Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
A moszkauerről és a hortobágyiA magyaros vajkrém is ez a kategória.Egyik kollégám az éttermi brassóira mondta: bizalmi kérdés. (Mármint a brassói aprópecsenyére.)De ezek a dolgok alapok sajna.Kókuszgolyó ugyanez. Fiatalon dolgoztam egy nagyobb pékség eladó részén nyaranta, a kókusz golyó volt amibe minden belemehetett (maradék liszt, összesöpört Liszt stb.), a kakaópor meg a rumaroma mindent kiüt.Ezen kívül ipari mennyiségű cukor, rettenet rózsaszín ételszínezék, és rumaroma alkotja.Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)Azért elég aggasztó, hogy az én cukrász jó cimborám is ugyanezt mondta 😀
nagylaza
Gyerekkoromban imádtam, és az volt az igazi belőle, amiben az egész múltheti sütikínálat nyomokban megtalálható volt. Szigorúan kisvárosi szocreálmaradvány cukrászüzemből 😀
Hanni
Hát igen.
(És még mielőtt: pont múlt héten láttam, és elmerengtem, régen mennyire szerettem)
slowmotion
Ettől függetlenül imádom a nagyüzemi kókuszgolyót a mai napig 😊
MC12
Nem hiaba epul fel sok etterem menuje a tegnapi maradekokbol.
Egy jo kis fasirt sem rossz😃
YoungZeeZee
nagylaza
nagir
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Na igen, ez az egyik része a dolognak, hogy ebbe nem igazán gondolnak bele azok, akik belevágnak egy villanyautós projektbe.Faszom, én totál abban voltam, hogy a benzinkutak rendesen nyitva vannak, ahogy szoktak (vagyis éjjel-nappal). Erre most este 10-kor mennék tankolni, hát már le vannak láncolva a kutak 😕Mi konnektorba dugjuk az autókat, ami vicces, mert azon túl, hogy komoly hálózati projektet jelentett (az utcánkban), nem volt nagyon olcsó. A két elektromos autót a gyakorlatban még mindig nem tudjuk tölteni egyszerre. Tehát én hajnal 3-kor lecsattogok kihúzom a feleségem autóját, majd bedugom a sajátomat. Majd Zseblámpával átvilágítok Jürginek a szomszédba, hogy kész vagyok. Ekkor ő szintén elvégzi a hasonló műveletet, majd jelez Christiannek. Reggel néhány nagyon álmos apuka kóvályog a villanyautójával...amelyet tetéz, ha elkúrjuk, és végpontig lebasszuk az áramot véletlenül.
Értem én hogy kijárási korlátozás meg ilyen hülyeségek, de na. Mondta a még ott lévő kutas, hogy ez tegnaptól van, előtte már nyolckor zártak...
warr_b
Nem tudom, hogy a villanyautó nácik szoktak-e erről írni?! Olvasva vicces, napokon át csinálni nem annyira -én körbe is írtam, hogy most 2 körből kiszálltam.
Cancel Culture
több mint 4 éve
Faszom, én totál abban voltam, hogy a benzinkutak rendesen nyitva vannak, ahogy szoktak (vagyis éjjel-nappal). Erre most este 10-kor mennék tankolni, hát már le vannak láncolva a kutak 😕Mi konnektorba dugjuk az autókat, ami vicces, mert azon túl, hogy komoly hálózati projektet jelentett (az utcánkban), nem volt nagyon olcsó. A két elektromos autót a gyakorlatban még mindig nem tudjuk tölteni egyszerre. Tehát én hajnal 3-kor lecsattogok kihúzom a feleségem autóját, majd bedugom a sajátomat. Majd Zseblámpával átvilágítok Jürginek a szomszédba, hogy kész vagyok. Ekkor ő szintén elvégzi a hasonló műveletet, majd jelez Christiannek. Reggel néhány nagyon álmos apuka kóvályog a villanyautójával...amelyet tetéz, ha elkúrjuk, és végpontig lebasszuk az áramot véletlenül.
