Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
 youtu.be/s1opx0DY0eg
NB2
Mégis mi a fasz járhatott a fejében???🤬
Nagyon remélem megjutalmazzák a rendőrök!
nagir
tizenöt perc hírnév
slowmotion
A mai zseni:
 m.youtube.com/watch?v=XolWBTSao-A
empty taxi
ezért főleg kurvára megérte. pár kilométerrel odébb van a Premier Outlet mellett a biatorbágyi lehajtó, ott felmegy az M0-ásra, aztán rá az M7-esre.
én is mentem már úgy, igaz azért, mert valahol Érdnél volt valami gebasz a pályán, és így hat-nyolc perc alatt tettük meg az a távot, amit az M7-esen haladók lépésben abszolváltak.
slowmotion
nem biztos, hogy tisztában van az opcióval. én sem lennék pedig vezettem már arra párszor.
csebi
hát akkor nincs mese, figyelni kell
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
 youtu.be/s1opx0DY0eg
NB2
nagir
tizenöt perc hírnév
slowmotion
A mai zseni:
empty taxi
ezért főleg kurvára megérte. pár kilométerrel odébb van a Premier Outlet mellett a biatorbágyi lehajtó, ott felmegy az M0-ásra, aztán rá az M7-esre.
én is mentem már úgy, igaz azért, mert valahol Érdnél volt valami gebasz a pályán, és így hat-nyolc perc alatt tettük meg az a távot, amit az M7-esen haladók lépésben abszolváltak.
slowmotion
nem biztos, hogy tisztában van az opcióval. én sem lennék pedig vezettem már arra párszor.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
 youtu.be/s1opx0DY0eg
NB2
nagir
tizenöt perc hírnév
slowmotion
A mai zseni:
empty taxi
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 youtu.be/s1opx0DY0eg
NB2
nagir
tizenöt perc hírnév
slowmotion
A mai zseni:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Valaki hozzaerto irja mar meg, milyen koksz lehetett ebben az emberben, hogy 140 kg-rol 60 kg-ra fogyott a bortonben. Vagy ez normalis tomegveszteseg?

24.hu/belfold/2022/04/26/m-richad-kritikus-allapotban-van-mesterseges-komaban/
undisputedly
sok koksz, meg jó sokat kellett zabálnia. amikor visszavonulnak az NFL játékosok, főleg a támadófalban játszók, akkor azokról is lemegy sok kiló (mondjuk nem 80, mert ők jóval magasabbak mint a 170 centis Ricsi). nézd meg hogy néz ki a visszavonulás után Jordan Gross, Nick Hardwick. ők is leadtak mondjuk 50-60 kilót, és vékonyak lettek. de még Gronkowski is eléggé összeesett.
deyell
Joe Thomas is eléggé komoly átalakuláson ment át, ember nem mondaná meg hogy valaha falember volt, most egy top formában levő edge rusherre jobban hajaz.
gyeek
persze, mert már nem keres semmit, nem tudná finanszírozni, hogy mindennap megegyen egy fél lovat 😮 😀
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 017
fene sem érti, hogy lett belőle ilyen vékony alkattal falember.
deyell
A változatos étrend csodákra képes.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
@dankodavid
@deyell

Akkor csak nekem tunt drasztikusnak, hogy a tomege tobb, mint 50%-at elveszitette. Gondolom volt benne szteroid boven, nem a csirkemelltol volt akkora 😀
undisputedly
Hát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 416 — The Mathematician
itt lehet még szemezgetni
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/05/14/nfl_amerikaifutball_tamadofalember_fogyas_hizas_testsuly_egeszseg/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
vagy Faneca 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 326 — buhloone mindstate
Valaki hozzaerto irja mar meg, milyen koksz lehetett ebben az emberben, hogy 140 kg-rol 60 kg-ra fogyott a bortonben. Vagy ez normalis tomegveszteseg?

