Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Elvagyunk valami random csajjal egy buliban. Megy a témázgatás, majd három óra múlva beközli, hogy nem szokott ilyet és hagyjuk abba. Anyukám, ezt nem lehetett volna előbb közölni?berger90
Akkor kivel beszélgetett volna 3 órát ? 😀

Ne próbáld megérteni a nőket...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Elvagyunk valami random csajjal egy buliban. Megy a témázgatás, majd három óra múlva beközli, hogy nem szokott ilyet és hagyjuk abba. Anyukám, ezt nem lehetett volna előbb közölni?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 164 — Steelers fan
Nah, úgy néz ki lezárult egy 5 hónapos "belügyi" projekt, ami kolonoszkópiával végződött, és úgy néz ki "megmaradok" egyéb beavatkozás nélkül, ez volt szerdán, erre most meg összetörték a kocsimat.
Faszom tele van komolyan mondom, se gyerek, se kutya, se macska, de évek óta nincs egy perc nyugtom se, mert mindig van valami amivel tartósan szopok...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
nők...ugyan már,minden egészséges hím tudja hogy akármilyen értelmetlenek is sokszor,kurva szar lenne nélkülük 😊 Én pl pont ma délelőtt kaptam össze az asszonnyal elég csúnyán,amikor már nem tudtam tovább hallgatni a hülyeséget fogtam a nadrágját és hozzá akartam vágni,de a nadrág övcsatjával úgy fejbe húztam magam hogy felrepedt a bőr a buksimon 😀 mivel vérzett is igen rendesen mondanom sem kell hogy el is vesztette a "komolyságát" az egész veszekedés,ő volt a legjobban megijedve hogy úristen jól vagyok e,ugye az ilyen után szokott jönni a legjobb békülős szex 😀 😊 Imádom őt és senkire nem cserélném le,biztos van szebb meg jobb is de nekem akkor is ő kell.Szóval kitartás mindenkinek,nincs tökéletes nő,sem tökéletes kapcsolat,ahogy bennünk is van nagyon sok idegesítő dolog,ami sajna bizony ugyan úgy igaz a nagy részünkre mint a csajok sztereotíp dolgai,de szerintem ettől igazán szép és izgalmas a dolog. 😊Cowboykarcsi
Mázlista vagy. Ha a párod fejét éri a csat, akkor a békülős szex helyett most azon agyalnál ugyan hol rontottad el... 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
"cuki vaaagy"berger90
instant cut a rosterről. örökre.

több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
nők...ugyan már,minden egészséges hím tudja hogy akármilyen értelmetlenek is sokszor,kurva szar lenne nélkülük 😊 Én pl pont ma délelőtt kaptam össze az asszonnyal elég csúnyán,amikor már nem tudtam tovább hallgatni a hülyeséget fogtam a nadrágját és hozzá akartam vágni,de a nadrág övcsatjával úgy fejbe húztam magam hogy felrepedt a bőr a buksimon 😀 mivel vérzett is igen rendesen mondanom sem kell hogy el is vesztette a "komolyságát" az egész veszekedés,ő volt a legjobban megijedve hogy úristen jól vagyok e,ugye az ilyen után szokott jönni a legjobb békülős szex 😀 😊 Imádom őt és senkire nem cserélném le,biztos van szebb meg jobb is de nekem akkor is ő kell.Szóval kitartás mindenkinek,nincs tökéletes nő,sem tökéletes kapcsolat,ahogy bennünk is van nagyon sok idegesítő dolog,ami sajna bizony ugyan úgy igaz a nagy részünkre mint a csajok sztereotíp dolgai,de szerintem ettől igazán szép és izgalmas a dolog. 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
A tárgyalt téma margójára 😀:

www.youtube.com/watch?v=o8usjkPpgWg
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Azért kurva irigy tudok ilyenkor lenni. Most engem vagy nem tanítottak meg rendesen csajozni, vagy tényleg egy életképtelen balfasz vagyok, | aki ismer közületek, az rá fog most bólintani az utóbbira | , de még sose jött össze olyan, hogy én "tároljak egy csajt", miközben másikra hajtok. A rinyálást meg le kell szarni, az ugyanis nem működik, hogy a nők ezt csinálják velünk, de ez fordítva ne működjön.