Értem én hogy kijárási korlátozás meg ilyen hülyeségek, de na. Mondta a még ott lévő kutas, hogy ez tegnaptól van, előtte már nyolckor zártak...
warr_b
Nem tudom, hogy a villanyautó nácik szoktak-e erről írni?! Olvasva vicces, napokon át csinálni nem annyira -én körbe is írtam, hogy most 2 körből kiszálltam.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
A magyaros vajkrém is ez a kategória.Egyik kollégám az éttermi brassóira mondta: bizalmi kérdés. (Mármint a brassói aprópecsenyére.)De ezek a dolgok alapok sajna.Kókuszgolyó ugyanez. Fiatalon dolgoztam egy nagyobb pékség eladó részén nyaranta, a kókusz golyó volt amibe minden belemehetett (maradék liszt, összesöpört Liszt stb.), a kakaópor meg a rumaroma mindent kiüt.Ezen kívül ipari mennyiségű cukor, rettenet rózsaszín ételszínezék, és rumaroma alkotja.Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)Azért elég aggasztó, hogy az én cukrász jó cimborám is ugyanezt mondta 😀
nagylaza
Gyerekkoromban imádtam, és az volt az igazi belőle, amiben az egész múltheti sütikínálat nyomokban megtalálható volt. Szigorúan kisvárosi szocreálmaradvány cukrászüzemből 😀
Hanni
Hát igen.
(És még mielőtt: pont múlt héten láttam, és elmerengtem, régen mennyire szerettem)
slowmotion
MC12
YoungZeeZee
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Manhattan nekem is.Az is mi volt. Mintha az ember Los Angelesben jarna, komolyan. Ott olyan a "belvaros", hogy rohado labu hajlektalanok tologatjak a kocsijukat meg fekszenek a parkokban 😀nekem new york volt mocskosul büdös amúgy
undisputedly
Negritis

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A Lukoil a Mogyoródin akkor is kiszolgált amikor a közértekben be volt tiltva 22 után Zuglóban.
több mint 4 éve
Faszom, én totál abban voltam, hogy a benzinkutak rendesen nyitva vannak, ahogy szoktak (vagyis éjjel-nappal). Erre most este 10-kor mennék tankolni, hát már le vannak láncolva a kutak 😕Az ÖMV is az M3 kivezetőnél?
warr_b
több mint 4 éve
Faszom, én totál abban voltam, hogy a benzinkutak rendesen nyitva vannak, ahogy szoktak (vagyis éjjel-nappal). Erre most este 10-kor mennék tankolni, hát már le vannak láncolva a kutak 😕 Értem én hogy kijárási korlátozás meg ilyen hülyeségek, de na. Mondta a még ott lévő kutas, hogy ez tegnaptól van, előtte már nyolckor zártak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
szóval nem előtte toltad be az összeset 😀Van az a fajta mosolyom, amitől egy bakfis rettegni tudna... de mint mondtam, nagyvonalú voltam. 😊Előtte toltad be az egészet? 😊Én hoztam haza anno egy kartonnal. Haverom könyörgött hogy adjak neki. Nagyvonalú voltam.Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!ha valami hiányzik amerikából az a wallmartos beefjerky 😀
gyeek
Negritis
gyeek
csebi
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Van az a fajta mosolyom, amitől egy bakfis rettegni tudna... de mint mondtam, nagyvonalú voltam. 😊Előtte toltad be az egészet? 😊Én hoztam haza anno egy kartonnal. Haverom könyörgött hogy adjak neki. Nagyvonalú voltam.Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!ha valami hiányzik amerikából az a wallmartos beefjerky 😀
gyeek
Negritis
gyeek
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Előtte toltad be az egészet? 😊Én hoztam haza anno egy kartonnal. Haverom könyörgött hogy adjak neki. Nagyvonalú voltam.Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!ha valami hiányzik amerikából az a wallmartos beefjerky 😀
gyeek
Negritis
gyeek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egyik kollégám az éttermi brassóira mondta: bizalmi kérdés. (Mármint a brassói aprópecsenyére.)De ezek a dolgok alapok sajna.Kókuszgolyó ugyanez. Fiatalon dolgoztam egy nagyobb pékség eladó részén nyaranta, a kókusz golyó volt amibe minden belemehetett (maradék liszt, összesöpört Liszt stb.), a kakaópor meg a rumaroma mindent kiüt.Ezen kívül ipari mennyiségű cukor, rettenet rózsaszín ételszínezék, és rumaroma alkotja.Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)Azért elég aggasztó, hogy az én cukrász jó cimborám is ugyanezt mondta 😀
nagylaza
Hanni
Hát igen.
