Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
A 31. út JNSZ megyei szakasza egy közlekedési katasztrófa. A 35 kilométerből egyszerre basztak szét 25 kilométert, van vagy húsz egyirányúsított szakasz, teljesen ütemtelen lámpás irányítással, okádék az egész.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Azért a társasház sem leányálom.Pont ezért költöztünk ki a város szélére, telkek fele még mindig kiskert. Így aztán fasza hogy nincs csatorna minden messze van, és még csönd sincs.
Régebben, amikor ott éltem a felettünk lakó nyugdíjas házaspárra mindig hétvégén jött rá a fúrhatnék, kalapálhatnék.
Hangsúlyozom, hogy nyugdíjasok voltak, tehát nyugodtan barkácsolhattak volna a hét többi napján is, de nem, nekik szombat, és vasárnap reggel kellett.laccoo74
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Költői kérdés, de ha meleg van az irodában, miért jobb kinyitni az ablakot és beszellőztetni a 28 fokos levegőt, mint a működő légkondícionáló 22-3 fokos levegőjére bízni a dolgot?dcsicsakEnnél már csak azon szoktam jobban mosolyogni, mikor kint nyáron árnyékban 35-40 fok van (erkélyen nálunk ilyenkor napon akár 50-60 is) és minden második hasonló fekvésű lakásban is tárva nyitva az erkélyajtó és az ablak, mert úgy "mozog a levegő." Pedig szerintem ez nem csak nálunk jelentkezik, tehát máshol is ugyanúgy felmelegszik a levegő akár 50-60 fokra is, amit így ügyesen be is engednek a lakásba. "De legalább mozog."
(Arról nem beszélve, hogy elve árnyékban is 35-40 fok van, míg a lakásban 25-30, tehát amúgy is a jóval melegebbet engednék be.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
akkor a következő fórumtali nálatok sütögetés, legalább zajban is odacsapunk a köcsögnek 😊Nincs rá igény. Falun rokonoknál van, mindig szoktunk segíteni a vágásban és amit ott kapunk hús bőven elég. Meg a szagszennyezés se lenne sokkal jobb mint a zaj. 😀GeeriHogy baszna meg a szomszéd. Kikoltozunk a város kibaszott szélére hogy nyugi legyen, erre ezek a faszparasztok ha nem egész nap a füvet nyírja vagy kalapál valamit akkor a szajbakurt mulatós színvonaltalan szarjait hallgatja olyan hangerővel hogy felébredek ra fel8kor.Tartsatok disznót!
Hogy baszna meg, felepitjuk a házat, erre a kurva 700mm-es kertben pont az ablakunk alá kell telepíteni a meter mely felfújható medencéjét hogy meg azt is halljam ahogy abban önfeledten "buvarkodnak".
Tirpák idióták. Az is biztos hogy ezek utan Mostmár egymagam is a kibaszott osztondijambol odaepitek.a kerítéshez egy nyári konyhát aztán szivjatok a füstöt fasszopokaimGeeri
Több okból is megéri.
a, kolbász, hurka stb.
b, büdös mint a dög.laccoo74
több mint 11 éve
Azért a társasház sem leányálom.Régebben, amikor ott éltem a felettünk lakó nyugdíjas házaspárra mindig hétvégén jött rá a fúrhatnék, kalapálhatnék.
Hangsúlyozom, hogy nyugdíjasok voltak, tehát nyugodtan barkácsolhattak volna a hét többi napján is, de nem, nekik szombat, és vasárnap reggel kellett.
több mint 11 éve
Nincs rá igény. Falun rokonoknál van, mindig szoktunk segíteni a vágásban és amit ott kapunk hús bőven elég. Meg a szagszennyezés se lenne sokkal jobb mint a zaj. 😀Hogy baszna meg a szomszéd. Kikoltozunk a város kibaszott szélére hogy nyugi legyen, erre ezek a faszparasztok ha nem egész nap a füvet nyírja vagy kalapál valamit akkor a szajbakurt mulatós színvonaltalan szarjait hallgatja olyan hangerővel hogy felébredek ra fel8kor.Tartsatok disznót!
Hogy baszna meg, felepitjuk a házat, erre a kurva 700mm-es kertben pont az ablakunk alá kell telepíteni a meter mely felfújható medencéjét hogy meg azt is halljam ahogy abban önfeledten "buvarkodnak".
Tirpák idióták. Az is biztos hogy ezek utan Mostmár egymagam is a kibaszott osztondijambol odaepitek.a kerítéshez egy nyári konyhát aztán szivjatok a füstöt fasszopokaimGeeri
Több okból is megéri.
a, kolbász, hurka stb.
b, büdös mint a dög.laccoo74
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hogy baszna meg a szomszéd. Kikoltozunk a város kibaszott szélére hogy nyugi legyen, erre ezek a faszparasztok ha nem egész nap a füvet nyírja vagy kalapál valamit akkor a szajbakurt mulatós színvonaltalan szarjait hallgatja olyan hangerővel hogy felébredek ra fel8kor.Tartsatok disznót!
Több okból is megéri.
a, kolbász, hurka stb.
b, büdös mint a dög.
több mint 11 éve
Hogy baszna meg a szomszéd. Kikoltozunk a város kibaszott szélére hogy nyugi legyen, erre ezek a faszparasztok ha nem egész nap a füvet nyírja vagy kalapál valamit akkor a szajbakurt mulatós színvonaltalan szarjait hallgatja olyan hangerővel hogy felébredek ra fel8kor.Hogy baszna meg, felepitjuk a házat, erre a kurva 700mm-es kertben pont az ablakunk alá kell telepíteni a meter mely felfújható medencéjét hogy meg azt is halljam ahogy abban önfeledten "buvarkodnak".
Tirpák idióták. Az is biztos hogy ezek utan Mostmár egymagam is a kibaszott osztondijambol odaepitek.a kerítéshez egy nyári konyhát aztán szivjatok a füstöt fasszopokaim
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Költői kérdés, de ha meleg van az irodában, miért jobb kinyitni az ablakot és beszellőztetni a 28 fokos levegőt, mint a működő légkondícionáló 22-3 fokos levegőjére bízni a dolgot?dcsicsakmert a légkondi nem csinál neked zokszigént, csak azt az agyon használt szar levegőt kevergeti naphosszat.
a megoldás az, hogy nap elején szellőztetni kell, aztán meg a légkondira bízni, hogy lehűtse. rinse. repeat.
több mint 11 éve
Akkor meg a kedves munkatárs nem érti a modern idők szavát, és a klasszikus huzatra esküszik!Ha rajta kívül mindenki kondi-párti, akkor úgy lenne illő, hogy meghajlik a többség akarata előtt.
Nálunk az volt régebben a menő, hogy 40 fokban a kedves munkatárs 21 fokra lőtte be önhatalmúlag a légkondit, aztán csodálkozott, hogy egész nyáron taknyolt.😛
több mint 11 éve
Embere válogatja, de nekem pl bedurran a szemem a kondicionált levegőtől.laccoo74Ha fennhangon agonizál, miközben nyitja az ablakot, hogy "jajj bazmeg de meleg van" akkor ezt a verziót kevéssé tudom elképzelni 😀
De amúgy jogos ez a verzió is.
több mint 11 éve
Faszszopó biztosítók jeligére:Összekúrták az autómat, belém szálltak jobbról, alsó rendű útról. 800 ezer forintos a kár.
Node. Ügyintézés nem magánba, ismeretség útján és még így is szopó.
Csak 600 ezret fizetnek. Miért is? Van valami új jogszabály, hogy 5 évesnél idősebb autóknál új alkatrészt nem engednek beépíteni. Csak 50%-ot fizetnek...
Fizetem a kötelezőt. Növekszik minden évben a Bonus-Malus besorolásom, mivel még sose okoztam balesetet. /Ennek ellenére növekszik a kötelezőm, minimálisan, de akkor is helló/. Fizetem ugye a baleseti adót is, pedig még nem okoztam balesetet.
