Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, ez már nekem is feltűnt, hogy a fél fórum it szektorban dolgozik, de senki nincs aki egy kis mellékesért összetákolni a fórumotÉs nincs a fórumon egy JS developer aki megcsinalná?A bowl.hu-s patreon igen, de írtam is, hogy köszönjük, a pénz jelenleg a legkisebb problémaamugy a patreonos penz tenylegesen nalatok kot ki, nem mondjuk az fk-nal?beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbSajnos sehogy se tudom eladni az asszonynak, hogy a heti 50-60 óra munkával járó igazgatói pozíció, a másfél éves gyerek és a lakásvásárlással járó teendők mellett jó buli nekiülni a bowl.hu kódját bogarászni, amit nem is ő írt
briareos
Jelentkezett még egy srác, de ő meg hetek oda nem adott életjelet magáról, nyilván engem is veszettül zavar a helyzet
r.baggio
csebi
r.baggio
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ha van is még nem jelentkezett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
És nincs a fórumon egy JS developer aki megcsinalná?A bowl.hu-s patreon igen, de írtam is, hogy köszönjük, a pénz jelenleg a legkisebb problémaamugy a patreonos penz tenylegesen nalatok kot ki, nem mondjuk az fk-nal?beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbSajnos sehogy se tudom eladni az asszonynak, hogy a heti 50-60 óra munkával járó igazgatói pozíció, a másfél éves gyerek és a lakásvásárlással járó teendők mellett jó buli nekiülni a bowl.hu kódját bogarászni, amit nem is ő írt
briareos
Jelentkezett még egy srác, de ő meg hetek oda nem adott életjelet magáról, nyilván engem is veszettül zavar a helyzet
r.baggio
csebi
r.baggio
több mint 3 éve
A bowl.hu-s patreon igen, de írtam is, hogy köszönjük, a pénz jelenleg a legkisebb problémaamugy a patreonos penz tenylegesen nalatok kot ki, nem mondjuk az fk-nal?beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbSajnos sehogy se tudom eladni az asszonynak, hogy a heti 50-60 óra munkával járó igazgatói pozíció, a másfél éves gyerek és a lakásvásárlással járó teendők mellett jó buli nekiülni a bowl.hu kódját bogarászni, amit nem is ő írt
briareos
r.baggio
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
amugy a patreonos penz tenylegesen nalatok kot ki, nem mondjuk az fk-nal?beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbSajnos sehogy se tudom eladni az asszonynak, hogy a heti 50-60 óra munkával járó igazgatói pozíció, a másfél éves gyerek és a lakásvásárlással járó teendők mellett jó buli nekiülni a bowl.hu kódját bogarászni, amit nem is ő írt
briareos
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbSajnos sehogy se tudom eladni az asszonynak, hogy a heti 50-60 óra munkával járó igazgatói pozíció, a másfél éves gyerek és a lakásvásárlással járó teendők mellett jó buli nekiülni a bowl.hu kódját bogarászni, amit nem is ő írt
briareos
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 3 éve
beszéltünk erről többször, nincs idő, konkrét összeg sem hangzott el, mindig valami más fontosabbKűgyetek pénzt Robiéknak, ingyé ez van.hát a faszom már ebbe a retek forummotorba+100000000000
briareos
sutianap
Sobri Jóska
több mint 3 éve
én küldök minden hónapban, asszem, bár nem tudom követni a PatreontKűgyetek pénzt Robiéknak, ingyé ez van.hát a faszom már ebbe a retek forummotorba+100000000000
briareos
sutianap
Sobri Jóska

több mint 3 éve
Kűgyetek pénzt Robiéknak, ingyé ez van.hát a faszom már ebbe a retek forummotorba+100000000000
briareos
sutianap
több mint 3 éve
hát a faszom már ebbe a retek forummotorba+100000000000
briareos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
"Kedves Naplóm..."peterk?!Mondjuk ha meg mindenkit lenémítunk, akkor a fórum mikroblogként is használható...azért vannak topikok amire már most is igaz ez.
