NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Útlevelet csináltatnék, mert ezer éve lejárt, és nyáron utaznánk (gyerekeknek meg még nem is volt, nem kellett). A központi időpontfoglaló rendszerben akármelyik kormányablakot nézem, április 4-e a legkorábbi szabad időpont. Akár Pest, akár agglomeráció.
Hátafaszom, ez így normális? Vagy mindenki beszart a háborútól és rohant útlevelet csináltatni?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Igen, ezért kellett az utolsó pillanatig várni, de sikerült még az októberi alapkamattal rögzíteni a bankkal a szerződést...de legalább albetétesítve van, meg minden papír rendben, használatbavételi, ilyenek?Ugyanott, egy lépcsőházzal arrébb 😊Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Hol találtatok?
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20220228/leallas-a-magyar-banknal-osszeomlott-a-rendszer-nem-megy-a-netbank-mobilbank-1122460
r.baggio
#JC6
r.baggio
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
minek azt 😀 tényleg lehet hogy ez a sok negatív dolog egy jel... hogy ne... baggio...NE!de legalább albetétesítve van, meg minden papír rendben, használatbavételi, ilyenek?Ugyanott, egy lépcsőházzal arrébb 😊Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Hol találtatok?
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20220228/leallas-a-magyar-banknal-osszeomlott-a-rendszer-nem-megy-a-netbank-mobilbank-1122460
r.baggio
#JC6
r.baggio
slowmotion
több mint 3 éve
de legalább albetétesítve van, meg minden papír rendben, használatbavételi, ilyenek?Ugyanott, egy lépcsőházzal arrébb 😊Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Hol találtatok?
r.baggio
#JC6
r.baggio
több mint 3 éve
Ugyanott, egy lépcsőházzal arrébb 😊Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Hol találtatok?
r.baggio
#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Arról szól a cikk 😀CIB app se megy két napja…Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...az otp is egy rakás szar
r.baggio
Kampman
MC12
több mint 3 éve
Sosem használtam mobilappot, a rendes asztali gépes hozzáférés sem működött már tegnap se, de ma este is sokadik kínlódásra sikerült kifizetnem egy számlát.www.startlap.hu/vasarlas/otp-bank-smartbank-lakossagi-ugyfelek/Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...az otp is egy rakás szar
r.baggio
Kampman
?
warr_b
több mint 3 éve
CIB app se megy két napja…Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...az otp is egy rakás szar
r.baggio
Kampman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
www.startlap.hu/vasarlas/otp-bank-smartbank-lakossagi-ugyfelek/Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...az otp is egy rakás szar
r.baggio
Kampman
?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...az otp is egy rakás szar
r.baggio
több mint 3 éve
Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Hol találtatok?
r.baggio
több mint 3 éve
rokaur
876
Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...Mennyi jel kell meg?😀
r.baggio
több mint 3 éve
Hát persze hogy most utalnánk el az új lakásunk foglalóját...www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20220228/leallas-a-magyar-banknal-osszeomlott-a-rendszer-nem-megy-a-netbank-mobilbank-1122460

---
több mint 3 éve
Tudjuk, hogy az USA demokráciaexportja elég elcseszett, de az ő tetteik mit változtatnak az oroszok tetteinek megítélésében? Komolyan kérdezem, mert én nem jövök rá, hogy ez miért jön elő mindig érvként az orosz támadás mellett.Többször linkeltem már, ez egy közel 100 éves mém, azóta volt ideje befészkelni magát mindenki agyába
Mikey
en.m.wikipedia.org/wiki/And_you_are_lynching_Negroes

---
több mint 3 éve
erre próbáltam én is rávilágítani tegnap, hogy nem kéne itt fekete meg fehérként látni és tényleg az USA rohadt nagy szarkavaróEgy szóval nem mondtam, h legitimálja az orosz támadást, csak szimplán kiprovokálja.Tudjuk, hogy az USA demokráciaexportja elég elcseszett, de az ő tetteik mit változtatnak az oroszok tetteinek megítélésében? Komolyan kérdezem, mert én nem jövök rá, hogy ez miért jön elő mindig érvként az orosz támadás mellett.Nem, de amúgy nem ez megy?Apu, te vagy az?Tegyük hozzá, hogy az USA-nak baromi kényelmes felfegyverezni a másik két nagyhatalomhoz közeli, akár volt tagköztársaságokat és messziről nézni a konfliktust.mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
csebi
Aközben, hogy őt nem fenyegette Kubán kìvül soha ilyen veszély.
