Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, laccoo74Belső-, gyermeki-, vagy intézményi késztetésre?!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A férfiasságom kivan a mézeskaláccsal!Örülj neki, hogy nem a Parlamentet kellett megformázni. 😊
A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, tegnap egész este azzal szenvedtünk, az istennek nem akart összeállni!
Bassza meg a vasorrú bába!laccoo74
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
A férfiasságom kivan a mézeskaláccsal!A kisfiamnak mézeskalács házikót kell csinálni suliba, tegnap egész este azzal szenvedtünk, az istennek nem akart összeállni!
Bassza meg a vasorrú bába!
több mint 12 éve
Te, Amadé halottál már az erényövrül? Első este duzzadozó ifjakkal ágybamenni? Áhh akkor majd, ha kiállta a próbát! Igazán mit is akar akkor, ha a DDD kosaras melltartóhuzigálás után visszapattan egy eccerűkis OVés bimbótapasztól? Mit akarsz itt hapsikám? Légy ügyesebb Micimackó! 😉próbáltam.ez az, hogy nem pártpreferencia alapján választok (na jó, jobbikos és/vagy 75-80 kiló feletti lányokkal nem kezdek), csak valahogy richtig sikerül, 1-2 találkozó után vagy megkérdi, vagy egy hír hallatán szóba jön, vagy mint a csaj aki felvitt magához, minden átmenet nélkül benyögi, hogy tulajdonképpen elégedett Orbán Viktorral, a negyedik be van tagelve a fidelitasz csoportképen facen... én meg ha azt mondom, hogy annyira nem értek egyet vele (itt-ott, mármint Viktorunkkal), akkor egyből jön a reflex, hogy bezzeggyurcsánybajnai és ott meg is halt a romantika.Amadeus91hát mondd el nekik, hogy a gyurcsánybajnaival sem értesz egyetslowmotion
úgy vettem észre, hogy ilyen bináris agya van a legtöbb embernek a politika terén... nincs ilyen, hogy egyik sem, vagy velünk vagy, vagy ellenünk. Azzal kezdtem ennek a lakásra felhívónak is, hogy "nézd, tudod, hogy imádlak és elismerem, hogy az elmúltnyócév sem volt jó, de.." erre meg közbevág, hogy "szörnyű volt, most legalább van pénz kultúrára, hát neked nem fontos a kultúra? Az operaház? Nincs magyarságtudatod? (nem csaptam le a magas labdát)" Na most erre a kérdésére válaszul ültem mint egy fasz, bámultam a falat magammal szemben, kezemben a borospohárral és próbáltam valami értelmes választ kinyögni, amivel a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Nekem igazából azzal nincs bajom, hogy valaki xy hívő - mert szíve joga, én mint gyökér libernyák ezt respektálom maximálisan - de amikor minden gondolkodás nélkül tolja a képembe (totál random élethelyzetekben), és tényleg csak azokat a kliséket hallom vissza, amiket Selmeczi Gabriella is el szokott sütni, akkor komolyan meg szoktam magamban kérdezni, hogy "mi a faszért ülök itt emellett a csaj mellett?" Lehet én vagyok finnyás, defektes, bármi, de nálam az (belső)egyediség a legfontosabb szempont egy hölgy terén. (am. ha elvakult DK-sokkal találkoznék - volt már rá példa - akkor ugyanúgy nehezményezném ezt a jelenséget)
szegény Amádé 😕 micsoda problémák...le vagy maradva, majd egy éve.Amadeus91
mióta vagy itthon?JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Pár mérfölddel nyugatra már más a sztereotípia velük kapcsolatban (kb.: dagadt, nagyszájú, ostoba, déli bunkók), úgyhogy mi ebben is külön utakon járunk... 😊 .toxiqueÉn ugyanezt gondolom róluk. Csak még nagyképűek is.
