Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Sorry, ha törlöm törlöd? Hátha nem látta 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Hm? 😊 Megszakítottam a duettet, or what? 😊Rataxesjah, pedig fakenél már kezdett elszakadni 😀
több mint 11 éve
Hm? 😊 Megszakítottam a duettet, or what? 😊
.png)
több mint 11 éve
Én is lábasban tolom nagy tételben, egy ilyen literes kiskancsó a fél fogamra nem lenne elég... Mások meg egész családokat próbálnak ilyennel ellátni 😊Rataxesbmeg kombó braker.
😀 😀 😀
több mint 11 éve
Én is lábasban tolom nagy tételben, egy ilyen literes kiskancsó a fél fogamra nem lenne elég... Mások meg egész családokat próbálnak ilyennel ellátni 😊 (igaz én napi 3 liter teát tolok, szóval nem vagyok egy átlagos fogyasztó)
.png)
több mint 11 éve
mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
nem sajnos, azert vagyok ilyen kibaszott pihent.MMMS
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
vicces az ékezetek hiánya miatt.
kicsit olyan mint a batmanvoice, olyan tekintetben h egyedi.
na szóval mi nyomja a lelkedet?
több mint 11 éve
a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlak
több mint 11 éve
honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.nem sajnos, azert vagyok ilyen kibaszott pihent.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
mégis mit rágnék akkor?en nem azt mondtam, h most tegyel vele egy probat, hanem azt mondtam, h a meglevo prekoncepciom ellenere tegyunk egy probat (aka jarjuk korul, mit szoktal zabalni). es egyre inkabb az az erzesem, h igazam van es tenyleg nem tealeveleket szoktal ragcsalni, mert attol nem lenne olyan tevkepzeted, h tealeveleket ragsz, mikozben borsmentat erzel. WTF ?MMMSnem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
nem értem a logikátbriareos
mire én, nem tudok mert nincs nálam.
amúgy amikor van akkor borsmentát érzek tőle.
a számban.briareos
komolyan nem értelek.
ittál fake?
több mint 11 éve
en nem azt mondtam, h most tegyel vele egy probat, hanem azt mondtam, h a meglevo prekoncepciom ellenere tegyunk egy probat (aka jarjuk korul, mit szoktal zabalni). es egyre inkabb az az erzesem, h igazam van es tenyleg nem tealeveleket szoktal ragcsalni, mert attol nem lenne olyan tevkepzeted, h tealeveleket ragsz, mikozben borsmentat erzel. WTF ?nem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
a számban.briareos
több mint 11 éve
nem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
a számban.
több mint 11 éve
a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
több mint 11 éve
?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
nem értem a logikát
több mint 11 éve
ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.tegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
több mint 11 éve
tegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevél
több mint 11 éve
tegyunk egy probat. mit erzel tole ?
több mint 11 éve
biztos?az nem tea.MMMSén tealeveleket rágcsálokbriareosÉn egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?HanniSok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?laccoo74
több mint 11 éve
az nem tea.én tealeveleket rágcsálokbriareosÉn egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?HanniSok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?laccoo74
több mint 11 éve
én tealeveleket rágcsálokbriareosÉn egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?HanniSok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
több mint 11 éve
én tealeveleket rágcsálokÉn egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?HanniSok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
több mint 11 éve
hipszter vagy, mi lenne ?Én egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?HanniSok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
több mint 11 éve
Én egyszer főztem tábortűzön konzervdobozban, mert otthon felejtettem a fém bögrét. Na az mi?Sok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ....MMMS
több mint 11 éve
ha már kotyogó kis teszt a Kávékalmártól :www.youtube.com/watch?v=nqBNSc0IRnM&feature=youtu.be
Ha vki otthon akkor jó kávét,teát normális minőségi kávé,tea kell, pár ezerért lehet aerospresset, frenchpresset,chemex, és hasonló filter technológiás cuccokat venni és ezzel csinálni,vagy Hario Szifon,na az kicsit drágább, az olyan kicsit mint a Breaking badbe Walter White kávéja 😊 ...nem kell több 10000-es gép, ugy se ért hozzá az "átlag" ember, az ilyen kapszulás,meg por mérgekről nem is beszélve...
Pesten szerencsére már van vagy 10 igazi,normális kávézó,Debrecenben 1,2, ahol van gép.Profi barista, minőségi pörkölt kávé, ahol szakszerűen tárolják,tisztítják a dolgokat, ahol tudják mi a ristretto, vagy a latte és a latte macchiato között a különbség, megfelelő idejű kivonatolás stb....
sajnos az egész ország az automatás kávékon szocializálódot.
több mint 11 éve
asszem tavaly volt Indexen egy teszt kávéfőzőkkel, hogy melyik csinálja a legjobbat. Érdekes módon nem a hetvenezer forintos csoda, hanem a szocreál kotyogós nyert 😀berger90Az a "szocreál kotyogós" a Bialetti Brikka nevű olasz cucc, aminek olyan 12 rugó körül van az ára... Csak onnan tudom hogy az asszony is olvasta a tesztet, azonnal kellett neki egy ilyen, és megvettem születésnapjára. Tényleg krémes kávét csinál, de annyival nem jobb mint amennyivel drágább.(szerintem)