Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért ez is erősen függ attól, hogy milyen helyen dolgozik az ember.Ritka szar az itthoni helyzete a munkavallaloknak. A jobbagyoknak jobb volt kb 😀Azért túlzásba ne essünk mindamellett tény és való h munkavállalói jogok terén Európában tényleg szarul állunk.
Borbinho
Kellenének normális szakszervezetek, ami egébként szvsz eg frankón működő demokrácia elengedhetetlen kelléke,
empty taxi
Nekem pl nem sok okom lehet ilyen szempontból panaszra, sose késett a fizu egyetlen napot se, minden évben volt eddig bónusz (kb egy havi fizu), totál rugalmas a cég, ha hirtelen van valami... minden normálisan, hivatalosan lepapírozva. Covid előtt minden évben volt kb csapatépítő, családi nap, sportnap, kariparti, voltak céges események szervezve Amszerdamtól kezdve Stockholmon át Usáig. 10 lehúzott év után mindenki legalább egy négycsillagos wellneshétvégét kapott ajándékba, stb.
Jó, amerikai anyacég, nyilávn itt is vannak nemszeretem faszságok, de azért vannak szarabb melók is úgy hallottam 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Teny kulfoldon x nap full tappenz jar utana vagjak csak meg a beteget🙂Mondjuk Magyarorszagon ahol konkretan 0 napot fizetnek fullra, nem is erdemes lebetegedni 😀Én is valahogy így voltam vele...mi az a táppénz? (csak vicc volt, már hiányoztam három hetet az elmúlt 15 évben)Ez igy valoban cumi, csak akkor beszelni kellene a fonokkel h ez igy nem oke, mert latja h vannak problemak.Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
Mondjuk ezzel nem sokat lehet tenni. Anno az ilyenek miatt szuntettek meg a 100% tappenzt is egyreszt. Nekem is rengeteg kollegam volt aki a 2 hetes betegszabi idoszakot kvazi szabikent kezelte, mert siman irt neki az orvos igazolast. En meg sose hasznaltam ezt ki, gondolom en vagyok a hulye.
Solymi
slowmotion
Solymi
Nekem is eleg volt erre 1x rajonnom a kulfoldi munka utan amikor hazajottem es mondtam a berszamfejtonek h de hulye vagy hat van rola igazolasom 😀
Mondta h ja, azert kaphatok egyaltalan annyit amennyit.
Azota betegen is dolgozok inkabb...
Ritka szar az itthoni helyzete a munkavallaloknak. A jobbagyoknak jobb volt kb 😀
De hat nonek gombraszamra az SSC-k, az europai multiknak meg csak jo hogy nem kell indiaig menniuk hogy elnyomhato munkasokat talaljanak
Borbinho
több mint 4 éve
Ritka szar az itthoni helyzete a munkavallaloknak. A jobbagyoknak jobb volt kb 😀Azért túlzásba ne essünk mindamellett tény és való h munkavállalói jogok terén Európában tényleg szarul állunk.
Borbinho
Kellenének normális szakszervezetek, ami egébként szvsz egy frankón működő demokrácia elengedhetetlen kelléke,
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondjuk Magyarorszagon ahol konkretan 0 napot fizetnek fullra, nem is erdemes lebetegedni 😀Én is valahogy így voltam vele...mi az a táppénz? (csak vicc volt, már hiányoztam három hetet az elmúlt 15 évben)Ez igy valoban cumi, csak akkor beszelni kellene a fonokkel h ez igy nem oke, mert latja h vannak problemak.Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
Mondjuk ezzel nem sokat lehet tenni. Anno az ilyenek miatt szuntettek meg a 100% tappenzt is egyreszt. Nekem is rengeteg kollegam volt aki a 2 hetes betegszabi idoszakot kvazi szabikent kezelte, mert siman irt neki az orvos igazolast. En meg sose hasznaltam ezt ki, gondolom en vagyok a hulye.
Solymi
slowmotion
Solymi
Nekem is eleg volt erre 1x rajonnom a kulfoldi munka utan amikor hazajottem es mondtam a berszamfejtonek h de hulye vagy hat van rola igazolasom 😀
Mondta h ja, azert kaphatok egyaltalan annyit amennyit.
Azota betegen is dolgozok inkabb...
