Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Aerosimth - Budapest koncert:
„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”
2 év delay után nekem ez agyfelbaxós 😮
Én is szívesen ülnék egy európai turné bevételén két évet, majd offolom.
Idén nyáron mi lesz a nagyobb fenyegetettség mint korábban? Nyáron valszeg semmi.
Csak a budapesti elővásárlás kb. 1,2milliárd Ft pangó pénz volt 2 évig. Eu számokat már nem is számolok...
Lesz@rom, hogy valakik ezzel kimondottan jól jártak, nekem egy élménnyel kevesebb 😕
Legyen problémamentes a visszafizetés és legalább Nick Mason ne játssza el ugyanezt!
clbass
Figy, nálam ugyanez a helyzet, csak épp a prágai GNR koncerttel.
2020-ban lett volna, erre aztán eltolták, majd tavaly januárban mondták, hogy akkor márciusig lehet pénzt vagy kupont kapni. Aztán jött az, hogy nuku pénz, marad a beváltható kupon '21 végéig bármire, majd gyorsan pontosítottak, hogy akkor '22-ben lesz a koncert és arra érvényes lesz a jegy.

Most nemtom mi lesz, itt már nagyon pedzegetik, hogy márciusban, ha mindenkinek megvan a 2. oltása és a harmadik akár ezzel az újjal, akkor lehet visszaállnak a csehek normális életre és kb. úgy fogják kezelni az Omikront, amíg nem jön más, mint egy influenza szerű vírust vagy hasonló.
Pontos részleteket nem tudok, de próbálkoznak.

Nameg lenne Metallica koncert is, arra még nem néztem rá hogy mikor lenne, de arra is elmennék.
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
Online szülői.
Az aktuális téma: két gyerek megfenyegette a harmadikat szünetben, hogy ha nem viszi be az anyukája telefonját, megverik. Az egyik fenyegető C típusú. 8 éves gyerekekről beszélünk...
warr_b
És a másik? "Jól szituált, stabil anyagi háttérrel rendelkező családból származik"?
gyeek
Nem. Idén jött, egy kis felforgató hülyegyerek, pár hét alatt szétbaszta az osztály kialakult rendjét. Üvöltözik, kurvaanyázza a tanárokat, és persze közben előadja, hogy őt bántják. Az anyja meg semennyire sem együttműködő, hárít.
warr_b
De milyen színű a bőre?
gyeek
Annyira láttam jönni ezt a két kérdést…
clbass
Sanszos, hogy a fajok 1:1-re hozták ezt az aljasságot.
gyeek
Maradjunk annyiban, hogy általánosságban jelentősen torzul az arány az egyik oldalra. Erre ráépül az a probléma, hogy sok családi hátterét tekintve sérült gyermek az előbbi agresszív, domináns mintáját veszi alapul, igyekszik hasonulni, majd lassan eljutunk odáig, hogy tizenéves gyerekek késsel járnak iskolába, lányokat molesztálnak, tanárokat inzultálnak, és kötőszavuk lesz a more…
Sem A, sem B felelőssége nem elvitatható, de itt valami nagyon félresiklott!
clbass
Csak attól tartok, hogy viccből vagy komolyan gondolva, de nehogy eljusson a fórum a krcnfo színvonalára, ahol mindegy mi a hír, vagy a cigányok, vagy a zsidók a szemetek. Nekem amúgy barátnőm szó szerint rendes beás családból való, így szembesülök elég gyakran hogyan árt nekik az előítélet, másrészt öcsémet egy magyargyűlölő cigány gyerek szúrta 4szer hátba és egy hajszálon múlt az élete. Szóval én úgy érzem viszonylag közeli rálátásom van az efféle dolgokra, de amit mindig mondok legyen az cigány, magyar vagy külföldi diák, hogy a legfontosabb próba a tekintet, nem a bőrszín. Ha valakinek a szemében látom a "huncutságot", igyekszem minél jobban kizárni az életemből, ugyanakkor tisztelem a becsületes embereket, mert ritkábbak mint a fehér faj képviselői úgy is, hogy elég vegyes társaságról van szó.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Megint brutál baleset a Váci és a Dózsa György kereszteződésénél, természetesen több bmw is érintett, ezúton is gratulálok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Online szülői.
Az aktuális téma: két gyerek megfenyegette a harmadikat szünetben, hogy ha nem viszi be az anyukája telefonját, megverik. Az egyik fenyegető C típusú. 8 éves gyerekekről beszélünk...
warr_b
És a másik? "Jól szituált, stabil anyagi háttérrel rendelkező családból származik"?
gyeek
Nem. Idén jött, egy kis felforgató hülyegyerek, pár hét alatt szétbaszta az osztály kialakult rendjét. Üvöltözik, kurvaanyázza a tanárokat, és persze közben előadja, hogy őt bántják. Az anyja meg semennyire sem együttműködő, hárít.
warr_b
De milyen színű a bőre?
gyeek
clbass
gyeek
Maradjunk annyiban, hogy általánosságban jelentősen torzul az arány az egyik oldalra. Erre ráépül az a probléma, hogy sok családi hátterét tekintve sérült gyermek az előbbi agresszív, domináns mintáját veszi alapul, igyekszik hasonulni, majd lassan eljutunk odáig, hogy tizenéves gyerekek késsel járnak iskolába, lányokat molesztálnak, tanárokat inzultálnak, és kötőszavuk lesz a more…
Sem A, sem B felelőssége nem elvitatható, de itt valami nagyon félresiklott!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Hyperpigmentált
nagir
A 15 éves negyedikesek már csak ilyenek
több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b
gyeek
warr_b
De milyen színű a bőre?
gyeek
clbass

