Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Érdekes, hogy némelyeknek milyen kibaszott szar a memóriájuk...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
catattack 3 520
azt is feldobtam, arra meg jött a kikezdhetetlen női logika: áááháááá TE CSAK AZT AKAROD!!!!"berger90
Én meg csak olyanokkal futok össze... 😀
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 sport.hir24.hu/nb1/2014/03/27/nb1-lekoptek-a-magas-rangu-rendort-bosszut-allt/

Face to face nem merte vállalni a küzdelmet, csak pajzsok mögé bújva?laccoo74
Ez a rendőr szurker nem sok sót fog megenni a köv. meccseken.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 788 — a new hope (again)
"kurva ez mind, nem királylány..."

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 251 — Cowboys fan
... főleg hogy a barátnő sem ódzkodik más faszokba beleülni, ....Tony
előrebocsátva, hogy alamuszi macska nagyot ugrik, azért ha az ember jól választ barátnőt (tehát megismeri az értékrendjét, és tudja, hogy abba ez nem fér bele), akkor ettől talán azért nem kell tartani.

nekem talán egy olyen volt életemben, akiről egyáltalán el tudom képzelni, hogy mással is befogadóbb lehetett a kelleténél, de egyrészt én sem értettem, hogy hivatalosan milyen státuszban állunk, másrészt meg nem szedtem össze tőle semmit, viszont így is eszméletlen volt a kúrás. a többiekkel nem volt ilyen probléma, sőt pár esetben én voltam a más fasz, de hát róluk tudtam is, hogy ilyenek.

persze, a kurvázás nem rak rád terhet, viszont nekem azért bejön az, ha tudom, hogy előttem egy órával nem járt más ugyanott...
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport.hir24.hu/nb1/2014/03/27/nb1-lekoptek-a-magas-rangu-rendort-bosszut-allt/

Face to face nem merte vállalni a küzdelmet, csak pajzsok mögé bújva?
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Sobri wins.Amadeus91
Azt tartják, hogy a "számok nem hazudnak". 😀
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Tényleg olcsóbb egy kurvát fizetni, mint egy barátnőt "megszerezni" és fenntartani, főleg hogy a barátnő sem ódzkodik más faszokba beleülni, a kurváról legalább tudod ezt és nem ér váratlanul.Tony
Sobri wins.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szabadügynök topic: nehéz használni szerkesztés gombot?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ami engem felbaszott legutóbb, amikor női ismerős közlölte, utálja a sóhereket, akiknél a számla felét neki fizetni kell. Én meg kérdeztem tőle, hogy amikor 2-4 találkozás után közli, hogy nem jön be az ipse, akkor van benne annyi gerinc, hogy letegye az asztalra utólag a kompenzációt? A válasz persze nem. Mikor röviden kiszámoltam mennyibe is fáj a randizás egy fickónak, aki mindent fizet, csak habogott.
Tényleg olcsóbb egy kurvát fizetni, mint egy barátnőt "megszerezni" és fenntartani, főleg hogy a barátnő sem ódzkodik más faszokba beleülni, a kurváról legalább tudod ezt és nem ér váratlanul.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Nem kapcsolat ugyan, de hasonló az én ügyem. Velem az elmúlt nyolc hónapban két csaj közölte, hogy "jaaaj nem állok készen érzemileg egy kapcsolatra". Akkor mi az édesanyja zivataros térdekalácsáért hívogat és írogat állandó jelleggel? Mondjuk én vagyok a hülye hogy ilyenkor reagálok is.berger90
Erre a standard válasz: "Oké, akkor ne járjunk, csak dugjunk!"Jan
azt is feldobtam, arra meg jött a kikezdhetetlen női logika: áááháááá TE CSAK AZT AKAROD!!!!"berger90
én a legutolsó ilyennél vettem egy kockás lapot, összeadtam az összes tételt amit ráköltöttem (ital, étel, mozijegy mit tudom én...) majd mikor kijött az eredmény közöltem vele, hogy ennyiből már kijött volna egy kurva, ha csak azt akarnám.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Nem kapcsolat ugyan, de hasonló az én ügyem. Velem az elmúlt nyolc hónapban két csaj közölte, hogy "jaaaj nem állok készen érzemileg egy kapcsolatra". Akkor mi az édesanyja zivataros térdekalácsáért hívogat és írogat állandó jelleggel? Mondjuk én vagyok a hülye hogy ilyenkor reagálok is.berger90
Erre a standard válasz: "Oké, akkor ne járjunk, csak dugjunk!"Jan
azt is feldobtam, arra meg jött a kikezdhetetlen női logika: áááháááá TE CSAK AZT AKAROD!!!!"

