Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem is mondták már, hogy rakjak félre 1-1,5 millió forintot lakásvásárlós ügyintézésre, mert csak úgy megy a pénz 😊Ezek gondolom eltörpülnek amellett, amelye(ke)t a banknak fogsz fizetni havonta......Ma megtörtént végre, utána a földhivatalnak még 26-ot kellett fizetni 2×2 percnyi ügyintézésért30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
Negritis
r.baggio
csi77
több mint 3 éve
30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftLegyen minden ingyen inkább. Értékbecslő, földhivatal, közjegyző…
r.baggio
Vávává, ha készpénzes vevők vagytok, akkor nincs közjegyző… hmm hmm.
Valamit valamiért tesó
több mint 3 éve
Ezek gondolom eltörpülnek amellett, amelye(ke)t a banknak fogsz fizetni havonta......Ma megtörtént végre, utána a földhivatalnak még 26-ot kellett fizetni 2×2 percnyi ügyintézésért30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
Negritis
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Csok miatt illetékmentes a vásárlásés akkor majd még lesz egy szebb összeg a navnak isMa megtörtént végre, utána a földhivatalnak még 26-ot kellett fizetni 2×2 percnyi ügyintézésért30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
Negritis
r.baggio
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftMi volt, hogy 40 percre fizettunk 1,5-2 milliot angol jogositvanyosnak, aztan meg a munkat is az egyik jeloltunk vegezte el nekik 😛 Ez ilyen.
r.baggio
több mint 3 éve
és akkor majd még lesz egy szebb összeg a navnak isMa megtörtént végre, utána a földhivatalnak még 26-ot kellett fizetni 2×2 percnyi ügyintézésért30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
Negritis
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ma megtörtént végre, utána a földhivatalnak még 26-ot kellett fizetni 2×2 percnyi ügyintézésért30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 fta közjegyzők a legnagyobb élősködők a végrehajtók után.
r.baggio
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Hát, mára is maradt pár barom az utakra, főleg a 67-és északi végére meg az M7-esre.Én ma fel tudtam menni Kelenföldig, és utána hazajönni Tatabányára az 1-es úton úgy, hogy egyetlen idiótával sem találkoztam.
slowmotion
| Lehet én voltam az? 😂 |
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ftvégre aláírjátok a hitelt?
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
30 perc a közjegyzőnél, piff 150 000 ft

---
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=iQ1NlrPzNMQSajnos, ehhez is csak illusztráció van:Videót !!! 😊Majdnem elfelejtettem átküldeni. Légy óvatos!Akkor ne gondolj rá.Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
Őrizetbe vettek négy indiai vadászt, mert megerőszakoltak egy bengáli varánuszt. Az elkövetők videóra is felvették a tettüket. Az erőszakra akkor derült fény, amikor az erdészeti hatóságok ellenőrizték a telefonjukat.
A videókon az India Today szerint az látható, hogy a négy férfi csoportosan erőszakolja meg az állatot a Maharashthrához közeli erdőben.
A bengáli varánusz védett állat Indiában. Még akkor is hét évig terjedő börtönbüntetés várna a négy férfira ha nem ilyen kifejezetten undorító módon bántották volna a példányt.
ozibozi
NB2
nagylaza
Pláne ne naponta többször.
Sobri Jóska
rtl.hu/bulvar/2022/04/17/hugycso-fulhallgato
nagylaza
ozibozi
rtl.hu/bulvar/2022/04/13/onkielegites-sulyzo-fenek-bennragad-orvos
nagylaza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hát, mára is maradt pár barom az utakra, főleg a 67-és északi végére meg az M7-esre.
több mint 3 éve
Szerintem kis időre leiratkozok a topikrólTe vagy a Mercis vagy a szakadt Mazdas akit utalunk ? 😀
dancogo
több mint 3 éve
Szerintem kis időre leiratkozok a topikról
több mint 3 éve
Sajnos, ehhez is csak illusztráció van:Videót !!! 😊Majdnem elfelejtettem átküldeni. Légy óvatos!Akkor ne gondolj rá.Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
Őrizetbe vettek négy indiai vadászt, mert megerőszakoltak egy bengáli varánuszt. Az elkövetők videóra is felvették a tettüket. Az erőszakra akkor derült fény, amikor az erdészeti hatóságok ellenőrizték a telefonjukat.
A videókon az India Today szerint az látható, hogy a négy férfi csoportosan erőszakolja meg az állatot a Maharashthrához közeli erdőben.
