Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Egyik haverommal gyűjtjük a viccesen hangzó szavakat. Egy időben el akartuk kezdeni az utáltakat is. Asszem mehetne rá mindkettő😀Más tèma valami újat tanultam egy Pampers reklámnak köszönhetően amit nem akartam...."kakibaki" 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 aki ezt kitalálta.....Az egykori pocaklakó kakibakizott. Annyira szép mondat.
dande
Mikey
több mint 3 éve
Más tèma valami újat tanultam egy Pampers reklámnak köszönhetően amit nem akartam...."kakibaki" 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 aki ezt kitalálta.....Az egykori pocaklakó kakibakizott. Annyira szép mondat.
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Közel hát. Bármikor kiszaladhat a száján egy meggondolatlan pillanatban, hogy "nem adom oda".Egyébként állítólag Lölő is közel van a halálhoz...lölö kezére közben kijátszották a teljes magyar autópályahálózatot, a kutya nem fog róla beszélniÉs berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltekmost akartam hozni, mi van itt???
r.baggio
NB2
r.baggio
empty taxi
több mint 3 éve
Egyébként állítólag Lölő is közel van a halálhoz...lölö kezére közben kijátszották a teljes magyar autópályahálózatot, a kutya nem fog róla beszélniÉs berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltekmost akartam hozni, mi van itt???
r.baggio
NB2
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Más tèma valami újat tanultam egy Pampers reklámnak köszönhetően amit nem akartam...."kakibaki" 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 aki ezt kitalálta.....
több mint 3 éve
Bocs, akkor gyeek 🤪🙈🙈🙈🙈Ok 😉 sejtettem, hogy inkább így èrtetted.én ugyan nem 😊
dande
Negritis
több mint 3 éve
Ok 😉 sejtettem, hogy inkább így èrtetted.én ugyan nem 😊
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
gyeek
dande
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.A mai két halott miatt biztos nem, de Antal Imre miatt se hullajtottak egyetlen könnycseppet sem a bulvárfirkászok. Utóbbinál párhavonta becsengettek, nyugtázták, hogy nyomorban él, romlik az egészsége, fiatal
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Ok 😉 sejtettem, hogy inkább így èrtetted.az ünnepnap gondolom arra utal hogy bármit írnak klikkelnek rá az ebmerek ész nélkülGyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
gyeek
dande
Negritis
több mint 3 éve
az ünnepnap gondolom arra utal hogy bármit írnak klikkelnek rá az ebmerek ész nélkülGyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
gyeek
dande
több mint 3 éve
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.??????hol lehet egyenlősèg jelet tenni a kèt ember közè, illetve Antal halálát mièrt "ünnepeltèk volna" ok az utolsó 5-10 ève erős lejtmenet volt neki is, de azèrt....ha szó szerint èrtetted az ünneplèst. 😊
gyeek
több mint 3 éve
Ha kérhetném következőt, az ő lenne:www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/byealex-cabrio-uj-dal-marics-peti-szoveg/z3g0270?utm_source=related&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-6591657
Ha én beleraknám a lábam a szájába, akkor a cipőmet is max kiszarni fogja zoknistól.
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Gyors sajtómustra után kijelenthetem, hogy Antal Imre halála óta nem volt ekkora ünnepnap a bulvár médiában.
több mint 3 éve
Amúgy baszki most nézem, csak 41 éves volt ez a gyökér? Simán néztem vagy ötvennek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
"Nem is örültök Béla bátyátoknak?" 😮lentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
Akkor csak nekem tunt drasztikusnak, hogy a tomege tobb, mint 50%-at elveszitette. Gondolom volt benne szteroid boven, nem a csirkemelltol volt akkora 😀
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nem tudom milyen széles körben volt ismert, de Vata lázadói között vettek részt szép számmal szolgák, jobbágyok és szabadok is+ Orseolo PéterNa őt a paraszt nem is ismerhette nagyon. A nemesi elit szemét viszont jobban bökte, amiért "madarak módjára csicsergő taljánokkal és vadállatok módjára bömbölő németekkel" tömte tele az udvarát.
deyell
gyeek
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
A Fasszopó Sors benyújtotta a számláját.Tisztito tuz. 🔥És berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltekmost akartam hozni, mi van itt???
r.baggio
NB2
Ventura
több mint 3 éve
Tisztito tuz. 🔥És berki is meghalt, ezek tényleg szimbiózisban éltekmost akartam hozni, mi van itt???
r.baggio
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
sztem orbán vagy gyurcsány több embernek van a "dögölne már meg végre" szinten a bögyébenTörténelmi távlatokból könnyebb a dolog, a megítélése is más és változott a történelmi személyeknél. Azt pedzegettem volna, hogy a mai digitális fertőben egyszerre dobbant-e a szíve a népnek amikor meghallhatták a halálhíreket.lentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
Akkor csak nekem tunt drasztikusnak, hogy a tomege tobb, mint 50%-at elveszitette. Gondolom volt benne szteroid boven, nem a csirkemelltol volt akkora 😀
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
csebi
gyeek
több mint 3 éve
Na őt a paraszt nem is ismerhette nagyon. A nemesi elit szemét viszont jobban bökte, amiért "madarak módjára csicsergő taljánokkal és vadállatok módjára bömbölő németekkel" tömte tele az udvarát.+ Orseolo Péterlentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
csebi
deyell
több mint 3 éve
+ Orseolo Péterlentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
csebi
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Történelmi távlatokból könnyebb a dolog, a megítélése is más és változott a történelmi személyeknél. Azt pedzegettem volna, hogy a mai digitális fertőben egyszerre dobbant-e a szíve a népnek amikor meghallhatták a halálhíreket.lentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
csebi
több mint 3 éve
lentebb írták: Rákosi, Szálasi, Kun Béla esetleg.Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
gyeek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kicsoda? Csak azért vetettem fel mert a mai celeb univerzumban Tánti néni a kiskertjéből is tudta hogy Mricsi és Berki micsoda csótányok voltak, Szálasinak se volt szerintem ennyi utálója. Mondjuk beugrott hirtelen Magda Marinkó, a móriak... bár kicsit más kategória.volt amúgy igen.Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
csebi
több mint 3 éve
Rákosi, Szálasi, stb. 😀Volt-e valaki a magyar történelemben akinek jobban kívánták volna a halálát mint ennek a két parazitának? És egy nap szállnak pokolra!meg is halt@dankodavidHát meg a stroke-ok után a hosszantartó kórházi ágybanfekvés se segített gondolom.
@deyell
undisputedly
adam8
briareos
gyeek
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil