NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Jysk tátaló összeszerelése: 3-4 óra munka utána a legutolsó ajtót akartam feltenni, amikor is DÖBBENETES dolog törént. Észrevettem, hogy a két középső oszlopot felcseréltem, így nem tehető fel az ajtó. Kb a 4. lépés volt az 50ből a két oszlop berakása, ráadásul rengeteg szöggel kellett hátul rögzíteni. Mondjuk úgy, hogy ha most lett volna Az összeomlás castingja, Michael Douglas baszhatta volna a szerepet... 😀jó, de másodikra már biztos gyorsabban ment 😊
Amúgy itt abszolút én voltam a pancser. A jyskes dolgok elég jól vannak csomagolva és érthető is a rajzuk. Mondjuk rohadt sok elemből állnak. 😀
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 234
Kénytelen voltam visszabontani. De talán az idegeimen kívül más nem károsodott.Jysk tátaló összeszerelése: 3-4 óra munka utána a legutolsó ajtót akartam feltenni, amikor is DÖBBENETES dolog törént. Észrevettem, hogy a két középső oszlopot felcseréltem, így nem tehető fel az ajtó. Kb a 4. lépés volt az 50ből a két oszlop berakása, ráadásul rengeteg szöggel kellett hátul rögzíteni. Mondjuk úgy, hogy ha most lett volna Az összeomlás castingja, Michael Douglas baszhatta volna a szerepet... 😀Fel lehet azt tenni. Kalapács- és ütőerő kérdése.
Amúgy itt abszolút én voltam a pancser. A jyskes dolgok elég jól vannak csomagolva és érthető is a rajzuk. Mondjuk rohadt sok elemből állnak. 😀
dugo93
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Jysk tátaló összeszerelése: 3-4 óra munka utána a legutolsó ajtót akartam feltenni, amikor is DÖBBENETES dolog törént. Észrevettem, hogy a két középső oszlopot felcseréltem, így nem tehető fel az ajtó. Kb a 4. lépés volt az 50ből a két oszlop berakása, ráadásul rengeteg szöggel kellett hátul rögzíteni. Mondjuk úgy, hogy ha most lett volna Az összeomlás castingja, Michael Douglas baszhatta volna a szerepet... 😀Fel lehet azt tenni. Kalapács- és ütőerő kérdése.
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 234
Jysk tátaló összeszerelése: 3-4 óra munka utána a legutolsó ajtót akartam feltenni, amikor is DÖBBENETES dolog törént. Észrevettem, hogy a két középső oszlopot felcseréltem, így nem tehető fel az ajtó. Kb a 4. lépés volt az 50ből a két oszlop berakása, ráadásul rengeteg szöggel kellett hátul rögzíteni. Mondjuk úgy, hogy ha most lett volna Az összeomlás castingja, Michael Douglas baszhatta volna a szerepet... 😀Amúgy itt abszolút én voltam a pancser. A jyskes dolgok elég jól vannak csomagolva és érthető is a rajzuk. Mondjuk rohadt sok elemből állnak. 😀
több mint 2 éve
Bahrein? Eros lesz ott a “nyar”. 😁Bahrein első körben, aztán meglátjuk mit dob. Tavasszal tetszett mindkettőnknek, pátomnak instant lett munkája, Ő már két hete kint van, én meg napozok egy kicsit, aztán csak akad nekem is valami.Ennyi nagyon izgi kávé sztori mellé be sem merem már írni, hogy 1 órám vab hátra magyarisztánban. Fél év alatt fel lehet számolni két karriert és kényelmes életet, aztán újrakezdeni pár ezer kilométerrel odébb.Na mesélj, merre az arra? Persze csak ha publikus!
#nelegyenhatássalazéletedre
Isten veled Magyarország.
Hanni
Szokol
Hanni
Két esztendeje mi egy februari honapban voltunk dubaiban. Na arra azt mondom baratsagos idojaras. Milyen teruleten fog parod dolgozni?
