Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
És az shawnka lett, mint látjuk azt.Az erősebb kutyának...apeszosNa de te kinek drukkolsz? A medvének?Sobri JóskaNem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszosMiért, akkor ő dughatott volna?Sobri JóskaJa.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
Az erősebb kutyának...Na de te kinek drukkolsz? A medvének?Sobri JóskaNem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszosMiért, akkor ő dughatott volna?Sobri JóskaJa.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
catattack
3 520
Miért, akkor ő dughatott volna?Sobri JóskaNem, de aznap a Shawnka se!
Mondjuk bekínálnának ezzel a mondattal, főleg a Shawnka nagyképű stílusában, én biztos indítottam volna föld-levegő rakétát! 😀
több mint 11 éve
Na de te kinek drukkolsz? A medvének?Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszosMiért, akkor ő dughatott volna?Sobri JóskaJa.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...Miért, akkor ő dughatott volna?Sobri JóskaJa.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
Miért, akkor ő dughatott volna?Ja.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
Én úgy hallottam, hogy kiütötte Shawnkát!Ja.... nem borított meg a gyerek?catattackde ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91

JT Daniels fan
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ja.... nem borított meg a gyerek?de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkamondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
több mint 11 éve
mondjuk ez* tényleg redva geciség.hát a srác szemében azzá váltam 😀 ami neki nem jött össze 4-5 hónap alatt, azt én megcsináltam 2 hét elteltével. de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnkaez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnkaNem épp az a gonosz, aki learatja a babért, az csak él a lehetőséggel, vagy ő megkapja az esélyt, amit a másik nem.Tony
*késő van már
több mint 11 éve
hát a srác szemében azzá váltam 😀 ami neki nem jött össze 4-5 hónap alatt, azt én megcsináltam 2 hét elteltével. de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnkaNem épp az a gonosz, aki learatja a babért, az csak él a lehetőséggel, vagy ő megkapja az esélyt, amit a másik nem.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Jah, annyi a kínom, hogy kibaszottul kétszínű volt. 😀Mert hízik a reteknek a mája, hogy hajtanak rá. 😀
Az ilyet nem bírom. Nem tudom miért nem mondja akkor hamarabb. Még egy fogyatékos is észrevette volna, hogy hajtok rá. 😀Vrijbloed
Mondom, talán már az elején átgondoltabban kell választani, és azt kell közel engedni, aki nem csal meg, nem basz át, nem gázol beléd, nem használ ki.Na jah, mert ha nem bízol benne, akkor közel is tud kerülni hozzád. Tudja, hogy nem bízol benne, de ő megnyílik neked és feltárja lelke valóját. 😀
Ez kamaszként megoldhatatlan, de felnőttként alapelvárás.
Vagy lehet csak nekem volt szerencsém, vagy nincs gerincem.
Más nagyon nem jöhet szóba.Sobri Jóska
Persze kinek mi a tapasztalata, én ezért sem fogalmazok meg "nagy igazságokat", mert tuti lesz jó pár ember, akire nem lesz igaz.
több mint 11 éve
Mondom, talán már az elején átgondoltabban kell választani, és azt kell közel engedni, aki nem csal meg, nem basz át, nem gázol beléd, nem használ ki.Én azt furcsállom, ha valaki nem akar utána barátkozni, ami persze nem napi kapcsolatot jelent, de évente pár közös vacsi, beszélgetés és alkalomadtán egy kis "nosztalgia" simán hasznos.Sobri JóskaBarátkozz már azzal, aki mondjuk megcsalt, átbaszott, beléd gázolt, kihasznált. 😊
Van, amikor a gerinc és a tartás fontosabb, mint a barátkozás. Legalábbis nekem fontos, hogy ne kelljen "pofán köpni magam", ahányszor csak belenézek a tükörbe.Tony
Ez kamaszként megoldhatatlan, de felnőttként alapelvárás.
Vagy lehet csak nekem volt szerencsém, vagy nincs gerincem.
