Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Huhh, szegény Kálmán is de szarul néz ki 😊Szerintem az és nem is rossz 😆kepek.444.hu/2022/05/16/felvonult-a-magyar-elit-orban-beiktatasanMondjuk beletelt egy pár percbe mire rájöttem, hogy a “beles Orbán Viktor édesanyja mögött” nem valami rossz bodyshaming poén.
A magyar elit...
Borbinho
Jughead
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szerintem az és nem is rossz 😆kepek.444.hu/2022/05/16/felvonult-a-magyar-elit-orban-beiktatasanMondjuk beletelt egy pár percbe mire rájöttem, hogy a “beles Orbán Viktor édesanyja mögött” nem valami rossz bodyshaming poén.
A magyar elit...
Borbinho
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
kepek.444.hu/2022/05/16/felvonult-a-magyar-elit-orban-beiktatasanMondjuk beletelt egy pár percbe mire rájöttem, hogy a “beles Orbán Viktor édesanyja mögött” nem valami rossz bodyshaming poén.
A magyar elit...
Borbinho
Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
kepek.444.hu/2022/05/16/felvonult-a-magyar-elit-orban-beiktatasanA magyar elit...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Engem érdekelne. Btw, miért írod a költéseket? Én is próbáltam, de csak fél évig bírtam 😀én sztem már 5 éve követem, de csak nagyvonalakba
adam8
szal annyi hogy mi az ami tesco, lidl, rezsi, hitel, kocsma, koncert
hogy kbra tudjam mire mennyi megy el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na, úgyis megyek majd haza, biztos beugrok a boltba (Lidl), csinálok majd egy kis összehasonlítást, mert 2019-től megvan tételesen, hogy mire költöttem, igaz az a budapesti, Sparos árakra vonatkozik többnyire illetve tavalyi első félévi az meg Lidl, a többi meg a prágai költések.Engem érdekelne. Btw, miért írod a költéseket? Én is próbáltam, de csak fél évig bírtam 😀
Most vagy félévnyi bolti számlám felgyűlt, majd látom abból, hogy itt kint emelkedtek-e az árak.
Egyébként itt bárhova elmész enni egy átlag ebédet, kantin, gyorsétterem, stb., az 140-150czk.
Egy McD Sajtosburger 39czk, egy KFC 15-ös kosár 279czk.
Ha kell, akkor majd pár alapélelmiszer árát megnézem az Albertben, aztán leírom, hogy mennyi.
Mondjuk azt érdemes figyelembe venni, hogy a CZK viszonylag stabil az EUR-hoz képest, persze a válságok megrángatják azt is, de viszonylag hamar korrigál.
Nekem ez jó, mert stabilabb az értéke a fizetésemnek, forintba átváltva többet ér a pénzem, viszont ha otthon akarnék lakást venni, akkor a különbség meg szerintem pikk-pakk elolvad az "ingyenpénzek" miatt, de legalább kikorrigálja egy kicsit.
www.tozsdeasz.hu/eur-czk-keresztarfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
www.tozsdeasz.hu/eur-huf-arfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
www.tozsdeasz.hu/czk-huf-arfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
Solymi
több mint 3 éve
Erről ez jut eszembe 😀Jó ember vagy. Kedves barátom fősulin csinálta a Smack-et alábbi receptben:Cba-ban jártál? 😂A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
- pár teljes kiőrlésű meg egészséges cucc
38.670.
#JC6
Én is tegnap vásároltam.
5 literes mosószer
Zöldség/gyümölcs (banán, krumpli, paprika, paradicsom, vörös-, lila-, fokhagyma, retek, saláta, répa, karalábé)
Teljes kiőrlésű magos kenyér meg még 3-4 felé egyéb pékárú
Rágcsa (mogyoró, chips)
Zsugor 100%-os narancslé
4-5 tábla csoki, fél kiló kávé
2 vagy 3 liter tej, 5 liter rizstej (ákkcijós volt), juhtúró, mozzarella
Csomag óriás rudi, gesztenye golyók
8 sör
Kis rúd (400gr) szalámi, bacon, császárszalonna, 3 féle kolbász, májkrém, nagy csomag virsli, disznósajt
Meg még pár apróság
32ezer
Ellenben ma reggel fornetti pékség: kiló kenyér, 2 smack leves, 2 lekváros fánk: 1.620...
warr_b
2 Smack csípős marha leves egyben, 1 liter víz. Amikor megfőzted, fél doboz tejfől, egy púpos kávés kanál erős pista, 20 dkg reszelt sajt, 2 tojás - rántotta formájában hozzáadva. Ezt kicsit megkevered és kész is a is a kiváló egytálétel 😊
MC12
youtu.be/xBGTfZFmor8
több mint 3 éve
Jó ember vagy. Kedves barátom fősulin csinálta a Smack-et alábbi receptben:Cba-ban jártál? 😂A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
38.670.