slowmotion
MC12
YoungZeeZee
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
na akkor mákom van, nálunk nincs benne piskóta full töltelék a tetején mázzal 😀 kollegám nem is szereti mert túl édes 😀Abban meg alig van jó rész/töltelék. Szinte az egész a mázból és a piskótából áll. 😕próbáld ki mignon formában. A puncsos mignon nálunk kurvajó a céges büfében, de azzal még nem lőttem mellé máshol sem, puncstortával azért előfordult hogy beszoptam az agyonlekvározottat 😀Tökéletes!! A legjobb süti valaha, ha valaki értelmesen, kekszes maradékos alapon csinálja, nem a szar agyon lekvározott áztatott valamikéntpuncsot még nem ittam, de a puncskockánál nincs finomabb süti, csak drágább 😀Őszintén maga a puncs létének értelmét is megkérdőjelezem, nem hogy látni akarjam hogyan készül belőle bármi. 😀Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)De amúgy jó volt a tekercs? 😀Tréfás (szinte már vicces) fordulatnak szántam.😊 Igazad van: nem volt egyértelmű.(gyeek nem a hétker Király utca, hanem a pécsi. az ott a kirakatutca, kb mintha itt a Váci utcában szaratná valaki a kutyáját.)Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
nagylaza
slowmotion
nagylaza
Toca
nagylaza
Toca
eaglesmcnabb
Anno a falunkban volt egy cukrász, aki ebből csinált puncstortát. Amióta meghalt is azt keresem, de senki nem képes normálisat csinálni. Egy 16 szeletes átlagos torta volt vagy 5 kg, annyi keksz, piskóta, massza került bele. Na mindegy, elcsorgattam a nyálamat mára...
kristóf17
eaglesmcnabb
kristóf17
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Abban meg alig van jó rész/töltelék. Szinte az egész a mázból és a piskótából áll. 😕próbáld ki mignon formában. A puncsos mignon nálunk kurvajó a céges büfében, de azzal még nem lőttem mellé máshol sem, puncstortával azért előfordult hogy beszoptam az agyonlekvározottat 😀Tökéletes!! A legjobb süti valaha, ha valaki értelmesen, kekszes maradékos alapon csinálja, nem a szar agyon lekvározott áztatott valamikéntpuncsot még nem ittam, de a puncskockánál nincs finomabb süti, csak drágább 😀Őszintén maga a puncs létének értelmét is megkérdőjelezem, nem hogy látni akarjam hogyan készül belőle bármi. 😀Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)De amúgy jó volt a tekercs? 😀Tréfás (szinte már vicces) fordulatnak szántam.😊 Igazad van: nem volt egyértelmű.(gyeek nem a hétker Király utca, hanem a pécsi. az ott a kirakatutca, kb mintha itt a Váci utcában szaratná valaki a kutyáját.)Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
nagylaza
slowmotion
nagylaza
Toca
nagylaza
Toca
eaglesmcnabb
Anno a falunkban volt egy cukrász, aki ebből csinált puncstortát. Amióta meghalt is azt keresem, de senki nem képes normálisat csinálni. Egy 16 szeletes átlagos torta volt vagy 5 kg, annyi keksz, piskóta, massza került bele. Na mindegy, elcsorgattam a nyálamat mára...
kristóf17
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Én hoztam haza anno egy kartonnal. Haverom könyörgött hogy adjak neki. Nagyvonalú voltam.Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!ha valami hiányzik amerikából az a wallmartos beefjerky 😀
gyeek
Negritis
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 500
De ezek a dolgok alapok sajna.Kókuszgolyó ugyanez. Fiatalon dolgoztam egy nagyobb pékség eladó részén nyaranta, a kókusz golyó volt amibe minden belemehetett (maradék liszt, összesöpört Liszt stb.), a kakaópor meg a rumaroma mindent kiüt.Ezen kívül ipari mennyiségű cukor, rettenet rózsaszín ételszínezék, és rumaroma alkotja.Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)Azért elég aggasztó, hogy az én cukrász jó cimborám is ugyanezt mondta 😀
nagylaza
Hanni
Hát igen.
slowmotion
MC12
több mint 4 éve
Nekem meg a bagel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!ha valami hiányzik amerikából az a wallmartos beefjerky 😀
gyeek
több mint 4 éve
A bolti májkrémet kis koromban rühelltem, öreganyám olyan finom házi májast csinált hogy túl nagy volt a kontraszt. Persze mióta meghalt azóta zabálom kétpofára a boltit is. De a kocsonyáját sem tudta senki még megközelíteni sem. Utóbbi talán a kedvenc kajám, annyi bajom van vele mint a pacallal, nem tudok annyit enni belőle hogy jól lakjak, akárhányszor eszek belőlük mindig fullon vagyok a végére de még mindig éhes...én pontosan tudom hogy készül a puncstorta, virsli, párizsi,...Disznósajt, virsli, májkrém jöhet, persze nem a legalja "300forintkilója).