Ritka szar az itthoni helyzete a munkavallaloknak. A jobbagyoknak jobb volt kb 😀
De hat nonek gombraszamra az SSC-k, az europai multiknak meg csak jo hogy nem kell indiaig menniuk hogy elnyomhato munkasokat talaljanak
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Én is valahogy így voltam vele...mi az a táppénz? (csak vicc volt, már hiányoztam három hetet az elmúlt 15 évben)Ez igy valoban cumi, csak akkor beszelni kellene a fonokkel h ez igy nem oke, mert latja h vannak problemak.Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
Solymi
slowmotion
több mint 4 éve
mi az a táppénz? (csak vicc volt, már hiányoztam három hetet az elmúlt 15 évben)Ez igy valoban cumi, csak akkor beszelni kellene a fonokkel h ez igy nem oke, mert latja h vannak problemak.Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
Solymi
több mint 4 éve
Ez igy valoban cumi, csak akkor beszelni kellene a fonokkel h ez igy nem oke, mert latja h vannak problemak.Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
ez igy van, ki kell nyitni a "szankat", korabban irtam, hogy nekem volt olyan h nagyon minimalis osszeggel kevesbbet utaltak tobbszor. szoltam es korrigaltak ( anno jol beszoltak erre itt, hogy milyen szarrago vagyok, de bakker van egy szerzodes stb )Amúgy ilyen esetekre simán be lehet mondani, hogy ó, nehari főnök, szabadnapos vagyok, nem vagyok otthon, túrázom, rokonoknál, ismerősöknél vagyok, anyámkínja.dehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
Vagy csak szimplán nem veszi fel a telefont, azzal a címszóval, hogy le volt némítva, nem volt nála, nem vette észre, stb.
Az én cégem mondjuk jól fizet, de most köpködöm én is őket, mert a tavalyi évet végigtoltam egyedül, főnököm nem nagyon tudott segíteni (meg annyira nem is törte magát, ahogy látom, de lehet tévedek), úgy, hogy kellett volna plusz ember segíteni. Mivel volt kolléga néhány feladatköre szét lett dobva, így 30% bónusz helyett kaptam 15%-ot (havi fizu x beugrós 11 hónap), miközben azért amaz a része se volt egy nagy wasistdas, kb. havi 1x-i téma...
Tudták, hogy kell az ember, csak a vezetők között ment a szívózás, mert nem akartak headcountot bukni...
Ráadásul úgy, hogy a főnökeim tudták, hogy itthon kellett lennem apámmal, mert rákos volt és vinni kellett kemóra meg ápolni otthon...szegény márciustól húzta augusztusig...én meg alig tudtam vele foglalkozni, mert csináltam a melót is lelkiismeretesen.
Úgyhogy most ami pénz lehet, azt kihúzom belőlük, főnökömmel szívózok még egy sort, ha kell a CFO-val is meg benne van, hogy leírom az egész esetet a HQ HR direkt ilyen esetekre fenntartott csoportjának (lehet névtelenül is), aztán vizsgálódjanak... úgyse hiszem, hogy történik bármi is, mert mivel nem blokkolós rendszer van, így nemigen tudom mutogatni nekik a sokszor heti 50-60 óra melókat a 40 helyett...
Solymi
de volt, hogy ismerosmnek is rosszul szamoltak, 3-4 honappal 6 honap helyett, szolt.javitottak.
nekem volt szerzodesmodositasom, mondtak van benne egy olyan pont ami mindenkire vonatkozik.szoltam, hogy ok, de en a poziciomban ezt nem tudom garantalni, szoval vagy vegyek ki vagy megyek.kivettek
ebben az esetben marad ez a topik neked. 😕Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
gyeek
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Gyakorlatilag nem. Évekkel ezelőtt megállapodtam a főnökömmel, hogy órabér helyett havi fixet kapok. Egy kérése volt viszonzásképp: hogy ilyen esetekben biztosan számíthasson rám, mert neki akkortályt érkezett meg az első gyermeke. Akkoriban voltak olyan munkatársaim akiknek nem volt büdös a munka és vagy a pénzért, vagy azért hogy ne másnak kelljen nagyobbat szopnia beugrottak ilyenkor. A régi társaság azóta kicserélődött, épkézláb munkaerő sovány, maradok én. Legújabb megállapodásunk szerint ami 30án született, ha nekem komolyabbra fordul a párkapcsolatom és az azzal járó extrák mint pl. gyerek, akkor átvariáljuk a rendszert és én is ugyanúgy bízhatok a főnökömben.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Amúgy ilyen esetekre simán be lehet mondani, hogy ó, nehari főnök, szabadnapos vagyok, nem vagyok otthon, túrázom, rokonoknál, ismerősöknél vagyok, anyámkínja.dehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
Vagy csak szimplán nem veszi fel a telefont, azzal a címszóval, hogy le volt némítva, nem volt nála, nem vette észre, stb.