Az alaptézishez még egy kis adalék: "cuki vaaagy, meg helyeeees, meg aaannyira okos, minden közös bennünk (ez utóbbi tényleg így van), de nem állok készen egy kapcsolatra 😕((("

Menj már a faszomba, akkor ne háborgass facebookon, vagy dugjunk legalább. Hihetetlen, milyen dumákat előhúznak néha, és néha még ismételgetik is.berger90
Én már csak annak örülök ilyenkor, hogy ha látom hogy komolyan gondolja. Ekkor tudom, hogy elcseszett idő lett volna 😀
Nők azok ilyenek, de attól még mindig ráfogunk csodálkozni erre 😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Azért kurva irigy tudok ilyenkor lenni. Most engem vagy nem tanítottak meg rendesen csajozni, vagy tényleg egy életképtelen balfasz vagyok, | aki ismer közületek, az rá fog most bólintani az utóbbira | , de még sose jött össze olyan, hogy én "tároljak egy csajt", miközben másikra hajtok. A rinyálást meg le kell szarni, az ugyanis nem működik, hogy a nők ezt csinálják velünk, de ez fordítva ne működjön.

Az alaptézishez még egy kis adalék: "cuki vaaagy, meg helyeeees, meg aaannyira okos, minden közös bennünk (ez utóbbi tényleg így van), de nem állok készen egy kapcsolatra 😕((("

Menj már a faszomba, akkor ne háborgass facebookon, vagy dugjunk legalább. Hihetetlen, milyen dumákat előhúznak néha, és néha még ismételgetik is.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nemlettmindenolyan Philadelphia Eagles 8
Mikor lett újdonság az, hogy a nők idióták, és full érthetetlen dolgokat művelnek?

A friendzone téma meg ugyan úgy meg van hímeknél is, csak éppen nem rinyálni járnak a csajhoz akivel nem akarnak komoly kapcsolatot, hanem másért...

Vrijbloed
Szar ügy, de a következő csaj is idióta lesz, max nem ilyen téren.
Sok sikert 😉
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
4-5 hónap alatt mondjuk rá kéne jönni hogy valamii nem oké 😀
eaglesmcnabb
3-4 éve volt gimis oszttársammal párbeszéd:

-És akkor a szülinapi bulimra jössz majd pár hét múlva?
-Hát ha nem leszek Bp-n...
-De sulinak már vége, mit csinálsz ott nyáron?
-Csaj
-Mióta nyomulsz?
-Úgy másfél éve
-Nem kéne akkor már hagynod...?
-Nem, én soha nem adom fel

Nem volt több kérdésem😀Asbee
Hèlló a hőscincèreknek szobor kell!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
..Sobri Jóska
friendzonekirályon belül én azokat az embereket értem ,akiknek bejön a csaj (és ezt általában nem merik elmondani, mert balfaszok), és a nap 24 órájából legalább 3-4-et a csaj közelében töltenek(illetve szeretnének), a csaj viszont NYILVÁNVALÓAN nem akar semmit. Általában az ilyen faszik tisztában vannak vele (ritkább esetben olyan hülyék hogy nem), és a céljaik leredukálódnak annyira, hogy mindegy ha nem történik semmi is legalább a csaj közelében lehessenek. Na ez a fajta becsicskulás az ami engem személy szerint igazán felkúr.
De a csajnak azon kívül hogy érzelmileg kihasználja az ilyen gyökereket mi jó benne azt sem nagyon értem.

szerk.: és a legfontosabb ami kimaradt:
így "barátok leszünk", és semmi kötöttség, amikor összefutunk (dumálni, dugni, kajálni, színház, egyéb közös program, mindegy végtére is mi célból) mindenki élvezi a helyzetet, .Sobri Jóska
A friendzonekirály legfőbb ismertetőjele, hogy mindent csinál a csajjal csak pont ezt nem 😀

Amit te leírsz ott csak szimplán barátok vagytok, azzal nyilván nincs semmi bajom.

A Vrij féle problémát meg szerintem a férfiak 99%-a átélte és/vagy át fogja, azt nem kell magyarázni

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.eaglesmcnabb
Ha tényleg érdekel, erre mondhatok releváns példát.
Megismerek egy lányt, megtetszünk egymásnak, összejövünk, jól elvagyunk, dehát nem akarok örökké vele lenni, gondolom ő se velem, pláne nem együtt élni, belevonni a mindennapjaimba, gondolom ő se engem, és pár hét (nap, hónap) után detektálom, detektálja, hogy ebben kb. ennyi van, de kedvelem, jófej, szexi, ő is kedvel, elszórakoztatom, jól érzi magát velem, így "barátok leszünk", és semmi kötöttség, amikor összefutunk (dumálni, dugni, kajálni, színház, egyéb közös program, mindegy végtére is mi célból) mindenki élvezi a helyzetet, és nagy friendzone királynak, királynőnek hisszük magunkat, és megvan a megfelelő motiváció, hogy 1-2 hét (hónap) múlva ismét találkozzunk.
Talán azért van így, mert az élet nem csak végletekből áll, és az ehetetlen szar, és a legfinomabb ínyencség között is rengeteg élvezetesen fogyasztható finomság található.Sobri Jóska
ez nem az amiről Csabi, illetve Vrji beszél.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
eaglesmcnabb
3-4 éve volt gimis oszttársammal párbeszéd:

