Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
....MarioAna
Igen, arra gondoltam, hogy az ügyintézések során megtanulja az ember, hogy egyáltalán nem gond, ha valakinek teljesen eltérő véleménye van, amíg azt lehet ignorálni.
Márpedig ignorálni szinte mindig lehet, és az esetek nagy részében ez a leghatékonyabb ügymenet is egyben, különben az ember végeérthetetlen mónikashowkba torkollik.
Nekem ifjúkoromban az "akkor pereljen be" kitétel volt a kedvencem, ha bárki bármiért (viselkedés, autóvezetés, stb.) megszólított, ezzel reagáltam le. Egy alkalommal emlékszem egy felpaprikázott hölgyre, aki visszaszólt, és indukált egy: "dehát azt se tudom ki maga", "hát pont ezért hagyjon a gyíkba" párbeszédet, minden más alkalommal magukban puffogtak, vagy hasonlók.
Mint kommunikációs tanácsadó, az ilyen helyzetekre azt a tanácsot adnám, hogy ne kommunikálj. 😊
Hisz már a szitu eleve olyan, hogy a legtöbb, amit kihozhatsz belőle a status quo, vagyis, hogy nem történik semmi, legalábbis neked hasznod nem származik belőle, visszajuthatsz a nullához, de ha belemész, akkor még rosszul, veszteséggel is végezheted.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan
nekem anno az alsó szomszéd jött föl, hogy (amikor hajnali öt óra körül megérkeztünk hozzám buliból) minek recsegünk állandóan, meg egyébként is, állandóan az én járásomat hallgatja.
hajnali ötkor, ordítva, körgangos házban. és ráadásul pont hogy megpróbáltunk lábujjhegyen közlekedni, pont mert hajnali ötkor volt.
egyrészt amikor végigmondta, annyit mondtam, hogy "Jó", rázártam az ablakot, ajtó becsuk az előszobára, hogy nyilvánvaló legyen neki, hogy innentől magának meg a háznak ordít, nekem nem. (nem szóltam be neki, mert állítólag megvolt a maga baja az élettel, amitől idegileg totálkáros lett, aztán beteg emberbe nem rúgok bele). másrészt azért mesélték nekem a házban régóta lakók, hogy ők szóltak neki (velük szokott cigizni), hogy ezt nem így kéne megoldani, mert így pont az én oldalamra fognak állni.

ja, mondjuk a tözsgárda-tagokkal pont össze voltam haverkodva ilyen esténként-borozgatunk-és-beszélgetünk-a-lépcsőn stílusban 😊
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Sztem arra gondolt, hogy minek hallgattad végig, miért nem basztad rá az ajtót...? ( annó én ezt csináltam, erre az volt a reakció, higy felküldte a gyökér csávóját, aki jött,csöngetett,látott,csúnyán kikapott,hazament... 😀 ) ill. még előtte egy másik alkalommal buli volt nálam kb 1 fele már harmadjára jöttek fel h húú de nagyon hangosak vagyunk...amúgy is már indultunk a dizsibe, megìgérten h elmegyünk ìgy hazament...ìgy is lett, de azért ajtó zárás előtt mind a két 5.1 es mélyet leborìtottam egyik-egyik szobában a padlóra...és még jó fej voltam mert a repeat gombot nem kapcsoltam be 😀😀 pedig ha normális hangnember próbáltak volna bármikor is megkérni h legyünk halkabbak nem pedig egyből fröcsögve anyázva még el is érhették volna amit akartak.... 😊peach
na, utánunk remélem ilyesmi emberek költöznek majd ide 😀, én a 172/70 alakommal nem igazán vagyok megfélemlítő típus, inkább a mentális fölényemet használom (ha van).

