NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
En az MVM-et kuldtem ma el parszor a picsaba.
Alapbol mekkora amator faszsag, hogy van egy szamlaszam szamla elejen, meg a hatuljan van egy szoveges resz ahol vastagon kiemelik, hogy ott arra a szamlaszamra kell utalni.
A ketto termeszetesen nem egyezik.

Arrol nem is beszelve, h 30%al megemeltek az altalanyom miutan atkerultem az ELMUtol, es a leolvasas alapjan szerintem teljesen jogtalanul.

15 percig probaltam valahogy kapcsolatba kerulni egy ugyintezovel, semmi se tortent.
Az, hogy a szovegeket amit az automata mond, neha egyaltalan nem hallani (konkret szavakat, fel mondatokat).
Es nem az en oldalamon van a gebasz, ennyire trehany okadek a minosege. Van olyan, hogy a mondat bizonyos szavait egy 60eves bacsika, masikat egy nenike mondataibol vagnak ossze.

Teljesen hasznalhatatlan.

Gondoltam megtrefalom oket, ramentem arra a gombra amit a kulfoldieknek ajanlanak.

Egy mondatban elhadarjak, hogy ha kulfoldiul akarsz erdeklodni akkor irjal emailt ,es 1 sec mulva szet is kapcsolt 😀😀😀DD

4.hivasnal ramentem egybol a hibabejelentore, es 4 ujabb lepes utan vegre tudtam beszelni egy emberrel...