undisputedly
sok koksz, meg jó sokat kellett zabálnia. amikor visszavonulnak az NFL játékosok, főleg a támadófalban játszók, akkor azokról is lemegy sok kiló (mondjuk nem 80, mert ők jóval magasabbak mint a 170 centis Ricsi). nézd meg hogy néz ki a visszavonulás után Jordan Gross, Nick Hardwick. ők is leadtak mondjuk 50-60 kilót, és vékonyak lettek. de még Gronkowski is eléggé összeesett.
deyell
Joe Thomas is eléggé komoly átalakuláson ment át, ember nem mondaná meg hogy valaha falember volt, most egy top formában levő edge rusherre jobban hajaz.
gyeek
ő még elég zorall fizikumú, ezzel szemben Hardwick így néz ki most

fene sem érti, hogy lett belőle ilyen vékony alkattal falember.

chemicals keep me under control

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan

undisputedly
deyell

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
@dankodavid
@deyell

Akkor csak nekem tunt drasztikusnak, hogy a tomege tobb, mint 50%-at elveszitette. Gondolom volt benne szteroid boven, nem a csirkemelltol volt akkora 😀
undisputedly
gondolom trenbolone-t használt a baromja, amit eredetileg a szarvasmarhák felhizlalására találtak ki. a stroke-ja sem véletlen. szteroid felelőtlen használata -> magas LDL-koleszterin szint -> érelmeszesedés -> agyi érkatasztrófa
deyell
Mondjunk emberünknek van probléma a szívével is tudtommal, de persze okozhatta a stroke-ot az is, amit írsz.
Beki
ugyanez amit levezettem okozhat szívrohamot is.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
@dankodavid
@deyell

undisputedly
gondolom trenbolone-t használt a baromja, amit eredetileg a szarvasmarhák felhizlalására találtak ki. a stroke-ja sem véletlen. szteroid felelőtlen használata -> magas LDL-koleszterin szint -> érelmeszesedés -> agyi érkatasztrófa
deyell
Mondjunk emberünknek van probléma a szívével is tudtommal, de persze okozhatta a stroke-ot az is, amit írsz.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man
@dankodavid
@deyell

undisputedly
deyell
Hogytetszikmondani?
| Elhatárolódom magamtól 😊 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
@dankodavid
@deyell

undisputedly

több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
@dankodavid
@deyell

undisputedly
Nyilvan minden szart benyomott magaba, viszont a kaja minosege es mennyisege is fontos, egy ekkora mamlasz jo esellyel napinta akar 1.5-2.5kg hus kozott is megehetett az alapjan, amit a jobb testepitokrol tudok. Es az sem csirkemell, ugye 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
@dankodavid
@deyell

több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518

undisputedly
Teljesen normalis szvsz, tekintve, hogy nem csak a megfelelo anyaghoz, hanem a szukseges mennyisegu es minosegu kajahoz sem jutott hozza. Vagyis iszonyatisan meglepodnek, ha a bortonkonyha steakekkel segiteni a tomegenek a megmaradasat.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve

undisputedly

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 711
Volt már korábban szó a Szilágyi Liliána bántalmazási ügyéről.
Tőlem jogban képzettek, bölcsebbeket kérdezném, mit jelent (vagy mire utal) az h Liliána nem tett tanuvallomást a rendőrségen a bántalmazása kapcsán és emiatt a rendőrség lezárta a nyomozást??
Pari
Be. 171. § A tanúvallomást megtagadhatja a terhelt hozzátartozója.
deyell
Ok, ez tiszta sor, de a saját bántalmazása ügyében nem illene elmondani mi történt vele pontosan? Vagy nem értem.
Pari
Itt a büntető eljárásjogi hivatkozás valóban kimerülhet annyiban, hogy nem kötelezhető a tanú vallomástételre olyan kérdésekben, amelyre adott válaszában saját magát vagy hozzátartozóját bűncselekmény elkövetésével vádolná.

