Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 250 — Cowboys fan
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?MarioAna
nem baj, Lalinak gyenge forint kellett meg fodballstadion.
Németh "Rezsimarsall" Sziszi hülye a fodballhoz, meg nem is igen van kinek építeni stadiont Csepelen, ott meg is csinálták a biciklisávot a Soroksári úttól egészen Csepel központig (és nem úgy, hogy a járdából elhatároltak egy részt festékkel, hanem rendesen betonoztak egy kerékpárutat a Szabadkikötő út mellé)
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
hihetetlen módon felbasz ez a zebrán toljuk a kerékpárt/neked vagy neki van elsőbbséged dolog...annyira kurva nehéz eldönteni egy biciklisnek menet közben, hogy gond nélkül átér egy adott autó előtt vagy nem???
Szálljak le és várjam míg az idióta autós a sorból észrevesz és hajlandó megállni a zebra előtt (ahol am kötelezettsége)?
Félreértés ne essék, ma GYALOG (keró nélkül) mentem/akartam átkelni a zebrán, és kb a 15. autós állt meg Debrecen belvárosában, hogy nekem elvileg elsőbbségem van, ergo ha lelépek a 9-10. kocsi között, akkor a tizediknek kutya kötelessége megállni (de már az első 9-nek is).
Ha biciklivel megyek és az ülésben állva a 10. autós beszól, akkor jogszabály szerint neki van igaza és az én anyámat, hogy nem tolom le elé a bicaj, mikor ugyanúgy nem állna meg úgy sem. Neki is sokkal kényelmesebb, ha én 3mp alatt gurulok át, mintha 15mp-ig tartom fel a forgalmat.
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?
Én biztos nem mernék kimenni a Csapó/Kassai utca forgalmába biciklivel, mert legalább annyi idióta autós van mint idióta biciklis. Csak őket kevésbé basztatják azzal, ha elsodornak egy kerékpárost, míg ha én inkább a járdán kerékpározok (minden kapu előtt lassítva), akkor engem megbüntetnek a kerékpár összegének 2x-esére....logikus gondolkozás, hova a faszba lettél???
Mi az egyszerűbb és logikusabb, a zebrán átgurulni (szétnézve, várva ha kell), vagy a zebra előtt állva percekig míg valaki betartja a KRESZ-t az autósok közül?
A járdán lassan bicajozni vigyázva a gyalogosokra, vagy az út szélén feltartva a forgalmat (mert igenis feltartjuk)?
Érdekes módon én még egyszer nem kerültem baleset közeli helyzetbe a járdán...nem is szoktam csengetni az előttem sétáló emberekre, mert annyira nem sietek, ha majd lesz lehetőségem veszély nélkül elgurulni mellette, akkor elmegyek.
Gyalogos< Annyira nem nehéz megjegyezni, jogszabályba rögzített/vagy rögzítetlen formától függetlenül.
Én nem hajtok le lendületből a zebrán egy 80-al suhanó KAMA3 elé, míg nem is hajtok úgy a járdán mint egy őrült. Ellenben mindkét esetben én lennék a hibás, ha balesetet okozok...DAFUQ?

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
 444.hu/2014/04/25/jogeros-hogy-ki-kell-adnia-az-elte-nek-hogy-mennyit-fizetnek-a-hok-tagjainak-a-jogi-karon/

epekedve várom
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Baromi jó, hogy egy pincér olyan "szolgáltatás" miatt tesz "megjegyzést", amit a vendég nem is kért. A francnak se kellett a csapvíz, de ha már kihozza, akkor előtte nem kell lefitymálóan megnyilvánulnia. Értem én, hogy nem a mi ebédmenünk szolgálja a megélhetését, meg hogy mi nem ügyvédek vagyunk, de attól még fizető vendégek lennénk, még ha nem is kérünk 250 forintért 2,5 dl ásványvizet, akkor is.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Értem én, hogy idős korban más a helyzet és bárki kerülhet ebbe a helyzetbe, de azért az elsőn egy nagyon idős házaspár ne a lépcsőház felé szellőztessen már ha az öreg behugyozik, mert olyan szag volt kinn egy órája, hogy majdnem hánytam.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.Amadeus91
annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a problém
slowmotion
Hiabafejlodik a teknika az egyetemeknek nem eri meg fenttartani annyi szervert amennyi az osszes ember kiszolgalasahoz szukseges, mert evente 4x lenne kihasznalva.
Persze megoldhatnak maskeppen is pl. BMEn mostanaban egesz gprs mar minden.
több mint 11 éve
sehogy sem fér a fejembe, hogy hetven feletti matrónák miért gondolják azt, hogy nekik mindenáron haverkodniuk kell az 1-3 éves korosztállyal. komolyan mondom, ha sétálni viszem a gyereket, és látom, hogy valami mammer jön szembe, akkor már viszem is át a túloldalra, különben biztos betalálják.
azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?slowmotion
hozd el hozzánk, Vencel leáll velük kokettálni, aztán csak pilláznak, - Néni te ugye már nagyon öreg vagy?! no ha itt válaszolnak megy át horrorba az egész, százszor is meggondolják akarnak-e ijen kiskrapekkal beszélgetni. Eccer bájos aranyosan megkérdezték, hogy ugyan nem értik tisztán mit mond a gyerek, mondom ha nagyon akarja elmondom, aszondja MAMZER, autobot vagy álca?sutianap
jaja, valami hasonlót processz dokjumentet kellene nálunk is rendszeresíteni, bár a kiskölök még nem tud transzformerszül 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
sehogy sem fér a fejembe, hogy hetven feletti matrónák miért gondolják azt, hogy nekik mindenáron haverkodniuk kell az 1-3 éves korosztállyal. komolyan mondom, ha sétálni viszem a gyereket, és látom, hogy valami mammer jön szembe, akkor már viszem is át a túloldalra, különben biztos betalálják.
azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?slowmotion
hozd el hozzánk, Vencel leáll velük kokettálni, aztán csak pilláznak, - Néni te ugye már nagyon öreg vagy?! no ha itt válaszolnak megy át horrorba az egész, százszor is meggondolják akarnak-e ijen kiskrapekkal beszélgetni. Eccer bájos aranyosan megkérdezték, hogy ugyan nem értik tisztán mit mond a gyerek, mondom ha nagyon akarja elmondom, aszondja MAMZER, autobot vagy álca?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.Amadeus91
annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a problémaslowmotion
igen, márcsak tantárgy- és vizsgafelvételkor omlik össze 😊

