Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem nem volt 400 pontja se az biztos.de nyugtass meg ő is csóri-hüülye nem? 😀eaglesmcnabbpedagógusJames007Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesvan aki elsőst és 8.-ost is tanít 😀 akkor az mi? 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
de nyugtass meg ő is csóri-hüülye nem? 😀pedagógusJames007Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesvan aki elsőst és 8.-ost is tanít 😀 akkor az mi? 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
"Hullámokban tör rám a fojtogató gyűlölet korom hülyesége ellen. A szar föltolul a számba, és bennreked, mint egy kizáródott sérvben. De magamban tartom, összedolgozom, kemény masszává gyúrom, hogy úgy bekenjem vele a 19. századot, ahogy az indiai pagodák falát kenik be tehéntrágyával." (1855. szeptember) Gustave Flaubert - hogy most ez hogy is jutott eszembe.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Aztán pedig az, hogy nálatok ki és hova ment, nem jogosít fel arra, hogy általánosítsd a szakmát választók képességeit, pláne nem a már többször visszaidézett módon. Az, hogy nálatok így történt nem zárja ki azt, hogy igenis van - és nem is egy - korábbi diák, aki 480 ponttal tanítónőnek áll...Egyébként igen ez az egyik. A másik pedig, hogy 480 pont alatt is lehet valakiből jó szakember. Ugyanígy 480 pont felett is lehet valaki full sötét. Nem ebben kell mérni az embereket.
Collapo
több mint 12 éve
pedagógusSzerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesvan aki elsőst és 8.-ost is tanít 😀 akkor az mi? 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesa tanító mindent tanít, ezért jellemzően alsó tagozaton tevékenykedik. ötödiktől fajsúlyosabb lesz a tantárgyak oktatása, onnantól tanárok vannak. (legalábbis nálam ez a kategorizálás van érvényben)
több mint 12 éve
Ő gondolom tanár... Vsz. tanári diplomával tanító is lehetsz, de tanítóival nem lehetsz tanár. De ez csak tipp 😊Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesvan aki elsőst és 8.-ost is tanít 😀 akkor az mi? 😀eaglesmcnabb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.Rataxesvan aki elsőst és 8.-ost is tanít 😀 akkor az mi? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Valahogy ide illőnek érzem a Republik együttes számának egyik sorátNem osztályozzák a házikót, csak, ha valamelyik gyerek nem vesz részt ilyen projektekben, akkor:meghívjátok a csóri hülye (ha nem az lenne, nem tanítóképzőbe ment volna) tanítónénit magatokhoz családlátogatásra, vesztek neki valami ajándékot, aztán jónapot.Amadeus91
a, Szarul érzi magát, mert a többi gyerek vitt, ő meg nem.
b, Bekerül egy olyan "kalapba", amiből nagyon nehéz kikerülni.laccoo74
"Aki hülye, az is marad". Bocs.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Szerintem a tanító az alsósokat, a tanár meg felsősöket meg középsulisokat tanít... Persze lehet hogy szakszerűbben is lehet kategorizálni.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
A fene nagy szardobálás közben meghatározhattad volna, kiket értesz tanítónők alatt, mivel enélkül az érvelésed nem több összevissza beszédnél. Mézeskalács házikót valószínűleg negyedik osztályig bezárólag készíttetnek a gyerekekkel (pardon, apukákkal 😊), tehát a tanítónők ebben a négy évben tevékenykednek? Vagy az egész általános iskolai oktatás a tanítónők feladata? Vagy negyediktől felfelé már tanároknak hívhatjuk őket? Ez azért marha fontos kérdés, mert kurva nagy zseninek kellett lenned például ahhoz, hogy negyedikig megtanulj németül. Mondjuk nyolcadik végéig is szép teljesítmény egy diáktól, ha jól (legyen a jó mércéje egy középfokú nyelvvizsga, talán ez megfelelő értékmérő) alkalmaz egy idegennyelvet és egyik sem lehet elvárás a közoktatástól, szerintem. (Most abba ne menjünk bele, mennyire a tanárok/tanítónők hibája, hogy sok esetben nem működik jól a nyelvoktatás, mivel csoportokat kell oktatniuk, ahol kötelesek tekintettel lenni a gyengébb képességű diákok felzárkóztatására.) Erre azért világítottam rá, mivel a többieknek nem megy az értőolvasás, tehát nem tettek különbséget tanítónő és tanár között, ahogy te sem tettél, amikor a német tanulásról kezdtél beszélni. Tehát ők értő olvasni, te pedig "értő érvelni" nem tudsz 😊
több mint 12 éve
Már csak annyit kérdeznék meg, hogy ha a tanítónőt hangsúlyozzuk, aki ugye megalapozza azt, hogy a gyermek felső tagozatba lépve jobb esélyekkel értse meg az anyagot, nos akkor a tanítónőnek, vagy a tanárnőnek van nehezebb dolga (költői kérdés, nem kell válaszolni). Továbbá, ha a tanítónő az, aki a kisgyereket "idomítja" az iskolához, ne adj isten meg is szeretteti vele, akkor az nem legalább annyira tisztelendő, mint a tanárnő?!
Aztán pedig az, hogy nálatok ki és hova ment, nem jogosít fel arra, hogy általánosítsd a szakmát választók képességeit, pláne nem a már többször visszaidézett módon. Az, hogy nálatok így történt nem zárja ki azt, hogy igenis van - és nem is egy - korábbi diák, aki 480 ponttal tanítónőnek áll...