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 540 — Steelers fan
Erre a standard válasz: "Oké, akkor ne járjunk, csak dugjunk!"
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Nem kapcsolat ugyan, de hasonló az én ügyem. Velem az elmúlt nyolc hónapban két csaj közölte, hogy "jaaaj nem állok készen érzemileg egy kapcsolatra". Akkor mi az édesanyja zivataros térdekalácsáért hívogat és írogat állandó jelleggel? Mondjuk én vagyok a hülye hogy ilyenkor reagálok is.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Örülök, hogy akivel 1,5 éve együtt vagyok, és mondjuk fél éve együtt lakunk, szakítás után annyit tud mondani, hogy ő már lezárta és ha 1 hónapon belül 3x ráírok (amiből 1et ő kezdeményezett, 1 nőnapi köszöntés volt a 3. meg volt egy kb 5 perces FB chat) arcomba tolja, hogy jó lenne ha kibaszottul nem zaklatnám már és ha lehet ne keressem a következő fél évben...
Nem értem mi a faszom baja van a nőknek, hogy ha szakítás van akkor fel kell venniük egy álarcot ami mindent eltorzít és onnantól a másik fél a köcsög, persze amikor jó kedve van minden szép...
Nyilván az nem zavarja, hogy az albérletet amibe lakik én szereztem és otthagytam neki, mert 3 percre van a munkahelyétől, én meg uncsi tesómnál csövelek míg a másik albérlet kész lesz.
Faszért kell megbolondulni ennyire hihetetlen ...

