Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
még jó hogy 100 fő fölötti rendezvényeket tiltanak be, így MTK meccsre ugyanúgy mehetek 😀
eaglesmcnabb
Mondjuk nem tudom, a 4-6 vonala, a metrók vagy mondjuk egy egyetemi előadás miben különbözik egy tipikus 100 fős rendezvénytől😀
dankodavid
Abban, hogy sporteseménynél az élmény marad el, a metrónál,busznál meg leáll a gazdaság kb..Hiszen gyalog nem fognak elmenni akkora távot a munkahelyre, ami metróval is 20-30 perc. De nyilván ez az egy megoldás marad a végére, azokon a területeken ahol ez a vírus beindul, ugyanúgy mint Wuhanban. Szépen otthon marad mindenki majd, amíg el nem ül az egész..Csak ugye nálunk ezt nem fogja elbírni sem a gazdaság, sem az állampolgárok "megtakarítása", sem csomó vállalkozás.
topin
Pont az lenne a logikus, hogy nem akkor vezetik be az efféle intézkedéseket, ha a vírus beindul, hanem előtte, hogy ne induljon be.
Ha valaki megbetegszik, akkor úgyis ülhet otthon vagy korházban, akár van megtakarítása, akár nincs.
Akkor meg megintcsak azt mondom, ha már úgyis otthonülés lesz, hogy logikusabb ha egészségesen ülünk otthon.
A gazdaság miatt meg jelen helyzetben értelmetlen aggódni. Előbb legyen túl a világ a krízisen, aztan majd utólag kiszámolják.
10 év óta brutál konjunktúra van, a világgazdaság is, a magyar is el fogja bírni, nem omlik össze. Legfeljebb néhol kisebb lesz a profit.
Sobri Jóska
Egyetértek.

Csak ahogy korábban többször is rávilágítottál, őket nem az érdekli, hogy nekünk mi az érdekünk (most hány cég csődöl be, vagy hány ember hal meg) kizárólag úgy gondolkodnak, hogy a hatalom megtartása érdekében mi a legkedvezőbb forgatókönyv. És úgy fognak eljárni. Nem hinném hogy egy járvány miatt kibújnának a bőrükből, és teljes szemléletváltáson mennének át.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
tessék, az eredménykövetőt már nem írtam bele a címbe, pedig gondolkoztam rajta
 bowl.hu/forum/egyeb-temak/koronavirus-2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
Hát ez hogy maradnak nyitva az iskolák nem túl okos döntés.
Remélem folyamatosan monitorozzák a helyzetet.
Bazzani
" a betegség a gyerekeknél nem jellemző, ezért indokolatlan az iskolák bezárása" 😂

Most nem értem. A gyerekek immunisak rá vagy csak enyhe tünet jön ki rajtuk? Az enyhe tünet nem ferzőz? Néhány nagyi kezdhet rettegni... (ha valóban lesz járvány)
peach
minden a World War Z könyv alapján megy, apró változásokkal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Egyébként kb pont egy hete morfondíroztam azon, hogy vajon ez, az offtopic vagy a politika lesz a koronavírus topik...?! Kb mint annó a nagy elvándorlás idején, mikor a broncos topic alakult át sérelem kibeszélővé a csevegő mellett 😀
peach
fel is akartam vetni, h nem kellene-e egy "világjárvány" vagy "egészségügy" topik 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Egyébként kb pont egy hete morfondíroztam azon, hogy vajon ez, az offtopic vagy a politika lesz a koronavírus topik...?! Kb mint annó a nagy elvándorlás idején, mikor a broncos topic alakult át sérelem kibeszélővé a csevegő mellett 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Bazzani
Az volt Gulyás indoklása, hogy a vírus szinte nem fertőzi a gyerekeket.
Sobri Jóska
Elég szakmai volt, nem?
Vrij6
Amennyire momentán bárki is lehet szakmai egy olyan szituban, ami erősen infohiányos.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com
14:24
Több mint hatvanezer speciális maszk van
Legkésőbb ma éjfélig megtörténik a határellenőrzés visszaállítása.

