Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.Ahogy a rádióban hallottam, meg a kerepesi úton is baleset volt.
több mint 1 éve
- JC6
6 991
és akkor 8.20-kor elkezdtek egy fürdőszobát felújítani egy emelettel lejjebbNe ide írd, hanem a bejárati ajtóra
A KURVA ANYÁDAT TE BAROM, LEGKÖZELEBB ÍRD MÁR KI!
NB2
🙃😆
több mint 1 éve
és akkor 8.20-kor elkezdtek egy fürdőszobát felújítani egy emelettel lejjebb
A KURVA ANYÁDAT TE BAROM, LEGKÖZELEBB ÍRD MÁR KI!
NB2
több mint 1 éve
és akkor 8.20-kor elkezdtek egy fürdőszobát felújítani egy emelettel lejjebbA KURVA ANYÁDAT TE BAROM, LEGKÖZELEBB ÍRD MÁR KI!
több mint 1 éve
Simán összekapcsolhatók, bukott már futárunk sokkal kisebb dologért, de kombinált pontért jogsit. Találhatnának még valami körülményt és akkor biztonságosabbak lennének egy hangyafasznyit az utak.hát az majd kiderül.A tippjeim:Attól pszichopata -- mint megannyi kortársa -- hogy egyetlen egyszer sem terelődött szó a másik karambolozó testi épségére, fordult meg a fejében a hiba lehetősége, vette volna figyelembe a rendőr kompetenciáját a témában. A 8 perces videóban kizárólag a saját igazát sulykolta a nagypofájú nyugger, tekintettel senkire és semmire. Ez már nem önzőség, ez a pszichopátia egyik tünete. Összezárnának egy maréknyi hasonló barmot egy extrém szabaduló szobába, azok közül sokan szemrebbenés nélkül eljátszanák valamelyik Fűrész filmet unszolás nélkül.Jó jó de mi lett a vége a sztorinak?
gyeek
jobbágy#JC6
Mivel a vétkesség megállapítása nem az elszántságon múlik és tudtommal fellebbezni se lehet, az eljáró rendőrt a show után dícséretben részesítették, a biztosító a nyányóra terhelte a károkat, plusz remélhetőleg az alkalmasságát is felülvizsgálják. Ami biztos, hogy az ő mikrokozmoszában mindenki hülye, csak ő nem.
gyeek
1002 Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése 6 pont
03 Közúti baleset okozása (Btk. 235. §, illetve a 2013. június 30-ig hatályban volt 1978. évi IV. törvény 187. §) 9 pont
nem tudom, hogy összekapcsolhatóak-e, de ha igen, ez akkor is csak 15 pont, és 18-tól kell újra vizsgát tenni
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
hát az majd kiderül.A tippjeim:Attól pszichopata -- mint megannyi kortársa -- hogy egyetlen egyszer sem terelődött szó a másik karambolozó testi épségére, fordult meg a fejében a hiba lehetősége, vette volna figyelembe a rendőr kompetenciáját a témában. A 8 perces videóban kizárólag a saját igazát sulykolta a nagypofájú nyugger, tekintettel senkire és semmire. Ez már nem önzőség, ez a pszichopátia egyik tünete. Összezárnának egy maréknyi hasonló barmot egy extrém szabaduló szobába, azok közül sokan szemrebbenés nélkül eljátszanák valamelyik Fűrész filmet unszolás nélkül.Jó jó de mi lett a vége a sztorinak?
gyeek
jobbágy#JC6
Mivel a vétkesség megállapítása nem az elszántságon múlik és tudtommal fellebbezni se lehet, az eljáró rendőrt a show után dícséretben részesítették, a biztosító a nyányóra terhelte a károkat, plusz remélhetőleg az alkalmasságát is felülvizsgálják. Ami biztos, hogy az ő mikrokozmoszában mindenki hülye, csak ő nem.