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Amugy par hete volt szerencsem egy osztrak billaba beterni.Az h a termekek szebbek mar meg sem lepodok de kb ugyanannyiert be tudsz vasarolni de ha odafigyelsz olcsobban is...csak persze ott az atlagber magasabb.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Szlovenia.hát én kényeztetem a valagamat, bár azt meg kell hagyni, régen szerintem jobb minősége volt a zewának isHunyadi tér, vietnámi: 2400 a 16 tekercses. De az keskenyebb és kisebb tekercs. Nagyon kell vigyázni!Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.madaras teszkó, zewa comofort, 2450 Ft/16 tekercs. én szóltam.
nagylaza, főpohárnok
(ugyanitt érdekes kísérlet is van, Ballantines 7 years bourbon finish, ötezerér'. idrinksen ugyanez 9200, fwiw)
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Floralys 20db 6.99 ami ugye 2922.89 huf
több mint 2 éve
régen minden jobb volthát én kényeztetem a valagamat, bár azt meg kell hagyni, régen szerintem jobb minősége volt a zewának isHunyadi tér, vietnámi: 2400 a 16 tekercses. De az keskenyebb és kisebb tekercs. Nagyon kell vigyázni!Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.madaras teszkó, zewa comofort, 2450 Ft/16 tekercs. én szóltam.
nagylaza, főpohárnok
(ugyanitt érdekes kísérlet is van, Ballantines 7 years bourbon finish, ötezerér'. idrinksen ugyanez 9200, fwiw)
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
de én is zewás vagyok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
hát én kényeztetem a valagamat, bár azt meg kell hagyni, régen szerintem jobb minősége volt a zewának isHunyadi tér, vietnámi: 2400 a 16 tekercses. De az keskenyebb és kisebb tekercs. Nagyon kell vigyázni!Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.madaras teszkó, zewa comofort, 2450 Ft/16 tekercs. én szóltam.
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hunyadi tér, vietnámi: 2400 a 16 tekercses. De az keskenyebb és kisebb tekercs. Nagyon kell vigyázni!Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.madaras teszkó, zewa comofort, 2450 Ft/16 tekercs. én szóltam.
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
több mint 2 éve
Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.madaras teszkó, zewa comofort, 2450 Ft/16 tekercs. én szóltam.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Kösz, egyelőre elég lesz négy-öt kiló.Pottyantós budi, felszabdalt újságpapír, képeslapokkal izlésesen díszített meszelt fal. Imádott gyermekkorom. Semmi sem lett most az első kukoricásunkból, ott szárad és feketélik. Ha Borsodban jársz írj, félreteszek belőle.Anyám mesélte, hogy a falun élő rokonoknál anno mekkora fejlődés volt, amikor a budin a kukoricacsuhéról átváltottak az újságpapírra, onnan meg a wc-papírra. Lehet, hogy visszatérek a kukoricacsuhéra. Nem tudja valaki, hol lehet kapni?Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Mert kényes a valagad és barikással simogatod.
nagylaza, főpohárnok
kittli
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Erről a témáról mindig ez jut az eszembeyoutu.be/1uLnTDdqfCo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 919
Pottyantós budi, felszabdalt újságpapír, képeslapokkal izlésesen díszített meszelt fal. Imádott gyermekkorom. Semmi sem lett most az első kukoricásunkból, ott szárad és feketélik. Ha Borsodban jársz írj, félreteszek belőle.Anyám mesélte, hogy a falun élő rokonoknál anno mekkora fejlődés volt, amikor a budin a kukoricacsuhéról átváltottak az újságpapírra, onnan meg a wc-papírra. Lehet, hogy visszatérek a kukoricacsuhéra. Nem tudja valaki, hol lehet kapni?Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Mert kényes a valagad és barikással simogatod.
nagylaza, főpohárnok
kittli
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Anyám mesélte, hogy a falun élő rokonoknál anno mekkora fejlődés volt, amikor a budin a kukoricacsuhéról átváltottak az újságpapírra, onnan meg a wc-papírra. Lehet, hogy visszatérek a kukoricacsuhéra. Nem tudja valaki, hol lehet kapni?Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Mert kényes a valagad és barikással simogatod.
nagylaza, főpohárnok
kittli
több mint 2 éve
kevesebb kaja kevesebb szarás, szóval minden coolMár én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Mert kényes a valagad és barikással simogatod.
nagylaza, főpohárnok
kittli
több mint 2 éve
Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Mert kényes a valagad és barikással simogatod.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.Ne fossál!
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Már én is unom a "mi mennyibe kerül, húha" topikot, de azé' basszameg már, hogy 2100 HUF-ot fizettem 10 tekercs klotyópapírért a Lidlben. Ez tényleg abnormális.
több mint 2 éve
Ennyi nagyon izgi kávé sztori mellé be sem merem már írni, hogy 1 órám vab hátra magyarisztánban. Fél év alatt fel lehet számolni két karriert és kényelmes életet, aztán újrakezdeni pár ezer kilométerrel odébb.Legjobbakat!
