rakni, de köszönöm a személyeskedést. Hasonló stílusban annyit tudok javasolni, hogy engedd el ezt a magányos informatikus sztereotip hozzáállást, hátha pozitívabb lesz a világ.hajnal 4kor felhívni valakit random az micsoda?Ki beszél bunkóságról? Nem, alapból sem bunkó egyik sem, különben nem az ő szolgáltatásukat venném igénybe. Teljesen korrekt színvonalú szolgáltatásokról beszélünk, amit plusz lóvéért még magasabb szinten szolgáltatnak.Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Mindezért cserébe pár száz-, egy-kétezer forint nem a világ alkalmanként.
Szokol
de legalább érzem hogy én valaki vagyok míg ő egy senki aki úgy ugrál ahogy én fütyülök (fizetek)
Negritis, a vajda
Te azt hiszed, csak a seggnyalásról szól az egész, pedig nem. A múltkor például otthon hagytam a pénztárcám, de nem volt gond a gyrososnál, másnap rendeztem. És még ezer megy egy példát lehet mondani. A nagyvonalúság hasznos dolog, gyakorold, hidd el, jó lesz! 😊
Szokol
nem szoktam jattot hagyni de a törzshelyeimen mégcsinenek ilyen gondok, más kérdés hogy olyan helyekre járok ahol ez nem gond
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
hajnal 4kor felhívni valakit random az micsoda?Ki beszél bunkóságról? Nem, alapból sem bunkó egyik sem, különben nem az ő szolgáltatásukat venném igénybe. Teljesen korrekt színvonalú szolgáltatásokról beszélünk, amit plusz lóvéért még magasabb szinten szolgáltatnak.Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Szokol
de legalább érzem hogy én valaki vagyok míg ő egy senki aki úgy ugrál ahogy én fütyülök (fizetek)
Negritis, a vajda
Te azt hiszed, csak a seggnyalásról szól az egész, pedig nem. A múltkor például otthon hagytam a pénztárcám, de nem volt gond a gyrososnál, másnap rendeztem. És még ezer megy egy példát lehet mondani. A nagyvonalúság hasznos dolog, gyakorold, hidd el, jó lesz! 😊
Szokol
nem szoktam jattot hagyni de a törzshelyeimen mégcsinenek ilyen gondok, más kérdés hogy olyan helyekre járok ahol ez nem gond
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
De ezek nem feltetlenul csak borravalo miatt kene igy mukodnie.Ki beszél bunkóságról? Nem, alapból sem bunkó egyik sem, különben nem az ő szolgáltatásukat venném igénybe. Teljesen korrekt színvonalú szolgáltatásokról beszélünk, amit plusz lóvéért még magasabb szinten szolgáltatnak.Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Szokol
Negritis, a vajda
Szokol
Ha ismer a gyrosos akkor siman megcsinalja.
Nekem volt hasonlo esetem egy ismeretlen emberrel.itt az alqpszolgaltatas volt az h jo fej es megbizik a masikban mert pl jo hiret fogom kelteni
több mint 1 éve
Ki beszél bunkóságról? Nem, alapból sem bunkó egyik sem, különben nem az ő szolgáltatásukat venném igénybe. Teljesen korrekt színvonalú szolgáltatásokról beszélünk, amit plusz lóvéért még magasabb szinten szolgáltatnak.Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Szokol
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Taps ujra negrinekÉn szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Szokol
Negritis, a vajda
.pont ez.
Es tudom a masik oldalat mert ettermeztem 6 honapig kulfoldon.minimal ber aztan a jatt ami ugy volt ackasszat a fonok kezelte ergo minden zse hozzament es a hetvegen szetosztotta..maganak is hagyott.
Ettermeknek meg masol ra vagyunk vevok kenyszeritve h kiegeszitsuk a fizetesuket....
több mint 1 éve
mind1 én elengedem ezt a témát mer meggyőződés/hit kérdés és nem lehet meggyőzni senkit semmiről úgyse
több mint 1 éve
Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.szal a bunkóságot és alapszolgáltatást korrupcióba öntjük, cserébe szarabb fizetést kapnak papíron így pedig szarabb lesz a nyugdíjuk is (tudom nem lesz...)
Szokol
több mint 1 éve
ez lenne az alap ...Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.Szerintem is ez lenne ennek a lényege. Számomra pont a "szervízdíj" az amit a főnökétől kap, ez az hogy odateszi elém a kaját, piát és nem bunkó. Ha extrán kedves, gyors, segítőkész, szimpatikus, akármi, akkor kapja az extrát tőlem.
Értsd ha paraszt akkor nem kap semmit.
Ha pedig jó fej akkor adok neki.
