Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
😀 Nem is kívánok benne részt venni. 😀
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 540 — Steelers fan
"Legyünk csak barátok."Vrijbloed
Magyarul: most hagyj békén, másra hajtok. De ne tűnj el, mert ha nem jön össze, még jó lehetsz.

Egyébként a "legyünk barátok"-ra a standard válasz: én a barátaimmal főleg berúgni meg qrvázni szoktam, komolyan ezt akarod? 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pár éve írtam ki valamit face-re, amit lájkolt pár ismerősöm. Egyik ismerősöm ismerőse is látta - csaj - és nagyon bejött neki, meg akart ismerni. Rám írt. Bejelöltem, ő vissza. 2 perc múlva üzenet: Bocsi, de nagyon hasonlítasz az exemre. Szia.
És törölt 😀

Hálát adok Istennek, hogy nem lett belőle semmi. 2 és fél hónap és jön az esküvő életem szerelmével 😉
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 164 — Steelers fan
Vegyen egy kutyát.
Vagy még egyet ha már van.

...de még így is. Van, hogy ki se kell mondania, akkor is csak lelki szemetesláda az ember:--

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
"Legyünk csak barátok."

| Anyád legyen, faszért viselkedsz ellenkező módon... | Vrijbloed
A mocskos undorító mondat. Csak a nők képesek ilyen logikára. Legyetek barátok jah, rád zúdítja a sok szarját, aztán megy máshoz, aki majd "learatja helyetted a babért".
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
"Legyünk csak barátok."

| Anyád legyen, faszért viselkedsz ellenkező módon... |
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 509
Mindig feljön ez a téma. Autós szemszöge, biciklis szemszöge, gyalogos szemszöge.
Szokásokról beszélünk..és itt nem arról van szó, hogy melyik ország milyen jól el. Ahol én élek ott még a biciklis is megáll, sőt ha véletlenül nem áll meg elnézést kér az autóbuszos, a bmw-s, a biciklis a kigyúrt a satnya.....

Nem olyan nehéz egymásra figyelni.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
MMMS
Valahol ez nekem túl liberális közlekedési morál😊 ÉN azon vagyok, aki gyorsabb, az menjen. Én úgy közlekedek gyalogosként, hogy ha át akarok menni - hiába vagyok zebránál- ha jön egy 10 autóból álló kocsisor, nem lépek le, mert idegesítene, hogy 10 autót kényszerítek lassításra. Inkább megyek 100 métert, lehet, hogy "szabálytalanul" megyek át, de éppen akkor mikor nem zavarok senkit.
Mondok még egy példát: 2x2 sáv belső sávban megyek 60-nál (60-as tábla városon belül), de látom a tükörben, hogy jön egy bömös nem 60-nal😊 Szélsőben megy két autó éppen annyira, hogy be tudjak menni közéjük elengedve a kb 80-nnal menő bömöst. Nem lett volna kötelező lehúzodnom, de a bömös megköszönte, mert látta, hogy csak miatta mentem arrébb.
Sőt mondok mégegyet😊 Jövünk 3-an az úton egymás mögött, főútvonal, jobbról kikanyarodik egy autó, lassításra kényszerít bennünket 30-ra, majd 500 méter után kiteszi balra az indexet, me megy a Lidl-be bevásárolni. Nehéz lett volna megvárni azt a 3 autót még plusz 5 mp-ért és nem lassít le bennünket 3-ankat?

Hogy ON is legyek, buzi tenisz miatt nem lesz moto3 közvetítés?😕
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
szabályok?😊 ugyan minek?😊NB2
 www.sudantribune.com/spip.php?article47830

Szudáni, ennélfogva nem tudom mennyire megbízható... ha csak a fele igaz, akkor is elképesztő számadat.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
szabályok?😊 ugyan minek?😊

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
en eddigi eletem soran nem sok helyen voltam, cirka 15-20 europai orszagban, ha az atutazasokat is belevesszuk (sztem egy 1-2 napos tartozkodas alatt, ha masrol nem, de a helyi kozlekedesrol azert jo kepet kaphatunk, ha figyelunk). ennyi tapasztalatbol szamomra ugy tunt, h ott mondhato normalisnak a kozlekedesi kultura, ahol eljutottak oda mentalisan (vagy egyeb ok miatt), h az autosok vannak a kozlekedesi taplaleklanc aljan.
egyik peldam svajc lenne, ahol 2 nap volt megszokni, h lenduletvesztes nelkul lephetek le a jardarol, akarmilyen kocsi kozelit. mivel 10 autobol min. 2 porsche (nem a szar cayenne, hanem porsche, h a tobbi markat ne kezdjem sorolni) es 5 evesnel idosebb autot max veteranautot lattam, gondolom itt mar senki sem a fensobbrenduseget szagolja ki egy ien kocsi uleseben. akkor meg miert ne allna meg ? tudja h igy az o gyerekenek is megfognak allni, amikor megy haza a sulibol.
masik pedig hollandia, ahol nagysagrendileg igy nez ki a tortenet.
bringa>gyalogos>kozossegi>auto
a yardok megkozelitese szerint a bringasok barmilyen kozuti balesetben gyakorlatilag csak aldozatok lehetnek, igaz a helyiek vannak olyan fegyelmezettek, h ezzel nem elnek vissza, sot bizonyos mertekben a nemeteket is utik. mikor eloszor voltam, par napig ugyanazon az utvonalon elmentem mindig a boltba, piacra, stb. sokaig nem ertettem h bicajjal normalis haladas (25 km/h) a savban szembejovok miert neznek ram kicsit hulyen. aztan rajottem, h 2 savos utca mind2 oldalan van karikaparsav es szamukra ertelmezhetetlen h en a baloldalin megyek (mert tudtam, h arra fogok lekanyarodni) 😊 en ugye alapbol kerultem, h a 2 savos utcan atkelljen fordulnom keresztbe (az itthoni reflex a cukipofa autosok miatt), ok meg azon voltak ki, h en EZERT nem a jobb oldalt mentem, hanem nekialltam rebelliskedni 😊