Sobri Jóska
oldalakon át peterkvssobri évek óta változatlan álláspontok ugyanaz újra és újra és újra
briareos
Én meg azt hittem a politika topicba csak én írok egyedül...
Sobri Jóska
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
peterk?!Mondjuk ha meg mindenkit lenémítunk, akkor a fórum mikroblogként is használható...azért vannak topikok amire már most is igaz ez.
Sobri Jóska
oldalakon át peterkvssobri évek óta változatlan álláspontok ugyanaz újra és újra és újra
briareos
Én meg azt hittem a politika topicba csak én írok egyedül...
több mint 3 éve
Micsoda problêmáink vannak, úgy tűnik nincs eléggé itt a háború 😔😔😔😔
több mint 3 éve
joyedeeee nekem is tiltva van, viszont Cypress nemNebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
Nekem amúgy csak Cypress és joyedeee van tiltva, de csak amiatt amit a Patses eredménykövetőkben folyamatosan leműveltek...legalábbis Cypressnél tuti ez az ok, a másik illetőnél passz...
Solymi
igaz mikor utóbbit meglátom, akkor skippelem a hozzászólását a pats-es eredménykövetőben az egészségem miatt 😊
több mint 3 éve
Lehet már nincs 😀Van olyan Pats drukker akinél Cypress nincs letiltva? 😀Nebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
Nekem amúgy csak Cypress és joyedeee van tiltva, de csak amiatt amit a Patses eredménykövetőkben folyamatosan leműveltek...legalábbis Cypressnél tuti ez az ok, a másik illetőnél passz...
Solymi
Nomac
Amúgy még mindig utálja a Patset vagy mostmár a Tampa a gyűlölet tárgya? 😀
Mondjuk ezt a szintű gyűlöletet sose értettem sportolók felé...Cypress még nálam is le van tiltvaVan olyan Pats drukker akinél Cypress nincs letiltva? 😀Nebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
Solymi
Nomac
Norbi mellett, akinek a stílusa engem nagyon zavar, különösen, hogyha vkinek a halálát kívánja
A többi csak bot
Willie Parker
Ilyenkor úgy ki tudnak vetkőzni magukból emberek, aztán ösztönállattá vedlenek vissza... mi van akkor ha valaki közelebbit utálnak? Megverik vagy mi?
több mint 3 éve
Cypress még nálam is le van tiltvaVan olyan Pats drukker akinél Cypress nincs letiltva? 😀Nebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
Solymi
Nomac
Norbi mellett, akinek a stílusa engem nagyon zavar, különösen, hogyha vkinek a halálát kívánja
A többi csak bot
több mint 3 éve
Mondjuk ha meg mindenkit lenémítunk, akkor a fórum mikroblogként is használható...azért vannak topikok amire már most is igaz ez.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Van olyan Pats drukker akinél Cypress nincs letiltva? 😀Nebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
Solymi
több mint 3 éve
Nebassz...plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
csebi
több mint 3 éve
plusz Fungi is visszatert.Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Némítani azt érdemes aki tényleg kreten fullosan de őket általában kidobja a fórum / diadalittasan távoznak, mert nem érti meg őket az itteni libsi nép 😊lófaszt, én még itt vagyok
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nekem is csak ő van rajta, viszont úgy emlékszem, hogy valami spammer bot volt ő nem?samu09Én most megnéztem. Egy bangladesh nevű felhasználó van nemitva, de nagyon régen lehetett mert nem emlékszem rá. Aktív még?
Hanni
[/quote]Lehet.
több mint 3 éve
Nekem is csak ő van rajta, viszont úgy emlékszem, hogy valami spammer bot volt ő nem?samu09Én most megnéztem. Egy bangladesh nevű felhasználó van nemitva, de nagyon régen lehetett mert nem emlékszem rá. Aktív még?
Hanni
[/quote]Nekem azért van egy 7fős listám.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
samu09Én most megnéztem. Egy bangladesh nevű felhasználó van nemitva, de nagyon régen lehetett mert nem emlékszem rá. Aktív még?
[/quote]Nekem is csak ő van rajta, viszont úgy emlékszem, hogy valami spammer bot volt ő nem?