Más nagyon nem jöhet szóba.
több mint 11 éve
Sonka is done.ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnkaRohadjál meg!catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnkaRohadjál meg!
több mint 11 éve
ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért."Legyünk csak barátok."A mocskos undorító mondat. Csak a nők képesek ilyen logikára. Legyetek barátok jah, rád zúdítja a sok szarját, aztán megy máshoz, aki majd "learatja helyetted a babért".Tony
| Anyád legyen, faszért viselkedsz ellenkező módon... | Vrijbloed
több mint 11 éve
Jah, annyi a kínom, hogy kibaszottul kétszínű volt. 😀-minden nő az
Az ilyet nem bírom. Nem tudom miért nem mondja akkor hamarabb. Vrijbloed
-mert nő 😀
több mint 11 éve
Jézusom, nyugi van. 😀Jah, annyi a kínom, hogy kibaszottul kétszínű volt. 😀
Az ilyet nem bírom. Nem tudom miért nem mondja akkor hamarabb. Még egy fogyatékos is észrevette volna, hogy hajtok rá. 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Barátkozz már azzal, aki mondjuk megcsalt, átbaszott, beléd gázolt, kihasznált. 😊Ezt akartam írni, csak kicsit lusta vagyok!
Van, amikor a gerinc és a tartás fontosabb, mint a barátkozás. Legalábbis nekem fontos, hogy ne kelljen "pofán köpni magam", ahányszor csak belenézek a tükörbe.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
885
Én azt furcsállom, ha valaki nem akar utána barátkozni, ami persze nem napi kapcsolatot jelent, de évente pár közös vacsi, beszélgetés és alkalomadtán egy kis "nosztalgia" simán hasznos.Sobri JóskaBarátkozz már azzal, aki mondjuk megcsalt, átbaszott, beléd gázolt, kihasznált. 😊
Van, amikor a gerinc és a tartás fontosabb, mint a barátkozás. Legalábbis nekem fontos, hogy ne kelljen "pofán köpni magam", ahányszor csak belenézek a tükörbe.
több mint 11 éve
szerintem itt nem a szakítós "legyünk csak barátok"-ról van szó, hanem hogy Vrijbloed fűzött egy csajt, aki egy ideig szintén tette a szépet, csak aztán mikor komolyra fordultak volna a dolgok kihátráltkristofde, ez alatt minden lelki szennyét ráborította Vrijbloedre. Annyira tipikus...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem itt nem a szakítós "legyünk csak barátok"-ról van szó, hanem hogy Vrijbloed fűzött egy csajt, aki egy ideig szintén tette a szépet, csak aztán mikor komolyra fordultak volna a dolgok kihátrált
több mint 11 éve
Nekem eddig mindig bejött, ha egy kapcsolatnak vége, és a barátság megmarad.Mindig hasznosabb és szórakoztatóbb is.
Persze ez a "felnőttkori" kapcsolatokra igaz, melyek alapvetően barátságok is, nem a tinikapcsolatokra.
Gondolom azt zavarja a "legyünk csak barátok" kitétel, aki a másikban nem a barátját látja, hanem a szexpartnerét.
Az elmúlt 20 évem valamennyi nőjével normálisan fejeztük be, és van aki 10 évre rá dolgozott is nálam, vagy 5 évvel a vége után is segített ezt-azt elintézni, megcsinálni, stb.
Gondolom annyi a titok, hogy attól, hogy valami nem működik együtt, az még nem jelenti azt, hogy alapvetően az összetevők a rosszak, maximum csak a kompatibilitásuk.
Vagy eleve jól kell választani, és akkor ha nem is sikerül a hosszútáv, lesz sok kellemes rövidtáv.
Vagy szép emlékeket kell hagyni, és akkor működik a "barátok maradunk" dolog.
Én azt furcsállom, ha valaki nem akar utána barátkozni, ami persze nem napi kapcsolatot jelent, de évente pár közös vacsi, beszélgetés és alkalomadtán egy kis "nosztalgia" simán hasznos.
több mint 11 éve
"Legyünk csak barátok."kevesellte az aprót?
| Anyád legyen, faszért viselkedsz ellenkező módon... | Vrijbloed
oszd ki, aztán hagyd 😊 Ne hagyjad magad.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=nTRXRpKVe4MEgy számomra klasszikust idézve: "...egy f*szt maradunk mi barátok!"
touchdown..... touchdown, bears!!