Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Nekem volt mindkettő. Nem egy zsír új készüléket kell nézni, hanem egy minimum fél éveset. Az Iphone (4) ugyanolyan volt fél év után is hogy jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga. Viszont az androidos S4 amennyire jó frissen, utána annyira lesz egyre idegesítőbb. Nem értek hozzá egyáltalán, de az androidos általános frissítések borzasztóan hazavágják a rendszert ha nem a leghiperebb telefonod van.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk. Eazzy
A Galaxy S4 is ugyanolyan fos, mint a többi. Tapasztalat.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
ezt én sem értem...
igen, nem felső kategóriás htc/androidot vettem, de ez tényleg ne legyen már nagy elvárás, hogy telefonálás után ne sötétüljön el a képernyő, vagy hogy a feloldó gombot érzékelje...

megjegyzem, hogy nem akartam iphone-t venni, de egyszerűen hasonló árfekvésben, nem volt olyan telefon, ami megérte volna az 5 c helyett...

ja és igen a lumia 520-ra panaszkodik barátom is, késve kap meg mindent, írtam neki viberen erre, akkor kaptam meg, mikor 1 találkoztunk, pedig folyamatosan neten van...csebi
nekem 520-m van és teljesen jó mindenre. (net, puska, zene, már amennyire nekem kell)
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Samsung kivételével? 😀
Akkor a Galaxy Younggal és a többi hulladékkal mi a helyzet?
Schleck
Ő mondta, nem én 😀
(jogos)

Egyébként szerintem az volt a legnagyobb hiba amit a Google elkövetett, hogy nem szabtak meg elég szigorú követelményt a hardverre. Emiatt kijöttek a szörnyű low-end kategóriás készülékek, amelyek közül tényleg sokon teljesen használhatatlan a rendszer.Schleck
Gondolom azért nem tették ezt, mert akkor az android csak egy szűk szegmensben terjedt volna el.
Aztán valami múlhat az optimalizáláson is, láttam már nagyon alap (azt hiszem HTC volt) vason kiválóan teperő androidot.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Tony
Jogos elvárás, bár olvastam egy interjút a MS mobilos részlegének egyik emberével, és ő pont azért ekézte az androiodot, mert - szerinte - a Samsung kivételével az androidot telepítő telógyártók leszarják, hogy az adott hardver alkalmas-e annak normális futtatására, csak azzal foglalkoznak, hogy fogyjon.atapapa
Samsung kivételével? 😀
Akkor a Galaxy Younggal és a többi hulladékkal mi a helyzet?
Egyébként szerintem az volt a legnagyobb hiba amit a Google elkövetett, hogy nem szabtak meg elég szigorú követelményt a hardverre. Emiatt kijöttek a szörnyű low-end kategóriás készülékek, amelyek közül tényleg sokon teljesen használhatatlan a rendszer.

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Tony
Jogos elvárás, bár olvastam egy interjút a MS mobilos részlegének egyik emberével, és ő pont azért ekézte az androiodot, mert - szerinte - a Samsung kivételével az androidot telepítő telógyártók leszarják, hogy az adott hardver alkalmas-e annak normális futtatására, csak azzal foglalkoznak, hogy fogyjon.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Jah, félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy ez helyes dolog, hogy csak felsőbb kategóriáknál működik rendesen. Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk.

Azt megértem teljes mértékig, hogy bármilyen telefon is legyen, az alapfunkciók zökkenőmentes működése alapelvárás.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
ezt én sem értem...
igen, nem felső kategóriás htc/androidot vettem, de ez tényleg ne legyen már nagy elvárás, hogy telefonálás után ne sötétüljön el a képernyő, vagy hogy a feloldó gombot érzékelje...

megjegyzem, hogy nem akartam iphone-t venni, de egyszerűen hasonló árfekvésben, nem volt olyan telefon, ami megérte volna az 5 c helyett...

ja és igen a lumia 520-ra panaszkodik barátom is, késve kap meg mindent, írtam neki viberen erre, akkor kaptam meg, mikor 1 találkoztunk, pedig folyamatosan neten van...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Szerintem minimális elvárás, hogyha mondjuk veszek egy Lumia 520-at (35 k) akkor az alapfunkciók ugyanúgy működjenek rajta, mint a 625-ön, vagy az 1020-on, mivel ugyanaz a rendszer alapja és ez baromira nem erőforrásfüggő, hogy feloldódik-e a képernyő vagy sem. Viszont ha androidéknál így működik a dolog, akkor pláne váltani kell.
Oké, ha drágább telókra szebb appok vannak, ok, hogy jobb képet készít, rendben van, hogyha másképp néz ki az egész, de ha rá van írva, hogy 4.1.2, akkor az ALAPFUNKCIÓK mindkettőn ugyanúgy működjenek már, mert ennek nem árfüggőnek kellene lennie.
több mint 11 éve
Én nem védem az androidot, mert tényleg fos ai iOS-hez képest, de azért ha egy árkategóriában nézel androidos telefont, meg iPhone-t, akkor azért ilyen gondok, hogy fel sem tudod oldani kurvára nem jönnek elő. Nekem Sony Xperia SP van, és néhány androidos szarság kivételével flottul működik, gyors, és mindenre használható könnyedén. Közben meg kb fele annyiba kerül, mint az iPhone, és még ha nem is veszi fel a versenyt mindenben, de elég közel van teljesítményben. Nem is beszélve a magasabb kategóriás androidokról, amik eleve az iPhone riválisai egyébként. Ha tehetném ettől még én is iPhonet vennék, de azért érezzük, hogy túlzás az összehasonlításotok.