Más szétkúrja az autómat - ami így már sose lesz olyan, amilyen volt. És ezek után nem fizet mindent a károkozó biztosítója, HÁT BAASSZÁK MEG AZ ÉDES ANYJUK REDVÁS PICSÁJÁT SZÁRAZ BIKACSÖKKEL!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Embere válogatja, de nekem pl bedurran a szemem a kondicionált levegőtől.
több mint 11 éve
Költői kérdés, de ha meleg van az irodában, miért jobb kinyitni az ablakot és beszellőztetni a 28 fokos levegőt, mint a működő légkondícionáló 22-3 fokos levegőjére bízni a dolgot?
több mint 11 éve
Igen amugy hiba is volt kihagyni,még nem voltam ott de sok jot hallani róla, egy ilyet létrehozni ott nem lenézve Szekzárdot nem semmi 😊Nyilván, én csak felhívtam a figyelmét......csi77Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...slowmotion
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/utazas/legjobb-kavezo-magyarorszag-kave-haza-1927-120066
www.teol.hu/tolna/kozelet/ime-az-orszag-legjobb-kavezoja-482280csi77
több mint 11 éve
TÉSZ kasza.Köszönjük!laccoo74mindent meg lehet oldani. azt is, hogy azok, akiknek semmi helyük a rácson kívüli társadalomban, azok bent maradjanak.
több mint 11 éve
TÉSZ kasza.Köszönjük!
több mint 11 éve
Nyilván, én csak felhívtam a figyelmét......Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...slowmotion
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/utazas/legjobb-kavezo-magyarorszag-kave-haza-1927-120066
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Prog2 házi 😥GYŰLÖLÖM.
AUT tanszék, megeszlek tízóraira.
több mint 11 éve
Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....Jó hely, és nem irreális árakkal dolgoznak.
több mint 11 éve
Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...
több mint 11 éve
ha már kotyogó kis teszt a Kávékalmártól :Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....
www.youtube.com/watch?v=nqBNSc0IRnM&feature=youtu.be
Ha vki otthon akkor jó kávét,teát normális minőségi kávé,tea kell, pár ezerért lehet aerospresset, frenchpresset,chemex, és hasonló filter technológiás cuccokat venni és ezzel csinálni,vagy Hario Szifon,na az kicsit drágább, az olyan kicsit mint a Breaking badbe Walter White kávéja 😊 ...nem kell több 10000-es gép, ugy se ért hozzá az "átlag" ember, az ilyen kapszulás,meg por mérgekről nem is beszélve...
Pesten szerencsére már van vagy 10 igazi,normális kávézó,Debrecenben 1,2, ahol van gép.Profi barista, minőségi pörkölt kávé, ahol szakszerűen tárolják,tisztítják a dolgokat, ahol tudják mi a ristretto, vagy a latte és a latte macchiato között a különbség, megfelelő idejű kivonatolás stb....
sajnos az egész ország az automatás kávékon szocializálódot.
Kroos
www.teol.hu/tolna/kozelet/ime-az-orszag-legjobb-kavezoja-482280
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Pedig én nem voltam nagyravágyó... Én csak annyit kértem, hogy ha lehet mindenből kaparjam össze a kettest és az aláírást, ha már egy ilyen ótvarrul golyófacsaró szorgalmi időszak volt ami még tart a vizsgaidőszakban is, hogy aztán a hátralevő hat vizsgámat megcsinálhassam két és fél hét alatt, mert persze azokból sem tudtam redukálni. Hogy azt a bivalybélből származó, szeplős cimpájú, rohadt almával és epekővel, össze-vissza fosott marhahúggyal és útszéli ribanc által lenyelt halott spermával telített rábaszéki cigány kurva anyját az egésznek
több mint 11 éve
Sajnálom, nekem szomorú, hogy egy ránézésre 3-4 éves kislány szakállat rajzol magának mert a tévében ezt látja....peachki a jó istent érdekel? Majd kinövi, esetleg leesik neki 14 éves korában, hogy a pasik nem a szakállas nőkre buknak. Ha meg nem, akkor meg senki nem fogja megdugni. (az meg már az ő baja)
több mint 11 éve
És egészen biztos, hogy azért rajzolta?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Kroos