Ertem en h fasza a gepi segitseg, de csak akkor, ha nem teljesen igenytelenul oldjak meg...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"
Mekkora egy kibaszott hulladék fos az OTP Bank appja, szavak nincsenek rá. Ahelyett hogy ez is jobb lenne azzal, hogy lecserélik a régi appot, csak sokkal ótvarabb lett. Tipikus bzmg.
Mikey
Pont most szopok vele. Ma délután utaltam 2-t , kiírta H nem jött visszaigazolás majd később megjön. Folyamatban lévő tranzakcióknál ott volt. De most már úgy van , mintha nem történt volna meg egyik utalás sem....sehol sem tünteti fel.
Majd holnap ránézek, hogy mi van, de vicc. (pénzt eddig még nem vette le ) Sok éve már ezen keresztül utalok, tök hasznos, de ez az új app elég gyakran crashel.
Bébé
Ezekbe a cégekbe/bankokba az a szar, hogy hiába mondják nekik a programozók hogy ez így kurvára nem fog működni, ragaszkodnak a “koncepcióhoz”...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
Mekkora egy kibaszott hulladék fos az OTP Bank appja, szavak nincsenek rá. Ahelyett hogy ez is jobb lenne azzal, hogy lecserélik a régi appot, csak sokkal ótvarabb lett. Tipikus bzmg.
Mikey
Pont most szopok vele. Ma délután utaltam 2-t , kiírta H nem jött visszaigazolás majd később megjön. Folyamatban lévő tranzakcióknál ott volt. De most már úgy van , mintha nem történt volna meg egyik utalás sem....sehol sem tünteti fel.
Majd holnap ránézek, hogy mi van, de vicc. (pénzt eddig még nem vette le ) Sok éve már ezen keresztül utalok, tök hasznos, de ez az új app elég gyakran crashel.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Kurva migrén.
warr_b
neked v feleségednek?
mindkét esetben jobbulást persze, migrén sucks
briareos
Nekem 😄
Sose volt még ilyen, max néhány óra fejfájás.
Tegnap reggel beütött mellé a csillagokat látás, émelygés, aztán ki is hánytam délelőtt vagy fél liter, liter vizet... Melót offoltam is 10-kor, nem volt semmi értelme.
Aludtam pár órát délben, meg este is egy nagyot. Most már azért jobb szerencsére. Kár hogy a rá való gyógyszerek mind vénykötelesek, a szokásos jól bevált Advilt mintha be se vettem volna.
warr_b
Nálunk is a fél cég Tp-n van ilyen tünetekkel. Egyik középvezető bejött kurva betegen, mert sok a dolga, azóta a teljes vezetés hiányzik, és a dolgozók is kezdenek szarul lenni. Én itthon is maradtam tegnap, hátha megúszom.
andree
😬😳
Ez sima migrén valszeg, nagyon remélem nem valami újabb fajta covid 😆
warr_b
Szúrass be egy migrén piercinget 😀
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Ennél kisebb probléma, de bekaphatja a samsung, hogy minden frissítéssel kivettek egy hasznos funkciót a böngészőjükből (előbb az oldalon való keresést, most a prediktív beírást a linkeknél), gondolom azon célból, hogy az ember mindenképp a chrome-ot használja
r.baggio
Ja, én a kezdetektől fogva azt használom. Mondjuk az asszonynak előttem volt Samsungja, megvolt a tapasztalat, lehez azért.
több mint 3 éve
Pedig eskü én jó gyerek voltam (legalábbis azt hittem)
Pari
Az ilyenek miatt látjuk mindenhol, hogy "bezzeg az én időben normálisan tudtunk viselkedni.. nem volt ennyi baj a gyerekekkel... ezek ma már mindent megengednek maguknak!" 😀
dugo93
Mea maxima culpa!
Ohh én ilyenkor mélyen kussolok, és arra gondolok, hogy ha a gyerek csak a felét megcsinalja annak amit, mi akkor...nem érem meg az 50-et...de hálisten ő tényleg egész jó gyerek...
Pari
MAGAS LABDA ALERT ! ! !
gyeek
az ilyen viccelgetésekről mindig eszembe jut a Me, Myself & Irene klasszikus jelenete, amikor Jim Carrey-től megkérdezik, hogy biztos tőle vannak-e a fehér bőrű csajának a gyerekei... akik szemmel láthatóan kicsit nemfehérebbek
slowmotion
Meh... Earl Jr. fekete jelenetet tettem volna be, de a 32 másodperces video trágya minőségű. Nevörmájnd.
gyeek
Nyugi. Amíg fent volt, addig ki lehetett matekozni a poént.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kurva migrén.
warr_b
neked v feleségednek?
briareos
Nekem 😄
Tegnap reggel beütött mellé a csillagokat látás, émelygés, aztán ki is hánytam délelőtt vagy fél liter, liter vizet... Melót offoltam is 10-kor, nem volt semmi értelme.
Aludtam pár órát délben, meg este is egy nagyot. Most már azért jobb szerencsére. Kár hogy a rá való gyógyszerek mind vénykötelesek, a szokásos jól bevált Advilt mintha be se vettem volna.
warr_b
Nálunk is a fél cég Tp-n van ilyen tünetekkel. Egyik középvezető bejött kurva betegen, mert sok a dolga, azóta a teljes vezetés hiányzik, és a dolgozók is kezdenek szarul lenni. Én itthon is maradtam tegnap, hátha megúszom.
andree
😬😳
Ez sima migrén valszeg, nagyon remélem nem valami újabb fajta covid 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Kurva migrén.
warr_b
neked v feleségednek?
briareos
Nekem 😄
warr_b
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kurva migrén.
warr_b
neked v feleségednek?
briareos
Nekem 😄

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 273 — no es importante
Ennél kisebb probléma, de bekaphatja a samsung, hogy minden frissítéssel kivettek egy hasznos funkciót a böngészőjükből (előbb az oldalon való keresést, most a prediktív beírást a linkeknél), gondolom azon célból, hogy az ember mindenképp a chrome-ot használja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Kurva migrén.
warr_b
neked v feleségednek?

több mint 3 éve
Kurva migrén.