gyeek
1002 Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése 6 pont
03 Közúti baleset okozása (Btk. 235. §, illetve a 2013. június 30-ig hatályban volt 1978. évi IV. törvény 187. §) 9 pont
nem tudom, hogy összekapcsolhatóak-e, de ha igen, ez akkor is csak 15 pont, és 18-tól kell újra vizsgát tenni
több mint 1 éve
A tippjeim:Attól pszichopata -- mint megannyi kortársa -- hogy egyetlen egyszer sem terelődött szó a másik karambolozó testi épségére, fordult meg a fejében a hiba lehetősége, vette volna figyelembe a rendőr kompetenciáját a témában. A 8 perces videóban kizárólag a saját igazát sulykolta a nagypofájú nyugger, tekintettel senkire és semmire. Ez már nem önzőség, ez a pszichopátia egyik tünete. Összezárnának egy maréknyi hasonló barmot egy extrém szabaduló szobába, azok közül sokan szemrebbenés nélkül eljátszanák valamelyik Fűrész filmet unszolás nélkül.Jó jó de mi lett a vége a sztorinak?
gyeek
jobbágy#JC6
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Attól pszichopata -- mint megannyi kortársa -- hogy egyetlen egyszer sem terelődött szó a másik karambolozó testi épségére, fordult meg a fejében a hiba lehetősége, vette volna figyelembe a rendőr kompetenciáját a témában. A 8 perces videóban kizárólag a saját igazát sulykolta a nagypofájú nyugger, tekintettel senkire és semmire. Ez már nem önzőség, ez a pszichopátia egyik tünete. Összezárnának egy maréknyi hasonló barmot egy extrém szabaduló szobába, azok közül sokan szemrebbenés nélkül eljátszanák valamelyik Fűrész filmet unszolás nélkül.Jó jó de mi lett a vége a sztorinak?
gyeek
több mint 1 éve
Attól pszichopata -- mint megannyi kortársa -- hogy egyetlen egyszer sem terelődött szó a másik karambolozó testi épségére, fordult meg a fejében a hiba lehetősége, vette volna figyelembe a rendőr kompetenciáját a témában. A 8 perces videóban kizárólag a saját igazát sulykolta a nagypofájú nyugger, tekintettel senkire és semmire. Ez már nem önzőség, ez a pszichopátia egyik tünete. Összezárnának egy maréknyi hasonló barmot egy extrém szabaduló szobába, azok közül sokan szemrebbenés nélkül eljátszanák valamelyik Fűrész filmet unszolás nélkül.www.youtube.com/watch?v=XtuDbUk-QxQ&ab_channel=112PressEz mitől pszichopata? Egyszerűen túl öreg, se nem lát, se nem hall, se nem emlékszik, el kellene venni a jogosítványát, oszt annyi 😊
Mindenki a fakabátot fényezi, de miért pont egy ilyen agyhalott pszichopata vén kurvával kell kivételezni a végtelenül türelmes magyarázással amiből szó szerint SEMMIT nem fogott fel a világbajnok.
Vérnyomásnövelő idézetek:
De nem akkor ha én már bent vagyok, mivel nem volt senki. Nekem az jogom...
Ezt feltételezi! Nem azért mert nem láttam, hanem azért mert nem voltak ott!
Uram, idefigyeljen: nem akartam gyorsan menni azért, mert nincs kiírva mi az oka, hogy sárgával világít.
4:18nál Hol van az a tábla?! (És a kereszteződés... -_-)
A STOP az nem azt jelenti.
Maga nem érti meg uram!
Honnan veszi azt, hogy nem figyeltek ŐK és úgy jöttek nekem 50-NEL?
És akkor ők nekem rohannak amikor én lassan megyek!
Na most maga is színezi az egészet! Hát én tudom hogy hova mentem vagy maga?
Azt maga csak gondolja!
Szerintem máson már kattant volna a bilincs ha így okoskodik és kötekszik a zsandárral. Toltad volna ki a csotrogányod egy "dinamikus" faszszopó elé, te sötét matuzsálem! Törött álkapoccsal és bordákkal nem magyaráztál volna ilyen meggyőződéssel!
gyeek
ender1112
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=XtuDbUk-QxQ&ab_channel=112PressEz mitől pszichopata? Egyszerűen túl öreg, se nem lát, se nem hall, se nem emlékszik, el kellene venni a jogosítványát, oszt annyi 😊
Mindenki a fakabátot fényezi, de miért pont egy ilyen agyhalott pszichopata vén kurvával kell kivételezni a végtelenül türelmes magyarázással amiből szó szerint SEMMIT nem fogott fel a világbajnok.