Ha valaki belinkeli a 99 problems-t az menjen a kertje végébe és ássa el magát köszi.Toca
nemtartottál independent dayt? Aki elment, az el van menve. Külömbe ha meg nem tud értékelni, mié fukosó utána? Te szeretsz huszonharmadik helyen is lenni? Engedd el, nem a te ügyed, nem a te nyomorod. Halgass szépen a bréntréning atyára - kinyitottam az ajtót, hadd röpüljön tovább...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 788 — a new hope (again)
Egyetertek sztem is a teljes delete a megoldás...annó nálam annyi volt a difi, hogy a kedves hölgyike megköszönte a részvételt a programban, majd meg kitalálta hogy barátkozni akar ìgy majd mindennap ìrogatott h mi újság, hogy vagyok stb... ( hogy lennék bazdmeg?! 😀 ) kétszer kértem, hogy hagyja rá, harmadszorra meg kitöröltem/letöröltem mindenhonnan a picsbe...azóra ha meglát félrecsapja a fejét... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
1, egy kapcsolat lezárására sokszor valóban logikusabb és kezelhetőbb a "no contact" üzemmód, mint bármi más.
2, lehet, hogy neki se könnyű, és ha történés van a volt pasi által, csak még nehezebb.
3, lehet, hogy történt egysmás, ami miatt ezt a kérést fogalmazta meg, és ha fordítva te tettél volna így, te is értékelnéd, ha a kérésed akceptálnák.
4, nem szabad általánosítani, minden szakítás, minden nő teljesen egyedi (nekem volt, aki szakítás után találta ki, hogy milyen jól elvoltunk - hogyne, de ha így lett volna, akkor miért szakítottunk volna?!, meg olyan is, aki az elmúlt 18 évben látni se akar - mondjuk nem mondom, hogy nem joggal) problémakört képvisel, teljesen egyedi megoldási metodikákkal,
5, az "ingyenszex" kerül a legtöbbe, agyilag, érzelmileg, anyagilag egyaránt. ahogy ha vakbélgyulladásod van, vagy elromlik a kocsid szakember segítségét veszed igénybe, vajh' ugyanez a metódus miért oly nehézkes, és nehezen követhető efféle problémák orvosolására?
6, inkább az elmaradt meccseidre fókuszálj a PL-ben, minthogy nőnapi köszöntésekre, meg ilyen eleve értelmetlen és sehova se vezető lamentálásokra pazarlod az energiáidat.Sobri Jóska
Mai napra már levan beszélve mindkettő szóval nem kell aggódni koma 😉
több mint 11 éve
Hacsak nem közös megegyezésen alapul a szakítás, akkor valóban hagyni kell, legalábbis egy jó időre. Ráadásul ha én vagyok az, akivel szakítanak meg pláne, mert csak azért sem írok rá, mert van tartásom. Nőnap/születésnap bármi más alkalom megszűnt, ha a nő szakított azért, ha a férfi akkor azért.
Egyszerűen tiltani kell, hogy még véletlenül se lehessen kontakt és kész, így egyik félnek sem fáj annyira (vagyis rövidebb ideig), persze ezt úgyse látja be a többség. Úgy nem megy, hogy napi szinten látom és/vagy nyomozom mi történik vele.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
1, egy kapcsolat lezárására sokszor valóban logikusabb és kezelhetőbb a "no contact" üzemmód, mint bármi más.
2, lehet, hogy neki se könnyű, és ha történés van a volt pasi által, csak még nehezebb.
3, lehet, hogy történt egysmás, ami miatt ezt a kérést fogalmazta meg, és ha fordítva te tettél volna így, te is értékelnéd, ha a kérésed akceptálnák.
4, nem szabad általánosítani, minden szakítás, minden nő teljesen egyedi (nekem volt, aki szakítás után találta ki, hogy milyen jól elvoltunk - hogyne, de ha így lett volna, akkor miért szakítottunk volna?!, meg olyan is, aki az elmúlt 18 évben látni se akar - mondjuk nem mondom, hogy nem joggal) problémakört képvisel, teljesen egyedi megoldási metodikákkal,
5, az "ingyenszex" kerül a legtöbbe, agyilag, érzelmileg, anyagilag egyaránt. ahogy ha vakbélgyulladásod van, vagy elromlik a kocsid szakember segítségét veszed igénybe, vajh' ugyanez a metódus miért oly nehézkes, és nehezen követhető efféle problémák orvosolására?
6, inkább az elmaradt meccseidre fókuszálj a PL-ben, minthogy nőnapi köszöntésekre, meg ilyen eleve értelmetlen és sehova se vezető lamentálásokra pazarlod az energiáidat.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Örülök, hogy akivel 1,5 éve együtt vagyok, és mondjuk fél éve együtt lakunk, szakítás után annyit tud mondani, hogy ő már lezárta és ha 1 hónapon belül 3x ráírok (amiből 1et ő kezdeményezett, 1 nőnapi köszöntés volt a 3. meg volt egy kb 5 perces FB chat) arcomba tolja, hogy jó lenne ha kibaszottul nem zaklatnám már és ha lehet ne keressem a következő fél évben...
Nem értem mi a faszom baja van a nőknek, hogy ha szakítás van akkor fel kell venniük egy álarcot ami mindent eltorzít és onnantól a másik fél a köcsög, persze amikor jó kedve van minden szép...
Nyilván az nem zavarja, hogy az albérletet amibe lakik én szereztem és otthagytam neki, mert 3 percre van a munkahelyétől, én meg uncsi tesómnál csövelek míg a másik albérlet kész lesz.
Faszért kell megbolondulni ennyire hihetetlen ...