Willie Parker
Mikey
Felfegyverzte az irakiakat, szaúdiakat, az afgánokat, kurdokat, csecseneket, támaszpontokat telepített Kuvaitba, Szíriába, most az ukránokat húzta csőbe.
Willie Parker
Mikey
Nézd, itt már a szakadár területeken vagy 8 éve fegyveres konfliktusok voltak a felek között, ergo egy ukrán NATO-csatlakozás az mindvégig humbug volt, mert aktív konfliktusban érintettet sose vesznek fel.
Az USA ennek alágyújtott - ez egyfajta manipulációs stratégiája - azzal, hogy nyíltan fegyvert szállított és kiképzett tömegeket (mini-Irak és mini-Szíria).
A titkosszolgálatok az orosz csapatkészültséggel biztos h tisztában voltak - amúgy 2016 óta vannak gyakori összevonások Donets környékén Putyin ezt többször eljátszotta - de nem ekkora volumenben, nem is rombolószázadokkal, hanem könnyűpáncélosokkal.
Arra talán nem számítottak, h eddig elmegy, de ha akarta volna a NATO, akkor simán felvonulhatott volna ő is gyakszizni (lengyel határ, Baltikum), mint ahogy szokott akkor, amikor amerikai érdek sérül - lásd Szaúd-Arábiában 12 hónapig az iráni atomprogramkor, vagy Izraelnél állomásozó rombolóflották Szíria esetében, török légibázisok dugigtöltése Irak lerohanása előtt blablabla.
Most egyértelmű volt, h az USA ebbe nem száll be, mert gazd-ilag lehetetleníti el az oroszokat, ha lépnek. Ha az oroszok nem lépnek, akkor meg felhúz egy "fenyegető védvonalat" Ukrajna képében. A következő terv ugye a rakétahordozó - és kilövőállomások lettek volna Ny-Ukrajnában, elméletben 23-tól.
Mindettől függetlenül Putyin egy mészáros, nekem Amerika is egyenlő az ördöggel katonai szempontból.
Megnézném, ha Kína mondjuk felfegyverezné mittudomén a nicaraguai szélsőségeseket komoly támadófegyverekkel, meddig is létezne a karibi térség csendje.
Willie Parker
több mint 3 éve
Szoknya + smink kellett volna meg hosszú parókaJa, az a fiú női ruhában, nagyon zavaró... 😁🤣A fiam egyik ovis csoporttársa ma a farsang jegyében a "nyerd meg az életed" c. koreai sorozat piros overrálos négyzet alakú maszkos végrehajtójának öltözött...peachejj. pedig öltözhetett volna így is:
i.imgur.com/x7NDujd.jpg
deyell
davemayer
De sokan szívesen oltoztunk volna be
| freeeeedom |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja, az a fiú női ruhában, nagyon zavaró... 😁🤣A fiam egyik ovis csoporttársa ma a farsang jegyében a "nyerd meg az életed" c. koreai sorozat piros overrálos négyzet alakú maszkos végrehajtójának öltözött...peachejj. pedig öltözhetett volna így is:
i.imgur.com/x7NDujd.jpg
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egy szóval nem mondtam, h legitimálja az orosz támadást, csak szimplán kiprovokálja.Tudjuk, hogy az USA demokráciaexportja elég elcseszett, de az ő tetteik mit változtatnak az oroszok tetteinek megítélésében? Komolyan kérdezem, mert én nem jövök rá, hogy ez miért jön elő mindig érvként az orosz támadás mellett.Nem, de amúgy nem ez megy?Apu, te vagy az?Tegyük hozzá, hogy az USA-nak baromi kényelmes felfegyverezni a másik két nagyhatalomhoz közeli, akár volt tagköztársaságokat és messziről nézni a konfliktust.mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
csebi
Willie Parker
Mikey
Felfegyverzte az irakiakat, szaúdiakat, az afgánokat, kurdokat, csecseneket, támaszpontokat telepített Kuvaitba, Szíriába, most az ukránokat húzta csőbe.