Uram, idefigyeljen: nem akartam gyorsan menni azért, mert nincs kiírva mi az oka, hogy sárgával világít.
Maga nem érti meg uram!
Azt maga csak gondolja!
Szerintem máson már kattant volna a bilincs ha így okoskodik és kötekszik a zsandárral. Toltad volna ki a csotrogányod egy "dinamikus" faszszopó elé, te sötét matuzsálem! Törött álkapoccsal és bordákkal nem magyaráztál volna ilyen meggyőződéssel!
gyeek
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=XtuDbUk-QxQ&ab_channel=112PressMindenki a fakabátot fényezi, de miért pont egy ilyen agyhalott pszichopata vén kurvával kell kivételezni a végtelenül türelmes magyarázással amiből szó szerint SEMMIT nem fogott fel a világbajnok.
Maga nem érti meg uram!
Azt maga csak gondolja!
több mint 1 éve
Semmi gond, bár így lenne, de valahogy nálunk ezt főleg a gáz esetében nem sikerül eltalálni. De most mikor a végső menedékesbe kellett áram esetén átkerülnünk akkor is voltak gondok. Szóval az a biztos ami. 😊Bocsi, nem kötözködés akart lenni, hanem értetlenkedés, Én kb. 10 éve pontosan ugyanannyi gázt/villanyt fizetek hónapról hónapra, 3-4szer leolvasáskor ráfizettem, vagy nem vontak le - ilyenkor is hónapokkal a leolvasás előtt látom, hogy így lesz.Ok nyilván te tudod èn mit tapasztaltam 😉Az átalánynál nem becsülnek. Előző év/12 - ennyit fizetsz minden hónapban. Jelleggörbe sincs.Így van ès úgy számláznak becsülnek akkor is túl ahogy nem szègyellnek kénytelen vagy befizetni ès utána te könyörög vissza a pènzt. Sajnos tapasztalat. Ezèrt mèg mindig ez a kisebbik rossz. A jelleggörbèn annyit kellene mèg igazítani, hogy ingatlan arányosan, mert nem mindegy hogy 300 négyzetméter vagy 100 ès ezt esetünkben nem èn döntöttem el, adott a parókia gyülekezeti ház mèrete pl. De tudom, sokat várok. Közben megjött a számla. 370 köbméter volt 40be került ès a maradèk 60 az 70 ezerbe...arányos...sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
dande2
Teabee
dande2
Teabee
több mint 1 éve
Teabee
718
Bocsi, nem kötözködés akart lenni, hanem értetlenkedés, Én kb. 10 éve pontosan ugyanannyi gázt/villanyt fizetek hónapról hónapra, 3-4szer leolvasáskor ráfizettem, vagy nem vontak le - ilyenkor is hónapokkal a leolvasás előtt látom, hogy így lesz.Ok nyilván te tudod èn mit tapasztaltam 😉Az átalánynál nem becsülnek. Előző év/12 - ennyit fizetsz minden hónapban. Jelleggörbe sincs.Így van ès úgy számláznak becsülnek akkor is túl ahogy nem szègyellnek kénytelen vagy befizetni ès utána te könyörög vissza a pènzt. Sajnos tapasztalat. Ezèrt mèg mindig ez a kisebbik rossz. A jelleggörbèn annyit kellene mèg igazítani, hogy ingatlan arányosan, mert nem mindegy hogy 300 négyzetméter vagy 100 ès ezt esetünkben nem èn döntöttem el, adott a parókia gyülekezeti ház mèrete pl. De tudom, sokat várok. Közben megjött a számla. 370 köbméter volt 40be került ès a maradèk 60 az 70 ezerbe...arányos...sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
dande2
Teabee
dande2
több mint 1 éve
Ok nyilván te tudod èn mit tapasztaltam 😉Az átalánynál nem becsülnek. Előző év/12 - ennyit fizetsz minden hónapban. Jelleggörbe sincs.Így van ès úgy számláznak becsülnek akkor is túl ahogy nem szègyellnek kénytelen vagy befizetni ès utána te könyörög vissza a pènzt. Sajnos tapasztalat. Ezèrt mèg mindig ez a kisebbik rossz. A jelleggörbèn annyit kellene mèg igazítani, hogy ingatlan arányosan, mert nem mindegy hogy 300 négyzetméter vagy 100 ès ezt esetünkben nem èn döntöttem el, adott a parókia gyülekezeti ház mèrete pl. De tudom, sokat várok. Közben megjött a számla. 370 köbméter volt 40be került ès a maradèk 60 az 70 ezerbe...arányos...sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
dande2
Teabee
több mint 1 éve
Teabee
718
Az átalánynál nem becsülnek. Előző év/12 - ennyit fizetsz minden hónapban. Jelleggörbe sincs.Így van ès úgy számláznak becsülnek akkor is túl ahogy nem szègyellnek kénytelen vagy befizetni ès utána te könyörög vissza a pènzt. Sajnos tapasztalat. Ezèrt mèg mindig ez a kisebbik rossz. A jelleggörbèn annyit kellene mèg igazítani, hogy ingatlan arányosan, mert nem mindegy hogy 300 négyzetméter vagy 100 ès ezt esetünkben nem èn döntöttem el, adott a parókia gyülekezeti ház mèrete pl. De tudom, sokat várok. Közben megjött a számla. 370 köbméter volt 40be került ès a maradèk 60 az 70 ezerbe...arányos...sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
Így van ès úgy számláznak becsülnek akkor is túl ahogy nem szègyellnek kénytelen vagy befizetni ès utána te könyörög vissza a pènzt. Sajnos tapasztalat. Ezèrt mèg mindig ez a kisebbik rossz. A jelleggörbèn annyit kellene mèg igazítani, hogy ingatlan arányosan, mert nem mindegy hogy 300 négyzetméter vagy 100 ès ezt esetünkben nem èn döntöttem el, adott a parókia gyülekezeti ház mèrete pl. De tudom, sokat várok. Közben megjött a számla. 370 köbméter volt 40be került ès a maradèk 60 az 70 ezerbe...arányos...sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
én telibeszarom, de ilyet hallottam ismerőstől1.??? Ott a számlán, hogy hány köbmétert/kWh-t fizettem, köv hónapban levonják/ráfizeteksokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
2. 2-3 évre vissza megnézed az éves fogyasztást, elosztod az éveset 12-vel, ráhagysz kicsit, az az átlag, oszt't jónapot. Nekem évekre visszamenőleg max 10-12E volt a kilengés leolvasáskor
Teabee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Teabee
718
1.??? Ott a számlán, hogy hány köbmétert/kWh-t fizettem, köv hónapban levonják/ráfizeteksokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
Negritis, a vajda
2. 2-3 évre vissza megnézed az éves fogyasztást, elosztod az éveset 12-vel, ráhagysz kicsit, az az átlag, oszt't jónapot. Nekem évekre visszamenőleg max 10-12E volt a kilengés leolvasáskor
Szerkesztette: Teabee
több mint 1 éve
sokszor balfasz a szolgáltató túlfizetés eseténMegint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
Teabee
több mint 1 éve
Teabee
718
Megint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....A sok embertől érkező, sokadik érthetően ingerült bejegyzés után muszáj megkérdeznem: mi az érv az átalánnyal szemben?
dande2
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/video-kifosztottak-egy-latasserult-not-zugloban/ezen most rohadtul felkúrtam az agyam! hogy lehet valaki ekkora gané!!!
több mint 1 éve
Megint sikerült érthetetlen gáz árat kihoznia az MVM nek...370 köbméter gáz vs kb 60 köbmèter ès az egyik úgy sejtem 45-50 ezer forint ès a másik is kb ennyi lehet. Esetünkben egyszerűen tarthatlan ez a jelleggörbe dolog ami semmilyen módon nem veszi figyelembe az èpület mèretet pl...pedig kb 2 hetet csak fával fűtöttünk ha összeadom a napokat. S állandóan nem tud az menni....