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 788 — a new hope (again)
Sztem arra gondolt, hogy minek hallgattad végig, miért nem basztad rá az ajtót...? ( annó én ezt csináltam, erre az volt a reakció, higy felküldte a gyökér csávóját, aki jött,csöngetett,látott,csúnyán kikapott,hazament... 😀 ) ill. még előtte egy másik alkalommal buli volt nálam kb 1 fele már harmadjára jöttek fel h húú de nagyon hangosak vagyunk...amúgy is már indultunk a dizsibe, megìgérten h elmegyünk ìgy hazament...ìgy is lett, de azért ajtó zárás előtt mind a két 5.1 es mélyet leborìtottam egyik-egyik szobában a padlóra...és még jó fej voltam mert a repeat gombot nem kapcsoltam be 😀😀 pedig ha normális hangnember próbáltak volna bármikor is megkérni h legyünk halkabbak nem pedig egyből fröcsögve anyázva még el is érhették volna amit akartak.... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én mondtam neki, de sajnos olyan vitapartnerre akadtam, aki abszolút nem hajlandó az igazát elengedni, még ha totál baromság is.MarioAna
Azért vigyázz Sobrival is😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
....MarioAna
Vagy mi lenne, ha annyit mondanál: Téved, nem innen jön, viszontlátásra?Sobri Jóska
én mondtam neki, de sajnos olyan vitapartnerre akadtam, aki abszolút nem hajlandó az igazát elengedni, még ha totál baromság is. Normális hangnemben közöltem vele, hogy nekem nem azzal van a bajom, hogy jelzett, hanem ahogy (ajtót dörömbölve ordibálva, miközben a szomszédot meg sem kérdezte), erre megkaptam, hogy "a korral szembeni tiszteletlenségem határtalan". (azzal nem volt baja, hogy egyből letegeztem, mert kb 10 évvel lehetett idősebb mint én, meg volt egy két pillanat amikor már majdnem megértette, hogy mit akarok mondani neki. Utána megint előtört az egó, hogy csak ő csak ő csak ő, ezt "meg tudja, hogy engem nem érdekel"... Na most ha nem érdekelt volna, akkor az ajtódörömbölésért már kapásból elküldtem volna a faszba, utána a beszédstílusért megint, majd az oktalan vádakért harmadjára.

Egy ideális világban lehetett volna persze szépen rávezetni (ahogy próbáltam, hogy 1. esetleg a mi WC-nk nem az övére van rákötve, 2. nem diszkózok hajnal 4-ig, 3. paradicsomot maximum főzve láttunk...mint ahogy állította), de ez nem az a helyzet.

BTW én tényleg abszolút barátságosan és konfliktus kerülően kezeltem...azért megnéztem volna, hogy más egyetemista a reggeli kávé és ZH-ra tanulás közben, amúgy is idegesen hogy reagált volna 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
....MarioAna
Vagy mi lenne, ha annyit mondanál: Téved, nem innen jön, viszontlátásra?

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
elvagytoktévedvefijúkák
1, reflux ellen háztrtásikeksz, reni, szóda smafu a dolog neve pantoprazol, az rendberak
2, Sobri ellen nem jó semmi, rezisztens mintahéccencség

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Irigyellek benneteket, hogy ennyi szabadidőtök van. 😀

És hogy ON legyek: szinte semmire sincs időm, amit szeretnék. :/
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hű mi megy itt, és még csak hozzá sem szóltam o_o :-/ 😒 (N) 😓Amadeus91
Az osztrák háztartási kex sokkal jobb.Hanni
nyilván, a szomszéd kexe mindig őőőőő.... finomabb? roppanósabb? nem Szlovákiában v. Csehországban gyártott Győri? 😊

