Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Különben is a legjobb keksz. Az ilyen mindenféle töltött, zselés, bevonatos lófasz kekszeket én meg se eszem.kishaszipl megfázáskor egy jó teával, meg egy kis reszelt almával a legjobb
szerintem ebben a topikban ez teljesen vállalható hangnem, hiszen erre van. Sobri pedig megosztó személyiség, eddig se szerette mindenki 😊neked igazából a kurva anyádat, te ne szólj hozzámThrasherNem lesz így hosszú életed itt a fórumon, ha nem fogod visszább magad.Schleck
több mint 11 éve
Pff, aztarohadt... Kíméld meg Őt Atyám, nem úgy gondolta!
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Különben is a legjobb keksz. Az ilyen mindenféle töltött, zselés, bevonatos lófasz kekszeket én meg se eszem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Dehogy háború, szerintem tök poén 😊 Be is építem a szókincsembe szitokszónak 😊
.png)
több mint 11 éve
Azért látszik, hogy mind magyarok vagyunk, egy fránya háztartási keksz miatt beindul a háború 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Sobri akkor k*csög, fogadjunk hogy csak úgy magába eszi a háztartási kekszet 😊 Én bezzeg nutellával tolom, úgyhogy én jó vagyok 😊
.png)
több mint 11 éve
Van egy ilyen nevű gomb is a fórumon. Ja nem az a Némítás 😉neked igazából a kurva anyádat, te ne szólj hozzámThrasherde persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.Irigylem a problémáidat.
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?Thrasher
www.tanulj-toleranciat.huSobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Igen, a háztartási keksz jó refluxra? Jó tudni, en a renit eszem... 😀peachSzódabikarbóna barát, az segít...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Nem lesz így hosszú életed itt a fórumon, ha nem fogod visszább magad.neked igazából a kurva anyádat, te ne szólj hozzámThrasherIrigylem a problémáidat.hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
edit: bocs, nyilván telefonálni is.Thrasher
több mint 11 éve
no shit, fekélyt kaptam, mióta ezen a tróger munkahelyen dolgozok, úgyhogy ismerős a dolog, de a 8-tól 4-ig falatozó munkatárs esetében szerintem nem erről van szóde persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.Akinek például kúrva magas a gyomorsava vagy refluxos és nem akar extra gyógyszert vagy Rennie-t legelni.Tony
több mint 11 éve
neked igazából a kurva anyádat, te ne szólj hozzámIrigylem a problémáidat.hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
több mint 11 éve
Igen, a háztartási keksz jó refluxra? Jó tudni, en a renit eszem... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Irigylem a problémáidat.hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
www.tanulj-toleranciat.hu
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.Akinek például kúrva magas a gyomorsava vagy refluxos és nem akar extra gyógyszert vagy Rennie-t legelni.
több mint 11 éve
hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?
több mint 11 éve
Azért ahhoz pofa kell, hogy nem beszélek x éve valakivel, majd most rámrúgja a csetet, hogy mostazonnal rögtön szerezzek neki albérletet. És még lehetőleg olcsó legyen ja és jönne a bátyja meg annak a terhes felesége is. Bazmeg...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a faszom a mai játékokba.Próbáld ki akkor a Dwarf Fortress-t, nem fogsz benne csalódni 😉
hogy egy olyan csili-vili, agyonhype-olt játékban, mint a Shogun 2, ne működjenek olyan alapvető dolgok, mint hogy a dombon levő íjász távolabbra lő bazmeg... az AI védekező ostromnál néha a kastélyon kívülre rakja az egységeit, a sajátjaim néha úgy választanak útvonalat, hogy kiszaladnak a várfalon kívülre, teljesen retardált módon lehet a formációban levő csoportjaidat mozgatni, 2011-ben kiadott cuccban bazeg...
döglőik az egész játékipar a sok angry birds, meg candy crush-buzi, béna casual faszfej miatt...Thrasher
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nem mondod?!...Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.hogy te milyen kibaszott idegesítő módon bírod kiforgatni az ember szavát...Thrasher
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.hogy te milyen kibaszott idegesítő módon bírod kiforgatni az ember szavát...