Van aki mást? o_o 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
próbáltam.Amadeus91azt próbáld ki, hogy vallásról, politikáról és sportról nem beszélsz egyikkel se...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
...Amadeus91akkor ha összeveszik veled, mondd neki azt gavallérosan, hogy "akkor szopjál le", aztán rosszabb helyzetbe nem kerülhetsz, legfeljebb szó szerint érti, és kapsz egy ingyen franciát
amúgy az árokásós évben (2002) volt év elején egy csajom, atom nagyokat lehetett vele kúrni, de aztán valamikor tavasz elején úgy gondolta, hogy a jobboldalt érintő véleménybeli különbségünk miatt nem lenne hosszú távú a kapcsolatunk (plusz egy lusta disznó, ambíciók nélküli egyetemista voltam, ezt aláírom), aztán dobott.
második forduló után azért vettem neki egy virágot, kitalálhatod, milyet... 😀
viszont legalább poénnak vette. meg az az ismerősöm is, akivel akkoriban összejött. (ő mondjuk baloldali szavazó volt, de később ők is szétmentek, biztos adott neki egy esélyt a csajszi, de nem jött be)
több mint 12 éve
próbáltam.ez az, hogy nem pártpreferencia alapján választok (na jó, jobbikos és/vagy 75-80 kiló feletti lányokkal nem kezdek), csak valahogy richtig sikerül, 1-2 találkozó után vagy megkérdi, vagy egy hír hallatán szóba jön, vagy mint a csaj aki felvitt magához, minden átmenet nélkül benyögi, hogy tulajdonképpen elégedett Orbán Viktorral, a negyedik be van tagelve a fidelitasz csoportképen facen... én meg ha azt mondom, hogy annyira nem értek egyet vele (itt-ott, mármint Viktorunkkal), akkor egyből jön a reflex, hogy bezzeggyurcsánybajnai és ott meg is halt a romantika.Amadeus91hát mondd el nekik, hogy a gyurcsánybajnaival sem értesz egyetslowmotion
úgy vettem észre, hogy ilyen bináris agya van a legtöbb embernek a politika terén... nincs ilyen, hogy egyik sem, vagy velünk vagy, vagy ellenünk. Azzal kezdtem ennek a lakásra felhívónak is, hogy "nézd, tudod, hogy imádlak és elismerem, hogy az elmúltnyócév sem volt jó, de.." erre meg közbevág, hogy "szörnyű volt, most legalább van pénz kultúrára, hát neked nem fontos a kultúra? Az operaház? Nincs magyarságtudatod? (nem csaptam le a magas labdát)" Na most erre a kérdésére válaszul ültem mint egy fasz, bámultam a falat magammal szemben, kezemben a borospohárral és próbáltam valami értelmes választ kinyögni, amivel a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Nekem igazából azzal nincs bajom, hogy valaki xy hívő - mert szíve joga, én mint gyökér libernyák ezt respektálom maximálisan - de amikor minden gondolkodás nélkül tolja a képembe (totál random élethelyzetekben), és tényleg csak azokat a kliséket hallom vissza, amiket Selmeczi Gabriella is el szokott sütni, akkor komolyan meg szoktam magamban kérdezni, hogy "mi a faszért ülök itt emellett a csaj mellett?" Lehet én vagyok finnyás, defektes, bármi, de nálam az (belső)egyediség a legfontosabb szempont egy hölgy terén. (am. ha elvakult DK-sokkal találkoznék - volt már rá példa - akkor ugyanúgy nehezményezném ezt a jelenséget)
szegény Amádé 😕 micsoda problémák...le vagy maradva, majd egy éve.
mióta vagy itthon?JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szegény Amádé 😕 micsoda problémák...mióta vagy itthon?