Az én cégem mondjuk jól fizet, de most köpködöm én is őket, mert a tavalyi évet végigtoltam egyedül, főnököm nem nagyon tudott segíteni (meg annyira nem is törte magát, ahogy látom, de lehet tévedek), úgy, hogy kellett volna plusz ember segíteni. Mivel volt kolléga néhány feladatköre szét lett dobva, így 30% bónusz helyett kaptam 15%-ot (havi fizu x beugrós 11 hónap), miközben azért amaz a része se volt egy nagy wasistdas, kb. havi 1x-i téma...
Tudták, hogy kell az ember, csak a vezetők között ment a szívózás, mert nem akartak headcountot bukni...
Ráadásul úgy, hogy a főnökeim tudták, hogy itthon kellett lennem apámmal, mert rákos volt és vinni kellett kemóra meg ápolni otthon...szegény márciustól húzta augusztusig...én meg alig tudtam vele foglalkozni, mert csináltam a melót is lelkiismeretesen.
Úgyhogy most ami pénz lehet, azt kihúzom belőlük, főnökömmel szívózok még egy sort, ha kell a CFO-val is meg benne van, hogy leírom az egész esetet a HQ HR direkt ilyen esetekre fenntartott csoportjának (lehet névtelenül is), aztán vizsgálódjanak... úgyse hiszem, hogy történik bármi is, mert mivel nem blokkolós rendszer van, így nemigen tudom mutogatni nekik a sokszor heti 50-60 óra melókat a 40 helyett...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Vmit vmiért, én most a harmadát keresem annak, amit Svájcban, cserében kevesebb a felelősség, normálisabb főnök és akkor megyek HO-ba amikor szeretnék.Ez ilyen.
empty taxi
Anno vki felmomdott toluk .kb 1 evig toltuk kevesebben mint kellett volna.volt h egyedul szoptam ea vittem egy teljes osztalyt worldwide.feljott egy belsos pozi.megpalyaztam nem kaptqm meg de mondtak jolljokerkent betanitanak.kurva jo lehetoseg lett volna..telt az ido.nem kezdodott el a tanitas, kozben az ertekelesen lehuztak ugy h vegig szoptunk.sztem a minimum az lett volna h azt a % kapom ami elozoleg volt.
Feljott ugyanolyan belso pozi..de addigra mikor jott a vezeto h igye megpalyazom mondtam koszi nem most mondtam fel masik ceghez megyek.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Vmit vmiért, én most a harmadát keresem annak, amit Svájcban, cserében kevesebb a felelősség, normálisabb főnök és akkor megyek HO-ba amikor szeretnék.nomeg hiányoztunk is
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Vmit vmiért, én most a harmadát keresem annak, amit Svájcban, cserében kevesebb a felelősség, normálisabb főnök és akkor megyek HO-ba amikor szeretnék.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
jah csak ha évekig szopatnak azzal hogy állandóan berángatnak akkor már rég otthagytam volna a faszbapersze. de vannak munkakörök, amit bárki nem tud ellátni.és? nem mindig ugyanannak az embernek kell attól még mennievagy csak nincs a két műszakra három váltásnyi emberdehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
slowmotion
Negritis
börgerkingben sem fog a sültkrumplis beállni műszakvezetőnek.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
persze. de vannak munkakörök, amit bárki nem tud ellátni.és? nem mindig ugyanannak az embernek kell attól még mennievagy csak nincs a két műszakra három váltásnyi emberdehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
slowmotion
Negritis
börgerkingben sem fog a sültkrumplis beállni műszakvezetőnek.
több mint 4 éve
és? nem mindig ugyanannak az embernek kell attól még mennievagy csak nincs a két műszakra három váltásnyi emberdehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
slowmotion
több mint 4 éve
vagy csak nincs a két műszakra három váltásnyi emberdehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
Negritis
több mint 4 éve
dehogynem, csak akkor nem tudna mártírkodniKezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
YoungZeeZee
több mint 4 éve
De ez csak a kezdet.hozok neked 2 példát:
Tudok olyan boltot, hogy az öreg 30 év után elment nyugdíjba, az alkalmazottak átvették a boltot, majd az történt ami mindig, egy év alatt tönkretettek mindent, mert hirtelen büdös lett a munka és mindenki főnök lett.
Ezek a dolgok több száz év alatt alakultak ki. Van ami működik, van ami nem.