több mint 11 éve
"Kedves Hallgatótársaink!
Az ELTE teljes informatikai rendszere összeomlott. Folyamatosan tartjuk a rendszergazdákkal a kapcsolatot. Az Informatikai Igazgatóság, a Hallgatói Önkormányzat és a Tanulmányi Hivatal is a probléma lehető leggyorsabb megoldásán dolgozik. Segítséget fogunk nyújtani, hogy a rendszerhiba miatt kintragadt hallgatók kapjanak vizsgahelyeket. "

élmény idejárni 😀
több mint 11 éve
azt miért nem lehet észrevenni, hogy a gyerekben a szar is vigyázzba áll, ha egy rémisztően kinéző fehér hajú vadidegen a csontos kezeivel elkezd neki hadonászni?
több mint 11 éve
annak idején ugyanez volt, bár az utóbbi 15 évben gondolom fejlődött annyit a szerver, hogy ne a túlterheltség legyen a probléma
több mint 11 éve
szopjon le a neptun....4 óra óta várok, hogy 6kor kezdhessem a vizsgafelvételt, mikor fagy le? 6-kor. Kurva anyját annak is aki kitalálta.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
már otthon vagyok, mert leutaztam Veszprémbe vonattal, majd onnan haza...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

parasztok. 😀berger90
ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni

ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykorbaggio
itt vagy Pesten?
1 sört?
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante

parasztok. 😀berger90
ezen a meccsen épp kint voltam, a csávót 2 percig folyamatosan mutatták, egyszer sem nézett fel 😊 amúgy szinte minden arénában szoktak ilyet csinálni

ha már gyűlölködjünk: a máv helyjegyes rendszere elmehet a pics@ba... két nap repülés után nem tudtam Pestről Pápára hazajönni vonattal (de még Győrig se eljutni), se a keletiből, se kelenföldről, mert már egyik járatukra se volt jegy délután négykor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91
Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?dcsicsak
a cégek, akiktől vettétek

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.Amadeus91
Volt sógorom összes iPhone-ja is működőképes a mai napig. Akkor most ki "nyert"?
több mint 11 éve
Kapja be bő nyállal, és boldogságtól könnyezve a T-mobilos szervizhálózat a farkamat.dcsicsak
Elbaszták az iPhone-t?Tony
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsak
baltát vigyélsutianap
vagy vegyél Nokiát. Nekem az összes eddigi Nokiám működőképes a mai napig.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hat bmeg... Abortusz mellett érvelni azzal, hogy kilátástalan helyzetbe nem szülünk gyereket egy dolog. De arra a kérdésre igennel felelni, hogy akkor jól tette-e az egyszeri devizahiteles amikor gyerekeit megölve lett öngyilkos... Nem neztem volna ki ezt az illetobol :\

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
parasztok. 😀berger90
philadelphia...Asbee
jó az Tampa Baynek is :p

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
parasztok. 😀berger90
philadelphia...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

parasztok. 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Tudom, World first problem.dcsicsak
A világ első problémája? De hát már JayZ-nek volt 99...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem de most telt le a 3. hét hogy beadtam. Annyit már tudok, hogy kicserélték, de a T-s szervizhálózat vidékre csak hetente szállít. A 3 hétből 2 hét azzal telt el, hogy a telefonom arra várt, hogy elindulhasson A-ból B-be. Ma elvileg megjött, de mikor máskor szóljanak mint záráskor, amikor már esélytelen átvenni. Mondjuk ez már pont a legjelentéktelenebb, mert holnap délelőtt be tudok menni érte - de rohadtul kiakaszt ez az egész eljárás. Tudom, World first problem, meg afrikában milliók halnak éhen, sőt rengeteg kiskutya is éhezik ebben a pillanatban, de most nálam ez az épp aktuális.dcsicsak
Senki nem azért vesz meg egy készüléket, hogy a szervizeseknél rohadjon, én sem lennék túl nyugodt.