#JC6
Én is tegnap vásároltam.
5 literes mosószer
Zöldség/gyümölcs (banán, krumpli, paprika, paradicsom, vörös-, lila-, fokhagyma, retek, saláta, répa, karalábé)
Rágcsa (mogyoró, chips)
Zsugor 100%-os narancslé
8 sör
Kis rúd (400gr) szalámi, bacon, császárszalonna, 3 féle kolbász, májkrém, nagy csomag virsli, disznósajt
Meg még pár apróság
32ezer
Ellenben ma reggel fornetti pékség: kiló kenyér, 2 smack leves, 2 lekváros fánk: 1.620...
warr_b
2 Smack csípős marha leves egyben, 1 liter víz. Amikor megfőzted, fél doboz tejfől, egy púpos kávés kanál erős pista, 20 dkg reszelt sajt, 2 tojás - rántotta formájában hozzáadva. Ezt kicsit megkevered és kész is a is a kiváló egytálétel 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Na, úgyis megyek majd haza, biztos beugrok a boltba (Lidl), csinálok majd egy kis összehasonlítást, mert 2019-től megvan tételesen, hogy mire költöttem, igaz az a budapesti, Sparos árakra vonatkozik többnyire illetve tavalyi első félévi az meg Lidl, a többi meg a prágai költések.Most vagy félévnyi bolti számlám felgyűlt, majd látom abból, hogy itt kint emelkedtek-e az árak.
Egyébként itt bárhova elmész enni egy átlag ebédet, kantin, gyorsétterem, stb., az 140-150czk.
Egy McD Sajtosburger 39czk, egy KFC 15-ös kosár 279czk.
Ha kell, akkor majd pár alapélelmiszer árát megnézem az Albertben, aztán leírom, hogy mennyi.
Mondjuk azt érdemes figyelembe venni, hogy a CZK viszonylag stabil az EUR-hoz képest, persze a válságok megrángatják azt is, de viszonylag hamar korrigál.
Nekem ez jó, mert stabilabb az értéke a fizetésemnek, forintba átváltva többet ér a pénzem, viszont ha otthon akarnék lakást venni, akkor a különbség meg szerintem pikk-pakk elolvad az "ingyenpénzek" miatt, de legalább kikorrigálja egy kicsit.
www.tozsdeasz.hu/eur-czk-keresztarfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
www.tozsdeasz.hu/eur-huf-arfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
www.tozsdeasz.hu/czk-huf-arfolyam-grafikon-10-ev-cop0/
több mint 3 éve
Cba-ban jártál? 😂A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
38.670.
#JC6
Én is tegnap vásároltam.
5 literes mosószer
Rágcsa (mogyoró, chips)
Zsugor 100%-os narancslé
8 sör
Meg még pár apróság
32ezer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csak összehasonlításként: van egy király barbecue-s ahonnan mindig rendelünk bordát meg pár finomságot. A bordának 2 adagja van, a 600gr-os meg az 1kg-os. 3 hónappal ezelőtt emeltek az áron, kb 15%-ot, most nem szaroztak, hanem a 600-as árán bevezették a 400 gr-ost és a többi meg emelkedett ennek arányában. Számold ki.A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyhaza a reptérről, 5 után érünk haza, még házipótlás, bevásárlás (nettó üres a hűtő), kislánynak még hajmosás, az kb fél évig tart, akkor legyen a vacsora Zing, ezen már nem múlik semmi egy hét Anglia után.
r.baggio
hátbaszki, a múltkori rendelés majdnem ugyanúgy leadva (plusz egy nagy kosár krumpli, mínusz egy kicsi, akkori áron számolva 12e) most 15e. kettő és fél hónap telt el, +25%.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem úr, ki nem pazarol 😊Úri huncutságok és luxus, arra van pénz.A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
38.670.
#JC6
Várom Sobritól is a jelentést, hogy mennyivel ment fel az örömlányok ára.
Most hány szál rózsát kell ott hagyni? (Btw az minek a megfelelője? 10k? )
Solymi
több mint 3 éve
A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyhaza a reptérről, 5 után érünk haza, még házipótlás, bevásárlás (nettó üres a hűtő), kislánynak még hajmosás, az kb fél évig tart, akkor legyen a vacsora Zing, ezen már nem múlik semmi egy hét Anglia után.
r.baggio
hátbaszki, a múltkori rendelés majdnem ugyanúgy leadva (plusz egy nagy kosár krumpli, mínusz egy kicsi, akkori áron számolva 12e) most 15e. kettő és fél hónap telt el, +25%.
több mint 3 éve
Úri huncutságok és luxus, arra van pénz.A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
38.670.
#JC6
Várom Sobritól is a jelentést, hogy mennyivel ment fel az örömlányok ára.