több mint 12 éve
ez az, hogy nem pártpreferencia alapján választok (na jó, jobbikos és/vagy 75-80 kiló feletti lányokkal nem kezdek), csak valahogy richtig sikerül, 1-2 találkozó után vagy megkérdi, vagy egy hír hallatán szóba jön, vagy mint a csaj aki felvitt magához, minden átmenet nélkül benyögi, hogy tulajdonképpen elégedett Orbán Viktorral, a negyedik be van tagelve a fidelitasz csoportképen facen... én meg ha azt mondom, hogy annyira nem értek egyet vele (itt-ott, mármint Viktorunkkal), akkor egyből jön a reflex, hogy bezzeggyurcsánybajnai és ott meg is halt a romantika.Amadeus91Továbbra sem értem a problémázást. 😛 Nyugodtan megmondhatod neki, hogy kussoljon, takarodjon a konyhába, szüljön 4 gyereket, és egyébként meg ha sokat pofázik, át fog esni a vak komondoron. Ezzel pedig csak a szeretett pártja prominenseinek szavaiból/tetteiből szemezgettél, úgyhogy még nem is tiltakozhat ellene. 😀
több mint 12 éve
ez az, hogy nem pártpreferencia alapján választok (na jó, jobbikos és/vagy 75-80 kiló feletti lányokkal nem kezdek), csak valahogy richtig sikerül, 1-2 találkozó után vagy megkérdi, vagy egy hír hallatán szóba jön, vagy mint a csaj aki felvitt magához, minden átmenet nélkül benyögi, hogy tulajdonképpen elégedett Orbán Viktorral, a negyedik be van tagelve a fidelitasz csoportképen facen... én meg ha azt mondom, hogy annyira nem értek egyet vele (itt-ott, mármint Viktorunkkal), akkor egyből jön a reflex, hogy bezzeggyurcsánybajnai és ott meg is halt a romantika.Amadeus91hát mondd el nekik, hogy a gyurcsánybajnaival sem értesz egyet
több mint 12 éve
ez az, hogy nem pártpreferencia alapján választok (na jó, jobbikos és/vagy 75-80 kiló feletti lányokkal nem kezdek), csak valahogy richtig sikerül, 1-2 találkozó után vagy megkérdi, vagy egy hír hallatán szóba jön, vagy mint a csaj aki felvitt magához, minden átmenet nélkül benyögi, hogy tulajdonképpen elégedett Orbán Viktorral, a negyedik be van tagelve a fidelitasz csoportképen facen... én meg ha azt mondom, hogy annyira nem értek egyet vele (itt-ott, mármint Viktorunkkal), akkor egyből jön a reflex, hogy bezzeggyurcsánybajnai és ott meg is halt a romantika.
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Tök előnyös. Ha beadod nekik, hogy hasonlítasz a királyunkra, neked is minden fasságot kritika és kételkedés nélkül fognak elhinni. 😊
több mint 12 éve
Gyere felénk dolgozni, itt találnál sok mást, de legalább annak megfelelően ostobák😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Tűzz egy vörös szegfűt a gomblyukadba. Majd messze elkerülnek...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve

Ha kérsz a Jézuskától egy ilyen pólót Amadeus, akkor szerintem megoldódnak a gondjaid.
Amúgy, azt nem értem, hogy miért pártállásos alapon választasz nőt?
több mint 12 éve
nem a politikáról kellene beszélni egy csajjal az első 5 percben... 😀
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Sajnáltatod magad, vagy büszkélkedsz?
És miként van az, hogy te olyankor, a politikáról diskurálsz.
De legalább majd nem lepődsz meg, hogy miképp lett megint a Fidesznek kétharmada. Hát így, hogy az országban valójában a számottevő többség imádja a Fideszt.
Vagy még annyit tudok javasolni, hogy elöbb beszélgess pár szót, ne csak a csöcsökre fókuszálj.
több mint 12 éve
sajnos, tényleg csak annyira teljesítenek jól.én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Az miért baj? Hiszen jobban teljesítenek.apeszos
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Az miért baj? Hiszen jobban teljesítenek.
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....Amadeus91Szerintem hívd el a Vadai-t!😀
több mint 12 éve
én nem tudom mi a fasz van velem, de rendre vagy fidesz fanatikus, vagy fidelitasz tag csajt fogok ki ezen a héten....
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
sztem szanalmasabb dolog a "nem letezo"igekotos igek hasznalata.Lejavitani,leoktatni de mai kedvenc a hagyjuk meghulni az etelt?!?!
Hany ilyen szot olvastam vagy hallottam mar.😕
több mint 12 éve
Fura, hogy nálunk mennyire dívik ez az olaszozás.... főleg a csajoknál (ruha, nyelv, kocsi, kaja, életstílus, pasi...). Pár mérfölddel nyugatra már más a sztereotípia velük kapcsolatban (kb.: dagadt, nagyszájú, ostoba, déli bunkók), úgyhogy mi ebben is külön utakon járunk... 😊 .Még mindig jobb, mintha a bor, meg az olasz kaja........ 😊csi77nem (csak az)verjem a faszom ebbe a kurva politikába. Már egy csaj lakására sem lehet felmenni úgy, hogy ne tolják a képembe ezt a kereszténydemokrata bullshitet.Amadeus91Nem akart szopni?laccoo74
Felhívott magához, bor, olasz kaja, tényleg minden jó és evés közben bukott ki belőle a békemenet.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus91Mint írtam, engem különösebben nm zavar, twitteren én is szoktam használni ezt a formát. Én a helyesírási hibákat emeltem ki, mint zavaró tényezőt (általánosságban).