#nelegyenhatássalazéletedre
Isten veled Magyarország.
Hanni
Magyarország külföldre megy, nem hátra. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
De vhol onzoseg az h ne menejtek mert nem latom...egy koltozesnel nem csak az szamit h mennyit keresel es ha sok akkor marad az ember.osszetett dolog ez.Amennyiben nincs eü-gondjuk, és remélem nincs, egy egészséges családban megértik, hogy elköltöztöznétek petey a jövőtök miatt.Nem kell ahhoz eü gond, vannak nagyszülők, akiket az unokázás, a családi látogatások "tartanak életben", ha egyedül élnek akkor meg pláne nem helyettesíti ezt a videochat.
Heisman nádor
Aki meg jól keres, az természetesen továbbra is el tud szépen éldegélni itthon is, és bár eléggé nehéz lenyelni a békát pl az esetben, hogy pár hónap alatt szignifikánsabban kevesebbet ér a fizetésed, pusztán ideológiai okokból egy ilyet az előbbiek tudatában meglépni szinte lehetetlen.
r.baggio
Es ilyen helyzetben igenis onzonek kell lenni mert vegul neked kell megoldanod az eleted.es ezt ugy mondom h nem vagyok egy egoista onzo barom.
több mint 2 éve
Persze!Lehet, én vagyok a legöregebb ezen a fórumon.Figyu Z, pár Sporting-ccuot rendelhetek majd nálatok? Horror a PK 😀
Az ifjúságomat az előző rendszerben éltem, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
(voltam kisdobos, úttörő, KISZ tag, sorállományú katona, amikor dolgozni kezdtem, még párttitkár is volt a cégnél...nem akarom mégegyszer!)
Szüleim már nem élnek és egyke vagyok. Igaz, két házassággal a hátam mögött.
A lányaim nagyok, ők sem fognak itt megöregedni. A kisebbik tavasszal megy megint Lisszabonba klinikai gyakorlatra. (a nagy francia-angol szakon végzett szinkrontolmács) Lehet, elmegyünk vele.... én is, a párom is , aki sokkal fiatalabb nálam ( 😊 ) építőmérnökök vagyunk (én már a Mérnök kamarát nem akarom tovább itthon, ami egy nyugdíjas klub, kb mint az MLSZ)
Ha, hármomból kettőnek lesz azonnal munkája, már megélünk....
Fiam, aki két év múlva érettségizik (ha még lesz Kölcsey Gimnázium) a vizilabdával talán tud majd külföldön boldogulni, ráadásul, jól is tanul.
Úgyhogy mi kössön ide, jelen helyzetben?
Lehet, hogy megkeseredtem, de "levezetni" máshol szeretnék 😊
Úgyhogy abszolút megértem Hannit!
zemanla
Sok sikert!
😀
jobbágy#JC6
Áprisban már federítettem a shopokat! 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
- JC6
7 002
Lehet, én vagyok a legöregebb ezen a fórumon.Figyu Z, pár Sporting-ccuot rendelhetek majd nálatok? Horror a PK 😀
Az ifjúságomat az előző rendszerben éltem, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
(voltam kisdobos, úttörő, KISZ tag, sorállományú katona, amikor dolgozni kezdtem, még párttitkár is volt a cégnél...nem akarom mégegyszer!)
A lányaim nagyok, ők sem fognak itt megöregedni. A kisebbik tavasszal megy megint Lisszabonba klinikai gyakorlatra. (a nagy francia-angol szakon végzett szinkrontolmács) Lehet, elmegyünk vele.... én is, a párom is , aki sokkal fiatalabb nálam ( 😊 ) építőmérnökök vagyunk (én már a Mérnök kamarát nem akarom tovább itthon, ami egy nyugdíjas klub, kb mint az MLSZ)
Fiam, aki két év múlva érettségizik (ha még lesz Kölcsey Gimnázium) a vizilabdával talán tud majd külföldön boldogulni, ráadásul, jól is tanul.
zemanla
Sok sikert!
😀
több mint 2 éve
Lehet, én vagyok a legöregebb ezen a fórumon.Az ifjúságomat az előző rendszerben éltem, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