Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem inkább Hobó (most nézem a 95-ös Szigetkoncertet, a klasszikus Tibuszos felállással, mennyei volt!), P. Mobil, Takitomi a hangulat miatt az E-Klubban (rejtvény: na ma az mi??), mert a lányok szerették.Tényleg, Sing Sing is volt ugyanott, azon is voltunk sokszor 😁Sing Sing sörkert, Ricse Sörkert, Carmen sörkert... Fú érzem azt a szúrós kukoricás sörszagot.Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Jó volt a HBB a Csavargók könyvéig.
Sobri Jóska
warr_b
Cancel Culture
warr_b
De könnyezem, ha eszembe jut a Rocktogon és a Schönherz kollégium pinceklubja, nem is beszélve a Közgáz pinceklubról, aminek az indulásánál személyesen is jelen voltam.
Felszakadta a múlt....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Tüzesvíz volt az 😉
több mint 4 éve
Tényleg, Sing Sing is volt ugyanott, azon is voltunk sokszor 😁Sing Sing sörkert, Ricse Sörkert, Carmen sörkert... Fú érzem azt a szúrós kukoricás sörszagot.Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
warr_b
Cancel Culture

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én talán '92-'93 körül kezdtem a koncertrejárást, arra emlékszem hogy '94-ban már Diákszigeten kint voltam 😀Rézbőrű tezsvírem!!!Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
warr_b
Rögtön be is raktam a jútúbkazettát a fejembe: Pecsa, 95, P. Mobil.
Úgy a huszadik sorból, mintegy 30-40 barátommal.....
Most hallgatom és sírok.
Charlie Firpo
Szintén '94 Népstadion Omega a szakadó esőben... 😊🥰
Meg persze Érden a Borgödör, meg Kőbányán a Füzér utcai kocsma, Hard Légió (őszintén meglepődnék, ha ez mondana valakinek valamit) 🥰
Ahh, jók voltak ezek.

több mint 4 éve
Sing Sing sörkert, Ricse Sörkert, Carmen sörkert... Fú érzem azt a szúrós kukoricás sörszagot.Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
warr_b
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Miért ott afroamerikai ősökkel léptek fel? ???! 😛Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Rézbőrű tezsvírem!!!Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
warr_b
Rögtön be is raktam a jútúbkazettát a fejembe: Pecsa, 95, P. Mobil.
Úgy a huszadik sorból, mintegy 30-40 barátommal.....
Most hallgatom és sírok.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Talán: "megléptem mielébb..."Aradon úgy féltem...Világoson sötét...telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasTexasban hideg volt. 😕
Kurva anyját.
warr_b
Toca
ozibozi
Sobri Jóska
Orczy-kert, 90-es évek közepe...Ki vagyok én????
De ami az igazi királyság volt: úgy 95 magasságában elhívtuk Billkapitányt, csak nekünk, egyetemista baráti csapatnak játszott....ómájgásss!
Aszittem, itt senki sem ismeri, mindenki tik-tok zenét hallgat! 😊
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Sokkal, csak mert a 90 előtti koncert évek duplán számítanak.Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Én Ricse sörkertbe jártam a Pecsába, igaz pár évvel fiatalabb vagyok 😊Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....Ha jártál volna a Hobo Klubba a Lágymányosi KH-ba, nem ragadtatnád magad ilyen túlzó kritikára.
Cancel Culture
több mint 4 éve
A nem bináris identitás magyarul: anyád faszát!!!???444.hu/2021/03/01/a-fekete-koltono-maga-valasztotta-ki-holland-forditojat-aki-megis-kenytelen-volt-visszalepni-mert-feherEz most vajon azt jelenti, hogy a feketék homofóbok? Nagyon eldurvult a világ 😀
no comment
Cancel Culture
Assurbanapli
Már azt se tudom, hanyas vagyok
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
444.hu/2021/03/01/a-fekete-koltono-maga-valasztotta-ki-holland-forditojat-aki-megis-kenytelen-volt-visszalepni-mert-feherEz most vajon azt jelenti, hogy a feketék homofóbok? Nagyon eldurvult a világ 😀
no comment
Cancel Culture
több mint 4 éve
Közép Európai Hobó Blues lemezt kúrvára be kéne zúzni- Földest, Pókát meg edukálni....444.hu/2021/03/01/a-fekete-koltono-maga-valasztotta-ki-holland-forditojat-aki-megis-kenytelen-volt-visszalepni-mert-feherAsszem most beteszek egy klasszikus David Allen Coe számot vagy kettőt.
no comment
Cancel Culture
gyeek
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
444.hu/2021/03/01/a-fekete-koltono-maga-valasztotta-ki-holland-forditojat-aki-megis-kenytelen-volt-visszalepni-mert-feherAsszem most beteszek egy klasszikus David Allen Coe számot vagy kettőt.
no comment
Cancel Culture
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Ja, csak attól nem drágolt az olaj ár 😀Világoson sötét...telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasTexasban hideg volt. 😕
Kurva anyját.
warr_b
Toca
ozibozi
több mint 4 éve
444.hu/2021/03/01/a-fekete-koltono-maga-valasztotta-ki-holland-forditojat-aki-megis-kenytelen-volt-visszalepni-mert-feherno comment
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Aradon úgy féltem...Világoson sötét...telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasTexasban hideg volt. 😕
Kurva anyját.
warr_b
Toca
ozibozi
több mint 4 éve
Világoson sötét...telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasTexasban hideg volt. 😕
Kurva anyját.
warr_b
Toca
több mint 4 éve
ingyenes a parkolás, nem? akkor nem kell menni sehova a kocsival 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasTexasban hideg volt. 😕
Kurva anyját.
warr_b
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/03/01/benzin-uzemanyag-dizel-tankolas-olajar-dragulasKurva anyját.