A bengáli varánusz védett állat Indiában. Még akkor is hét évig terjedő börtönbüntetés várna a négy férfira ha nem ilyen kifejezetten undorító módon bántották volna a példányt.
ozibozi
NB2
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
ozibozi
rtl.hu/bulvar/2022/04/13/onkielegites-sulyzo-fenek-bennragad-orvos
több mint 3 éve
Videót !!! 😊Majdnem elfelejtettem átküldeni. Légy óvatos!Akkor ne gondolj rá.Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
ozibozi
NB2
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 3 éve
Majdnem elfelejtettem átküldeni. Légy óvatos!Akkor ne gondolj rá.Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
ozibozi
NB2
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Holnap ugyanez lesz, csak páran tütükéznek is melléÉn se akartam hinni a szememnek, amikor nekem is megköszönte először egy BMW-s... 😀Ennyi nyomorult agyhalott autóst, mint amennyivel ma "találkoztam", hihetetlen. Végre tavasz van, süt a nap, szép az idő, ún. hosszúhétvége, ünnep és ő idióta, mert csak.Fogadjunk hogy én többel találkoztam pénteken. Az egyik majdnem nekem jött 140-nél mert ő Merci…
Mikey
De amúgy húsvét ilyen, mindig kibebaszott sok kreten van ilyenkor. Mondjuk a pénteki nap feltűnően sok volt.
Ma amúgy nekem szerencsém volt senki nem akart kinyírni, még az egyik BMW-s és egy Mercis is megköszönte hogy elengedtem.
Nem hittem a szememnek. 😀
Toca
Ez most nem mercis, nem béemvés, nem audis volt, hanem egy szakadt Mazda. Utána valami SUV-s, aztán egy VW, egy "fekete" nememlékszemmi, végül hazafelé egy Alfa. Sokszor hallgattam, hogy húsvétkor előkerül sok idióta, de ma ezt így töményen kaptam meg.
Mikey
több mint 3 éve
Én se akartam hinni a szememnek, amikor nekem is megköszönte először egy BMW-s... 😀Ennyi nyomorult agyhalott autóst, mint amennyivel ma "találkoztam", hihetetlen. Végre tavasz van, süt a nap, szép az idő, ún. hosszúhétvége, ünnep és ő idióta, mert csak.Fogadjunk hogy én többel találkoztam pénteken. Az egyik majdnem nekem jött 140-nél mert ő Merci…
Mikey
De amúgy húsvét ilyen, mindig kibebaszott sok kreten van ilyenkor. Mondjuk a pénteki nap feltűnően sok volt.
Ma amúgy nekem szerencsém volt senki nem akart kinyírni, még az egyik BMW-s és egy Mercis is megköszönte hogy elengedtem.
Toca
Ez most nem mercis, nem béemvés, nem audis volt, hanem egy szakadt Mazda. Utána valami SUV-s, aztán egy VW, egy "fekete" nememlékszemmi, végül hazafelé egy Alfa. Sokszor hallgattam, hogy húsvétkor előkerül sok idióta, de ma ezt így töményen kaptam meg.
több mint 3 éve
Ennyi nyomorult agyhalott autóst, mint amennyivel ma "találkoztam", hihetetlen. Végre tavasz van, süt a nap, szép az idő, ún. hosszúhétvége, ünnep és ő idióta, mert csak.Fogadjunk hogy én többel találkoztam pénteken. Az egyik majdnem nekem jött 140-nél mert ő Merci…
Mikey
több mint 3 éve
Ennyi nyomorult agyhalott autóst, mint amennyivel ma "találkoztam", hihetetlen. Végre tavasz van, süt a nap, szép az idő, ún. hosszúhétvége, ünnep és ő idióta, mert csak.
több mint 3 éve
Akkor ne gondolj rá.Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
ozibozi
NB2
nagylaza
több mint 3 éve
Kösz, én nem kérek belőle, már a gondolattól is hányok.Csoportosan erőszakoltak meg egy varánuszt Indiában, négy férfi őrizetbenvideó linkjét meg a Mikulás hozza? 😊
ozibozi
NB2
több mint 3 éve
Pedig olyan jó ember volt az edző úr, mindig előre köszönt... illetve, hát, az élsport ilyen, néha elcsattan egy-két pofon, nekem se ártott, ember lett belőlem, stb.telex.hu/sport/2022/04/17/szilagyi-liliana-kadarka-interju-bantalmazas-vadak