Van, hogy 10% szervízdíj meg 5% és legszívesebben szarrágóskodnék, hogy ilyen tapló parasztnak nekem ne számolják fel.
Máshol meg inkább adok a szervíz díj felett is.
Mondjuk itthon megértem a szervíz díjat, mert sokan nem hajlandóak ebbe belegondolni.
Toca
Henderson
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Orulok h nem en vagyok csak ilyen..borravalo.Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.Szerintem is ez lenne ennek a lényege. Számomra pont a "szervízdíj" az amit a főnökétől kap, ez az hogy odateszi elém a kaját, piát és nem bunkó. Ha extrán kedves, gyors, segítőkész, szimpatikus, akármi, akkor kapja az extrát tőlem.
Van, hogy 10% szervízdíj meg 5% és legszívesebben szarrágóskodnék, hogy ilyen tapló parasztnak nekem ne számolják fel.
Mondjuk itthon megértem a szervíz díjat, mert sokan nem hajlandóak ebbe belegondolni.
Toca
Henderson
Fodrasz, taxis, felszolgali bakker ez a munkajuk h elvigyen, levagja, kiszolgaljon.penztarosok a lidlben is kaphatnanak mert legutobbi alkalmakkal kurva jo arcok voltak.
Persze ha ugy van hagyok borravalot a "szokasos" helyeken attol fuggetlenul h mi a velemeny rola.
De az orok kedvenc a postas es a nyugdijasok.borravot adnak mert kihozza penzt🤣
több mint 1 éve
Én szeretek borravalót adni: alapvetően azt tapasztaltam, hogy a nagyvonalúság hosszú távon visszaköszön. Pl azt nehéz forintosítani, amikor egy ügyféljelölttel elmegyünk egy megszokott étterembe, kávézóba és megkapja az ember az extra figyelmet a személyzettől, nagyon imponáló tud lenni adott helyzetben a partnernek. De bevallom őszintén, én is élvezem. Vagy ha hajnali 4-kor picsarészegen hívod fel a taxist és nem küld el a kurva anyjába, csak jelzi, hogy bocs haver, nem dolgozok, alszok.Mindezért cserébe pár száz-, egy-kétezer forint nem a világ alkalmanként.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.Szerintem is ez lenne ennek a lényege. Számomra pont a "szervízdíj" az amit a főnökétől kap, ez az hogy odateszi elém a kaját, piát és nem bunkó. Ha extrán kedves, gyors, segítőkész, szimpatikus, akármi, akkor kapja az extrát tőlem.
Toca
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
itt is te döntesz hogy mennyi csak default a 10, de én lehúzom 0ra általába főleg barbába ahol nem csak hogy kurvadrága minden de még a pohárért is fizetszNa már 10% van behúzva alapból? Legutóbb mikor Pesten jártam akkor még leg magam dönthettem h adok-e jattot 😀ha kiírják valaminek az árát akkor az annyiA kedvencem a kocsmákban ez az egyre terjedő tabletes/kioskos fizetős csoda, ahol minden egyes fizetésnél be van állítva a basic 10%. Nyilván majd minden egyes kör italért fizetek nektek 10% extrát... 😀
tüntessék fel a szervízdíjat és egyéb költségeket de tudjam előre hogy mennyi lesz
és a szarrágó főnök fizesse az alkalmazottait rendesen abból amit kér a kajáért, ha nem tudja zárjon be
Negritis, a vajda
Hanni
Beki
Teszik ezt úgy hogy te fáradsz oda a pulthoz és viheted el a rendelésed az asztalodig. "kiszolgálás"barbába "zseniális" igen
De itt legalább opció a 0 is.
