Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Vagy a Vidám vasárnapot hallgatta 🙂A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom.Én úgy tudom Vasas-szurkoló..
Legközelebb meglátom, most már kimegyek éselküldöm a retkes kurva anyjábamegkérdezem tőle...
warr_b
jobbágy#JC6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom.Nem tudom Bp-n (vagy ahol laksz) miért nem ez a jogszabály, de pl Ausztriában (legalábbis Bécsben) tilos járó motorral várakozni két percnél tovább. Ez pl egy elég értelmes kezdeményezés lehetne az illetékes önkormányzatod felé, ha már úgyis folyton klímavészhelyzetet hirdetünk.
Legközelebb meglátom, most már kimegyek éselküldöm a retkes kurva anyjábamegkérdezem tőle...
warr_b
több mint 1 éve
- JC6
6 991
A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom.Én úgy tudom Vasas-szurkoló..
warr_b
több mint 1 éve
A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom.Ne tedd.
warr_b
Te leszel az első gyanúsított mikor felszed 2-3 szeget a parkolóban.
Azt pedig titokban kell elhelyezni. 😉
több mint 1 éve
A héten már legalább harmadszor állt ide egy világos BMW a ház előtti parkolóba, szigorúan seggel a ház felé, és állt itt legalább egy órát járó motorral, ide pöfögtetve a szarját. Aztán egy óra után kb elhúz. Hogy mi az anyja kínját csinál ilyenkor, mi a szarra vár, azt nem tudom. Legközelebb meglátom, most már kimegyek és
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Tavaly jártam ugyanígy, és ténylegesen két hét volt, mire bemehettem érte. Nevetséges.
Én hülye azt hittem, hogy 10-15 perc múlva érkezik valami technikus, aki kiszabadítja, aztán mindenki mehet a dolgára.
Kibaszott szar cég. Végeztem is velük.
Kampman
több mint 1 éve
Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Nah, ezt képzeld el úgy, hogy a Balkánon történik, nevezetesen Montenegroban, péntek este.
Én hülye azt hittem, hogy 10-15 perc múlva érkezik valami technikus, aki kiszabadítja, aztán mindenki mehet a dolgára.
Kampman
Ráadásul flottás telefonod van, és itthon a munkáltatód pont aznap cseréli a SIM kártyákat, kiadják az újakat, és rögtön kilövik a régieket. Amiről téged nem értesítenek, mivel szabin vagy.
Szóval ott állsz kártya és teló nélkül, zsebedben kb 25 euroval, és fél tank benzinnel. Nos, velem pont ez történt.
(régi sztori, 2014 május, de elég emlékezetes 😊)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Az appban van erre opcio.Így hogy adsz jattot?Mondjuk pont ezt az opciót nem használom, max. étteremben, ahol QR kódon lehet leolvasni a számlát, de oda is a Revolut van becsatolva.Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
Kampman
Menjen be kp-ért vagy a családban úgyis van másnak, esetleg használja addig a mobilját?
Lúdas Solymi
kapitnono
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Beolvasod az asztalon levo QR kodot, kivalasztod a teteleket amit te fogyasztottal a tarsasagbol, aztan beallitod a jattot es fizetsz.
Plusz ertekelni es kommentelni is tudsz.
Cseheknel a Qerko megy, nemtom van-e meg mashol ilyen.
Persze azt nem tudom h forgalmasabb helyen hogy ellenorzik h valoban fizettel-e, de ez altalaban fel se merul h beprobalkozz.
több mint 1 éve
Így hogy adsz jattot?sehogy mer a jatt faszság?
Őszentsége Sobri Jóska
de ne kezdjük megint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Így hogy adsz jattot?Mondjuk pont ezt az opciót nem használom, max. étteremben, ahol QR kódon lehet leolvasni a számlát, de oda is a Revolut van becsatolva.Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
Kampman
Menjen be kp-ért vagy a családban úgyis van másnak, esetleg használja addig a mobilját?
Lúdas Solymi
kapitnono
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.Az a baj ezzel hogy a legtöbb banknál a fizikális kártyád kerül be a mobilalkalmazásba digitalizálva, így viszont ha azt letiltod akkor a mobilfizetés is ugrik. Ilyen esetekre célszerű felkészülni egy alternatív kártyával, akár másik banknál - nekem pl. a fizetési számlámhoz tartozó kártya általában csak lapul a pénztárcámban, és egy másik banknál igényelt hitelkártyát használok rendszeresen. Viszont ha utóbbival gond lenne még mindig nyúlhatok az előbbihez 😊
kapitnono
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Mondjuk pont ezt az opciót nem használom, max. étteremben, ahol QR kódon lehet leolvasni a számlát, de oda is a Revolut van becsatolva.Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
Kampman
Lúdas Solymi
kapitnono
több mint 1 éve
Hát szerintem ja,mobil.Mert ha mondjuk letiltod,az is 1 hónap mire adnak újat.Vagy max családban utalsz valakinek és ő kiveszi az ATM ből,de szerintem a mobil a legegyszerűbb. Fizetni és pénzt felvenni is lehet vele.De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
Kampman
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
De amúgy ilyenkor mi van, amikor az embernek kellene a kártya mindenféle fizetéshez?Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Igen, most adtak nekem egy ilyen tanácsot is.Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
kapitnono
több mint 1 éve
Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én a Cib nél vagyok, és ahol szoktam pénzt felvenni ATM ből,ott már egy ideje nem kell "bedugni" a kártyát,elég csak a chipet odaérinteni, ami szerintem jobb mert így el lehet az ilyet kerülni hogy elnyelje a kártyát az ATM.
Kampman
több mint 1 éve
Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"hát hasonló esetekről tudok a BBnél meg Ersténél is sajnos
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Benyeli a kártyámat az ATM, az OTP-s ügyintéző picsa meg csak annyival nyugtat, hogy "hát majd 2 hét múlva kiszedi valaki, aztán elküldik a számlavezető fiókhoz"Én hülye azt hittem, hogy 10-15 perc múlva érkezik valami technikus, aki kiszabadítja, aztán mindenki mehet a dolgára.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Jól indul ez a nap is, kiment a lakáshoz az asztalos, hogy rakná be a konyhát ha már kész van vele, de nem tudja, mert le kéne csempézni hozzá vagy 2 négyzetméter falat, a burkoló "szakemberek" meg otthonhagyták SSalgótarjánban a kulcsot a szekrényhez, ahova be van zárva az összes szerszám, ilyen nincs de tényleg. xD
#soseköltözünkbazmeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.Éljen a modern társadalom!
Ahogy a rádióban hallottam, meg a kerepesi úton is baleset volt.
Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.üljön át egy másik autóba. BELÜGY
Ventura
több mint 1 éve
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.Ne hagyd hogy hasson az életedre
Ventura
több mint 1 éve
- JC6
6 991
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.Mindenkinek ott az esély és az út a NER-be..
Ventura
több mint 1 éve
A jó kurva anyatok, hogy stadionok épülnek normalis utak és elkerulok helyett. Vagy normalis egeszsegugyi ellátás helyett. Egy ora alatt jutottunk el az arena plazatol a koki terminalig. S nagyjabol, osszesen 1 ora 40 perc míg kb. eljutottunk a repuloterig.legyél gazdagabb és repülj magàngéppel
Ventura
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...