több mint 5 éve
Dehogynincs, csak elegendően vastagon kell kenni 😀 én mindig úgy kenem hogy a feltét legalább olyan vastag legyen mint a kenyér. Nagyapám belém rögzítette kiskoromban hogy szegényesen kell kenni, csak a gazdag ember spórol állandóan. 😀 (előfordult hogy gimiben adtam egy szendvicset az osztálytársamnak és megszédült tőle mert annyi margarin meg pástétom volt benne 😀)Normális ember csak azért nem süt otthon kenyeret, mert az minnemtom te hogy vagy vele de én nem eszek meg 10 kiló kenyeret 1 hónapban 😀 sőt
+10 kg /hónap
Jó esetben 😉
ozibozi
fél kiló kenyeret szoktam venni, az majd 1 hétig bírja bár a vége felé már meleg szendvics formájában
aminél idegesít hogy nincs kis kiszerelésű szendvicskrém konzerv, mer 4-6 szeletet simán eszek de ha felbontok egy normálisat akkor az bőven több...
Negritis
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Tubusos húspástétomot tényleg nagyon rég láttam. Viszont a tömlős májkrém még mindig első osztályú melegszendvics alapanyag, plusz sajt, random hagyma típus, random tartós prémium feltét és Tabasco szósz. Azért ha a havi 10 sok is, de egy ilyen vacsiban van némi kalória kraft. 😀Normális ember csak azért nem süt otthon kenyeret, mert az minnemtom te hogy vagy vele de én nem eszek meg 10 kiló kenyeret 1 hónapban 😀 sőt
+10 kg /hónap
Jó esetben 😉
ozibozi
fél kiló kenyeret szoktam venni, az majd 1 hétig bírja bár a vége felé már meleg szendvics formájában
aminél idegesít hogy nincs kis kiszerelésű szendvicskrém konzerv, mer 4-6 szeletet simán eszek de ha felbontok egy normálisat akkor az bőven több...
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Nem baj ha nem érted, majd megméred 😉