Most hány szál rózsát kell ott hagyni? (Btw az minek a megfelelője? 10k? )
több mint 3 éve
Én hülye, nekem volt az ötletem, hogy menjünk ki a Rómaira. Tipródott a nép, alig találtunk helyet valamelyik „12 egy tucat” büfében. 2 hekk, 2 korsó Pilsner (műanyag pohárban), 2x10 deka csalamádé és 2 szelet kenyér: egész pontosan 9.030 HUF.Félreérted, nem az infláció és a háború miatt drágultak meg a dolgok, hanem meg kell fizetni rendesen a dolgozókat, mert megy mindenki Nyugatra, ennek az árát meg ki kell termelni.
nagylaza
Megmondta OV is, munkaalapú társadalom lesz, nem ilyen irodában ücsörgős.
Illetve lehet azt is csinálni, csak az nem kap majd annyit.
több mint 3 éve
A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megyFuh gyerekek…
r.baggio
Vettem
- családi csomagos rudit
- vizet
- krémtúró a lányoknak
- tej
- oblito
- mosópor
- kv
- tea
- rizs
- olíva olaj
38.670.
több mint 3 éve
A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A Csalamádé nagyon megugrott
több mint 3 éve
+470 HUF (volt kiszolgálás, de a pultnál kellett fizetni). Ja: WC sem volt.Én hülye, nekem volt az ötletem, hogy menjünk ki a Rómaira. Tipródott a nép, alig találtunk helyet valamelyik „12 egy tucat” büfében. 2 hekk, 2 korsó Pilsner (műanyag pohárban), 2x10 deka csalamádé és 2 szelet kenyér: egész pontosan 9.030 HUF.Jattot nem adtál?
nagylaza
Sobri Jóska
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Én hülye, nekem volt az ötletem, hogy menjünk ki a Rómaira. Tipródott a nép, alig találtunk helyet valamelyik „12 egy tucat” büfében. 2 hekk, 2 korsó Pilsner (műanyag pohárban), 2x10 deka csalamádé és 2 szelet kenyér: egész pontosan 9.030 HUF.Jattot nem adtál?
nagylaza
több mint 3 éve
Én hülye, nekem volt az ötletem, hogy menjünk ki a Rómaira. Tipródott a nép, alig találtunk helyet valamelyik „12 egy tucat” büfében. 2 hekk, 2 korsó Pilsner (műanyag pohárban), 2x10 deka csalamádé és 2 szelet kenyér: egész pontosan 9.030 HUF.
több mint 3 éve
@r.baggio urral tudnank meselni az emberi attitudrol. Az egyik nem beszel nyelvet, meg csak fel sem fogja a jeleket, mik tájékoztatólag ki vannak helyezve, s nem ertjuk, hogy utazik a nagy vilagban. A masik arcoskodik a 2.899 huf-os jeggyel, s hiszi, hogy minden kivaltsagot megkap, s o van felhaborodva, kivaltkepp, ha mulasztása bol fizetnie kell - s nem is keveset. A harmadik nem erti, miert nem ‘small bag’ a kurvara megpakolt orias ikeas szatyor. Persze vannak azok kik a “mindig ezzel a csomaggal utazom” kartyat huzzak elo (csak persze peldaul ha egyszer, esetleg tobbszor sem büntettek meg, mert nagyobb sebesseggel haladtal ammegengedettnel, s a kovetkezo alkalommal lekapcsol a rendor, akkor is ugyanazt mondja?).Arra gondoltam, hogy elég sokszor írsz ebbe a topicba. Ok, rendben, ha ez egyfajta biztonsági szelepként működik nálad, hogy kiírod magadból ezeket a dolgokat. Úgy tudom, vendéglátózol, én is csináltam, tudom, hogy idegrendszerileg kevés terhelőbb szakma van.How do you know? 😊Teljesen szabályosan, nem is totyogva haladok át zöld jelzésnél a zebrán, hív főnököm, headsettel felveszem, amíg lebiccentettem a fejemmel a telefon miatt, valami türelmetlen retkes urbánus paraszt majdnem nekem gurul a Buzukijával. Lekiabálom a fejét hogy ezt mégis hogy a faszomba képzelte, a beszari kis faszpörgettyű meg süketnek tettette magát. Az ilyen féregnek olyan szívesen eltörném az arccsontját, hogy most az elmulasztott helyzet miatt fortyogok. Persze hamar elkapott volna a yard, mert 50 méterrel arrébb egy másik meleget nehezen viselő sötét gyalog egy motorosnak ment neki. Botozni való aljas zsellérfattyak amerre csak nézek.Bakker, ne haragudj, de úgy érzem, te nagyon haragszol a világra!