de engem nem zavar
ahogy az egyik kedvencem a disznósajt is olyan hogy aki látta már gyártási folyamat közben az még jobban undorodna tőle, pedig kurvajó ( lehet veszek is megint)
Negritis
Amúgy én a szalonnabőrt imádom, nyersen, főtten, sütve, mindenhogy 😀
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Olcsó bífdzsörkit akarok! Olcsó füstölt lazacot olcsó belga krémsajttal!
több mint 4 éve
Pacalt ha nicns más megeszem (főleg ha csülkös), a körömpörköltet imádom 😊mondjuk ehhez képest vicces hogy a pacalt, körömpörköltet (ez a kettő legalábbis), halat és tengeri baszásokat meg rühellem és ha 1 mód van rá kihagyomén pontosan tudom hogy készül a puncstorta, virsli, párizsi,...Disznósajt, virsli, májkrém jöhet, persze nem a legalja "300forintkilója).
de engem nem zavar
ahogy az egyik kedvencem a disznósajt is olyan hogy aki látta már gyártási folyamat közben az még jobban undorodna tőle, pedig kurvajó ( lehet veszek is megint)
Negritis
warr_b
csak hogy ontopic legyek
Negritis
Viszont a halakkal és tengeri herkentyűkkel a világból ki lehet kergetni, akkor inkább nem eszem 😊
Ja, meg a tökfőzelék, blehh. Kapor. Fúúújjj.

több mint 4 éve
próbáld ki mignon formában. A puncsos mignon nálunk kurvajó a céges büfében, de azzal még nem lőttem mellé máshol sem, puncstortával azért előfordult hogy beszoptam az agyonlekvározottat 😀Tökéletes!! A legjobb süti valaha, ha valaki értelmesen, kekszes maradékos alapon csinálja, nem a szar agyon lekvározott áztatott valamikéntpuncsot még nem ittam, de a puncskockánál nincs finomabb süti, csak drágább 😀Őszintén maga a puncs létének értelmét is megkérdőjelezem, nem hogy látni akarjam hogyan készül belőle bármi. 😀Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)De amúgy jó volt a tekercs? 😀Tréfás (szinte már vicces) fordulatnak szántam.😊 Igazad van: nem volt egyértelmű.(gyeek nem a hétker Király utca, hanem a pécsi. az ott a kirakatutca, kb mintha itt a Váci utcában szaratná valaki a kutyáját.)Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
nagylaza
slowmotion
nagylaza
Toca
nagylaza
Toca
eaglesmcnabb
kristóf17
több mint 4 éve
mondjuk ehhez képest vicces hogy a pacalt, körömpörköltet (ez a kettő legalábbis), halat és tengeri baszásokat meg rühellem és ha 1 mód van rá kihagyomén pontosan tudom hogy készül a puncstorta, virsli, párizsi,...Disznósajt, virsli, májkrém jöhet, persze nem a legalja "300forintkilója).
de engem nem zavar
Negritis
warr_b
csak hogy ontopic legyek
több mint 4 éve
én pontosan tudom hogy készül a puncstorta, virsli, párizsi,...Disznósajt, virsli, májkrém jöhet, persze nem a legalja "300forintkilója).
de engem nem zavar
Negritis

több mint 4 éve
itt az ideje megtanulni csinálni 😀Tökéletes!! A legjobb süti valaha, ha valaki értelmesen, kekszes maradékos alapon csinálja, nem a szar agyon lekvározott áztatott valamikéntpuncsot még nem ittam, de a puncskockánál nincs finomabb süti, csak drágább 😀Őszintén maga a puncs létének értelmét is megkérdőjelezem, nem hogy látni akarjam hogyan készül belőle bármi. 😀Nem szeretnék túlzásokba esni: közepesen.😊 (Itt jegyzem meg, egyik cukrásznak tanult ismerősöm azt mondta, ha látnám, hogyan készül a puncstorta, soha többet nem ennék. Hasonló lehet a helyzet, mint a párizsival.)De amúgy jó volt a tekercs? 😀Tréfás (szinte már vicces) fordulatnak szántam.😊 Igazad van: nem volt egyértelmű.(gyeek nem a hétker Király utca, hanem a pécsi. az ott a kirakatutca, kb mintha itt a Váci utcában szaratná valaki a kutyáját.)Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
nagylaza
slowmotion
nagylaza
Toca
nagylaza
Toca
eaglesmcnabb
kristóf17