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
...és mindezt a Gyűlölködjünk topicban...
Ti most panaszkodtok, vagy dicsekszetek?????
😀😀😀
zemanla
Aztán mi szidjuk az NFL játékosokat, amikor valami (nem komolyabb) balhét csinálnak 😉 😛
Jó, persze, az már másabb, mert elméletileg érettebbek...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nekem a mai napig az egyik kedvenc osztályfőnökim még áltiból az, amikor kidobtuk az egyik gyökér táskáját a másodikról. Csak az volt a probléma, hogy tele volt iskolatejjel. 😀

Egyébként ezek a tanárok is óriási kamuk. Én pont az a gyerek voltam, aki amúgy óriási csibész és lázadó, de emellett egész jók is voltak a jegyeim, és a tisztelet határát soha nem is léptem át (leszámítva 1-2 nagyon ritka esetet), emiatt amúgy zabáltak, dehát mégis én voltam általában kézközelben, ha büntetni kellett... 😀
Hanni
story of my life 😀

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Nekem a mai napig az egyik kedvenc osztályfőnökim még áltiból az, amikor kidobtuk az egyik gyökér táskáját a másodikról. Csak az volt a probléma, hogy tele volt iskolatejjel. 😀

Egyébként ezek a tanárok is óriási kamuk. Én pont az a gyerek voltam, aki amúgy óriási csibész és lázadó, de emellett egész jók is voltak a jegyeim, és a tisztelet határát soha nem is léptem át (leszámítva 1-2 nagyon ritka esetet), emiatt amúgy zabáltak, dehát mégis én voltam általában kézközelben, ha büntetni kellett... 😀
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Pari
Az ilyenek miatt látjuk mindenhol, hogy "bezzeg az én időben normálisan tudtunk viselkedni.. nem volt ennyi baj a gyerekekkel... ezek ma már mindent megengednek maguknak!" 😀
dugo93
Mea maxima culpa!
Ohh én ilyenkor mélyen kussolok, és arra gondolok, hogy ha a gyerek csak a felét megcsinalja annak amit, mi akkor...nem érem meg az 50-et...de hálisten ő tényleg egész jó gyerek...
Pari
MAGAS LABDA ALERT ! ! !
gyeek
az ilyen viccelgetésekről mindig eszembe jut a Me, Myself & Irene klasszikus jelenete, amikor Jim Carrey-től megkérdezik, hogy biztos tőle vannak-e a fehér bőrű csajának a gyerekei... akik szemmel láthatóan kicsit nemfehérebbek
slowmotion
Meh... Earl Jr. fekete jelenetet tettem volna be, de a 32 másodperces video trágya minőségű. Nevörmájnd.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Pari
dugo93
Mea maxima culpa!
Pari
MAGAS LABDA ALERT ! ! !
gyeek
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Pari
dugo93
Mea maxima culpa!
Pari
MAGAS LABDA ALERT ! ! !

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
😀😀😀
zemanla
nosztalgiázunk XDD
és átérezzük, azt amit a szüleink akkor, és a pofonok jelentését - na nem mintha attól megváltoztunk volna - de utólag beismerjük, hogy lehetett akár jogos is közte XD

Szerkesztette: Pari
több mint 3 éve
Pari
dugo93
Mea maxima culpa!
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
😀😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Ált 5.-ben technika óra előtt (igen én még ragasztgattam lécekből hajót 😀 ) még a tanárt vártuk betörtünk egy raktárhelységbe a tanterem mellett és találtunk egy doboz petárdát, azt a szép zöldet.
Megbeszéltük , hogy hétvégén kirándulunk egyet a Gerecsébe és megriasztjuk a vadakat.
Haverék nem bírták megvárni a hétvégét, unatkoztak és egy kisablakon mise közben bedobtak egyet a templomba. Gondolhatjátok, hogy egy kisebb szívinkfartust minden résztvevő kihordott lában 😀
Másnap reggel már várt az osztályfőnök az iskola kapujában és mondta, hogy ne a tantermebe menjek hanem az igazgatóiba 😀
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ha már nosztalgiázunk:

Drága édesanyám volt olyan jó, hogy elrakta az ellenőrzőimet (általános iskola 1. osztálytól - egyetem végéig) és a mai napig megvannak...de hogy az idő hogy megszépíti az emlékeket, arra tanulságos példa, mikor a 10 éves fiamnak (most 16) előadtam, hogy én bezzeg a te korodban szín jeles tanuló és jó gyerek voltam és hogy szavaimat alátámasszam előkotortam az ellenőrzőimet....hááát nem kellet volna....
Volt abba minden, 4-es 5-ős 2-es 3-as, millió fekete pont, és annyi beírás, szaktanári, osztályfőnöki, intő, rovó, igazgatói, hogy a gyerek egész délután azt olvasta és fetrengett...én meg ott ültem megsemmisülve a gondosan felépített, de addigra hiteltelenné vált nevelési szónoklataimmal...

Utána felhívtam anyámat és bocsánatot kértem tőle, amiért minden szülőiről sírva jött haza éveken keresztűl, hogy utána apám elverhessen...

De volt abban minden, kiloptuk a gittet az ablakokból, a kár 600Ft, felrugtam az osztályba Pataky Attila fiát Gergőt (akinek eltört a szemüvege) 800Ft, kilopkodtuk a neoncsöveket a lámpából és kidobáltuk az utcára, mert milyen szépen pukkan...750Ft
"tízoraira kapott lekváros kenyerével összerondította az iskola falát és osztálytársa ruházatát" 150Ft...
és volt olyan év, hogy 2 ellenőrzőm is volt...

"Belevágta osztálytársa combjába a rotring ceruzáját..." ezt nem én kezdtem, hanem sziauram padtársam és első héten lefektettük a szabályokat 3-ba...(Ő a körzőmet baszta a kezembe) természetesen miskolc...
De anyám is jófej volt, minden ellenőrzőm első oldalára beírta 3-tól kezdve, hogy kérem a gyereket az első padba ültetni és ha rendetlen fel lephet pofozni.... XD

Pari

több mint 3 éve
Ha már nosztalgiázunk:

Drága édesanyám volt olyan jó, hogy elrakta az ellenőrzőimet (általános iskola 1. osztálytól - egyetem végéig) és a mai napig megvannak...de hogy az idő hogy megszépíti az emlékeket, arra tanulságos példa, mikor a 10 éves fiamnak (most 16) előadtam, hogy én bezzeg a te korodban szín jeles tanuló és jó gyerek voltam és hogy szavaimat alátámasszam előkotortam az ellenőrzőimet....hááát nem kellet volna....
Volt abba minden, 4-es 5-ős 2-es 3-as, millió fekete pont, és annyi beírás, szaktanári, osztályfőnöki, intő, rovó, igazgatói, hogy a gyerek egész délután azt olvasta és fetrengett...én meg ott ültem megsemmisülve a gondosan felépített, de addigra hiteltelenné vált nevelési szónoklataimmal...

Utána felhívtam anyámat és bocsánatot kértem tőle, amiért minden szülőiről sírva jött haza éveken keresztűl, hogy utána apám elverhessen...

De volt abban minden, kiloptuk a gittet az ablakokból, a kár 600Ft, felrugtam az osztályba Pataky Attila fiát Gergőt (akinek eltört a szemüvege) 800Ft, kilopkodtuk a neoncsöveket a lámpából és kidobáltuk az utcára, mert milyen szépen pukkan...750Ft
"tízoraira kapott lekváros kenyerével összerondította az iskola falát és osztálytársa ruházatát" 150Ft...
és volt olyan év, hogy 2 ellenőrzőm is volt...

"Belevágta osztálytársa combjába a rotring ceruzáját..." ezt nem én kezdtem, hanem sziauram padtársam és első héten lefektettük a szabályokat 3-ba...(Ő a körzőmet baszta a kezembe) természetesen miskolc...
De anyám is jófej volt, minden ellenőrzőm első oldalára beírta 3-tól kezdve, hogy kérem a gyereket az első padba ültetni és ha rendetlen fel lephet pofozni.... XD