Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
Nem osztályozzák a házikót, csak, ha valamelyik gyerek nem vesz részt ilyen projektekben, akkor:
a, Szarul érzi magát, mert a többi gyerek vitt, ő meg nem.
b, Bekerül egy olyan "kalapba", amiből nagyon nehéz kikerülni.laccoo74
meghívjátok a csóri hülye (ha nem az lenne, nem tanítóképzőbe ment volna) tanítónénit magatokhoz családlátogatásra, vesztek neki valami ajándékot, aztán jónapot.Amadeus91
Ez elég gáz.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
A mi giminkből valóban az ment tanárnak akit,
a, valóban sehova máshova nem vettek fel.
b, valóban tanár akart lenni.
A második csoportból már egyikük sincs a pályán, mind elhagyta.
(Persze itt kb 15 emberről beszélünk, vagyis statisztikai mintának elég gyér.)

Szóval Amadeus91 megfogalmazása bár ostoba és általánosító volt, így természetesen pontatlan is egyben, de az érdekes, hogy a tájékozatlan átlagemberekben milyen kép él a tanári pályát választókról.
És biza sokan vannak, nem csak Amadeus91.

több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem osztályozzák a házikót, csak, ha valamelyik gyerek nem vesz részt ilyen projektekben, akkor:
meghívjátok a csóri hülye (ha nem az lenne, nem tanítóképzőbe ment volna) tanítónénit magatokhoz családlátogatásra, vesztek neki valami ajándékot, aztán jónapot.Amadeus91
Elbeszélgetnél eggyel, aki mondjuk magyart tanít és kiderülne, hogy te vagy a "csóri hülye". Bár úgy látom, hogy ez itt nyilvánvaló.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 509
technika ora phhhu.
orom volt bal kezzel fogni a szerszamokat ami "jobbosok" voltak.

tutaj az arbocot megvarrni,de kesz vpltam,de a favoritom a szalvetatarto amit asszimetrikusnak csinaltam mert annyira erdekelt..no meg hetfo utolso ket ora volt.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
nálunk tutaj volt a téma!
akinek otthon apuka megcsinálta olyan faszán hogy csak néztem az kapta az 5-öst én meg nagy nehezen összeszenvedtem otthon és nesze fiam 3-as... Kösz! 😊yooker
jók ezek a rajz meg technika tárgyak. Kisnebuló koromban ezekkel vesződtem a legtöbbet, és anyámat kb ez a 2 nem érdekelte. Ja meg az ének. be is ment szólni a tanárnak, hogy iylen hangra hogy az életbe kapunk ötösöket. Mondta a tanár hogy ne aggódjon hölgyem, nem az énekre kapták, hanem mert ügyesen kottáznak 😀eaglesmcnabb
hatalmas +1.
a szüleim pontosan tudták, hogy kézügyesség kérdésében nem vagyunk túl jól eleresztve (pedig nagyapám kőműves volt, és hát ahhoz azért kell...), szóval ha nagyon szart csináltam, akkor sem teremtettek le olyan nagyon. azóta mondom anyámnak, miért nem volt ilyen elnéző a matekkal is 😀😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
akinek otthon apuka megcsinálta olyan faszán hogy csak néztem az kapta az 5-öst én meg nagy nehezen összeszenvedtem otthon és nesze fiam 3-as... Kösz! 😊yooker
jók ezek a rajz meg technika tárgyak. Kisnebuló koromban ezekkel vesződtem a legtöbbet, és anyámat kb ez a 2 nem érdekelte. Ja meg az ének. be is ment szólni a tanárnak, hogy iylen hangra hogy az életbe kapunk ötösöket. Mondta a tanár hogy ne aggódjon hölgyem, nem az énekre kapták, hanem mert ügyesen kottáznak 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Ilyen ez. Mai napig emlékszem, hogy mit szenvedtem valami hülye papírmasé vonatot kellett volna csinálni, én meg nem is értettem, hogy pontosan mi a feladat... Pedig ennek már vagy 27 éve...kishaszi
akinek otthon apuka megcsinálta olyan faszán hogy csak néztem az kapta az 5-öst én meg nagy nehezen összeszenvedtem otthon és nesze fiam 3-as... Kösz! 😊
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
anyám is a tanítóképzőt végezte el, és nem a jogot. igaz az apja nem párttitkár, hanem Zsolnay-művez volt, akkoriban ez ennyire volt elég.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
😀
Jó nagy gyökér vagy annyi szent 😊 Nem 1-2 embert ismerek aki jeles érettségivel ment utána tanítóképzőbe. Van akinek ez a hivatása, de gondolom ez neked semmit sem mond.
Testvérem idén került bele a körforgásba (igaz i testnevelő-edző, de ugyanott tanít, ahol a sok "csóri hülye", mellesleg annyira "csóri hülye", hogy csupán harmadmagával végezte el 3 év alatt sulit 80+ indulóból), de már most tudna mesélni hogy mi munka folyik ott, pedig ő "csak" tesit tanít.
Kibaszott kemény idegrendszer és türelem kell ehhez a szakmához, de gondolom ez neked sok mindent nem mond. Lehet hogy hozzád is több kellett volna kiskorodban belőle.