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Hát, izé, beszélhetünk arról is, de akkor inkább átadnám a szót egy szakértőnek 😊De amúgy, a macskának mehet, sőt kötelező Whiskast adni, vagy ha nem azt adok, mert ne legyünk biszembaszom egészségeszöldek, akkor az nem jó vagy hogy van ez?hirtelen aszittem arról beszélsz hogyan kell a macskát elkészíteni hogy finom legyen 😀
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
De amúgy, a macskának mehet, sőt kötelező Whiskast adni, vagy ha nem azt adok, mert ne legyünk biszembaszom egészségeszöldek, akkor az nem jó vagy hogy van ez?hirtelen aszittem arról beszélsz hogyan kell a macskát elkészíteni hogy finom legyen 😀
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Már ha engedni fogják, hogy tartsál állatot...Mondja ezt a rengeteg tanulmány, ami kényelmesen figyelmen kívül hagyja, hogy milyen formában fogyasztják az emberek a húst,meg mit esznek mellette. Amikor a vörös húst kikiáltották közellenségnek, nagyjából gyorséttermi kajákon élő emberek eredményeire húzták rá a dolgot. Olyan szinten kezdik démonizálni az állati eredetű ételeket, hogy aki szeretne kicsit egészségesebben enni, de csak a mainstreamből tájékozódik, az meg sem meri enni, és többet árt magának mint használ. Az ízeket leszarom, biztos vagyok benne, hogy megoldják majd azt is hogy steak ízű legyen a növénypogácsa, de az felbasz, hogy károsnak kiáltják ki a tápanyagban leggazdagabb ételeket. (nem a parizerre gondolok, a normális minőségű húsok, belsőségek valódi superfoodok, nem muszáj chia maggal meg 26 féle zöldségből készült smoothieval baszkódni) De ez itt a gyűlölkodjünk topik, nem az egészséges táplálkozás, a fenntarthatóságukról meg bevallom kevésbé vagyok képben, de az alapján amiket olvastam ezzel kapcsolatban, ez sem annyira fekete-fehér, mint ahogy sokan előadják. Nekem nagyon nem tetszik hogy erre megy a világ és a legtöbben kérdés nélkül tapsolnak neki, de majd megoldom a nyomoromat valahogy, úgy is az a cél hogy egyszer majd termeljek magamnak pár dolgot, úgy néz ki úgy kell készülni, hogy kell tartani állatot is.Merthogy egészségesebb és a bolygónak is hasznosabb.www.portfolio.hu/uzlet/20230205/igazi-forradalom-jon-a-lidlben-595016Nem lesz itt bevételcsökkenés, kellően beletolták már az emberekbe ezt a növények fognak minket megmenteni, meg a hús egészségtelen mantrát, a többség vígan eszi majd ezeket a szarokat és elhiszi hogy egészségesebb, meg még a bolygót is megmenti.
Csodás, hogy már a telefonom is jobban tudja nálam, hogy mit akarok írni, az autógyártók is jobban tudják, hogy milyen autót szeretnék venni, és most már a boltok is jobban tudják, hogy mit szeretnék enni, mint én magam 😊
Aztán amikor majd szépen elkezd csökkenni a forgalmuk meg a bevételük, akkor csodálkoznak (és szépen elkezdenek árat emelni)...
warr_b
Henderson
Az meg, hogy kinek mi a finomabb, mi ízlik jobban, az sima ízlésvita.
Őszentsége Sobri Jóska
Henderson
Mert kijönnek a hatóságok meg az állatvédők, aztán ha meglátják, hogy a disznaja nem megfelelően van tartva, akkor állatkínzó leszel 😛
De amúgy, a macskának mehet, sőt kötelező Whiskast adni, vagy ha nem azt adok, mert ne legyünk biszembaszom egészségeszöldek, akkor az nem jó vagy hogy van ez?