Ugye itt elvileg a képben van egy 30 milliós, polgári útra tartozó sérelemdíj iránti igény is apuka részéről a lányával szemben. Ez meglehetősen túlzó összeg, a bíróságok a gyakorlatban nem szoktak ekkora mértékű díjat megállapítani becsülethez/jó hírnévhez való jog megsértése esetén. Talán a Hableány-katasztrófa ügyében zajló polgári peres eljárásban az érvényesítendő sérelemdíj 4,3 milliárd forint, ami a 78 felperesre leosztva cirka 55 millió ft/kopf. Itt viszont ugye nemcsak az áldozatok, hanem valamennyi károsult szerepel, ezáltal fejenként eltérő összeget állapíthat meg a bíróság, ha alapos a 78 koreai keresete. Arról nem is beszélve, hogy ez a 4,3 milliárd ft felperesi igény, tehát ettől jóval kevesebbet is megállapíthat a bíróság.

Valószínűleg apuka részéről ez inkább csak egy elterelő hadművelet - az más kérdés, hogy erkölcsileg mennyire gyomorforgató, hogy így fenyegeted a lányod - arra vonatkozólag, hogy egyezzenek meg, és egyszer és mindenkorra egyik fél menjen jobbra, másik pedig balra.

Az is benne van a pakliban, hogy a magyar bíróságok, nyomozóhatóságok szeretik indokolatlanul sokszor kihallgatni a szexuális abúzusokat elszenvedő feleket. Iszonyatos kitartást és lelkierőt igényel az, hogy akár többször a nyomozóhatóság előtt, majd később a bíróság előtt is beszéljen a sértett ezekről a dolgokról, és lehetőleg úgy, hogy természetesen mindenre emlékszik. Lehet, Liliána megelégelte ezt, így viszont a büntetőeljárás is lezárult.

Valószínű, hogy a háttérben most megy némi pókerezés a jogászok között arról, hogy ezt a sérelemdíjasdit ne tereljék jogi útra, és adott esetben egyezzenek meg peren kívül.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Tőlem jogban képzettek, bölcsebbeket kérdezném, mit jelent (vagy mire utal) az h Liliána nem tett tanuvallomást a rendőrségen a bántalmazása kapcsán és emiatt a rendőrség lezárta a nyomozást??
Pari
deyell
Ok, ez tiszta sor, de a saját bántalmazása ügyében nem illene elmondani mi történt vele pontosan? Vagy nem értem.
Pari
gondolom hamis tanúzásba sem szeretne esni ...
csebi
Ja, persze meg az úszótársai is, ellentmondás nélkül.. 😊

"„Volt egy jogerős bírósági ítélet, ami a kúriát is megjárta: ebben szerepelt a tettlegesség, és az is, hogy Szilágyi Zoltán veszélyezteti a kisebbik gyereke fejlődését.

Liliána brutális bántalmazásról számolt be a pszichológusának. Többen alátámasztották ezt az esetet, az egyik versenyzőtársa sírva fakadt, amikor erről az esetről beszélt előttünk.

Az érintettek ugyanazokat mondták el, amiket a tévéinterjúban Liliána is. Ellentmondásmentesen, egyhangúan meggyőződtünk arról, hogy a súlyos bántalmazás megfelelt a valóságnak. Egy edzője úgy érzékelte, hogy a téboly határán volt a fojtogatás után. A szexuális visszaélésben nem foglaltunk állást, mert az rendkívül súlyos állítás, és nem volt hatáskörünk erre. Liliána arról is részletesen és életszerűen beszélt. Szilágyi Zoltán és Gerda ezeket határozottan cáfolták. Szerintük teljesen életszerűtlen Liliána állítása, Gerda szerint az egész ügy azért van, mert a testvére influenszerkedik, és ezt csak kitalálta. Ez is egy álláspont” – emelte ki Papp." -  telex.hu/sport/2022/03/30/szilagyi-liliana-musz-bizottsag-jelentes

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Pari
deyell
Pari
gondolom hamis tanúzásba sem szeretne esni ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Pari
deyell
több mint 3 éve
Pari