A nemzeti köntösbe öltöztetett szocializmus pedig már nagyon régen elhasalt
ozibozi
egyik esetben a kretén főnök aki semmibe nézte az alkalmazottait bukta a pizzériát mer baszott rendesen fizetni a dolgozóknak
a szakácsok gondoltak egyet, összerántották a csapatot és újranyitottak és kurvajól megy
a másik esetben egy skandináv húscégnél az öreg aki tisztelte és rendesen megfizette az alkalmazottakat nyugdíjba ment és átadta a 3 fiának a céget
jött az online boom és a cég szárnyalt, 1 év alatt 10x bevétel de kb ugyanannyi kiadás
fizetés emelés elmaradt mer hát nah, azt most nem lehet ők nem látják át a dolgokat
bónusz időszak és a korábbi pénz helyett (~1000€) kaptak 150€-s kupont a cég webshopjára
a dolgozók fele itt, a maradék a kövi emelési időszakban mondott fel mikor nem jött emelés
a cég meg 2 év múlva csődbe ment
mit jelent ez?
semmit
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Es te nem mondhatsz nemet?
gyeek
több mint 4 éve
De ez csak a kezdet. Tudok olyan boltot, hogy az öreg 30 év után elment nyugdíjba, az alkalmazottak átvették a boltot, majd az történt ami mindig, egy év alatt tönkretettek mindent, mert hirtelen büdös lett a munka és mindenki főnök lett.
Ezek a dolgok több száz év alatt alakultak ki. Van ami működik, van ami nem.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
ez még mindig a kapitalizmus mert nem együttműködés van, hanem hiszti és péniszméregetésAkkora a munkaerőhiány bizonyos szakmákban, hogy megvalósult a sokak által csak elképzelt Proletáruralom.Pont ebbe kezdtem volna bele, de hagytam inkább, mert nagyon hosszúra nyúlhat a biccselésem a témában. 😛 Mindenesetre telitalálat az észrevétel. Annyival árnyalnám még a helyzetet, hogy a pénzt persze mindig keveslik, de ha meg is kapják az emelést, akkor SE teszik magukat oda jobban, a többieknek kell a hátukon cipelniük őket.
A melós diktál a főnöknek, akinek esélye sincs megbüntetni, mert azonnal másnap kezdhet máshol, és helyette dolgozhat a főnök ha sokat ugrál.
Ezt is megéltük.
ozibozi
gyeek
csak a kereslet-kínálat viszonylatában megforudltak a dolgok
a többieknek pedig nem kell a hátukon cipelni őket, max stockholm szindróma miatt akarják
több mint 4 éve
Akkora a munkaerőhiány bizonyos szakmákban, hogy megvalósult a sokak által csak elképzelt Proletáruralom.Pont ebbe kezdtem volna bele, de hagytam inkább, mert nagyon hosszúra nyúlhat a biccselésem a témában. 😛 Mindenesetre telitalálat az észrevétel. Annyival árnyalnám még a helyzetet, hogy a pénzt persze mindig keveslik, de ha meg is kapják az emelést, akkor SE teszik magukat oda jobban, a többieknek kell a hátukon cipelniük őket.
A melós diktál a főnöknek, akinek esélye sincs megbüntetni, mert azonnal másnap kezdhet máshol, és helyette dolgozhat a főnök ha sokat ugrál.
Ezt is megéltük.
ozibozi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Tolt egy Antonio Brownt. Főnök egész hétről levette, szóval kihányhatja, foshatja magát rendesen (ez a hivatalos indok), én meg legalább előre tudom hol kell még beugranom a domino-hatás okán.Kezdődik az új év! Hülye picsa aki egy hete nem volt dolgozni 30 perce beteget jelentett vagy valami hasonló kamuval hívta fel a főnököm, mehetek be 4től fél 11ig dolgozni. Rúgatnám ki a francba az ilyet, kb minden évben előfordulnak ezek a hirtelen hasmenések, véres pisi, hőemelkedés, egyéb fantáziátlan maszlag és mindig én vagyok a go-to guy aki beszopja a lusta önző szarháziak aljasságát.Nehéz a bányászok élete. Teljesen más területen és munkakörben dolgozom, de az elmúlt 1 évben itt is elszaporodtak a hasonló esetek, pedig itt még vígan be lehetne dobni a home office kártyát is. Sajnos a társadalom jó nagy része semmirekellő amíg világ a világ.
gyeek
kitartást! Addig is why eagles why!
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Akkora a munkaerőhiány bizonyos szakmákban, hogy megvalósult a sokak által csak elképzelt Proletáruralom. A melós diktál a főnöknek, akinek esélye sincs megbüntetni, mert jól megsértődik és cserébe azonnal másnap kezdhet is máshol, ahol tárt karokkal várják
és helyette dolgozhat a főnök ha sokat ugrál.
Ezt is megéltük.
Szerkesztette: ozibozi