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b
gyeek
warr_b
De milyen színű a bőre?
gyeek
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Cuki.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Online szülői.
warr_b
gyeek
warr_b
De milyen színű a bőre?
gyeek
Őszintén? Nem tudom 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Hyperpigmentált

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b
gyeek
warr_b
De milyen színű a bőre?

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Online szülői.
warr_b
gyeek

több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Cibbány
több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Nem akartam hogy Sobri lenácizzon 😆

több mint 3 éve
Online szülői.
warr_b
C típus?
csebi
Huszonéves borsodi nagypapa?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Online szülői.
warr_b
C típus?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Online szülői.

több mint 3 éve
Aerosimth - Budapest koncert:
„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”
2 év delay után nekem ez agyfelbaxós 😮
Én is szívesen ülnék egy európai turné bevételén két évet, majd offolom.
Idén nyáron mi lesz a nagyobb fenyegetettség mint korábban? Nyáron valszeg semmi.
Csak a budapesti elővásárlás kb. 1,2milliárd Ft pangó pénz volt 2 évig. Eu számokat már nem is számolok...
Lesz@rom, hogy valakik ezzel kimondottan jól jártak, nekem egy élménnyel kevesebb 😕
Legyen problémamentes a visszafizetés és legalább Nick Mason ne játssza el ugyanezt!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Nekem egyáltalán nincs Nagy Ivó nevű rokonom!

Édes istenem, a gyerek már 20-21 éves, de ezt azóta se tudtam feldolgozni. 😀

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2022/01/30/uj-magyar-keresztnevek-dzseferzon-kassziopeia-es-szahel

Édes faszom 😂
warr_b
Én jobban röhögtem, hogy ismerem aki beadta az Édent, de visszadobták. 😀
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 telex.hu/belfold/2022/01/30/uj-magyar-keresztnevek-dzseferzon-kassziopeia-es-szahel

Édes faszom 😂
warr_b
Most őszintén mondd meg, amióta van Csenge, Nolan, Benett meg Melani nem tök mindegy már?
Ha valaki ekkora hülye szülő, akkor eddig is találhatott "tájidegen" nevet a gyerekének.
Ezek az újak már nem osztanak, nem szoroznak.