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 www.nav.gov.hu/ ez gond nélkül fut, vagy mi nem megy?NB2
UPC-nek van valami DNS gondja itt nálunk (nekem még mindig nem megy), közben megoldottam mobilnettel... menjen a francba mindenki, aki hátráltat...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
 www.nav.gov.hu/ ez gond nélkül fut, vagy mi nem megy?
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Egyszer kellene megnéznem valamit a NAV oldalán, hát persze hogy le van halva. Hogy rohadna meg az összes b*zi informatikus, aki nem tud normálisan dolgozni, de a csókossága miatt 5x annyit keres, mint bárki más...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ugyanezen problémáim voltak egy htc-vel. oké 2 és fél éves, de kb 1-másfél éve kezdődtek a problémák. először jött az, hogy ha telefonáltam, és vége volt a hívásnak gyakran elsötétült a képernyő. ha rá tudtam dugni töltőre, akkor megoldódott, de ha nem tudtam, akkor aksi ki és újra indítás. aztán 2 hete már volt, hogy a feloldó gombot sem érzékelte egyáltalán, ezután fogtam és vettem egy ipon 5c-t. felüdülés, és nagyon meg vagyok eddig elégedve.csebi
Ez is alig több, mint 1 éves készülék. Már a második Androidos telefonom van, az elsőnél naponta többször kaptam sms-t arról, hogy megpróbáltam kapcsolódni a netre, de nincs aktiválva az adatforgalmam. Mindezt úgy, hogy zsebben volt a telefon, vagy hívás után, amikor még véletlenül sem nyomtam rá a kapcsolódásra. Ekkor úgy voltam vele, hogy régi rendszer, majd egy frissebb jobb lesz. Ekkor váltottam a mostani telefonra, nem várok el tőle sokat (mivel nem játszom, nem filmezek rajta). Ám van, amikor tetű lassú (ok nélkül), a képernyőt is alig tudom feloldani már (naponta többször is) és most ez a fagyás. Szóval itt ábrándultam ki az androidból.
Míg nem lesz használhatatlan, addig nem váltok, utána meg a felszabadítható tőke határozza majd meg, hogy egy korábbi iPhone vagy egy WP lesz-e a következő.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
Hogy baszná szájba a telibevert, toprongyos, kóbor kutyák által molesztált, nyílt forráskódú, tetves, rohadt gnóm androidos kúrva anyját, hogy pont akkor fagy le a geci telefonom, amikor kibaszott hivatalos beszélgetést intézek. Hogy ott baszná meg a gyártószalagon mind a redvás dél-koreai LG-s kurva anyját.Tony
Az iPhone-t ajánlom.Sobri Jóska
Nézegettem már az alternatívákat, ha eljön az idő a cserére, akkor vagy 4s vagy egy WP lesz a következő. Azt még csak csak elviseltem, hogy alig lehet feloldani a kijelzőt, mert elég gyakran csak 20-25. koppintásra reagál, még azt is, hogy emiatt volt, hogy nem tudtam felvenni a telefont, mert nem csinált semmit. Viszont tegnap tele lett a tököm az egésszel. Még ha nem is csúcsmobil, de egy 4.1.2-es Androiddal szerelt telefontól elvárom, hogy legalább a képernyőt fel tudjam oldani, illetve hogy tudjak vele telefonálni.Tony
ugyanezen problémáim voltak egy htc-vel. oké 2 és fél éves, de kb 1-másfél éve kezdődtek a problémák. először jött az, hogy ha telefonáltam, és vége volt a hívásnak gyakran elsötétült a képernyő. ha rá tudtam dugni töltőre, akkor megoldódott, de ha nem tudtam, akkor aksi ki és újra indítás. aztán 2 hete már volt, hogy a feloldó gombot sem érzékelte egyáltalán, ezután fogtam és vettem egy ipon 5c-t. felüdülés, és nagyon meg vagyok eddig elégedve.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogy baszná szájba a telibevert, toprongyos, kóbor kutyák által molesztált, nyílt forráskódú, tetves, rohadt gnóm androidos kúrva anyját, hogy pont akkor fagy le a geci telefonom, amikor kibaszott hivatalos beszélgetést intézek. Hogy ott baszná meg a gyártószalagon mind a redvás dél-koreai LG-s kurva anyját.Tony
Az iPhone-t ajánlom.Sobri Jóska
Nézegettem már az alternatívákat, ha eljön az idő a cserére, akkor vagy 4s vagy egy WP lesz a következő. Azt még csak csak elviseltem, hogy alig lehet feloldani a kijelzőt, mert elég gyakran csak 20-25. koppintásra reagál, még azt is, hogy emiatt volt, hogy nem tudtam felvenni a telefont, mert nem csinált semmit. Viszont tegnap tele lett a tököm az egésszel. Még ha nem is csúcsmobil, de egy 4.1.2-es Androiddal szerelt telefontól elvárom, hogy legalább a képernyőt fel tudjam oldani, illetve hogy tudjak vele telefonálni.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Az iPhone-t ajánlom.

