Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.NB2
Pár éve az öreg papi is kiírta a kerítésre, hogy vigyázz, áram van benne, csak a tudatlan sáska nem tudott olvasni. Agyon is baszta az áram. Azt mondom ott még valahol megértem, hogy megrángatták az öreg bajszát kicsit. Mehetett volna arra egy kisgyerek is, aki nem tud olvasni, stb...
Na de itt? Nem a ház elé tette ki, hanem a saját zárt pincéjében volt. Ahol semmi keresnivalója rajta kívül senkinek. Most meg gyilkossággal gyanúsítják??? Nemár.....GRAFI
Az én konyhafiókom meg tele késekkel. Éles, veszélyes késekkel. Valami barom erre jár, játszik velük, forgatja, elesik, beledől, meghal, és gyilkossá avanzsálok.
Most oké, egyenként leszigszalagozom mindnek az élét, de mi van ha azt meg leszedi?
Vagy kalapáccsal letompítom, használatkor kiélesítem, majd visszatompítom, de mi van ha nekifutásból ugrik rájuk egy hasast valamelyik hívatlan látogatóm?
És akkor nem is beszéltem arról, hogyha a tévémet húzza ki bénán a falból, és megcsapja az áram, vagy felzabálja a hűtőmet a jól végzett munka után, és bélcsavarodást kap, és elpatkol, ismét csak gyilkossá válok.
Asszem ideje átköltözni egy akváriumba.
De mi van ha a betörő nem tud úszni?!....

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.NB2
Pár éve az öreg papi is kiírta a kerítésre, hogy vigyázz, áram van benne, csak a tudatlan sáska nem tudott olvasni. Agyon is baszta az áram. Azt mondom ott még valahol megértem, hogy megrángatták az öreg bajszát kicsit. Mehetett volna arra egy kisgyerek is, aki nem tud olvasni, stb...
Na de itt? Nem a ház elé tette ki, hanem a saját zárt pincéjében volt. Ahol semmi keresnivalója rajta kívül senkinek. Most meg gyilkossággal gyanúsítják??? Nemár.....
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Horthy szobrot minden új stadion elé! biztos örülne neki az a pár százer katona is, csak nem értek haza még a Don-kanyarbólpetey
Hofi rulez!

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár
Horthy szobrot minden új stadion elé! biztos örülne neki az a pár százer katona is, csak nem értek haza még a Don-kanyarból

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Komolyan mondom ez már vicc, ami itt folyik. A saját pincémben, a saját hordómban nem tarthatok azt, amit akarok, mert jön egy tolvaj, megmérgez azzal egy csomó embert, amihez köze sem volt, végül ő maga beledöglik, engem meg gyilkossággal fognak vádolni????
 index.hu/belfold/2013/11/03/fagyalloval_gyilkolt_a_meglopott_gazda/
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 700
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?szaba
már nem. de hajnalban nagyon ott voltam a szeren. és ami még rosszabb: a kiskölök is, sikerült négyszer lehánynia magát, és a végén nem mert elaludni, nehogy megint hánynia kelljen...slowmotion
Húgom volt kiskorában 1-2 alkalommal rotás. Addig nem hittem el, hogy lehet annyit hányni.szaba
én gimi első évében.... egyben küldtem kifele a délutáni hamburgert.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 646
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?szaba
már nem. de hajnalban nagyon ott voltam a szeren. és ami még rosszabb: a kiskölök is, sikerült négyszer lehánynia magát, és a végén nem mert elaludni, nehogy megint hánynia kelljen...slowmotion
Húgom volt kiskorában 1-2 alkalommal rotás. Addig nem hittem el, hogy lehet annyit hányni.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 607 — Cowboys fan
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?szaba
már nem. de hajnalban nagyon ott voltam a szeren. és ami még rosszabb: a kiskölök is, sikerült négyszer lehánynia magát, és a végén nem mert elaludni, nehogy megint hánynia kelljen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bocs, tényleg. Mentségemre, nehezen eldönthető, melyik oldalt jellemezte Tomi 😊
De így egyetértek.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 hvg.hu/nagyitas/20131103_Sarga_csillag_es_Horthy_szobor_a_Szabadsa

szánalmas baszd meg.Amadeus91
Tanulhatnának egy kis történelmet ahelyett, hogy a TV-t bámulják...FearTomi
Miért is?JC6
Mert segghülyék, azért.