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Van benne igazság, de ne hagyjuk ki "a f...om fog 50-100 métert sétálni a célig, amikor autóm van, nekem mindenhová parkoló kell, nehogy má' azé' legyen autóm, hogy a mélygarázstól gyalogolni kelljen" vagy "nem lassítok, mer' akkor 3 perccel később érek oda, inkább közéjük hajtok, majd elugornak a barom gyalogosok".
Azért ne az ember legyen már a hibás, mert elvárja, hogy ne b.sszák el a gyalogátkelőn. Ez korántsem ugyanaz, minthogy miért nincs előttem a buszmegálló, vagy miért nem jön rögtön a busz. Az első dolog a szabályok betartásán múlik csak, a másik meg az örök elégedetlenség.
Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy máshol is komplex a közlekedés, mégis tudnak/tudtak kerékpáros sávokat kialakítani, ez a forgalmas szakaszokon oldhatna a problémákon. Csak hát ehhez az egyetlen, hivatásos közlekedési miniszternek és csatlósainak dolgozni is kellene valamit.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából közlekedéssel kapcsolatban eddig mindig csak olyan hozzászólásokat láttam, ahol a saját közlekedési közlekedési ágazatát részesítette volna előnyben az illető. "Mert az a sok köcsög autós miért ilyen agresszív", "miért nincs kerékpárút itt és itt", "miért nem akkor megy a busz amikor én akarom és miért nem az én házam előtt áll meg", "miért nem enged át az a szemét a zebrán" stb stb. Elhiszem én, hogy valós a probléma, de az emberek többsége egyszerűen nem tud úgy gondolkodni, hogy a közlekedés egy komplex, kollektív folyamat, amely rendszerszemléletű gondolkodást igényel.

Így egyértelmű, hogy az autós szinte mindenhol korlátozás nélkül szeretne közlekedni, a nagymamák azt szeretnék, ha az ő igényük szerint közlekedne a busz, , a biciklis nem érti miért nem lehet térben és időben a kerékpárt mindig elsődlegesnek venni, a gyalogos szidja az autót aki nem engedi át a zebrán.

Lehet, hogy az adott probléma valós, de 99%-ban csak olyat látok, ahol mindig a másikat hibáztatják és őket gyengítenék a mi javunkra. Nincs is ezzel semmi baj, elvégre nem csak 10 millió szövetségi kapitány van az országunkban, hanem 10 millió közlekedési miniszter is, akiknek a nagy része ráadásul részt is vesz ebben a folyamatban (bár azért megnézném sokan mit reagálnának rá, ha definiálni kellene a közlekedést), így véleményük is van. Ez azonban nem biztos, hogy mindig tükrözi a valóságot.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Kerékpárosoknak szaba az út
ezen az elíráson mosolyogtam azértkaszo
Ez már kezd számomra is gyanús lenni.szaba
az a gyanús, ami nem gyanús.Amadeus91
Nem értem. 😀 Megint meg kell néznem a filmet.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Ez már kezd számomra is gyanús lenni.szaba
az a gyanús, ami nem gyanús.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Ez "sztori" néhány ponton ellentmond az én tapasztalataimnak is.
nyugodtan lehet tekerni az úttesten is. Tettem én is számtalanszor és még élek.Tony
én csak amiatt szorgalmazon a járdán (de ott is, ahol lehet kényelmesen...pl Csapó+Kassai végig), mert ott nem kell félnem, hogy valami félőrült Porsche/AMG Mercis kiló fölött eltép mellettem...mert az úttesten bizony van/lenne rá példa.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
tolvajkergetők posztoltak a múltkor egy ilyen témájú cikket ( www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/debrecenben-zaklatjak-a-kerekparosokat/0223134555) kis korrekció, hogy nem 50, hanem csak 5k a "kiszabott" büntetés, ami persze jogtalan.
Ettől függetlenül már maga felvetés is felháborító.MarioAna
Ez "sztori" néhány ponton ellentmond az én tapasztalataimnak is.
- Először is én rendőrt a Belvárosban, pláne a "Bika" előtt a bulinapokon nem látok, nemhogy még hétköznap.
- Másodszor a tiltás feloldása utáni időkben (tehát amikor friss volt még a feloldás) sokszor tekertem keresztül ott, de egyszer nem ért atrocitás. Akkor évekkel később másokat átvernek?
- Harmadszor a rendőr nem ad tájékoztatást, hogy aznap hány embert bírságolt meg, mert köze nincs hozzá az embernek.
- A legkekecebb rendőr is max bunkó stílusban közölte, hogy járdán nem kerékpározunk. (SŐT a legrendesebb meg figyelmeztetett, hogy egyirányúba mentem be és nincs kiegészítő tábla, legközelebb figyeljek.)
- Ötödször, ha felmerül bennem jogtalan a dolog, nem ismerem el a helyszínit.

