Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnálom, nekem szomorú, hogy egy ránézésre 3-4 éves kislány szakállat rajzol magának mert a tévében ezt látja....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sebaj, éljen a tökéletes marketing gépezet!peachkomolyan, miért van mindenki fenn akadva ezen a nőn(?)? Engem momentán kurvára hidegen hagy a dalával együtt.
több mint 11 éve
Miért nem lehet a kiskorú gyermek helyett, a szülőtől (a szülő ügyfélkapuján keresztül) automatikusan befogadni a gyerek adóbevallását? T180-as adatlapot kérnek, amit csak személyesen, vagy postán, 3-4 nap múlva írásban értesítenek, de szvsz nem fedi ezt az esetet.(A gyerekről adóév elején kellett nyilatkozni az összes adatával, hogy az utána járó kedvezményeket megkapjam, tehát a tekintetes hivatal tud a rokoni kapcsolatról.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀peachkar.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Fasz ki van magammal, hogy mindig megszivatom magamat. 😀
több mint 11 éve
először a kis kefebajszos, most meg ez a szak-álas, előbb utóbb kihúzzák a gyufát az ösztereische cimborák, azt megin mindenki hibás lesz....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sebaj, éljen a tökéletes marketing gépezet!
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀peachképek most nem is voltak annyit idézve, nem értem mi a gond
több mint 11 éve
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀
több mint 11 éve
csak szimplán unalmas tanulnide kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.Amadeus91Ez kitől van? Sztálin? Hitler? Pol Pot?Sobri Jóska
több mint 11 éve
de kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.Amadeus91Ez kitől van? Sztálin? Hitler? Pol Pot?
több mint 11 éve
de kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.
több mint 11 éve
a lusta kurva életbe hogy a szakdogát is az utolsó pillanatra kell hagyjam, hihetetlen hogy sohasem tanulok a hibáimból, előre le merem fogadni hogy az államvizsgára is az utolsó 3 napban fogok elkezdeni tanulni. |8
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Haverom mondását idézve:A garanciaidő lejárta után minden nap ajándék!
több mint 11 éve
Ezt a képet szántam a pózolj a teafőződön trend beindítására.😛Ma már a teafőzőkre is érvényes a tervezett elavulás, gariidő lejárta után 1 nappal garantáltan felrobban majd, meglásd!
Egyébként a netről szedtem le.
Szakszervíz?10 év?
Manapság, amikor az a jelszó, hogy:
TERMELÜNK, FOGYASSZ!laccoo74
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Ezt a képet szántam a pózolj a teafőződön trend beindítására.😛Miért?mer' nem márkás. ha tíz év múlva elbaszódik, akkor melyik szakszervizbe viszed el?! 😊
Teát lehet benne csinálni.
Nincs benne semmi olyan alkatrész, ami meghibásodhat.
Árban jó volt.
A sznobok meg bekaphatják!laccoo74
szerk: egyébként lefényképezted önmagad is? 😊slowmotion
Egyébként a netről szedtem le.
Szakszervíz?10 év?
Manapság, amikor az a jelszó, hogy:
TERMELÜNK, FOGYASSZ!
több mint 11 éve
ja meg m&mseltealevellel ?MMMSjaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
nem sajnos, azert vagyok ilyen kibaszott pihent.MMMS
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
vicces az ékezetek hiánya miatt.
kicsit olyan mint a batmanvoice, olyan tekintetben h egyedi.
na szóval mi nyomja a lelkedet?briareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.MMMS
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesenbriareos
több mint 11 éve
tealevellel ?jaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.MMMS
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesenbriareos
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
jaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesen
több mint 11 éve
duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.mindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
több mint 11 éve
Az bizony kérlek mentollal és ízfokozókkal dúsított kokacserje amit Briának adott el valami hitvány dél-amerikai beetetős indián 😊 Gigaaddiktív.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
mindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?na csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
több mint 11 éve
na csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.
több mint 11 éve
Sorry, ha törlöm törlöd? Hátha nem látta 😊Rataxesáh mindegy, már engem is idegesített, nem való nekem a trollkodás