Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A mi családunkban az az etalon, amikor az ügyeletes doki megakarta magyarázni a bátyámnak, hogy azért van rosszul (valamilyen hasfájása volt), mert biztosan a vakbelével van gond.
Szegény ökörf*szparaszt nem akarta felfogni 10 percig, hogy már előtte 8+ éve kivették neki...vandeminek
há mer' hiányzott, na 😊 (amúgy a nicked tökéletes szinonímja a vakbélnek)

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
baltát vigyélsutianap
Nem szeretem az erőszakos szexet. Csak simán kapják be.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsak
Elbaszták az iPhone-t?Tony
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsak
baltát vigyél

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsak
Elbaszták az iPhone-t?Tony
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Elbaszták az iPhone-t?
több mint 11 éve
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 250 — Cowboys fan
Szeretem a magyar egészségügyet 4 óra alatt sikerült eljutniuk arra a szintre, hogy
1.röntgenből nehéz megállapítani hogy szalagszakadásom van
2.kerítsenek egy orvost aki ért a térdhez
3.az az orvos elmagyarázza a másiknak, hogy nem lehet szalagszakadásom mert akkor nem bírnék így állni
4.eljutunk addig a pontig amit elejétől mondtam, hogy gyengék a szalagjaim és csak ki majd visszaugrott a térdizület ha jegelem 2 nap és jó lesz...

Lehet tényleg csak a dilletáns orvosok maradnak itt??Toca
de ha az elejétől fogva tudod a diagnózist, akkor minek baszod így el az idődet?slowmotion
Nem tudtam. Elég sokszor évi 2-3 kiugrik a térdem mert gyengébbek a szalagok és oldalirányú mozgás miatt kiugrik majd vissza. Viszont általában simán ráállok utána, most viszont nem tudtam. Elég hülye szine is lett azt hittem szakadt.
Az első dolog hogy nincs ott az ortopéd orvos ( nem para más dolgva volt) elküldenek röntgenbe.
Kb 2 órára rá ahhoz képest hogy beértem készült el a röntgen vagyis jutott el hozzám.
Ezután rájött az orvos hogy ebből sokat a szalagról nem tudunk meg 😀. Megnézték ultrahanggal az ortopéd orvos még mindig sehol valami sebész lehetett. Megállapította, hogy szerinte szakadt, de fél óra és jön az ortopéd orvos és megnézi.
Ekkor miközben vártam múlt el a fájdalom kb futkosni tudtam már szóval leesett hogy semmi gond, dehát már akkor gondoltam megvárom az ortopéd orvost.
Megérkezett az ortopéd orvos elmondta, hogy a szalagjaim megvannak nyúlva, de szakadáshoz köze sincs borogassam jó lesz. Ma már kb. semmi baja, max lépcsőn besajog.
De igazából igen következőnek inkább hazamegyek borogatom 4 órát és ha még mindig nincs lábam hívok egy mentőt mert akkor kb 15 perc az egész....Toca
igazából ha szakad, akkor sem tudsz mást csinálni, mert amíg le nem megy a duzzanat, addig nem fogják műteni még véletlenül sem. legfeljebb vizsgálat után küldenek haza, hogy menj vissza három nap múlva, aztán hajrá.
több mint 11 éve
én épp ezért megyek most privát egészségbiztosításba és viszem a csajomat is.

havi 6Ft és minden járóbeteg ellátás benne van (48h alatt BÁRMILYEN képalkotó vizsgálat, mri, kiskutafasza, és évente menedzserszűrés) , a fogászatot és a terhesgondozást kivéve, ha utóbbi kell csak havi 7800 Ftra kell emelnem a havi mannát. viszlát állami ellátó intézmény, ahol csak meghalni lehet.gabtsi
ha havi 6Ft, akkor fizesd készpénzben, és akkor csak ötöt kell fizetned 😉
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Szeretem a magyar egészségügyet 4 óra alatt sikerült eljutniuk arra a szintre, hogy
3.az az orvos elmagyarázza a másiknak, hogy nem lehet szalagszakadásom mert akkor nem bírnék így állni
4.eljutunk addig a pontig amit elejétől mondtam, hogy gyengék a szalagjaim és csak ki majd visszaugrott a térdizület ha jegelem 2 nap és jó lesz...

de ha az elejétől fogva tudod a diagnózist, akkor minek baszod így el az idődet?slowmotion
Nem tudtam. Elég sokszor évi 2-3 kiugrik a térdem mert gyengébbek a szalagok és oldalirányú mozgás miatt kiugrik majd vissza. Viszont általában simán ráállok utána, most viszont nem tudtam. Elég hülye szine is lett azt hittem szakadt.
Az első dolog hogy nincs ott az ortopéd orvos ( nem para más dolgva volt) elküldenek röntgenbe.
Kb 2 órára rá ahhoz képest hogy beértem készült el a röntgen vagyis jutott el hozzám.
Ezután rájött az orvos hogy ebből sokat a szalagról nem tudunk meg 😀. Megnézték ultrahanggal az ortopéd orvos még mindig sehol valami sebész lehetett. Megállapította, hogy szerinte szakadt, de fél óra és jön az ortopéd orvos és megnézi.
Ekkor miközben vártam múlt el a fájdalom kb futkosni tudtam már szóval leesett hogy semmi gond, dehát már akkor gondoltam megvárom az ortopéd orvost.
Megérkezett az ortopéd orvos elmondta, hogy a szalagjaim megvannak nyúlva, de szakadáshoz köze sincs borogassam jó lesz. Ma már kb. semmi baja, max lépcsőn besajog.
De igazából igen következőnek inkább hazamegyek borogatom 4 órát és ha még mindig nincs lábam hívok egy mentőt mert akkor kb 15 perc az egész....
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
adónak, azért gyógykezelést nem kapsz, max ellátást.

én már annak is örülök, hogy pár éve lehetővé tették, hogy ha akarok akkor fizethetek (és nem hálapénzt) a normális, színvonalas NYE-i szintű ellátásért.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
De akkor mire fizetem a járulékot a fizumból, ami nem minimálbér és nem is kicsivel van felette??????
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én épp ezért megyek most privát egészségbiztosításba és viszem a csajomat is.

havi 6Ft és minden járóbeteg ellátás benne van (48h alatt BÁRMILYEN képalkotó vizsgálat, mri, kiskutafasza, és évente menedzserszűrés) , a fogászatot és a terhesgondozást kivéve, ha utóbbi kell csak havi 7800 Ftra kell emelnem a havi mannát. viszlát állami ellátó intézmény, ahol csak meghalni lehet.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ugye az embernek az egészsége a legfontosabb.
Mégis sokan úgy gondolják, hogy ha az egészségről van szó, akkor joggal várhatja el, hogy az ő egészségével más törődjön, lehetőleg ingyen.
Szerintem ha fizet az autószerelőnél, cigiért, piáért, gyereket vállal, stb., akkor logikus, hogy az egészség sincs ingyen.
Mind a preventív résznél, mind a konkrét problémánál rengetegen elvárnak egy flott, gördülékeny, szakszerű ügyintézést, attól az állami rendszertől, amiről mindenki tudja, hogy erre nem alkalmas.
Én nem szólok bele, hogy más mire költi a pénzét, de nálam az elsődleges az egészség, és ha arról van szó, és szükséges, semmilyen magánorvosra, vizsgálatra nem sajnálom a pénzt, vagy arra, hogy azonnal fogadjanak, és normál körülmények között.
Ez persze nem feltétlen olcsó, de nekem az egészségem fontosabb, mint bármi más.
Dehát ugye ahány ember, annyi prioritás.Sobri Jóska
Azért nem mindenben lehet magánorvoshoz menni. Egy egynapos sebészeti műtét ára, full magán praxisban 170 000-250 000 forint is lehet és ez egy rutinműtétnek számító dolog ára ( kb.30 perc este már lehet hazamenni). Viszont sima vizsgálatra valóban érdemes lehet (nem mindig) magánorvoshoz menni. Amikre én azt mondom, hogy magánorvossal jobban jár az ember, az a fogász, urológus, bőrgyógyász, nők esetén nőgyógyász, de itt is inkább a vizsgálatra vonatkozik a dolog, nem a beavatkozásokra.

Van amikor bárhogy igyekszik az ember, nem mindig tud 30-60-150-250 stb. ezret költeni magánorvosra, még ha nem is dohányzik, iszik (főleg nem havi nettó 60-90 ezer ft fizetésből).
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Ugye az embernek az egészsége a legfontosabb.
Mégis sokan úgy gondolják, hogy ha az egészségről van szó, akkor joggal várhatja el, hogy az ő egészségével más törődjön, lehetőleg ingyen.
Szerintem ha fizet az autószerelőnél, cigiért, piáért, gyereket vállal, stb., akkor logikus, hogy az egészség sincs ingyen.
Mind a preventív résznél, mind a konkrét problémánál rengetegen elvárnak egy flott, gördülékeny, szakszerű ügyintézést, attól az állami rendszertől, amiről mindenki tudja, hogy erre nem alkalmas.
Én nem szólok bele, hogy más mire költi a pénzét, de nálam az elsődleges az egészség, és ha arról van szó, és szükséges, semmilyen magánorvosra, vizsgálatra nem sajnálom a pénzt, vagy arra, hogy azonnal fogadjanak, és normál körülmények között.
Ez persze nem feltétlen olcsó, de nekem az egészségem fontosabb, mint bármi más.
Dehát ugye ahány ember, annyi prioritás.

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A mi családunkban az az etalon, amikor az ügyeletes doki megakarta magyarázni a bátyámnak, hogy azért van rosszul (valamilyen hasfájása volt), mert biztosan a vakbelével van gond.
Szegény ökörf*szparaszt nem akarta felfogni 10 percig, hogy már előtte 8+ éve kivették neki...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
erdélyben jobbak az orvosok.
nagyanyámnak combnyaktörése volt, sem Gyergyószentmiklóson, sem Csíkszeredában nem jöttek rá röntgenből (!!!), majd amikor 3 napra rá felvitték Marosvásárhelyre ott jöttek rá, és ott meg jött az ugatás, hogy miért a sürgősségire viszk, és miért csak most. Mondjuk nem ártott volna ha a nagytudású kollégák rájönnek hogy mi a gond.

de amúgy Mo. is jó hely én is vártam anno vagy 4 órát a nyilttörésemmel a balesetin. Először Kerepestarcsára mentünk, de onnan meg átküldtek Pestre. Hogy Hatvanban mi lett volna abba bele se merek gondolni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve

Még mindig örülj, hogy nem a görög egészségügy jutott, ahol konkrétan vérző lábbal ülsz 6-12 órát, mire egyáltalán rád néznek. 4-6 óra alatt a traumatológiára 1 embert sem hívnak be, holott tele van a váró.
Délután 3 óra után nincs orvos az osztályon, van egy nővér, aki szarik mindenre és a családtagoknak kell ápolni a hozzátartozót, plusz basznak feljegyezni mikor vesznek vért és szintén rokonoktól kérdezik, hogy mégis mikor vették, mert lehet magas a cukor, ha rosszul emlékszik a családtag és feleslegesen beadják az inzulint kampó a betegnek. Az ágyat szintén a rokonok húzzák át, a mosdatásról már nem is beszélve. Lehetne még sorolni, de bármily hihetetlen van nálunk jóval szarabb egészségüggyel rendelkező ország.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Gondolom azért tartott tőle hogy félrediagnosztizálta magát, és a röntgentől várta az alátámasztást... Itt jutunk el az 1-es ponthoz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve

de ha az elejétől fogva tudod a diagnózist, akkor minek baszod így el az idődet?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan

Lehet tényleg csak a dilletáns orvosok maradnak itt??
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Ha mondjuk megölök valakit, és a börtönbe kerülök, akkor annyi előnyöm van ehhez képest, hogy kinyitják nekem a kapukat. Itt viszont még az ajtókat is nekem kellett nyitogatnom! Egyébként ugyanaz a kettő.

– mondta valaki a pultot támasztva a gödi Samsung-gyárhoz legközelebbi italboltban. Arról volt szó, hogy milyen volt az autópályától kétutcányira lévő nagy hodályban dolgozni.index.hu
Volt gödiként ezt így megcáfolnám. Magyar ember nem dolgozik, panaszkodik. Érdekes, hogy a fél baráti köröm valamely felmenője melózott ott, és mindenki csak áradozott. Most majd pislognak, ha nem lesz munka, de az is biztos a Zorbám meg a Gyúúúcsány miatt lesz (a hely szellemét ismerve utóbbi).

Röhej.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
 index.hu/belfold/2014/04/03/zebran_gazolta_el_a_6_eves_kislanyt/
mert ugye a múltkor téma volt az, hogy a belső sávban haladók néha kurvára nem adják meg az elsőbbséget annak a gyalogosnak, akinek a külső sávban haladó amúgy megadta.
még szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb baj... viszont nem csak négy ponttal büntetném, az biztos.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Tegnap az óraátállítási alvászavarom miatt felváltva néztem a ncaa kosarat és az indyt, de ennyire rohadt vontatott közvetítés mint ami a kosáron volt. B...i amerikaik az állandó reklámjaikkal. Mi a jó büdös francért kell egy kosármeccset megszakítani "kötelező" reklám szünettel, ami majd 3 percig tart??? (megjegyzem ugyanez a bajom az NFL-el is)NB2
Ha nem lenne reklám, nem lenne közvetítés.
Csak azért van foci, kosár, műsor, film, bármi egy kereskedelmi tévében, mert különben a kutya nem nézné meg a reklámokat. De ha megnéznék, akkor nem lenne a reklámok között műsor.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Tegnap az óraátállítási alvászavarom miatt felváltva néztem a ncaa kosarat és az indyt, de ennyire rohadt vontatott közvetítés mint ami a kosáron volt. B...i amerikaik az állandó reklámjaikkal. Mi a jó büdös francért kell egy kosármeccset megszakítani "kötelező" reklám szünettel, ami majd 3 percig tart??? (megjegyzem ugyanez a bajom az NFL-el is)
több mint 11 éve
chvs 86
Tegnap a fővárosban jártam, ahol alkalmam nyílt kipróbálni a "mobilparkolás" szolgáltatást (elküldöm smsben a rendszámomat egy telszámra, amikor végzek, egy másik smssel leállítom a parkolóórát.)
Na most, nagyon ravaszul, a használatot részletező kék csíkon nem volt rajta, hogy milyen formátumú sms állítja le a szolgáltatást.
(Érdekes, hogy ha a honlapon, a teljesen azonos dizájnú ábra világosan egyértelmű, akkor a helyszínen miért nem ez az ábra/felirat van kitéve.  www.mobilparkolas.hu/index.php?id=hogyan-mukodik-1 )
Első próbálkozásra elküldtem ugyanazt az sms-t, amivel indítottam, azaz a rendszámot. Jön a válasz, hogy oké, leállítottam. Hepi. Rakom el a telefont, hopp, még egy sms. Nézem, újra elindították a díjszámlálást!! (Másodikra a "stop"-pal próbálkoztam, ami bejött.)
Milyen módszer az, hogy egy sms-re 2 tranzakció a válasz? Egy stop meg egy start. Még jó, hogy nem párhuzamosan fut 2 díjszámítás. Van olyan értelmes szituáció, amikor leállítok egyet, majd ugyanabban a pillanatban elindítok egy másik parkolást? Átállok a parkolóban egy másik helyre?Atari
van maximális idő, általában 3 óra, valószínűleg emiatt, bár én mindig megvártam, h lejárjon, és aztán küldtem el, jó tudni h így is lehet😊