Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
egy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀már hogy allergiás jellegű tüneteid voltak? ez most a legújabb?
Löfli
több mint 3 éve
Aztamindenit. Kitartást meg jobbulást!filmforgatáson dolgozok asszisztensként, itt nagyon brutál protokollok vannak, kötelező maszkviselés, stáb nagyrészének napi tesztelés, stbegy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀Mi az a munkakör, ahol még mindig tesztelnek ha az ember visszamegy szabiról??Egészségügy?
Löfli
MC12
Löfli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
filmforgatáson dolgozok asszisztensként, itt nagyon brutál protokollok vannak, kötelező maszkviselés, stáb nagyrészének napi tesztelés, stbegy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀Mi az a munkakör, ahol még mindig tesztelnek ha az ember visszamegy szabiról??Egészségügy?
Löfli
MC12

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
mozi, nem?egy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀Mi az a munkakör, ahol még mindig tesztelnek ha az ember visszamegy szabiról??Egészségügy?
Löfli
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
egy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀Mi az a munkakör, ahol még mindig tesztelnek ha az ember visszamegy szabiról??Egészségügy?
Löfli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
egy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀Várjá, anyósom igènyelt mozgó urnát, azt mondták kiviszik, de ugye a Fideszre fog szavazni????így nyíltan 😔😔😔😔 szóval sok esèlye van az ellenzèknek (egyébként magától is rájuk szavaz....)
Löfli
több mint 3 éve
egy hét szabi után visszamegyek dolgozni, erre egyből pozitívat tesztelek, szóval (7) 10 nap karantén, gecijó! mindegy, mozgóurnával még úgyse szavaztam. amúgy először azt hittem csak allergiás vagyok valamire 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
házilag készített granolát ettem ma reggelire, de valahol el lehetett rontva, mert miután beértem a munkahelyemre, erős hányinger és rosszullét tört rám. próbáltam megküzdeni vele, de egy idő után már elviselhetetlen volt. kénytelen voltam berohanni a mosdóba, ahol sikeresen lehánytam magam. remekül indul ez a nap is.vagy ez, vagy benyaltál valamit.
deyell
jobb ulást!
több mint 3 éve
házilag készített granolát ettem ma reggelire, de valahol el lehetett rontva, mert miután beértem a munkahelyemre, erős hányinger és rosszullét tört rám. próbáltam megküzdeni vele, de egy idő után már elviselhetetlen volt. kénytelen voltam berohanni a mosdóba, ahol sikeresen lehánytam magam. remekül indul ez a nap is.Érdekes, amikor szalonnás-kolbászos tojásrántottát zabalok reggelire 3-4 szelet friss kenyérrel, soha nincsenek ilyen tuneteim. 😊
deyell
Viccet félretéve kitartás!
több mint 3 éve
házilag készített granolát ettem ma reggelire, de valahol el lehetett rontva, mert miután beértem a munkahelyemre, erős hányinger és rosszullét tört rám. próbáltam megküzdeni vele, de egy idő után már elviselhetetlen volt. kénytelen voltam berohanni a mosdóba, ahol sikeresen lehánytam magam. remekül indul ez a nap is.
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Pénteken lett volna a legénybúcsúm, erre bazdmeg sikerült ma egy plusszosat tesztelni 😣 haverom legalább megvigasztalt mikor szóltam, hogy elmarad a bulika:Én a tejfakasztót buktam be miatta. Mondjuk nem panaszkodok, mert a gyerek már 3 hetes, tej van bőven, de a bulit szombaton megtartjuk 😀
Mar a haboru a meno, nem a kovid. Inkabb azt mondd, hogy a frontra mesz...
😀
peach
több mint 3 éve
Pénteken lett volna a legénybúcsúm, erre bazdmeg sikerült ma egy plusszosat tesztelni 😣 haverom legalább megvigasztalt mikor szóltam, hogy elmarad a bulika:Mar a haboru a meno, nem a kovid. Inkabb azt mondd, hogy a frontra mesz...
😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
azt hittem vasárnapra 😕ezért járna egy smith 😀
Löfli
több mint 3 éve
Aha, intézzek valamit? 😆Úgy könnyű 😛Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
viszont nincs aki számon kérje mert a csoportom többi tagja espooban van 😀
kétlem hogy fizetnék a repjegyet
Negritis
Nekem sajnos csak a Szabadság térre kéne 😕
warr_bkirályi tévéusák kövi, vízumosztály?
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
azt hittem vasárnapra 😕mondjuk heti 1x így is bejárok általában szerdánként (kedvezményes mozijegy <3)Úgy könnyű 😛Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
Negritis
warr_b
bár a héten épp keddre esett a választás
Negritis

Don't blink!
több mint 3 éve
Úgy könnyű 😛Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
Negritis
warr_b
több mint 3 éve
mondjuk heti 1x így is bejárok általában szerdánként (kedvezményes mozijegy <3)Úgy könnyű 😛Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
Negritis
warr_b
bár a héten épp keddre esett a választás
több mint 3 éve
Úgy könnyű 😛Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
Negritis

több mint 3 éve
Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕nekem elvileg heti 2x kéne bejárnom
Faszom...
warr_b
több mint 3 éve
Nabasszameg, kinyitott az office, a főni azt mondta, szeretné ha a szokásos keddenkénti meeting miatt mindenki bemenne dolgozni keddenként 😕 Faszom...

több mint 3 éve
van megoldás arra hogy ne zavarjon az hogy újraszinkronizálnak valamitjust sayin
több mint 3 éve
Miért kell újra szinkronizálni filmeket, ráadásul pocsèk szinkron hangokat találva...😒🤔 (nem a megszokás miatt...most èpp a Dirty Dancing esett áldozatul)A Dirty Dancing önmagában egy büntetés, el sem tudom képzelni hogy ronthat rajta a szinkron.
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Aha èrtem 😊Miért kell újra szinkronizálni filmeket, ráadásul pocsèk szinkron hangokat találva...😒🤔 (nem a megszokás miatt...most èpp a Dirty Dancing esett áldozatul)Mert lejárt az eredeti jog, és olcsóbb újat gyártani.
dande
warr_b
több mint 3 éve
Miért kell újra szinkronizálni filmeket, ráadásul pocsèk szinkron hangokat találva...😒🤔 (nem a megszokás miatt...most èpp a Dirty Dancing esett áldozatul)Mert lejárt az eredeti jog, és olcsóbb újat gyártani.
dande

több mint 3 éve
Miért kell újra szinkronizálni filmeket, ráadásul pocsèk szinkron hangokat találva...😒🤔 (nem a megszokás miatt...most èpp a Dirty Dancing esett áldozatul)