Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?MarioAnanem baj, Lalinak gyenge forint kellett meg fodballstadion.
Németh "Rezsimarsall" Sziszi hülye a fodballhoz, meg nem is igen van kinek építeni stadiont Csepelen, ott meg is csinálták a biciklisávot a Soroksári úttól egészen Csepel központig (és nem úgy, hogy a járdából elhatároltak egy részt festékkel, hanem rendesen betonoztak egy kerékpárutat a Szabadkikötő út mellé)
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
hihetetlen módon felbasz ez a zebrán toljuk a kerékpárt/neked vagy neki van elsőbbséged dolog...annyira kurva nehéz eldönteni egy biciklisnek menet közben, hogy gond nélkül átér egy adott autó előtt vagy nem???Szálljak le és várjam míg az idióta autós a sorból észrevesz és hajlandó megállni a zebra előtt (ahol am kötelezettsége)?
Félreértés ne essék, ma GYALOG (keró nélkül) mentem/akartam átkelni a zebrán, és kb a 15. autós állt meg Debrecen belvárosában, hogy nekem elvileg elsőbbségem van, ergo ha lelépek a 9-10. kocsi között, akkor a tizediknek kutya kötelessége megállni (de már az első 9-nek is).
Ha biciklivel megyek és az ülésben állva a 10. autós beszól, akkor jogszabály szerint neki van igaza és az én anyámat, hogy nem tolom le elé a bicaj, mikor ugyanúgy nem állna meg úgy sem. Neki is sokkal kényelmesebb, ha én 3mp alatt gurulok át, mintha 15mp-ig tartom fel a forgalmat.
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?
Én biztos nem mernék kimenni a Csapó/Kassai utca forgalmába biciklivel, mert legalább annyi idióta autós van mint idióta biciklis. Csak őket kevésbé basztatják azzal, ha elsodornak egy kerékpárost, míg ha én inkább a járdán kerékpározok (minden kapu előtt lassítva), akkor engem megbüntetnek a kerékpár összegének 2x-esére....logikus gondolkozás, hova a faszba lettél???
Mi az egyszerűbb és logikusabb, a zebrán átgurulni (szétnézve, várva ha kell), vagy a zebra előtt állva percekig míg valaki betartja a KRESZ-t az autósok közül?
A járdán lassan bicajozni vigyázva a gyalogosokra, vagy az út szélén feltartva a forgalmat (mert igenis feltartjuk)?
Érdekes módon én még egyszer nem kerültem baleset közeli helyzetbe a járdán...nem is szoktam csengetni az előttem sétáló emberekre, mert annyira nem sietek, ha majd lesz lehetőségem veszély nélkül elgurulni mellette, akkor elmegyek.
Gyalogos<
Én nem hajtok le lendületből a zebrán egy 80-al suhanó KAMA3 elé, míg nem is hajtok úgy a járdán mint egy őrült. Ellenben mindkét esetben én lennék a hibás, ha balesetet okozok...DAFUQ?
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
444.hu/2014/04/25/jogeros-hogy-ki-kell-adnia-az-elte-nek-hogy-mennyit-fizetnek-a-hok-tagjainak-a-jogi-karon/epekedve várom
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Baromi jó, hogy egy pincér olyan "szolgáltatás" miatt tesz "megjegyzést", amit a vendég nem is kért. A francnak se kellett a csapvíz, de ha már kihozza, akkor előtte nem kell lefitymálóan megnyilvánulnia. Értem én, hogy nem a mi ebédmenünk szolgálja a megélhetését, meg hogy mi nem ügyvédek vagyunk, de attól még fizető vendégek lennénk, még ha nem is kérünk 250 forintért 2,5 dl ásványvizet, akkor is.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Értem én, hogy idős korban más a helyzet és bárki kerülhet ebbe a helyzetbe, de azért az elsőn egy nagyon idős házaspár ne a lépcsőház felé szellőztessen már ha az öreg behugyozik, mert olyan szag volt kinn egy órája, hogy majdnem hánytam.
több mint 11 éve
Hiabafejlodik a teknika az egyetemeknek nem eri meg fenttartani annyi szervert amennyi az osszes ember kiszolgalasahoz szukseges, mert evente 4x lenne kihasznalva.szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.Amadeus91annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a problém
slowmotion
Persze megoldhatnak maskeppen is pl. BMEn mostanaban egesz gprs mar minden.