gyeek
csi77
Igen, rohadtul haragszom a sötét mürmidónokra. Egyenként és masszaként is. Rád viszont semmi okom haragudni, nem húztad még rám az autód kormányát mert 2 másodperc túl soknak ítéltetett várakozásra, ilyesmi. Tényleg bármelyik nap kétségbe tud ejteni a buta rosszindulat és az általános jellemtelenség megtorlás nélküli uralma. A mai tuskó simán megérdemelt volna kis húzásáért két pofont és mivel rám se mert nézni, tehát egy gyáva kis pöcs legközelebb kétszer is meggondolná mikor kit veszélyeztet az autójával vagy tart be neki, mert ő tolakodna épp.
gyeek
csi77
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Én is nagyon kedvelem ezt a szépirodalom formába öntött idegföldelést 😀Joaz, aze van ez a topik, en pl szeretem olvasni, h miken fel nem tudja baszni magat gyeek kolléga, van, hogy már hiányolom is XDArra gondoltam, hogy elég sokszor írsz ebbe a topicba. Ok, rendben, ha ez egyfajta biztonsági szelepként működik nálad, hogy kiírod magadból ezeket a dolgokat. Úgy tudom, vendéglátózol, én is csináltam, tudom, hogy idegrendszerileg kevés terhelőbb szakma van.How do you know? 😊Teljesen szabályosan, nem is totyogva haladok át zöld jelzésnél a zebrán, hív főnököm, headsettel felveszem, amíg lebiccentettem a fejemmel a telefon miatt, valami türelmetlen retkes urbánus paraszt majdnem nekem gurul a Buzukijával. Lekiabálom a fejét hogy ezt mégis hogy a faszomba képzelte, a beszari kis faszpörgettyű meg süketnek tettette magát. Az ilyen féregnek olyan szívesen eltörném az arccsontját, hogy most az elmulasztott helyzet miatt fortyogok. Persze hamar elkapott volna a yard, mert 50 méterrel arrébb egy másik meleget nehezen viselő sötét gyalog egy motorosnak ment neki. Botozni való aljas zsellérfattyak amerre csak nézek.Bakker, ne haragudj, de úgy érzem, te nagyon haragszol a világra!
gyeek
csi77
Igen, rohadtul haragszom a sötét mürmidónokra. Egyenként és masszaként is. Rád viszont semmi okom haragudni, nem húztad még rám az autód kormányát mert 2 másodperc túl soknak ítéltetett várakozásra, ilyesmi. Tényleg bármelyik nap kétségbe tud ejteni a buta rosszindulat és az általános jellemtelenség megtorlás nélküli uralma. A mai tuskó simán megérdemelt volna kis húzásáért két pofont és mivel rám se mert nézni, tehát egy gyáva kis pöcs legközelebb kétszer is meggondolná mikor kit veszélyeztet az autójával vagy tart be neki, mert ő tolakodna épp.
gyeek
csi77
Pari
több mint 3 éve
Ebben a szent pillanatban csörög a fülembe egy kátrányhangú tehén akinek 2 perccel ezelőtt vettem fel a rendelését és úgy nyitott, hogy beleüvöltött a telefonba. Megköszöntem neki szépen a gesztust, aztán kiderült hogy azt se tudja mit akar rendelni és emiatt megint átkiabált a tehéntársainak, megint csak a fülem kárára. És ezek után se sikerült összeszednie a gondolatait, most megint hív.Joaz, aze van ez a topik, en pl szeretem olvasni, h miken fel nem tudja baszni magat gyeek kolléga, van, hogy már hiányolom is XDArra gondoltam, hogy elég sokszor írsz ebbe a topicba. Ok, rendben, ha ez egyfajta biztonsági szelepként működik nálad, hogy kiírod magadból ezeket a dolgokat. Úgy tudom, vendéglátózol, én is csináltam, tudom, hogy idegrendszerileg kevés terhelőbb szakma van.How do you know? 😊Teljesen szabályosan, nem is totyogva haladok át zöld jelzésnél a zebrán, hív főnököm, headsettel felveszem, amíg lebiccentettem a fejemmel a telefon miatt, valami türelmetlen retkes urbánus paraszt majdnem nekem gurul a Buzukijával. Lekiabálom a fejét hogy ezt mégis hogy a faszomba képzelte, a beszari kis faszpörgettyű meg süketnek tettette magát. Az ilyen féregnek olyan szívesen eltörném az arccsontját, hogy most az elmulasztott helyzet miatt fortyogok. Persze hamar elkapott volna a yard, mert 50 méterrel arrébb egy másik meleget nehezen viselő sötét gyalog egy motorosnak ment neki. Botozni való aljas zsellérfattyak amerre csak nézek.Bakker, ne haragudj, de úgy érzem, te nagyon haragszol a világra!
gyeek
csi77
gyeek
csi77
Pari
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass