Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
nekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!sutianapNeked könyvet kéne írnod. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
nekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hogy legyen valami hasznod is belőle, esetleg vigyél valamit, amit el akarsz adni. Ennyi emberből csak érdekel valakit, és részegen a pénzt is kevésbé sajnálják. 😀több mint 12 éve
Értettem, hogy nem te mész, csak elképzeltem... 😊Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀csi77Még ha én lennék aki esküvőre megy akkor se lenne igazad, engem még senki nem látott mulatósra bulizni... Előbb tolom hörgős metálra 😊Rataxes
A mi lagzinkon a zenekar a Beatricetől azok a boldog szép napokat játszották, arra kellett nekünk énekelni. Ráadásul a menyasszony szöktetése a szálloda másik felében lévő karaoke bárba irányult, ahol három számot énekeltettek velünk, ott nem csak a mi vendégeink voltak jelen......... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Borsod egy kis falujában,Tardonán az a szokás, hogy a lakodalomban egy füzetbe vezetik, hogy kitől milyen értékű ajándékot kaptak, és mennyit dobott az adott család a kalapba menyecsketánckor.Mifelénk is ismerős egy-két faluban ez a felírogatás, de a második része nem, szerencsére.....
Több évtizedre visszamenően meg vannak az adatok!
Amikor a családot meghívják egy lakodalomba, előveszik a füzetet, és megnézik, hogy ők mennyit kaptak annak idején.
És ők is annyit adnak vissza, természetesen inflációkövetően!
Meg, abban az esetben, ha tardonai fiú, vagy lány másik településre nősül, megy férjhez, akkor ők nem vegyülnek!
Van egy lakodalom Tardonán, és van egy másik az adott településen.
Hogy ne sértődjön meg a másik násznép, a Tardonaiak képviselői egy busszal átmennek a másik mulatságba.
Mennek egy kört a násznép között, közben nem szólnak senkihez.
Majd leülnek néma csendben, kínálást nem fogadnak el, és kb 10 perc után távoznak.
Láttam ilyet néhányszor, nekem kicsit furcsa volt.laccoo74
Viszont az egész hétvégés lagzik (ahol a fél/egész falu ott van) is létezik még. Ott az ifjú pár nem kicsit fárad el hétfőre.... 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀csi77Még ha én lennék aki esküvőre megy akkor se lenne igazad, engem még senki nem látott mulatósra bulizni... Előbb tolom hörgős metálra 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Neked jó a mulatós, másoknak (pl. nekem) meg szar 😀 Feszült leszek tőle... Ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, én se akarlak Téged 😊Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀
Ettől függetlenül szeretem az esküvőket, de csak a sok/jó kaja-pia miatt.Rataxes
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Neked jó a mulatós, másoknak (pl. nekem) meg szar 😀 Feszült leszek tőle... Ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, én se akarlak Téged 😊Ettől függetlenül szeretem az esküvőket, de csak a sok/jó kaja-pia miatt.
.png)
több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...AsbeeSzerintem pedig kurva nagy buli. Kurvajó zene (igenis kurvajózene a mulatós, pláne a lakodalmas szaxofonnal és harmónikával) társaság az fasza, csaj meg mindig akad. Bár én eddig kb 2 lagziban voltam Mo. területén, de azok is jók voltak.
A kiöltözéssel sincs goind, ha nem veszel fel nyakkendőt akkor kényelmesen tudsz lélegezni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Borsod egy kis falujában,Tardonán az a szokás, hogy a lakodalomban egy füzetbe vezetik, hogy kitől milyen értékű ajándékot kaptak, és mennyit dobott az adott család a kalapba menyecsketánckor.Több évtizedre visszamenően meg vannak az adatok!
Amikor a családot meghívják egy lakodalomba, előveszik a füzetet, és megnézik, hogy ők mennyit kaptak annak idején.
És ők is annyit adnak vissza, természetesen inflációkövetően!
Meg, abban az esetben, ha tardonai fiú, vagy lány másik településre nősül, megy férjhez, akkor ők nem vegyülnek!
Van egy lakodalom Tardonán, és van egy másik az adott településen.
Hogy ne sértődjön meg a másik násznép, a Tardonaiak képviselői egy busszal átmennek a másik mulatságba.
Mennek egy kört a násznép között, közben nem szólnak senkihez.
Majd leülnek néma csendben, kínálást nem fogadnak el, és kb 10 perc után távoznak.
Láttam ilyet néhányszor, nekem kicsit furcsa volt.
több mint 12 éve
És a régenlátott nagyon kedves emberek társasága smafu?laccoo74Konkrétan legtöbbel csomószor összefutottunk mostanában és rohadtul unom a fejüket
több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊RataxesBest reisen utazást is adhattál volna...
több mint 12 éve
És a régenlátott nagyon kedves emberek társasága smafu?Kajafronton mi várható?berger90fasz tudja
Idd le magad, ingyé lesz!Úgy könnyebb lesz elviselni.Cmon man...Ajándék + menyasszonytáncnál pénz, ez minden csak nem ingyen van 😀 Egy nagy bebaszást kihozok feleennyiből.Asbee
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.laccoo74
több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊RataxesSajna ott feszít edénykészlet asztalon 😀
több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊
.png)
több mint 12 éve
Kajafronton mi várható?berger90fasz tudja
Idd le magad, ingyé lesz!Úgy könnyebb lesz elviselni.Cmon man...Ajándék + menyasszonytáncnál pénz, ez minden csak nem ingyen van 😀 Egy nagy bebaszást kihozok feleennyiből.
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.laccoo74
több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...AsbeeIdd le magad, ingyé lesz!Úgy könnyebb lesz elviselni.
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.
több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...AsbeeKajafronton mi várható?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...
több mint 12 éve
Szemét! 😊Lehet csak elhagyta a telóját.Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...DeleteHa nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊Sobri JóskaMikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.DeleteAz mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska
Vagy most vannak a felejthetetlen hétköznapjai a másik sráccal.
Te se örültél volna ha a hétvégén ő zargat téged, te se tedd ezt vele. 😉Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Világesze rovatunk következik, öveket becsatolni 😉Aki el akar menni, az mennyen...........
INDEPENDENCS DAY!
nem a te dógod, nem a te életed

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Lehet csak elhagyta a telóját.Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...DeleteHa nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊Sobri JóskaMikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.DeleteAz mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska
Vagy most vannak a felejthetetlen hétköznapjai a másik sráccal.
Te se örültél volna ha a hétvégén ő zargat téged, te se tedd ezt vele. 😉
több mint 12 éve
Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...Ha nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊Sobri JóskaMikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.DeleteAz mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska

több mint 12 éve
Ha nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊Mikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.DeleteAz mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska