Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Én igen, de csak házi készítésűt, boltit nem.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Eddig 5-600ft, most akciós cimkével 1200.
Bazzani
jobbágy#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
\o.Én.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Gondolom még a régi beszerzés van ott.Pölöskei szörpNem az éjjelnappali rablóprímában kell vásárolni 😀 Most voltam Lidl-ben, pont ott voltak a pénztár mellett, 699 akció nélkül.
Bazzani
Hanni a parasztfelkelő
Nálunk a Sparban már emelt áras.
több mint 3 éve
sparban láttam szerdánPölöskei szörpNem az éjjelnappali rablóprímában kell vásárolni 😀 Most voltam Lidl-ben, pont ott voltak a pénztár mellett, 699 akció nélkül.
Bazzani
Hanni a parasztfelkelő
több mint 3 éve
Pölöskei szörpNem az éjjelnappali rablóprímában kell vásárolni 😀 Most voltam Lidl-ben, pont ott voltak a pénztár mellett, 699 akció nélkül.
Bazzani
több mint 3 éve
Jaffán nőttem fel, (meg málnaszörpön) nekem a narancsszörp az Jaffa. 😀A jaffa azt hittem a szocializmussal együtt kihunyt. Az nem a déligyümölcsök tablettásbora?Időről időre veszek a gyereknek hol jaffát, hol citromosat. Amikor már attól tartok megromlik, én iszom meg.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
De a fröccs sokkal jobb.
kittli
vpi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
A jaffa azt hittem a szocializmussal együtt kihunyt. Az nem a déligyümölcsök tablettásbora?Időről időre veszek a gyereknek hol jaffát, hol citromosat. Amikor már attól tartok megromlik, én iszom meg.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
De a fröccs sokkal jobb.
kittli
több mint 3 éve
Lidl Fröcc víz, de jah! 😉Piroska bármilyen + extra szénsavas szentkirályi....Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
ThundersNFL

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Piroska bármilyen + extra szénsavas szentkirályi....Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
#MetooÉn.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Időről időre veszek a gyereknek hol jaffát, hol citromosat. Amikor már attól tartok megromlik, én iszom meg.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
De a fröccs sokkal jobb.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Ez a népegészségügyi termékadó miatt van. Van olyan gagyi szörp, ahol az adó magasabb, mint egy liter termék nagyker beszerzési ára.Pölöskei szörpjaja, szerdán én is belefutottam ugyanebbe (csak elfelejtettem beírni)
Bazzani
NB2
több mint 3 éve
Én.Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Pölöskei szörpIszik még valaki szörpöt 2022-ben? 😃
Bazzani
több mint 3 éve
Ország előre megy nem hátra!Orbán elmehetsz a bandáddal anyádba!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Pölöskei szörpjaja, szerdán én is belefutottam ugyanebbe (csak elfelejtettem beírni)
Bazzani
több mint 3 éve
Pölöskei szörpEddig 5-600ft, most akciós cimkével 1200.
több mint 3 éve
ha azt vesszük, arra kötöttetek szóban megállapodást, hogy az eredetileg megbeszélt napon száll ki Hozzád, szóval ha másik nap ment ki, az már erősen önszorgalomból történt.nem, viszont nagyon csúf dolgokra szólítottam felKedvenc sztorim (vizes):es fizetted?
1. megbeszél, szabit veszek ki
2. nem jön, nem szól, nem veszi fel
3. délután felveszi, közbejött valami,
4. 1-2
5. új szakit keresek, jön, megszerel
.
.
6. random nap csöngetnek, "Itt vagyok", elzavarom
7. "OK, de a kiszállási díjat ki kell fizetni."
Teabee
YoungZeeZee
Teabee
több mint 3 éve
Kértem egy céges Macet, mert a windowsos gép lassú volt, és amúgy is kellett volna már egy új.Ez egy nem olcsó M1 Pro, úgy voltam vele, hogy akkor tényleg jöjjön valami, ami fasza.
Na most:
- a mouseover/hover nem működik egy browserban se. Értsd, youtubeon pl ha mozgatom az egeret nem jön be az alsó sáv, vagy bármi interakció ha felé viszem az egert (hang), csak ha kattintok
- egy restart után nem akarja észlelni a második monitoromat, és sehogy sem tudom visszahozni
Egyelőre nagyon messze vagyok az out of box, minden fasza, Apple, user experience dologtól
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/06/a-szolnoki-hetenyi-geza-korhaz-bejelentette-hogy-nem-tudnak-gyermek-intenzives-ellatas-igenyelo-muteteket-vegezni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ha nem jön el már abszolválta isPesti vagy? Van egy klímás barátom aki tuti nem fog átverni.No offense, de klímát nem ilyenkor szereltetünk 😊És tisztíttatni, hogy a garancia megmaradjon? Egyébként meg akkor csináltatom amikor akarom álá Malackás viccek 😀
NB2
Matthew99
peach
több mint 3 éve
mehetett volna Sobri technikája, hogy oké, te kifizeted a kiszállási díjat, ő meg cserébe kifizeti a két elbaszott munkanapod díjátnem, viszont nagyon csúf dolgokra szólítottam felKedvenc sztorim (vizes):es fizetted?
4. 1-2
.
.
Teabee
YoungZeeZee
Teabee
több mint 3 éve
Nekem jöhetne pm-ben! Köszi!Pesti vagy? Van egy klímás barátom aki tuti nem fog átverni.No offense, de klímát nem ilyenkor szereltetünk 😊És tisztíttatni, hogy a garancia megmaradjon? Egyébként meg akkor csináltatom amikor akarom álá Malackás viccek 😀
NB2
Matthew99
peach
több mint 3 éve
mucsi volt az? 😀nem, viszont nagyon csúf dolgokra szólítottam felKedvenc sztorim (vizes):es fizetted?
4. 1-2
.
.
Teabee
YoungZeeZee
Teabee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!