több mint 11 éve
jaja, valami hasonlót processz dokjumentet kellene nálunk is rendszeresíteni, bár a kiskölök még nem tud transzformerszül 😊sehogy sem fér a fejembe, hogy hetven feletti matrónák miért gondolják azt, hogy nekik mindenáron haverkodniuk kell az 1-3 éves korosztállyal. komolyan mondom, ha sétálni viszem a gyereket, és látom, hogy valami mammer jön szembe, akkor már viszem is át a túloldalra, különben biztos betalálják.hozd el hozzánk, Vencel leáll velük kokettálni, aztán csak pilláznak, - Néni te ugye már nagyon öreg vagy?! no ha itt válaszolnak megy át horrorba az egész, százszor is meggondolják akarnak-e ijen kiskrapekkal beszélgetni. Eccer bájos aranyosan megkérdezték, hogy ugyan nem értik tisztán mit mond a gyerek, mondom ha nagyon akarja elmondom, aszondja MAMZER, autobot vagy álca?sutianap
azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?slowmotion
több mint 11 éve
sehogy sem fér a fejembe, hogy hetven feletti matrónák miért gondolják azt, hogy nekik mindenáron haverkodniuk kell az 1-3 éves korosztállyal. komolyan mondom, ha sétálni viszem a gyereket, és látom, hogy valami mammer jön szembe, akkor már viszem is át a túloldalra, különben biztos betalálják.hozd el hozzánk, Vencel leáll velük kokettálni, aztán csak pilláznak, - Néni te ugye már nagyon öreg vagy?! no ha itt válaszolnak megy át horrorba az egész, százszor is meggondolják akarnak-e ijen kiskrapekkal beszélgetni. Eccer bájos aranyosan megkérdezték, hogy ugyan nem értik tisztán mit mond a gyerek, mondom ha nagyon akarja elmondom, aszondja MAMZER, autobot vagy álca?
azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
igen, márcsak tantárgy- és vizsgafelvételkor omlik össze 😊szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.Amadeus91annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a problémaslowmotion
több mint 11 éve
"Kedves Hallgatótársaink!Az ELTE teljes informatikai rendszere összeomlott. Folyamatosan tartjuk a rendszergazdákkal a kapcsolatot. Az Informatikai Igazgatóság, a Hallgatói Önkormányzat és a Tanulmányi Hivatal is a probléma lehető leggyorsabb megoldásán dolgozik. Segítséget fogunk nyújtani, hogy a rendszerhiba miatt kintragadt hallgatók kapjanak vizsgahelyeket. "
élmény idejárni 😀
több mint 11 éve
sehogy sem fér a fejembe, hogy hetven feletti matrónák miért gondolják azt, hogy nekik mindenáron haverkodniuk kell az 1-3 éves korosztállyal. komolyan mondom, ha sétálni viszem a gyereket, és látom, hogy valami mammer jön szembe, akkor már viszem is át a túloldalra, különben biztos betalálják.azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?
több mint 11 éve
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.Amadeus91annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a probléma
több mint 11 éve
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.
több mint 11 éve
már otthon vagyok, mert leutaztam Veszprémbe vonattal, majd onnan haza...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
itt vagy Pesten?ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni
parasztok. 😀berger90
ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykorbaggio
1 sört?
több mint 11 éve
ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni
parasztok. 😀berger90
ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a cégek, akiktől vettétekvagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?dcsicsak
több mint 11 éve
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?
több mint 11 éve
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.baltát vigyélsutianapNem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsakKapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsakElbaszták az iPhone-t?Tony
több mint 11 éve
Hat bmeg... Abortusz mellett érvelni azzal, hogy kilátástalan helyzetbe nem szülünk gyereket egy dolog. De arra a kérdésre igennel felelni, hogy akkor jól tette-e az egyszeri devizahiteles amikor gyerekeit megölve lett öngyilkos... Nem neztem volna ki ezt az illetobol :\
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
jó az Tampa Baynek is :pparasztok. 😀berger90philadelphia...Asbee
több mint 11 éve
parasztok. 😀berger90philadelphia...
több mint 11 éve
Tudom, World first problem.dcsicsakA világ első problémája? De hát már JayZ-nek volt 99...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony
885
885
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsakSenki nem azért vesz meg egy készüléket, hogy a szervizeseknél rohadjon, én sem lennék túl nyugodt.