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
hű mi megy itt, és még csak hozzá sem szóltam o_o :-/ 😒 (N) 😓Amadeus91
Az osztrák háztartási kex sokkal jobb.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
...de ha azt, hogy az anyjáét, aki ilyen hülye gyereket nevelt, az ban?Thrasher
Sobrinak nincs és nem is volt anyja. Sem apja.
Sobrit elesett katonák testrészeiből rakták össze.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
hű mi megy itt, és még csak hozzá sem szóltam o_o :-/ 😒 (N) 😓
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Lehet bunkónak lenni, meg lehet "intelligensen" bunkónak lenni. (meg persze lehet nembunkónak is lenni 😉 ) Bárki besorolhatja magát a megfelelő kategóriába.kittli
Én kurva intelligens akarok lenni! Persze háztartási keksszel a kezemben 😀
Kár hogy családi ünnepről jövök, mert józanul frappánsabb gyülőlködést is rittyethettem volna. Csak hát ez Magyarország. Egyszerre nem lehet mindent elérni 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 838 — Steelers fan
Lehet bunkónak lenni, meg lehet "intelligensen" bunkónak lenni. (meg persze lehet nembunkónak is lenni 😉 ) Bárki besorolhatja magát a megfelelő kategóriába.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Ha megosztó személyiség ha nem, az édesanyját (más családtagját) akkor sem kellene szidni max. a felhasználót magát.
Persze ahány fórum annyi szokás...Tony
fasság.
ha azt mondom, hogy sobri agy helyett a Nílusban keresztelt makákók fosával töltött fejét szeretném gumikalapáccsal szétütni, az még nem ban, de ha azt, hogy az anyjáét, aki ilyen hülye gyereket nevelt, az ban?
több mint 11 éve
mondjuk az is kemény, hogy egyeseknek van ideje munka közben fórumozni és onnan leírni hogy egyesek csak kajálni járnak be melózni 😀eaglesmcnabb
dolgoztam már baromi sokat helyette addigra, és azért kezdtem inkább netezni, mert vagy ez, vagy az ánuszába dugom a mobilját
több mint 11 éve
Van egy ilyen nevű gomb is a fórumon. Ja nem az a Némítás 😉Matthew99
bakker, ezt kösz, nem jutott eszembe profiloldalon keresni, azt hittem, ha van, innen elérhető
több mint 11 éve
Nem lesz így hosszú életed itt a fórumon, ha nem fogod visszább magad.Schleck
5 év azért elég hosszú szerintem
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
szerintem ebben a topikban ez teljesen vállalható hangnem, hiszen erre van. Sobri pedig megosztó személyiség, eddig se szerette mindenki 😊JSanyo
A másik édesanyjának szidása elfogadható hangnem? Szerintem nem, mondjuk én egy olyan fórumon szocializálódtam, ahol a legősibb tagokat is kizárnák, ha egy másik fórumozó családját szidnák. Ha megosztó személyiség ha nem, az édesanyját (más családtagját) akkor sem kellene szidni max. a felhasználót magát.
Persze ahány fórum annyi szokás...Tony
lehet csak azért mondom, mert én rákattintottam a  www.tanulj-toleranciat.hu weboldalra, többször is 😊

több mint 11 éve
hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...

edit: bocs, nyilván telefonálni is.Thrasher
de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?Thrasher
Irigylem a problémáidat.
 www.tanulj-toleranciat.huSobri Jóska
neked igazából a kurva anyádat, te ne szólj hozzámThrasher
Melléklikkeltél.
Ne a  www.deklaralom-agyhalalom.hu -ra nyomj, hanem a  www.tanulj-toleranciat.hu -ra.

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
szerintem ebben a topikban ez teljesen vállalható hangnem, hiszen erre van. Sobri pedig megosztó személyiség, eddig se szerette mindenki 😊JSanyo
A másik édesanyjának szidása elfogadható hangnem? Szerintem nem, mondjuk én egy olyan fórumon szocializálódtam, ahol a legősibb tagokat is kizárnák, ha egy másik fórumozó családját szidnák. Ha megosztó személyiség ha nem, az édesanyját (más családtagját) akkor sem kellene szidni max. a felhasználót magát.
Persze ahány fórum annyi szokás...
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
mondjuk az is kemény, hogy egyeseknek van ideje munka közben fórumozni és onnan leírni hogy egyesek csak kajálni járnak be melózni 😀 A natúr háztartási keksszel szerintem semmi probléma sincsen, bár ugye ízlések és pofonok. Nem akarlak még jobban felbosszantani (tudom hogy úgy jön le, de no offense) úgyhogy le se írom miket nassolok néha, jobb a békesség. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Pff, aztarohadt... Kíméld meg Őt Atyám, nem úgy gondolta!Rataxes
Ááá, nem lesz gond, a Jóisten nem moderál a fórumon, meg az amúgyse egy sima pár napos ban kategória😀

Sobriról mondjuk úgyis lepereg szerintem😊 és nem hiszem, hogy komolyan veszi Ákos szövegét, hogy "Meghalsz, meghlasz provokatőr!"😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Azért látszik, hogy mind magyarok vagyunk, egy fránya háztartási keksz miatt beindul a háború 😀vandeminek
Nem dehogy, csak offseason van..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png