Végső soron pedig az, hogy leszarod és nem érdekel még bőven változhat, mint ahogy remélem fog is, amikor a jelzett emberek a Te gyermekeiddel töltenek egy nap több időt, mint Te magad.
Az emberek egymás iránti tisztelete vajon miért veszik ki belőlünk???

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
a kettő nem függ össze.Hát ha leszartad akkor is úgy valóban nehéz lehetett téged tanítani 😛 😀Tocamaradjunk annyiban, hogy azok a tantárgyak mentek jól (értsd: gyakorlatban is használhatóan), amelyekhez otthonról vittem a háttérismeretet.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.nem is értem, hogy lehet az, hogy veled az ilyen _csóri hülyék_ foglalkoztak a legfogékonyabb korodban, aztán mégis sikerült egyetemre menned.slowmotion
még a végén kitaláljuk, hogy kurva jó a magyar közoktatás. 😊Amadeus91
Nem az iskolában tanultam meg németül tisztességesen. 😊Amadeus91
Megtanulom az anyagot, amit elém raknak, mert az a dolgom, hogy megtanuljam. Az, hogy mi a véleményem az anyagról magáról, vagy épp a tanárról aki elém rakja, az egész addig mellékes, amíg a padban ülök. A magán véleményemet elmondom az intézményen kívül.
több mint 12 éve
Hát ha leszartad akkor is úgy valóban nehéz lehetett téged tanítani 😛 😀maradjunk annyiban, hogy azok a tantárgyak mentek jól (értsd: gyakorlatban is használhatóan), amelyekhez otthonról vittem a háttérismeretet.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.nem is értem, hogy lehet az, hogy veled az ilyen _csóri hülyék_ foglalkoztak a legfogékonyabb korodban, aztán mégis sikerült egyetemre menned.slowmotion
Nem az iskolában tanultam meg németül tisztességesen. 😊Amadeus91
több mint 12 éve
maradjunk annyiban, hogy azok a tantárgyak mentek jól (értsd: gyakorlatban is használhatóan), amelyekhez otthonról vittem a háttérismeretet.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.nem is értem, hogy lehet az, hogy veled az ilyen _csóri hülyék_ foglalkoztak a legfogékonyabb korodban, aztán mégis sikerült egyetemre menned.slowmotion
Nem az iskolában tanultam meg németül tisztességesen. 😊
több mint 12 éve
Ja bocs. Azt hittem találkoztál már tanárnővel is. A suliban sem?nem.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.Úgy látom Fideszes tanárnővel randiztál.apeszos
Tanítónőkről beszélek egyébként is.Amadeus91
több mint 12 éve
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.nem is értem, hogy lehet az, hogy veled az ilyen _csóri hülyék_ foglalkoztak a legfogékonyabb korodban, aztán mégis sikerült egyetemre menned.
több mint 12 éve
nem.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.Úgy látom Fideszes tanárnővel randiztál.apeszos
Tanítónőkről beszélek egyébként is.
több mint 12 éve
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.Úgy látom Fideszes tanárnővel randiztál.
több mint 12 éve
Ezekre a szakmákra mondják, hogy hivatás. Látszik a hatalmas presztizs ami egészséges társadalmunkban velük jár.leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). )Amadeus91nyilván sokan mennének annak ha meg lennének fizetve... De így is vannak akik bevállaljákeaglesmcnabb
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). )Amadeus91nyilván sokan mennének annak ha meg lennének fizetve... De így is vannak akik bevállalják
több mint 12 éve
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet.Itt kezdődik a probléma.
több mint 12 éve
leszarom, de komolyan. Tőlünk az lett tanítónő meg dadus, aki mindenhez hülye volt, úgy kellett kettessel átrugdalni a saját anyanyelvéből, azt meg ne mondjátok nekem, hogy ma Magyarországon verekednek a 480 pontot elérők azért, hogy tanítónők lehessenek (nyilván nem véletlen). Apropó, tanítókat és tanárokat ne keverjük össze (örömmel látom, hogy a többségeteknek még mindig nem megy az értő olvasás sem), monnyuk a pedagógiai pályán lévő kontraszelekcióra már nálam - e témában legalább is - jóval kvalifikáltabb és elismertebb emberek is felhívták a figyelmet. még a végén kitaláljuk, hogy kurva jó a magyar közoktatás. 😊
több mint 12 éve
Szerintem a két csajszi ha ezt látná azonnal elrebegne egy Miviktorunkat. Hát mitől mentette meg őket!!!!!4!!444!!! Rezsicsökkentés?Bagatel.Nem osztályozzák a házikót, csak, ha valamelyik gyerek nem vesz részt ilyen projektekben, akkor:meghívjátok a csóri hülye (ha nem az lenne, nem tanítóképzőbe ment volna) tanítónénit magatokhoz családlátogatásra, vesztek neki valami ajándékot, aztán jónapot.Amadeus91
a, Szarul érzi magát, mert a többi gyerek vitt, ő meg nem.
b, Bekerül egy olyan "kalapba", amiből nagyon nehéz kikerülni.laccoo74
Ha szabad összemosni a két témát, akkor egyre lennék kíváncsi: mond, van olyan nő, akit nem hülyézel le kapásból, nem találsz a világnézetében kivetnivalót, vagy esetleg szimplán elviseled? Ja és még jóféle is legyen azért!
Mindig jövőre!