Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
nekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!sutianap
Neked könyvet kéne írnod. 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
GRAFI
A Gerendásé a szinti?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
nekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hogy legyen valami hasznod is belőle, esetleg vigyél valamit, amit el akarsz adni. Ennyi emberből csak érdekel valakit, és részegen a pénzt is kevésbé sajnálják. 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀csi77
Még ha én lennék aki esküvőre megy akkor se lenne igazad, engem még senki nem látott mulatósra bulizni... Előbb tolom hörgős metálra 😊Rataxes
Értettem, hogy nem te mész, csak elképzeltem... 😊

A mi lagzinkon a zenekar a Beatricetől azok a boldog szép napokat játszották, arra kellett nekünk énekelni. Ráadásul a menyasszony szöktetése a szálloda másik felében lévő karaoke bárba irányult, ahol három számot énekeltettek velünk, ott nem csak a mi vendégeink voltak jelen......... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Borsod egy kis falujában,Tardonán az a szokás, hogy a lakodalomban egy füzetbe vezetik, hogy kitől milyen értékű ajándékot kaptak, és mennyit dobott az adott család a kalapba menyecsketánckor.
Több évtizedre visszamenően meg vannak az adatok!
Amikor a családot meghívják egy lakodalomba, előveszik a füzetet, és megnézik, hogy ők mennyit kaptak annak idején.
És ők is annyit adnak vissza, természetesen inflációkövetően!
Meg, abban az esetben, ha tardonai fiú, vagy lány másik településre nősül, megy férjhez, akkor ők nem vegyülnek!
Van egy lakodalom Tardonán, és van egy másik az adott településen.
Hogy ne sértődjön meg a másik násznép, a Tardonaiak képviselői egy busszal átmennek a másik mulatságba.
Mennek egy kört a násznép között, közben nem szólnak senkihez.
Majd leülnek néma csendben, kínálást nem fogadnak el, és kb 10 perc után távoznak.
Láttam ilyet néhányszor, nekem kicsit furcsa volt.laccoo74
Mifelénk is ismerős egy-két faluban ez a felírogatás, de a második része nem, szerencsére.....

Viszont az egész hétvégés lagzik (ahol a fél/egész falu ott van) is létezik még. Ott az ifjú pár nem kicsit fárad el hétfőre.... 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀csi77
Még ha én lennék aki esküvőre megy akkor se lenne igazad, engem még senki nem látott mulatósra bulizni... Előbb tolom hörgős metálra 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Neked jó a mulatós, másoknak (pl. nekem) meg szar 😀 Feszült leszek tőle... Ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, én se akarlak Téged 😊
Ettől függetlenül szeretem az esküvőket, de csak a sok/jó kaja-pia miatt.Rataxes
Nem kell a rossz duma! Fogadjunk, hogy hajnal kettő felé, nyakkendővel a homlokodon, hangosan üvöltöd az " elment a Lidi néni a vásárba, de csuhajja " nótát...... 😀

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Neked jó a mulatós, másoknak (pl. nekem) meg szar 😀 Feszült leszek tőle... Ne akarj meggyőzni az ellenkezőjéről, én se akarlak Téged 😊
Ettől függetlenül szeretem az esküvőket, de csak a sok/jó kaja-pia miatt.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...Asbee
Szerintem pedig kurva nagy buli. Kurvajó zene (igenis kurvajózene a mulatós, pláne a lakodalmas szaxofonnal és harmónikával) társaság az fasza, csaj meg mindig akad. Bár én eddig kb 2 lagziban voltam Mo. területén, de azok is jók voltak.
A kiöltözéssel sincs goind, ha nem veszel fel nyakkendőt akkor kényelmesen tudsz lélegezni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Borsod egy kis falujában,Tardonán az a szokás, hogy a lakodalomban egy füzetbe vezetik, hogy kitől milyen értékű ajándékot kaptak, és mennyit dobott az adott család a kalapba menyecsketánckor.
Több évtizedre visszamenően meg vannak az adatok!
Amikor a családot meghívják egy lakodalomba, előveszik a füzetet, és megnézik, hogy ők mennyit kaptak annak idején.
És ők is annyit adnak vissza, természetesen inflációkövetően!
Meg, abban az esetben, ha tardonai fiú, vagy lány másik településre nősül, megy férjhez, akkor ők nem vegyülnek!
Van egy lakodalom Tardonán, és van egy másik az adott településen.
Hogy ne sértődjön meg a másik násznép, a Tardonaiak képviselői egy busszal átmennek a másik mulatságba.
Mennek egy kört a násznép között, közben nem szólnak senkihez.
Majd leülnek néma csendben, kínálást nem fogadnak el, és kb 10 perc után távoznak.
Láttam ilyet néhányszor, nekem kicsit furcsa volt.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
És a régenlátott nagyon kedves emberek társasága smafu?laccoo74
Konkrétan legtöbbel csomószor összefutottunk mostanában és rohadtul unom a fejüket

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊Rataxes
Best reisen utazást is adhattál volna...
több mint 12 éve
Kajafronton mi várható?berger90
fasz tudja
Idd le magad, ingyé lesz!Úgy könnyebb lesz elviselni.
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.laccoo74
Cmon man...Ajándék + menyasszonytáncnál pénz, ez minden csak nem ingyen van 😀 Egy nagy bebaszást kihozok feleennyiből.Asbee
És a régenlátott nagyon kedves emberek társasága smafu?
több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊Rataxes
Sajna ott feszít edénykészlet asztalon 😀

több mint 12 éve
Senki nem fog rájönni hogy ki adta az üres borítékot 😊

több mint 12 éve
Kajafronton mi várható?berger90
fasz tudja
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.laccoo74
Cmon man...Ajándék + menyasszonytáncnál pénz, ez minden csak nem ingyen van 😀 Egy nagy bebaszást kihozok feleennyiből.

több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...Asbee
Az esküvőket, temetéseket azért utálom, mert jön a sok ismeretlen, magát rokonnak nevező ember, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák, és még ők vannak megsértődve, ha nem ismerem fel őket.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Kajafronton mi várható?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ma köcsög esküvő. Utálom őket. Fos zene, ki kell öltözni és mindenki meg akarja magyarázni, hogy az mennyire buli. Ráadásul a társaság is fos lesz...

több mint 12 éve
Az mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...Delete
Ne izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska
Mikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.Delete
Ha nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊Sobri Jóska
Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...Delete
Lehet csak elhagyta a telóját.
Vagy most vannak a felejthetetlen hétköznapjai a másik sráccal.
Te se örültél volna ha a hétvégén ő zargat téged, te se tedd ezt vele. 😉Sobri Jóska
Szemét! 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Világesze rovatunk következik, öveket becsatolni 😉

Aki el akar menni, az mennyen...........

INDEPENDENCS DAY!

nem a te dógod, nem a te életed

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Az mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...Delete
Mikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.Delete
Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...Delete
Lehet csak elhagyta a telóját.
Vagy most vannak a felejthetetlen hétköznapjai a másik sráccal.
Te se örültél volna ha a hétvégén ő zargat téged, te se tedd ezt vele. 😉

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Akkor úgy mondom ha okot adtam volna hogy most ezt csinálja...

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Ha nem csináltál semmit, ne lepődj meg, ha azt se tudja ki vagy. 😊