Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Egyébként próbálok ellenpéldát találni arra, hogy ha valaki okos, akkor ne lenne gazdag (vagy legalábbis jómódú), de nem találok.Sobri Jóska
\o. :]

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Azt gondolom, hogy fejlett világunk egyik legnagyobb sztereotipiája az, hogy a gazdagokat hajlamosak vagyunk csupa jó, míg a csórikat csupa rossz tulajdonságokkal felruházni. Mert aki szép az jó, aki jó az gazdag, aki gazdag az okos és kitartó és... aki okos valamiben az gazdag is belőle... stb. Az élet nem ilyen egyszerű, de annyi benne a variáns, hogy azt nem lehetne jelszavakban szónokolni illetve zombi tömegként harsogni 😀, sem pénzt csinálni belőle. Az élet bitang összetett...toxique
Akkor nem egy világban élünk.
(viszont, ha ezt a kijelentésedet nőkre vetíted le, akkor lehet benne valami, nem tudom 😀 )Newman
Tényleg? Te - férfiként, vagy a szakmádban - miben méred a sikert és a teljesítményt? A szüleid mi alapján döntik el, hogy sikeres vagy-e vagy sem? Egyébként; engem nem zavar, ha a megállapításom csak az én világomra jellemző. Mindenki a maga saját valóságát éli, nemde?toxique
az igaz, csak akkor valami kódot is nyomass, hogy lefordíthassuk, megmondom őszintén, kb két percig ültem az eredeti poszt előtt, mire felfogtam, hogy mi akart pontosan lenni 😀JSanyo
Picsogás, mint mindig. 😉
Van aki a megoldást keresi, van aki a kifogást, a magyarázatot, hogy kit hibáztathat, ki a felelős.
Szerinted melyiknek tűnik pl. ez az eredeti poszt?

Egyébként próbálok ellenpéldát találni arra, hogy ha valaki okos, akkor ne lenne gazdag (vagy legalábbis jómódú), de nem találok.
Olyan van, aki nem okos, csak iskolázott, tanult, esetleg azt hiszi magáról, hogy okos, de nem az.
De mivel a mai világban a pénz elengedhetetlen a boldogsághoz, érvényesüléshez, hogy az ember azt tegye, amit akar, ezért aki okos, az erre egyszercsak rájön, és ennek szellemében éli az életét.
Aki nem jön rá, az valószínűleg nem is annyira okos.
Hiszen az élet is egyfajta feladvány, aminek a megoldását, amiben a jólét, az anyagi biztonság is benne foglaltatik, az oldja meg akinek van hozzá esze, vagyis okos.
Pl. nekem volt olyan időszak, hogy csóró voltam.
Nem is tudtam megoldani a feladványt, nem a lényegre fókuszáltam, beleragadtam valami butaságba, nem hatékony dologba, stb, vagyis nem voltam okos.
(Persze nem minden gazdag ember okos, lehet jó a családi háttere, szerencsés, stb., de az eredeti állítás az volt, hogy aki okos, az gazdag is. Az pedig igazolást nyert.)

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Azt gondolom, hogy fejlett világunk egyik legnagyobb sztereotipiája az, hogy a gazdagokat hajlamosak vagyunk csupa jó, míg a csórikat csupa rossz tulajdonságokkal felruházni. Mert aki szép az jó, aki jó az gazdag, aki gazdag az okos és kitartó és... aki okos valamiben az gazdag is belőle... stb. Az élet nem ilyen egyszerű, de annyi benne a variáns, hogy azt nem lehetne jelszavakban szónokolni illetve zombi tömegként harsogni 😀, sem pénzt csinálni belőle. Az élet bitang összetett...toxique
(viszont, ha ezt a kijelentésedet nőkre vetíted le, akkor lehet benne valami, nem tudom 😀 )Newman
Tényleg? Te - férfiként, vagy a szakmádban - miben méred a sikert és a teljesítményt? A szüleid mi alapján döntik el, hogy sikeres vagy-e vagy sem? Egyébként; engem nem zavar, ha a megállapításom csak az én világomra jellemző. Mindenki a maga saját valóságát éli, nemde?toxique
az igaz, csak akkor valami kódot is nyomass, hogy lefordíthassuk, megmondom őszintén, kb két percig ültem az eredeti poszt előtt, mire felfogtam, hogy mi akart pontosan lenni 😀