-És akkor a szülinapi bulimra jössz majd pár hét múlva?
-Hát ha nem leszek Bp-n...
-De sulinak már vége, mit csinálsz ott nyáron?
-Csaj
-Mióta nyomulsz?
-Úgy másfél éve
-Nem kéne akkor már hagynod...?
-Nem, én soha nem adom fel

Nem volt több kérdésem😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.eaglesmcnabb
Ha tényleg érdekel, erre mondhatok releváns példát.
Megismerek egy lányt, megtetszünk egymásnak, összejövünk, jól elvagyunk, dehát nem akarok örökké vele lenni, gondolom ő se velem, pláne nem együtt élni, belevonni a mindennapjaimba, gondolom ő se engem, és pár hét (nap, hónap) után detektálom, detektálja, hogy ebben kb. ennyi van, de kedvelem, jófej, szexi, ő is kedvel, elszórakoztatom, jól érzi magát velem, így "barátok leszünk", és semmi kötöttség, amikor összefutunk (dumálni, dugni, kajálni, színház, egyéb közös program, mindegy végtére is mi célból) mindenki élvezi a helyzetet, és nagy friendzone királynak, királynőnek hisszük magunkat, és megvan a megfelelő motiváció, hogy 1-2 hét (hónap) múlva ismét találkozzunk.
Talán azért van így, mert az élet nem csak végletekből áll, és az ehetetlen szar, és a legfinomabb ínyencség között is rengeteg élvezetesen fogyasztható finomság található.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
A másikat hibáztatni meg ótvar nagy faszság, ez olyan amikor a csaj megharagszik a barátnőjére/nővérére mert összejön az exével. Mi köze hozzá?

Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.A kosarasok meg már csak ilyenek, begyűjtik a lepattanót.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
jó lehet a hangulat a szemináriumokon.Amadeus91
mert a BKF erről híres 😛
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
szarul írtam. nem a sikeres küldetés után rohantam ezzel a fiúhoz. amikor nekem még semmi dolgom nem volt a sztoriban, akkor mondtam neki, hogy a leányzó nem akar tőle semmit, tényleg csak barátként tekint rá. leszarta, nyomatta tovább a hülyeségét.

ez lett az eredménye. arról nem tehetek, ha valaki balfasz.shawnka
haverod a srác?Amadeus91
csoporttárs. ismerős.shawnka
jó lehet a hangulat a szemináriumokon.
több mint 11 éve
szarul írtam. nem a sikeres küldetés után rohantam ezzel a fiúhoz. amikor nekem még semmi dolgom nem volt a sztoriban, akkor mondtam neki, hogy a leányzó nem akar tőle semmit, tényleg csak barátként tekint rá. leszarta, nyomatta tovább a hülyeségét.

haverod a srác?Amadeus91
csoporttárs. ismerős.
több mint 11 éve

haverod a srác?Amadeus91
Te haverkodsz balfaszokkal?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500

haverod a srác?
több mint 11 éve

ez lett az eredménye. arról nem tehetek, ha valaki balfasz.
több mint 11 éve
de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnka
mondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
Ja.... nem borított meg a gyerek?catattack
Miért, akkor ő dughatott volna?Sobri Jóska
Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszos
Na de te kinek drukkolsz? A medvének?Sobri Jóska
Az erősebb kutyának...apeszos
És az shawnka lett, mint látjuk azt.Sobri Jóska
Nem, csak a szemfülesebb..apeszos
Ámen.

több mint 11 éve
Nem, de aznap a Shawnka se!
Mondjuk bekínálnának ezzel a mondattal, főleg a Shawnka nagyképű stílusában, én biztos indítottam volna föld-levegő rakétát! 😀catattack
Ha ilyen karakter lett volna a srác, akkor lehet ő dugott volna eleve.

több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnka
mondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
Ja.... nem borított meg a gyerek?catattack
Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszos
Na de te kinek drukkolsz? A medvének?Sobri Jóska
Az erősebb kutyának...apeszos
És az shawnka lett, mint látjuk azt.Sobri Jóska
Nem, csak a szemfülesebb..