Gorcsev
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Na már 10% van behúzva alapból? Legutóbb mikor Pesten jártam akkor még leg magam dönthettem h adok-e jattot 😀ha kiírják valaminek az árát akkor az annyiA kedvencem a kocsmákban ez az egyre terjedő tabletes/kioskos fizetős csoda, ahol minden egyes fizetésnél be van állítva a basic 10%. Nyilván majd minden egyes kör italért fizetek nektek 10% extrát... 😀
tüntessék fel a szervízdíjat és egyéb költségeket de tudjam előre hogy mennyi lesz
és a szarrágó főnök fizesse az alkalmazottait rendesen abból amit kér a kajáért, ha nem tudja zárjon be
Negritis, a vajda
Hanni
több mint 1 éve
Nem szoktam belemenni a szarrágásba és csak azért mert egy pincér köcsög nem szoktam kilőni a dolgokat. 1x reklamáltam mert akkor már paraszt volt és felháborodott hogy szóvá tettem hogy hideg a kaja. 😀ha szar a kiszolgálás nem megyek oda többet és .Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.ha kiírják valaminek az árát akkor az annyide, engem érdekelne. A szarrágás is faszság, mégis együtt élnek vele milliók.....Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
Negritis, a vajda
csi77
Negritis, a vajda
Toca
vagy megnézem hogy mi volt, vagy reklamálok már közben
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Gorcsev
500
Teszik ezt úgy hogy te fáradsz oda a pulthoz és viheted el a rendelésed az asztalodig. "kiszolgálás"ha kiírják valaminek az árát akkor az annyiA kedvencem a kocsmákban ez az egyre terjedő tabletes/kioskos fizetős csoda, ahol minden egyes fizetésnél be van állítva a basic 10%. Nyilván majd minden egyes kör italért fizetek nektek 10% extrát... 😀
Negritis, a vajda
Hanni
De itt legalább opció a 0 is.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 1 éve
az még hagyján mer halál nyugodtan tudom kilőni és legalább lehet fixen kártyával fizetniha kiírják valaminek az árát akkor az annyiA kedvencem a kocsmákban ez az egyre terjedő tabletes/kioskos fizetős csoda, ahol minden egyes fizetésnél be van állítva a basic 10%. Nyilván majd minden egyes kör italért fizetek nektek 10% extrát... 😀
Negritis, a vajda
Hanni
amúgy azt a fost fesztiválokon kezdték tesztelni évekkel ezelőtt
(hellopay vagy mitököm)
több mint 1 éve
ha szar a kiszolgálás nem megyek oda többet és .Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.ha kiírják valaminek az árát akkor az annyide, engem érdekelne. A szarrágás is faszság, mégis együtt élnek vele milliók.....Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
Negritis, a vajda
csi77
Negritis, a vajda
Toca
vagy megnézem hogy mi volt, vagy reklamálok már közben
több mint 1 éve
Én nem értek egyet. Sokkal jobban szeretem ha nincs benne szervízdíj és azután fizetek amit kapok.ha kiírják valaminek az árát akkor az annyide, engem érdekelne. A szarrágás is faszság, mégis együtt élnek vele milliók.....Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
Negritis, a vajda
csi77
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ha kiírják valaminek az árát akkor az annyiA kedvencem a kocsmákban ez az egyre terjedő tabletes/kioskos fizetős csoda, ahol minden egyes fizetésnél be van állítva a basic 10%. Nyilván majd minden egyes kör italért fizetek nektek 10% extrát... 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ha kiírják valaminek az árát akkor az annyide, engem érdekelne. A szarrágás is faszság, mégis együtt élnek vele milliók.....Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
Negritis, a vajda
csi77
több mint 1 éve
Gorcsev
500
szervízdíj
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 1 éve
de, engem érdekelne. A szarrágás is faszság, mégis együtt élnek vele milliók.....Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
Negritis, a vajda
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
szerinted aki fillérre kiszámolja egy asztaltársaságnál, hogy ő mennyit fogyasztott az foglalkozik azzal, hogy adjon jattot?Így hogy adsz jattot?Mondjuk pont ezt az opciót nem használom, max. étteremben, ahol QR kódon lehet leolvasni a számlát, de oda is a Revolut van becsatolva.Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Én hülye azt hittem, hogy 10-15 perc múlva érkezik valami technikus, aki kiszabadítja, aztán mindenki mehet a dolgára.
Kibaszott szar cég. Végeztem is velük.
Kampman
kapitnono
Kampman
Menjen be kp-ért vagy a családban úgyis van másnak, esetleg használja addig a mobilját?
Lúdas Solymi
kapitnono
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
dugo93
4 233
És mi van ha a mobilt is benyeli az ATM? | nehogy komolyan vegyük 😀 |Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Én hülye azt hittem, hogy 10-15 perc múlva érkezik valami technikus, aki kiszabadítja, aztán mindenki mehet a dolgára.
Kibaszott szar cég. Végeztem is velük.
Kampman
kapitnono
Kampman
Menjen be kp-ért vagy a családban úgyis van másnak, esetleg használja addig a mobilját?
Lúdas Solymi
kapitnono
több mint 1 éve
Graz-ban is tilos, télen sem járatják indulás előtt 10 percig benn kuksolva az autót max fűtéssel, mint itthon az okosok 3 fokban. Sőt, szól is a szomszéd, hogy csak az autódat és a jövődet teszed tönkre😀A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom.Nem tudom Bp-n (vagy ahol laksz) miért nem ez a jogszabály, de pl Ausztriában (legalábbis Bécsben) tilos járó motorral várakozni két percnél tovább. Ez pl egy elég értelmes kezdeményezés lehetne az illetékes önkormányzatod felé, ha már úgyis folyton klímavészhelyzetet hirdetünk.
Legközelebb meglátom, most már kimegyek éselküldöm a retkes kurva anyjábamegkérdezem tőle...
warr_b
vpi