Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
és a Long Island Ice Tea? 😊teát max akkor főznék ha lenne rum itthondavemayerEgy ilyen cuccot vettem, nagyon baráti áron, csak egyes kolléganőim szerint nagyon gáz, mert NEM MÁRKÁS!Tea???gaben
Bammeg, a teámat meg tudom főzni benne, akkor mi a baj?
Már a teafőzést is trendek határozzák meg?laccoo74
több mint 11 éve
teát max akkor főznék ha lenne rum itthonEgy ilyen cuccot vettem, nagyon baráti áron, csak egyes kolléganőim szerint nagyon gáz, mert NEM MÁRKÁS!Tea???gaben
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Egy ilyen cuccot vettem, nagyon baráti áron, csak egyes kolléganőim szerint nagyon gáz, mert NEM MÁRKÁS!Tea???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Sok sznob barom!te beszelsz ? en teat labasban szoktam csinalni, nem vmi csillivilli teaskannaban ... edes istenem, ha a sznoberianak lenne neve ...
Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?laccoo74
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nekem is ilyen van, évek óta gond nélkül felforralja a vizet. Télen meg még külön öröm, hogy sokáig melegen tartja a teát. Én szeretem, a kotyogóval együtt, nem mellékesen egy áramszünet esetén is lehet használni.
Egy ilyen cuccot vettem, nagyon baráti áron, csak egyes kolléganőim szerint nagyon gáz, mert NEM MÁRKÁS!
több mint 11 éve
asszem tavaly volt Indexen egy teszt kávéfőzőkkel, hogy melyik csinálja a legjobbat. Érdekes módon nem a hetvenezer forintos csoda, hanem a szocreál kotyogós nyert 😀berger90az mondjuk olyan szempontból faszság, hogy mindenkinek más jön be attól függően, hogy milyen kávén szocializálódott.
aki otthon főzött kávén, annak a csilivili gépek szarok lesznek, aki meg kávézókban tette mindezt, annak a kotyogós lesz íztelen szar.
előző munkahelyemen pl. volt olyan Nespresso kávéfőző, hogy olyanból - állítólag - az országban nem volt több, ennek ellenére fosadék kávét csinált (az én ízlésem szerint) és az árához képest túlzottan gyakran romlott el. de hát az ugye filteres volt (és emiatt kibaszott drága). meg a volt főnököm kapott egyszer egy Senseo-t, kipróbálta, nem jött be neki - nekem sem, mert a másik adagot felajánlották nekem, cigi mellé gondoltam elmegy. na az még a Nespressonál is szarabb híg fost csinált.
az ínyencek viszont a gépeket bálványozzák, merthogy akkor oldódik ki az aroma a legjobban, stb stb.
na egy ilyen gép árából még én is minimum 20 évig kávézgatok, mert átlag négyévente sikerül valami iszonyatos baromságot csinálnom, amivel hazavágom a kotyogóst. viszont kb háromezerből simán lehet pótolni, a fogyó alkatrészeket (gumitömítés stb) meg kb pár száz forintért árulják a tecsóban is.
több mint 11 éve
asszem tavaly volt Indexen egy teszt kávéfőzőkkel, hogy melyik csinálja a legjobbat. Érdekes módon nem a hetvenezer forintos csoda, hanem a szocreál kotyogós nyert 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Miért?mer' nem márkás. ha tíz év múlva elbaszódik, akkor melyik szakszervizbe viszed el?! 😊
Teát lehet benne csinálni.
Nincs benne semmi olyan alkatrész, ami meghibásodhat.
Árban jó volt.
A sznobok meg bekaphatják!laccoo74
szerk: egyébként lefényképezted önmagad is? 😊
több mint 11 éve
Miért?Teát lehet benne csinálni.
Nincs benne semmi olyan alkatrész, ami meghibásodhat.
Árban jó volt.
A sznobok meg bekaphatják!
több mint 11 éve
Ez a tea főző ne is haragudj de egy SZAR!!! 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve

Egy ilyen cuccot vettem, nagyon baráti áron, csak egyes kolléganőim szerint nagyon gáz, mert NEM MÁRKÁS!
Már a teafőzést is trendek határozzák meg?
több mint 11 éve
Sok sznob barom!véletlen nem Grossman márkájú?
Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?laccoo74
több mint 11 éve
Sok sznob barom!Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?
több mint 11 éve
na most takarodik el a hülye picsa az anyjába, hogy négy hónapja szórakozik velem. én fasz meg hagyom, úristen.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nekem lumia800 van és teljesen megvagyok vele elégedve. Ok a facebook egy rakat szar, a viber meg konkrétan a használhatatlan kategória felé tendál...szóval app.ok teren van lemaradás bőven, de maga a rendszer tökéletesen műxik, egyszer nem fagyott meg le, gyors, megbìzható, ott is van térerőm ahol samsungos, lg-s stb havernak nincs, az aksi is olyan még mint új korában 😊 mondjuk ez inkább már make love topicba való 😀peachNekem a Nexus 4 jött be annyira, hogy max Nexus 5-re fogom majd lecserélni. Anno volt két ZTE-m (először Blade, majd pár hónapig Blade Super) is, amit halálra szapultak, de nálam mindkettő hibamentes volt😀 Blade Super vásárlásakor csaj nagyon le akart beszélni róla Telenornál, majdnem rámsózott egy lumia 625-t, de végül maradtam androidnál és nem bántam meg. Aztán nem kellett xbox és abból a pénzből beszereztem Nexus 4-t használtan amivel igencsak elvagyok. Mondjuk ősszel túl kéne adni rajta, hogy korrekt áron tudjam eladni és ne kelljen sokat ráfizetni 5-re.
több mint 11 éve
Az anyja adná rá a fehér inget sírva arra a kedves lakótársra, aki nem képes feltörölni a liftet, miután az állat odahugyozott...
több mint 11 éve
Nekem lumia800 van és teljesen megvagyok vele elégedve. Ok a facebook egy rakat szar, a viber meg konkrétan a használhatatlan kategória felé tendál...szóval app.ok teren van lemaradás bőven, de maga a rendszer tökéletesen műxik, egyszer nem fagyott meg le, gyors, megbìzható, ott is van térerőm ahol samsungos, lg-s stb havernak nincs, az aksi is olyan még mint új korában 😊 mondjuk ez inkább már make love topicba való 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Már megoldódott a probléma, csak elég gáz volt szakadt cipőfűzővel a városban mászkálni.Egy rövidáru üzlet lett a megfejtés.
Amúgy, a Deichman lett volna a következő ötletem.
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy közel 40ezres városban szinte lehetetlen küldetés egy egyszerű cipőfűző beszerzése.laccoo74Deichmannban próbáltad?
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy közel 40ezres városban szinte lehetetlen küldetés egy egyszerű cipőfűző beszerzése.
több mint 11 éve
Én ugye most vagyok szerződés hosszabbítás előtt, és így van jó áron lehetőségem új telót venni. Szóval X8-m volt/van nekem teljesen megfelel, niylván egy két apró hülyeséget leszámítva, de nem panaszkodhatom rá. S ugye nagy tankodásban voltam mi legyen a következő, újabb Sony vagy váltsak. Az LG L9, II-t ajánlgatják nagyon és tetszik is, de kipróbáltam, és egyszerűen nem tudok rendesen sms-t írni vele (ez az én bénaságom de ez van). Úgyhogy maradok a Sonynál és hacsak ki nem derül róla valami nagy gubanc valószínű az újonnan megjelent M2 lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én a Sony Xperia Z1 C-re gyúrok, novemberben cserélhetek telót, remélem addigra lemegy az ára 😀
több mint 11 éve
A Sony Xperia Sola-m a többi androidos cucchoz hasonlóan rohadtul belassult... Kiváncsi leszek haverom telójára, neki Eazzyhez hasonlóan SP van, száguld mint az állat, és egész napos 20 km-es túra végig-gps-elése után 85+ %-on volt az aksi (az én Solam új korában már kétszer lemerült volna).. Jó lenne már ha az új generációs telók bírnák a strapát, bár szerintem ez is olyan mint a PC: minél jobbak a telók, annál terhelőbb progikat írnak rájuk, ezáltal egyre kevésbé jók a telók a legfrissebb szoftverekkel 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Nekem lassan egy éve van Sony, még nem érzem a nagy hátrányt. Remélem nem is fogom.Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk. EazzyA Galaxy S4 is ugyanolyan fos, mint a többi. Tapasztalat.dcsicsak
Don't talk the walk, Walk the talk!