Willie Parker
Mikey
Nézd, itt már a szakadár területeken vagy 8 éve fegyveres konfliktusok voltak a felek között, ergo egy ukrán NATO-csatlakozás az mindvégig humbug volt, mert aktív konfliktusban érintettet sose vesznek fel.
Az USA ennek alágyújtott - ez egyfajta manipulációs stratégiája - azzal, hogy nyíltan fegyvert szállított és kiképzett tömegeket (mini-Irak és mini-Szíria).
A titkosszolgálatok az orosz csapatkészültséggel biztos h tisztában voltak - amúgy 2016 óta vannak gyakori összevonások Donets környékén Putyin ezt többször eljátszotta - de nem ekkora volumenben, nem is rombolószázadokkal, hanem könnyűpáncélosokkal.
Arra talán nem számítottak, h eddig elmegy, de ha akarta volna a NATO, akkor simán felvonulhatott volna ő is gyakszizni (lengyel határ, Baltikum), mint ahogy szokott akkor, amikor amerikai érdek sérül - lásd Szaúd-Arábiában 12 hónapig az iráni atomprogramkor, vagy Izraelnél állomásozó rombolóflották Szíria esetében, török légibázisok dugigtöltése Irak lerohanása előtt blablabla.
Most egyértelmű volt, h az USA ebbe nem száll be, mert gazd-ilag lehetetleníti el az oroszokat, ha lépnek. Ha az oroszok nem lépnek, akkor meg felhúz egy "fenyegető védvonalat" Ukrajna képében. A következő terv ugye a rakétahordozó - és kilövőállomások lettek volna Ny-Ukrajnában, elméletben 23-tól.
Mindettől függetlenül Putyin egy mészáros, nekem Amerika is egyenlő az ördöggel katonai szempontból.
Megnézném, ha Kína mondjuk felfegyverezné mittudomén a nicaraguai szélsőségeseket komoly támadófegyverekkel, meddig is létezne a karibi térség csendje.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Tudjuk, hogy az USA demokráciaexportja elég elcseszett, de az ő tetteik mit változtatnak az oroszok tetteinek megítélésében? Komolyan kérdezem, mert én nem jövök rá, hogy ez miért jön elő mindig érvként az orosz támadás mellett.Nem, de amúgy nem ez megy?Apu, te vagy az?Tegyük hozzá, hogy az USA-nak baromi kényelmes felfegyverezni a másik két nagyhatalomhoz közeli, akár volt tagköztársaságokat és messziről nézni a konfliktust.mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
csebi
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A fiam egyik ovis csoporttársa ma a farsang jegyében a "nyerd meg az életed" c. koreai sorozat piros overrálos négyzet alakú maszkos végrehajtójának öltözött...peachejj. pedig öltözhetett volna így is:
i.imgur.com/x7NDujd.jpg
buhloone mindstate
több mint 3 éve
A fiam egyik ovis csoporttársa ma a farsang jegyében a "nyerd meg az életed" c. koreai sorozat piros overrálos négyzet alakú maszkos végrehajtójának öltözött...az egyéni fotókon a gyerek a büszkén viselte, illetve egy játék uzi géppisztoly is volt a kezében az egyéni fotón. A fiamtól (aki kalóz volt) a full ártalmatlan letompított játék szablyát elkobozták mert püfölték egymást a nindjával...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nem, de amúgy nem ez megy?Apu, te vagy az?Tegyük hozzá, hogy az USA-nak baromi kényelmes felfegyverezni a másik két nagyhatalomhoz közeli, akár volt tagköztársaságokat és messziről nézni a konfliktust.mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
csebi
Willie Parker
Mikey
több mint 3 éve
Tegyük hozzá, hogy az USA-nak baromi kényelmes felfegyverezni a másik két nagyhatalomhoz közeli, akár volt tagköztársaságokat és messziről nézni a konfliktust.mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
csebi
több mint 3 éve
mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..Ne is mondd. Én fatert próbálom felnyitni de csak azt mondogatja h örüljünk mert így kerüljük el az atomháborút
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
mondjátok, hogy ez nem igaz..ma amiket olvastam a FB-n, elkeserítő. emberek olyan szinten védik a ruszkikat, és fossák a szart az ukránokra, plusz ugye usa tehet mindenről. a legszebb, hogy nyugdíjasok akik leginkább ebben az élen járnak. a tüntetésről is tegnap miket írtak te jó ég..