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.Sobri Jóska
több mint 11 éve
a faszom a mai játékokba.hogy egy olyan csili-vili, agyonhype-olt játékban, mint a Shogun 2, ne működjenek olyan alapvető dolgok, mint hogy a dombon levő íjász távolabbra lő bazmeg... az AI védekező ostromnál néha a kastélyon kívülre rakja az egységeit, a sajátjaim néha úgy választanak útvonalat, hogy kiszaladnak a várfalon kívülre, teljesen retardált módon lehet a formációban levő csoportjaidat mozgatni, 2011-ben kiadott cuccban bazeg...
döglőik az egész játékipar a sok angry birds, meg candy crush-buzi, béna casual faszfej miatt...
több mint 11 éve
Tudom, hogy csak parancsba kapta, és ez sajnálatos.Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.cartman023Nem hiszem, hogy ő találta ki az egészet, de nyilván nem mondhatja ki, hogy parancsba kapták, hogy baszogassák a "gyülekezőket". Persze hogy nem tudja megmagyarázni, mivel nem is lehet, de ha ez az utasítás, most mit csináljon szerencsétlen.
Mindettől függetlenül tényleg undorító az egész.kaszo
Meg egy kicsit lehetne felkészültebb is, de ilyen sokat már is nem kérek a rend "őreitől".
több mint 11 éve
Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.cartman023Nem hiszem, hogy ő találta ki az egészet, de nyilván nem mondhatja ki, hogy parancsba kapták, hogy baszogassák a "gyülekezőket". Persze hogy nem tudja megmagyarázni, mivel nem is lehet, de ha ez az utasítás, most mit csináljon szerencsétlen.
Mindettől függetlenül tényleg undorító az egész.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.
Tényleg olyan országban élünk, ahol egy biciklitolvaj felkeresése miatt kihívnak 2-3 furgonnyi rendőrt?
Persze a tolvajjal egyik sem tudott foglalkozni.
több mint 11 éve
Nem tudom ezt mire alapozod, honnan szerzed az információkat ebben a kérdésben?A fegyver ugyanis egy eszköz. Nem több. Nem egy misztikus valami, ami őrültet csinál amúgy normális emberekből. Ráadásul egy elég egyszerű működésű eszköz, aminek a biztonságos kezelése sokkal könnyebben elsajátítható, mint pl egy nagymotoré.JanSzép és jó, hogy te így látod. De hidd el, sok ember nem csak így látná a fegyvert.szaba
Én az elmúlt 15 év nagyrészét ebben az "iparban" töltöttem, van némi rálátásom arra, hogyan viselkednek emberek fegyverrel a kezükben. Kb fele-fele arányban dolgoztam külföldiekkel és magyarokkal. Egyetlen embert sem ismertem, akinek a személyisége, viselkedése konkrétan attól változott volna meg, hogy fegyvert használhatott.
Ami tény: ismertem pár olyat, akinek kapanyelet sem adtam volna kezébe, nem hogy éles fegyvert. De ők sem a fegyvertől változtak meg, hanem eleve alkalmatlanok voltak rá, csak valahogy átmentek a rostán. De ez már inkább Tony hsz-hoz kapcsolódik.
több mint 11 éve
Tony
885
885
Szép és jó, hogy te így látod. De hidd el, sok ember nem csak így látná a fegyvert.szabaHidd el, akik ki tudnak fizetni minimum negyed-fél millió forintot és végigcsinálják a procedúrát (orosi alkalmassági letétele, pszichológiai alkalmassági letétele, megszerzésire kérelem beadás, büntetlenség igazolása, fegyverismereti tanfolyam elvégzése és rendőrségi bizottság előtti vizsgatétel, megfelelő páncélszekrény beszerzése és rögzítése) az nem fog Wyatt Earp-öt játszani az utcán, mert tudja mennyit bukhat.
Bár én itt be is fejezem a témát, de érdekes, hogy a korábban feltett kérdéseimre soha, egy fegyverellenes sem tudott még érdemben válaszolni, de biztosra tudják itt mi zajlana le az emberekben és között.
Remélem azért hamarosan legalább a gumilövedékeseket elérhetővé teszik, megfelelő szabályozás mellett és akkor egy arany középútra lépünk (mert habár hatásos, de nem halálos eszközök).