14:19
Csak magyar állampolgárok jöhetnek be az országba
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Bazzani
Sobri Jóska
A BBC szerint ez azért van, mert a szülők nem teszik ki a gyereküket a fertőzés veszélyének, míg egy dolgozó/tanuló felnőttnek nincs nagyon lehetősége pl otthon maradni

de találtam ilyet is:
"This is likely because children have healthier lungs than adults do (they don't smoke and have fewer years of exposure to pollution) and because adults are more likely to have dangerous immune responses to respiratory diseases, experts told Live Science last month. "

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Bazzani
" a betegség a gyerekeknél nem jellemző, ezért indokolatlan az iskolák bezárása" 😂

Most nem értem. A gyerekek immunisak rá vagy csak enyhe tünet jön ki rajtuk? Az enyhe tünet nem ferzőz? Néhány nagyi kezdhet rettegni... (ha valóban lesz járvány)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Bazzani
ha a szülők meehetnek dolgozni, akkor kevés értelme van, mert két hetet elég sokan nem tudnak, marad a táppénz vagy nagyszülők, utóbbi most nem praktikus.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Bazzani
Sobri Jóska
Elég szakmai volt, nem?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 519
Bazzani
Sobri Jóska
Milyen szerencse, hogy az altalanos iskolai tanarok fiatalok es nem kell eljutniuk munkaba.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 266
még jó hogy 100 fő fölötti rendezvényeket tiltanak be, így MTK meccsre ugyanúgy mehetek 😀
eaglesmcnabb
Mondjuk nem tudom, a 4-6 vonala, a metrók vagy mondjuk egy egyetemi előadás miben különbözik egy tipikus 100 fős rendezvénytől😀
dankodavid
Abban, hogy sporteseménynél az élmény marad el, a metrónál,busznál meg leáll a gazdaság kb..Hiszen gyalog nem fognak elmenni akkora távot a munkahelyre, ami metróval is 20-30 perc. De nyilván ez az egy megoldás marad a végére, azokon a területeken ahol ez a vírus beindul, ugyanúgy mint Wuhanban. Szépen otthon marad mindenki majd, amíg el nem ül az egész..Csak ugye nálunk ezt nem fogja elbírni sem a gazdaság, sem az állampolgárok "megtakarítása", sem csomó vállalkozás.
topin
Pont az lenne a logikus, hogy nem akkor vezetik be az efféle intézkedéseket, ha a vírus beindul, hanem előtte, hogy ne induljon be.
Ha valaki megbetegszik, akkor úgyis ülhet otthon vagy korházban, akár van megtakarítása, akár nincs.
Akkor meg megintcsak azt mondom, ha már úgyis otthonülés lesz, hogy logikusabb ha egészségesen ülünk otthon.
A gazdaság miatt meg jelen helyzetben értelmetlen aggódni. Előbb legyen túl a világ a krízisen, aztan majd utólag kiszámolják.
10 év óta brutál konjunktúra van, a világgazdaság is, a magyar is el fogja bírni, nem omlik össze. Legfeljebb néhol kisebb lesz a profit.
Sobri Jóska
Ironikusan értettem nyilván..hogy ezért húzzák és kockáztatnak..számomra is érthetetlenül. Minél hosszabb ideig lesz bezárva egy vállalkozás, annál nagyobb az esélye a csődnek..A magyar emberek máról-holnapra élnek, a vállalkozások jelentős része nem bírja el a több hónapos bevétel kiesést..A saját környezetemben már most van 3 olyan vállalkozás, ahol a tulajdonos megérzi a jelenlegi visszaesést..és ez ugye sehol nincs egy mindenki maradjon otthon szitutól..Márpedig minél több ilyen lesz, annál jobban szembesülnek az emberek a rossz gazdasági helyzettel és ébrednek fel ebből a mondvacsinált dübörgő gazdaságú magyar valóságból..
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Amúgy kis korona update:
Feleségem 29en én múlt szombaton repultem haza, Ferihegyen semmi nem volt, semmi ellenőrzés.
Kedden jöttem vissza Máltára, itt a reptéren felállítottak hőmérséklet merő állomásokat és minden utasnak megnézték ...
csebi
és Téged is meghőmérőztek? 😊
szerk: most megy a zoperatív törzs sajttája, a retekklubbos nő kérdezte, hgoy megy-e akkor a hőmérőzés a határokon