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Tényleg? Te - férfiként, vagy a szakmádban - miben méred a sikert és a teljesítményt? A szüleid mi alapján döntik el, hogy sikeres vagy-e vagy sem? Egyébként; engem nem zavar, ha a megállapításom csak az én világomra jellemző. Mindenki a maga saját valóságát éli, nemde?
több mint 12 éve
Átmentem megint az előbb, mert felnyomatták a hangerőt. Szülinapi buli van, mint megtudtam az ordibaló dagadt cigány asszonytól. Kioktatott, hogy ő csak egyszer iszik az évben (szerintem hazudott), mi -- mármint én -- angolok (sic) viszont egész évben iszunk. Nem jön ki senki, mert ma nincs szolgálatban a csendbiztos. Azt mondták írjam le mikor mit csinátak az éj folyamán. Megtettem...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Angol idő szerint 1:25 van, hetfő éjjel. A szomszédban lakik egy -- természetesen purdés -- szlovák cigány pár. Lassan 3 órája kell elviselnem a cigány bulijukat, meg a zenének nevezett gusztustalan nyávogást amit bömböltetnek. Átment öcsém is, én is szólni, hogy offoljanak. Kikapcsolták, 5 perc múlva vissza és ezt ismételgetik egy ideje. A párnám is berezeg. Egy ideje várjuk a rendőrséget... vagy a councilt... vagy a gárdát... Brüsszelben eközben mohácsi viktória az igazak álmát alussza. Cigány kultúra.

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Wolfgang forog a sírjában...

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.

még a végén kitaláljuk, hogy kurva jó a magyar közoktatás. 😊Amadeus91
nem is értem, hogy lehet az, hogy veled az ilyen _csóri hülyék_ foglalkoztak a legfogékonyabb korodban, aztán mégis sikerült egyetemre menned.slowmotion
megmondom, igy:

$

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
(viszont, ha ezt a kijelentésedet nőkre vetíted le, akkor lehet benne valami, nem tudom 😀 )

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Azt gondolom, hogy fejlett világunk egyik legnagyobb sztereotipiája az, hogy a gazdagokat hajlamosak vagyunk csupa jó, míg a csórikat csupa rossz tulajdonságokkal felruházni. Mert aki szép az jó, aki jó az gazdag, aki gazdag az okos és kitartó és... aki okos valamiben az gazdag is belőle... stb. Az élet nem ilyen egyszerű, de annyi benne a variáns, hogy azt nem lehetne jelszavakban szónokolni illetve zombi tömegként harsogni 😀, sem pénzt csinálni belőle. Az élet bitang összetett...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Erre azért világítottam rá, mivel a többieknek nem megy az értőolvasás, tehát nem tettek különbséget tanítónő és tanár között, ahogy te sem tettél, amikor a német tanulásról kezdtél beszélni. Tehát ők értő olvasni, te pedig "értő érvelni" nem tudsz 😊Foldesi26
Szép volt. De tényleg. Akartam is írni valami szépet én is, de rájöttem nem érhetek fel ilyen magasságokba. Azért a _csóri hülyét_ még belevehetted volna, úgy azért jobban mutatna, mivel leginkább azt nehezményezik a nem értő olvasók.apeszos
mivel a tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni, amadeus csak nagyon dolgozik az ügyön, hogy elérje az egész bowl.hu-s közösség megbecsülésétbaggio
nem akarom elérni. Miért akarnám?Amadeus91
Azt hiszem nem találtad meg a megfelelő i-betüs szót.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Erre azért világítottam rá, mivel a többieknek nem megy az értőolvasás, tehát nem tettek különbséget tanítónő és tanár között, ahogy te sem tettél, amikor a német tanulásról kezdtél beszélni. Tehát ők értő olvasni, te pedig "értő érvelni" nem tudsz 😊Foldesi26
Szép volt. De tényleg. Akartam is írni valami szépet én is, de rájöttem nem érhetek fel ilyen magasságokba. Azért a _csóri hülyét_ még belevehetted volna, úgy azért jobban mutatna, mivel leginkább azt nehezményezik a nem értő olvasók.apeszos
mivel a tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni, amadeus csak nagyon dolgozik az ügyön, hogy elérje az egész bowl.hu-s közösség megbecsülésétbaggio
nem akarom elérni. Miért akarnám?
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
talking loud but saying nothing
yes you are talking loud but saying nothing
you are talking loud but saying nothing
you keep talking loud but saying nothing
nothing to me

they need the blow they need no brains
bring down the courtin like an ax
bloody teeth are fowling
like roothing apples from the trees
I never knew the leaf
was quickly turning over
they need the blow they need no brains
bring down the courtain like an ax

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hát pedig ami jár az jár. Ezt olyasvalakitől hallottam, aki szintén kihívásokkal küzdött a tanulnivalójával, pedig mikor ő "tanult" akkor még a pedellus csengetett...
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
mivel a tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni, amadeus csak nagyon dolgozik az ügyön, hogy elérje az egész bowl.hu-s közösség megbecsülését

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szép volt. De tényleg. Akartam is írni valami szépet én is, de rájöttem nem érhetek fel ilyen magasságokba. Azért a _csóri hülyét_ még belevehetted volna, úgy azért jobban mutatna, mivel leginkább azt nehezményezik a nem értő olvasók.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Ez igaz.De szerintem közülünk mindannyian szívesen "fizetjük" meg az "árát".😊laccoo74
!!! ÁLTALÁNOSÍTÁS ALERT !!!

😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez igaz.De szerintem közülünk mindannyian szívesen "fizetjük" meg az "árát".😊
több mint 12 éve
Mint emberi lényt, minden embert tisztelni kell... megint más kérdés, hogy valakit tudása/viselkedése miatt tisztelsz-e, szerintem.

(ami ingyen jár, az annyit is ér)Amadeus91
Levegő?Collapo
Sex?laccoo74
Ó az koránt sincs ingyen 😀
több mint 12 éve
Mint emberi lényt, minden embert tisztelni kell... megint más kérdés, hogy valakit tudása/viselkedése miatt tisztelsz-e, szerintem.

Levegő?Collapo
Sex?
több mint 12 éve
Rengeteg olyan szakma van, ahol "csóró hülyék" dolgoznak.
Rendőr, tűzoltó, mentő stb.Szerintem nem kell mindegyiket felsorolnom.
Vajon mi történne, ha mindenki, aki ezeken a területeken dolgozik, hirtelen venné a kalapját?laccoo74
Tényleg a végletek embere vagy, legalábbis eddig ezt figyeltem meg 😉

Az emberek egymás iránti tisztelete vajon miért veszik ki belőlünk???Collapo
a tisztelet nem jár, ki kell érdemelni. (ami ingyen jár, az annyit is ér)

Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxes
végre valaki.

A fene nagy szardobálás közben meghatározhattad volna, kiket értesz tanítónők alatt, mivel enélkül az érvelésed nem több összevissza beszédnél. Mézeskalács házikót valószínűleg negyedik osztályig bezárólag készíttetnek a gyerekekkel (pardon, apukákkal 😊), tehát a tanítónők ebben a négy évben tevékenykednek?
blablablabla
Foldesi26
lásd feljebb.Amadeus91
Alapvető tisztelet mindenkinek jár, ha ezt neked nem sikerült megtanítani akkor tényleg meddő a vita.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."

Levegő?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Az emberek egymás iránti tisztelete vajon miért veszik ki belőlünk???Collapo
a tisztelet nem jár, ki kell érdemelni. (ami ingyen jár, az annyit is ér)

Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxes
végre valaki.

A fene nagy szardobálás közben meghatározhattad volna, kiket értesz tanítónők alatt, mivel enélkül az érvelésed nem több összevissza beszédnél. Mézeskalács házikót valószínűleg negyedik osztályig bezárólag készíttetnek a gyerekekkel (pardon, apukákkal 😊), tehát a tanítónők ebben a négy évben tevékenykednek?
blablablabla
Foldesi26
lásd feljebb.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jól menne a kalapboltosoknak XD
Bele se merek gondolni...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Rengeteg olyan szakma van, ahol "csóró hülyék" dolgoznak.
Rendőr, tűzoltó, mentő stb.Szerintem nem kell mindegyiket felsorolnom.
Vajon mi történne, ha mindenki, aki ezeken a területeken dolgozik, hirtelen venné a kalapját?