Ha valaki belinkeli a 99 problems-t az menjen a kertje végébe és ássa el magát köszi.
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Tegnap a fővárosban jártam, ahol alkalmam nyílt kipróbálni a "mobilparkolás" szolgáltatást (elküldöm smsben a rendszámomat egy telszámra, amikor végzek, egy másik smssel leállítom a parkolóórát.)
Na most, nagyon ravaszul, a használatot részletező kék csíkon nem volt rajta, hogy milyen formátumú sms állítja le a szolgáltatást.
(Érdekes, hogy ha a honlapon, a teljesen azonos dizájnú ábra világosan egyértelmű, akkor a helyszínen miért nem ez az ábra/felirat van kitéve.  www.mobilparkolas.hu/index.php?id=hogyan-mukodik-1 )
Első próbálkozásra elküldtem ugyanazt az sms-t, amivel indítottam, azaz a rendszámot. Jön a válasz, hogy oké, leállítottam. Hepi. Rakom el a telefont, hopp, még egy sms. Nézem, újra elindították a díjszámlálást!! (Másodikra a "stop"-pal próbálkoztam, ami bejött.)
Milyen módszer az, hogy egy sms-re 2 tranzakció a válasz? Egy stop meg egy start. Még jó, hogy nem párhuzamosan fut 2 díjszámítás. Van olyan értelmes szituáció, amikor leállítok egyet, majd ugyanabban a pillanatban elindítok egy másik parkolást? Átállok a parkolóban egy másik helyre?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem tudom, hogy a T-mobil üzleteknek a telefonszáma mire való, de az, hogy 4 szegedi T-mobil partner vagy T-pont üzletet sem lehet két napja elérni telefonon az kibaszottul nevetséges.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
ez lófüst, anyósomhoz kiküldte az alsószomszéd a családsegítőt, hogy miért képtelen ellátni a gyerekeket!? He laza kéthónappal előtte kábé este tízkor fellépett egy fúria, hogy sír a gyerek, mondom neki gyöjjön be, hátha a maga látványától megnyugszik, de csak veri a palávert, a gyerek erre rácirádázoot, kitoltam az ajtón elnézést kértem, hogy gyerekem van majd tájékoztattam, hogy amennyiben mégis be akarna gyönni a magánterület védelme értelmében fogok eljárni. A családsegítő vísítva röhögte át a kötelezően lefolytatandó procedúrát, s mivel névtelen feljelentés volt, naná, ezér kénytelen voltam kitapétázni a lépcsőházat - egy hónap múlva költözött.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mint kommunikációs tanácsadó, az ilyen helyzetekre azt a tanácsot adnám, hogy ne kommunikálj. 😊
Hisz már a szitu eleve olyan, hogy a legtöbb, amit kihozhatsz belőle a status quo, vagyis, hogy nem történik semmi, legalábbis neked hasznod nem származik belőle, visszajuthatsz a nullához, de ha belemész, akkor még rosszul, veszteséggel is végezheted.Sobri Jóska
Pont ezért nem is kezdünk mi sem háborúba a szomszéddal, aki csótányneveldét tart fent. 😊
Csendben védekezünk, a spájzba kis üvegbe ecetet tettünk, a többi helyen fújtunk csótányirtót (szerencsére még egy sem bukkant fel).
Eleve ha a törvény megengedi, hogy ne engedje be a csótányirtót és olyan büdös legyen, mintha már oszlana, úgy nem tudunk mit tenni. A legkisebb konfliktusra is feljelentéssel fenyegetőzve reagál és nem túl kellemes állapotban visít mindent a nagyvilágba.
Így nincs háború, amiből úgyse jön ki senki sem győztesen.