több mint 11 éve
Hogy baszná szájba a telibevert, toprongyos, kóbor kutyák által molesztált, nyílt forráskódú, tetves, rohadt gnóm androidos kúrva anyját, hogy pont akkor fagy le a geci telefonom, amikor kibaszott hivatalos beszélgetést intézek. Hogy ott baszná meg a gyártószalagon mind a redvás dél-koreai LG-s kurva anyját.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
a szájbabaszott kurva anyádnak pakold az asztalára a szemetedet, hogy aztán még neked álljon feljebb, te nagypofájú, kényes picsaThrasher
ez a munkahelyemen mindennapos: bejön könyvért, esetleg megvesz valamit, de addig a párizsit/pékárut/beleharapott pizzát (!!!), ischlert megcsócsálva lebaszarintja a pultra, hiszen azért van. a könyvekért kár lenne, de legszívesebben miután kifizette, belekenném a rohadt ketchupos pizzáját a szép új könyvébe a büdös parasztjának. Persze ha eleve szólok, hogy ne egyen a boltban, megsértődik, mert MÉ NEM LEHET ENNIII

Mert üzletben vagy, a kurva anyád.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
a szájbabaszott kurva anyádnak pakold az asztalára a szemetedet, hogy aztán még neked álljon feljebb, te nagypofájú, kényes picsa
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
szopjon le az is, aki 2 terméket üt le, majd az olcsóbbat fizeti ki csak, pechemre enyém a drágább. (vatera) De ha nem kérdezek rá, akkor küldhettem volna a csomagot bazmeg az ország másik végébe a halál faszára... (utánvéttel)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Az eredeti klasszikust nem lehet elkoptatni, mert látod hiába lett belinkelve 1000-szer, továbbra is balfaszkodtok.

ui: mi a faszról lehet 3órát beszélgetni egy csajjal?

TE: Heló
Csaj: Heló
T:tetszel

(itt több opció van):
CS1: Te nem, (vége, haladsz tovább)
CS2:Hihihihihi
(innentől max 15 perced van h kiderítsd benne van-e mai eksönben v nem) Ha igen, akkor viszed. Ha nem lelépsz, majd megtalál ha akar valamit.briareos
nem is úgy indult, hogy bármi lesz, kivételesen nem a pináért mentem le a helyre. csak mondom az ember ragadjon meg minden lehetőséget, fokozatosan (meg az alkoholszint növekedésével) éreztem, hogy azért lehetne.

Én 15 perc alatt nem tudom ezt megítélni (korongrészegen pláne). Amúgy nem baj, ma megnéztem a hölgyemény fb-ját, és japán szarságokon (anime és társai), illetve Children of Distance-számokon kívül semmi nem volt, na ezzel a kettővel engem nagyon messzire el lehet kergetni (fanoktól ha vannak elnézést, de ez van)

Mindig jövőre
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Kőkóla rèszt màr ki is lehet hagyni? Felődik a vilàgegyetem.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Az eredeti klasszikust nem lehet elkoptatni, mert látod hiába lett belinkelve 1000-szer, továbbra is balfaszkodtok.

ui: mi a faszról lehet 3órát beszélgetni egy csajjal?

TE: Heló
Csaj: Heló
T:tetszel

(itt több opció van):
CS1: Te nem, (vége, haladsz tovább)
CS2:Hihihihihi
(innentől max 15 perced van h kiderítsd benne van-e mai eksönben v nem) Ha igen, akkor viszed. Ha nem lelépsz, majd megtalál ha akar valamit.

több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=cQGgnzIYHYA

1:38-tól a szövegrészlet szeretettel nektek. (ha már elkoptattuk az eredeti klasszikust)