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy érdemes lenne nézni a táblákat is, plusz éjszaka alig van forgalom nyugodtan lehet tekerni az úttesten is. Tettem én is számtalanszor és még élek.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Ez már kezd számomra is gyanús lenni.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Sétálóban biciklizel 50k...MarioAna
Melyik sétáló utca kerül 50k-ba? Mert akkor azt elkerülöm. A főtéren ( Kossuth utca-Csapó utca-Kálvin tér) ki van rakva a tábla, hogy kerékpárral be lehet hajtani rá.Tony
tolvajkergetők posztoltak a múltkor egy ilyen témájú cikket ( www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/debrecenben-zaklatjak-a-kerekparosokat/0223134555) kis korrekció, hogy nem 50, hanem csak 5k a "kiszabott" büntetés, ami persze jogtalan.
Nem tudom mi a felvetés, mert 404 a link, amit betettél.Sobri Jóska
csak a link részének vette a zárójelet az oldal.
 www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/debrecenben-zaklatjak-a-kerekparosokat/0223134555

ezen az elíráson mosolyogtam azért
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Melyik sétáló utca kerül 50k-ba? Mert akkor azt elkerülöm. A főtéren ( Kossuth utca-Csapó utca-Kálvin tér) ki van rakva a tábla, hogy kerékpárral be lehet hajtani rá.Tony
Nem tudom mi a felvetés, mert 404 a link, amit betettél.
De a Tolvajkergetőkre hivatkozni ugyanaz, mint a kuruc.info-ra.
Lehetni lehet, csak komolytalan és a citálót súlytalanítja el.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Ettől függetlenül már maga felvetés is felháborító.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Melyik sétáló utca kerül 50k-ba? Mert akkor azt elkerülöm. A főtéren ( Kossuth utca-Csapó utca-Kálvin tér) ki van rakva a tábla, hogy kerékpárral be lehet hajtani rá.
több mint 11 éve
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?MarioAna
nem baj, Lalinak gyenge forint kellett meg fodballstadion.
Németh "Rezsimarsall" Sziszi hülye a fodballhoz, meg nem is igen van kinek építeni stadiont Csepelen, ott meg is csinálták a biciklisávot a Soroksári úttól egészen Csepel központig (és nem úgy, hogy a járdából elhatároltak egy részt festékkel, hanem rendesen betonoztak egy kerékpárutat a Szabadkikötő út mellé)slowmotion
pedig, hogy örültek volna a csepeliek is egy stadionnak ahelyett.Amadeus91
ja. lett volna hova vinni a kutyákat futtatni. most kénytelenek a bokrok tövébe szaratni a blökiket.slowmotion
békemenetet a blökikért! Tarthatatlan, hogy csóró blökiknek a bokorba kell szarni, friss fű híján. Stadiont Csepelre!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 250 — Cowboys fan
KRESZ-ben továbbra sem egyértelmű, most ami ellen-kampány megy Deb belvárosában a bicajosok ellen az meg elszomorító. Sétálóban biciklizel 50k, nem tolod a zebrán át a bicajt megint bünti, a járdán ha bicajozol megint X ezer forint, miközben a kerékpáros út meg alig van (ahol "mi vagyunk a királyok"....annyira lehetetlen józan ész módjára megítélve közlekedni városi körülmények között?MarioAna
Németh "Rezsimarsall" Sziszi hülye a fodballhoz, meg nem is igen van kinek építeni stadiont Csepelen, ott meg is csinálták a biciklisávot a Soroksári úttól egészen Csepel központig (és nem úgy, hogy a járdából elhatároltak egy részt festékkel, hanem rendesen betonoztak egy kerékpárutat a Szabadkikötő út mellé)slowmotion
pedig, hogy örültek volna a csepeliek is egy stadionnak ahelyett.Amadeus91
ja. lett volna hova vinni a kutyákat futtatni. most kénytelenek a bokrok tövébe szaratni a blökiket.
több mint 11 éve
pedig, hogy örültek volna a csepeliek is egy stadionnak ahelyett.