Horthy kormányzóságának végén már nekikezdtek a deportálásnak. Mire Szálasi átvette a hatalmat, már több mint 200.000 zsidó volt a különböző táborokban.berger90
Szerintem JC6 félreértette FearTomi kijelentését. Ha viszont nem, akkor te értetted félre.szaba
Szerintem is. Bár arra sem ártana némi iránymutatás, hogy melyik történelmet nem ártana tanulni. Párszor átírták mostanában. És megint át fogják...
több mint 12 éve

Miért is?JC6
Mert segghülyék, azért.

Horthy kormányzóságának végén már nekikezdtek a deportálásnak. Mire Szálasi átvette a hatalmat, már több mint 200.000 zsidó volt a különböző táborokban.berger90
Szerintem JC6 félreértette FearTomi kijelentését. Ha viszont nem, akkor te értetted félre.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979

Miért is?JC6
Mert segghülyék, azért.

Horthy kormányzóságának végén már nekikezdtek a deportálásnak. Mire Szálasi átvette a hatalmat, már több mint 200.000 zsidó volt a különböző táborokban. Erre szólnak egy ilyet, hogy Horthy megmentette a zsidókat. És ezek orsz. gy. képviselők, agyam eldobom.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Miért is?
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

Tanulhatnának egy kis történelmet ahelyett, hogy a TV-t bámulják...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 700

szánalmas baszd meg.
több mint 12 éve
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 607 — Cowboys fan
kurva Rota...
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A diginél is ez a helyzet...apeszos
Kertiben okéNB2
Diginet itt Debrecenben működik (még).MarioAna
Bocsi, nem a diginél volt a hiba, én csesztem el. Az ingyen Gamepass miatt átállítottam a Tcp/Ip DNS konfigurációját. Visszatettem és most jó...
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
A hiba forrás keresése része a hibajavítási folyamatnak. Ne mondd már, hogy bármi másban nem így dolgoznál te is.Schleck
"Próbálta már kikapcsolni, bekapcsolni?"
(Win esetén ~80 %-ban működik.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
A hiba forrás keresése része a hibajavítási folyamatnak. Ne mondd már, hogy bármi másban nem így dolgoznál te is.Schleck
Ha nem értjük mi a hiba, akkor hagyni kell a francba. Te nem érted.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Kertiben oké
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Diginet itt Debrecenben működik (még).

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kedvencem: dolgoznak rajta az amszterdami központtal, bár nem tudják mi a hiba. Szolgáltatás in Magyarisztán, 2013.berger90
Ha hiszed ha nem, általában egy technikai probléma megoldásának első lépése az, hogy kiderítsék, mi okozza a hibát. Nem tudom mi olyan furcsa ebben.Schleck
bár a technikai dolgokhoz kb annyira értek, mint Lázár az uniós pénzekhez, azt azért ne meséljék be nekem, hogy egy egész napos fennakadást okoz bármi egy piacvezetőnek önmagát nevező európai cégnél. különösen, ha a központtal dolgoznak rajta karöltve.

ja, és ha nem tudják, mi a hiba, mit is javítanak?

kész szerencse, hogy engem az egész T Home-os létemre nem érint.berger90
A hiba forrás keresése része a hibajavítási folyamatnak. Ne mondd már, hogy bármi másban nem így dolgoznál te is.

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Kedvencem: dolgoznak rajta az amszterdami központtal, bár nem tudják mi a hiba. Szolgáltatás in Magyarisztán, 2013.berger90
Ha hiszed ha nem, általában egy technikai probléma megoldásának első lépése az, hogy kiderítsék, mi okozza a hibát. Nem tudom mi olyan furcsa ebben.Schleck
bár a technikai dolgokhoz kb annyira értek, mint Lázár az uniós pénzekhez, azt azért ne meséljék be nekem, hogy egy egész napos fennakadást okoz bármi egy piacvezetőnek önmagát nevező európai cégnél. különösen, ha a központtal dolgoznak rajta karöltve.

ja, és ha nem tudják, mi a hiba, mit is javítanak?
kész szerencse, hogy engem az egész T Home-os létemre nem érint.

Mindig jövőre