Mellesleg lehet van benne amit mondasz, ha jobb lenne a tanítóképzés, lehet kevesebb magadfajtával találkozna az ember nap mint nap. De sajnos van belőletek elég. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Korábban mindig csodálkoztam, amikor leidiótáztak itt a fórumon. Nincs több kérdésem, köszönöm.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azt a kurva, te egyre hülyébb vagy! Pedig már azt hittem, hogy a mostani állapotot nem lehet fokozni.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Megint egy idióta fasz voltál! Gratulálok...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Sajnos, van aki nincs tisztában az elhivatottság szó jelentésével!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, laccoo74
Belső-, gyermeki-, vagy intézményi késztetésre?!Collapo
Szerinted?😛
Természetesen intézményi késztetésre.
Az én kisfiamat jobban érdeklik a Nascar autók, mint az elcseszett mézeskalács.laccoo74
Keresse akkor shawnkat. 😀 😊

több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
nem vagyok tanár, de megkérdezem: kezdetben Téged nem csóri hülyék tanítottak?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mondjuk az is igaz, hogy rendszeresen mondom neki, hogy hagyja ott 😀 😀 De hát elhivatott, és szerencsére a kettőnk keresetéből meg lehet élni kettőnknek... ha majd lesz kisgyermek, majd meglátjuk, de most még jó így...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Tényleg nem lehet könnyű a tanárok helyzete.
Gondoljatok bele,hogy pl. egy szinte teljesen 3h-s tanulókból álló osztályban mi melót kell elvégezniük, megbecsülést ott meg pláne nem nagyon kapnak.
Collapo, minden tiszteletem a feleségedé, hogy kitart a tanári pályán!
Maxi respect!
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Sajnos vannak hülye feladatok, ez tény.

Lévén a feleségem tanár, azért itt jegyezném meg, hogy a "csóri hülye" lehet, hogy a "valami ajándék" helyett némi tiszteletnek jobban örülne... Az egyébként lehet, hogy utána a suliban is több tisztelettel járna a gyerekek felől... ami azért valljuk be nem lenne rossz, lévén nehéz úgy nevelni egy másik szülő gyerekét - mert azért legyünk tisztában azzal, hogy a tanár neveli a gyereket, vigyáz rá, hogy az átlag szülő dolgozhasson, hogy erre eszköz és lehetőség nagyon kevés van a kezében, mert azt ugye már elvették tőlük - hogy a gyerek otthon a tanárára a "csóri hülyét" hallja otthon.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
meghívjátok a csóri hülye (ha nem az lenne, nem tanítóképzőbe ment volna) tanítónénit magatokhoz családlátogatásra, vesztek neki valami ajándékot, aztán jónapot.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
émmeg lezúgtam a cangámmal egy szurdik ajjába egy hordóba, azt mindenki úttörő lett émmeg ótvaros :#

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Ilyen ez. Mai napig emlékszem, hogy mit szenvedtem valami hülye papírmasé vonatot kellett volna csinálni, én meg nem is értettem, hogy pontosan mi a feladat... Pedig ennek már vagy 27 éve...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
b, Bekerül egy olyan "kalapba", amiből nagyon nehéz kikerülni.
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Akkor csináljatok mézeskalács tésztából nascar autót. Egy 2-est csak kap rá.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, laccoo74
Belső-, gyermeki-, vagy intézményi késztetésre?!Collapo
Szerinted?😛
Természetesen intézményi késztetésre.
Az én kisfiamat jobban érdeklik a Nascar autók, mint az elcseszett mézeskalács.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A férfiasságom kivan a mézeskaláccsal!
A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, tegnap egész este azzal szenvedtünk, az istennek nem akart összeállni!
Bassza meg a vasorrú bába!laccoo74

Aki nem hiszi, annak utánajárnak