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Bazzani
Megvárják, míg kicsit szarabb lesz a helyzet?

Nem értem... Bár, ami késik nem múlik...

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Bazzani

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com
A legfontosabb intézkedések:

beutazási tilalom Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából és Iránból, kivéve, ha magyarokról van szó, nekik karantént rendelnek el;
a szlovén, osztrák határokon is szigorítások lesznek, vonatok és buszok járatokat leállítják;
szankciókat kapnak a valótlan nyilatkozatokat tevők, és azok is, akik megszegik a karantént;
egyetemi oktatás csak távoktatásként történhet.
100 főnél nagyobb beltéri, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják; ez munkahelyekre nem vonatkozik;
felfüggesztik a Határtalanul programot;
a külföldi kirándulásokat is a diákoknak megtiltják.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

több mint 5 éve
 www.facebook.com/Indexhu/videos/1112234425613748/

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

több mint 5 éve
eaglesmcnabb
dankodavid
topin

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
Hát gondolom az első ajtoknal levő tumultust akarják csökkenteni vele. 😀
roberto23
Kis hal is hal alapon haladunk..
topin
idős hal meghal

bocs a morbid poénért

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 266
roberto23
Kis hal is hal alapon haladunk..
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
eaglesmcnabb
dankodavid
topin
Nem is a gazdaság teljes leállításának hiányát kérem számon bárkin, de az óvodák, iskolák bezárása sokkal égetőbb, mint a 100+ főnél nagyobb rendezvények betiltása.
dankodavid
és a szülők mit csinálnak a gyerekkel?
domino hatás
Negritis
Azt amit nyáron. gondolom 3 hónapra nem küldi táborba mert ilyen árak mellett rámenne a gatyája.
Szóval nem értem miért ez az első érv ellene (most nem rád gondolok elsősorban)

"A BKK határozatlan időre felfüggeszti az elsőajtós felszállásra vonatkozó szabályokat, vagyis a járműveken minden ajtón fel lehet szállni az utasoknak."

nem tartom magam hülyének, de ebben kurvára nem értem a logikát. kurva nagy agysebészek dolgozhatnak ott is 😀
Eleve sokkal kevesebb ember száll fel csak elsőajtósra.
eaglesmcnabb

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
eaglesmcnabb
dankodavid
topin
Nem is a gazdaság teljes leállításának hiányát kérem számon bárkin, de az óvodák, iskolák bezárása sokkal égetőbb, mint a 100+ főnél nagyobb rendezvények betiltása.
dankodavid
domino hatás
Negritis
Azt amit nyáron. gondolom 3 hónapra nem küldi táborba mert ilyen árak mellett rámenne a gatyája.

"A BKK határozatlan időre felfüggeszti az elsőajtós felszállásra vonatkozó szabályokat, vagyis a járműveken minden ajtón fel lehet szállni az utasoknak."

nem tartom magam hülyének, de ebben kurvára nem értem a logikát. kurva nagy agysebészek dolgozhatnak ott is 😀
eaglesmcnabb
Mindenki megall fel meterre a vezetotol, aki jegyet vesz, virust is kaphat vagy atadhat. Marmint az elsoajtos felszallasnal. Ez ertheto dontes ilyen teren. Kar, ha valaki betegen felszall, ugy is a busz harmadat megfertozi.

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
eaglesmcnabb
dankodavid
topin
dankodavid
domino hatás
Negritis

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!