(Ismerősöm gyereke elsős, az osztályban -tizenvalahány gyerek- van három Jázmin. Ami amúgy szerintem teljesen elfogadható név, ezek a trendek most. Ne légy boomer.)
Sobri Jóska
Én a minap gondolkoztam el a névnapokat olvasgatva a naptáron mamámnál.
FRÖCCS, Mafla, Darling, Edda, Sába, Pumukli, Nyafi, Limonádé, Szuli, Bumi, Lord, Tacsi, TYUTYU, Silver, Ahmed, APACS, Pongó, Perdita, Snoopy, Úrfi, GARAS, Csöpi, Lussy, Floki, BALAMBÉR, Cherry, DODÓ, Mandarin, BUFI, MUFI, BUNDÁS, Fáni.
Ez csak január, a teljesség igénye nélkül.
Amit nem vágok, hogy a fonetikus leírásnak miként felel meg a Snoopy, Lussy és Cherry.
Cherry Fröccs, mekkora keresztnév lenne egy alkesz gyerekének.
Vagy a Tacsi Snoopy egy kutyaimádó gyerekének.
Mikey
te nem a kutyanévnaptárat olvastad véletlenül? 😀
Löfli
Hát kutyás képek voltak rajta, most hogy kérded. 😀

Amennyi számomra értelmezhetetlen engedélyezett név van már, fel nem merült bennem hogy ezek nem emberi névnapok. Pláne hogy az sem merült fel bennem, amúgy kutyaimádóként, hogy vannak rendes kutyanévnapok. 😀
Mikey
ha lehet valakinek Dzseferzonnak vagy Kassziopeiának hívni, miért ne lehetne kutyanévnaptár? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve

Édes faszom 😂
warr_b
Én is utálom, hogy állami engedély kell ahhoz, hogy milyen nevet adj a gyerekednek. Vagy nem erre céloztál? 😀
ender1112
😀
De, természetesen 😉

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

Édes faszom 😂
warr_b
Én is utálom, hogy állami engedély kell ahhoz, hogy milyen nevet adj a gyerekednek. Vagy nem erre céloztál? 😀
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

Édes faszom 😂
warr_b
Most őszintén mondd meg, amióta van Csenge, Nolan, Benett meg Melani nem tök mindegy már?
Ha valaki ekkora hülye szülő, akkor eddig is találhatott "tájidegen" nevet a gyerekének.
Ezek az újak már nem osztanak, nem szoroznak.

(Ismerősöm gyereke elsős, az osztályban -tizenvalahány gyerek- van három Jázmin. Ami amúgy szerintem teljesen elfogadható név, ezek a trendek most. Ne légy boomer.)
Sobri Jóska
Én a minap gondolkoztam el a névnapokat olvasgatva a naptáron mamámnál.
FRÖCCS, Mafla, Darling, Edda, Sába, Pumukli, Nyafi, Limonádé, Szuli, Bumi, Lord, Tacsi, TYUTYU, Silver, Ahmed, APACS, Pongó, Perdita, Snoopy, Úrfi, GARAS, Csöpi, Lussy, Floki, BALAMBÉR, Cherry, DODÓ, Mandarin, BUFI, MUFI, BUNDÁS, Fáni.
Ez csak január, a teljesség igénye nélkül.
Amit nem vágok, hogy a fonetikus leírásnak miként felel meg a Snoopy, Lussy és Cherry.
Cherry Fröccs, mekkora keresztnév lenne egy alkesz gyerekének.
Vagy a Tacsi Snoopy egy kutyaimádó gyerekének.
Mikey
te nem a kutyanévnaptárat olvastad véletlenül? 😀
Löfli
Hát kutyás képek voltak rajta, most hogy kérded. 😀

Amennyi számomra értelmezhetetlen engedélyezett név van már, fel nem merült bennem hogy ezek nem emberi névnapok. Pláne hogy az sem merült fel bennem, amúgy kutyaimádóként, hogy vannak rendes kutyanévnapok. 😀

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May