Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikor hónapok óta együtt vagyunk? xD Ha csináltam volna valamit... komolyan ezekhez kézikönyv kéne.Az mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉Sobri Jóska

több mint 12 éve
Az mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...DeleteNe izgasd magad, ők gyorsabban felejtenek, ennyi az egész. 😉
több mint 12 éve
Az mi amikor valaki egy felejthetetlen hétvége után nem válaszol se üzenetre se semmire? Nők bazdmeg... Kurvára kivagyok...

több mint 12 éve
Kárpótolja az állam a cigánygyilkosságok áldozatainak hozzátartozóit...Majd ha már mi leszünk kisebbségben 😊
A magyarokat mikor kárpótolja bárki is? Dub
A ravasz magyar ezért nem szül gyereket, látja hogy kisebbségből manapság sokkal könnyebb jogokat érvényesíteni 😉
több mint 12 éve
Gondolom megítélnek minden áldozat családjának 100-100 milliót, mert annyit több mint 12 éve
Kárpótolja az állam a cigánygyilkosságok áldozatainak hozzátartozóit...A magyarokat mikor kárpótolja bárki is? Mikor kárpótolta az állam bármelyik bűncselekmény magyar áldozatának családját is ? A jó kurva anyjukat most már tényleg, itt mindenkinek jár mindenféle kárpótlás, csak akkor nem, ha magyart ér sérelem.
több mint 12 éve
A cikk utolsó mondata betonkemény!És erre a kérdésre közel sem biztos, hogy sikerül megkapni a választ!
több mint 12 éve
itt egy Nobilis interjú, korrektwww.nlcafe.hu/egeszseg/20130814/koraszulott-halalesetek-miskolc/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Már söprik nagyban, csak közben két szülő pert indított a kórház ellen.Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a rendkívüli meleg okozta durván egy héten belül nyolc koraszülött csecsemő halálát a miskolci megyei kórházban!Az ok: a szülőknek nem volt pénze az "extra ellátást" megfizetni. Azt gondolom, hogy a gondnokot, vagy a takarítót fogják érte felelősségre vonni 😕 (ha nem seprik inkább gyorsan a szőnyeg alá).toxique
Ha ez volt az ok, akkor miért függesztették fel a kórház igazgató főorvosát?laccoo74
Ja, és smsben tudatták az érintett szülőkkel, hogy gyermekük nincs többé.
több mint 12 éve
Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a rendkívüli meleg okozta durván egy héten belül nyolc koraszülött csecsemő halálát a miskolci megyei kórházban!Az ok: a szülőknek nem volt pénze az "extra ellátást" megfizetni. Azt gondolom, hogy a gondnokot, vagy a takarítót fogják érte felelősségre vonni 😕 (ha nem seprik inkább gyorsan a szőnyeg alá).
Ha ez volt az ok, akkor miért függesztették fel a kórház igazgató főorvosát?laccoo74
több mint 12 éve
Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a rendkívüli meleg okozta durván egy héten belül nyolc koraszülött csecsemő halálát a miskolci megyei kórházban!Ha ez volt az ok, akkor miért függesztették fel a kórház igazgató főorvosát?
több mint 12 éve
Éjszaka a kedves erőforrásaink ellopták a házzal szemben lévő fűtésközpont tetején lévő hűtőrendszer alumínium borítását meg pár légkondit. A poén hogy hallottunk kopácsolást meg gondolom még páran rajtunk kívül is a +- 100 lakásból aminek arra néz ablaka, csak minek lesegessen ki az ember mindenféle zajokra. Undorítóan pofátlanok.HanniEz a Városgondozás Zrt. épülete a Kismérgesen?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
nálunk éppen nincs. a westendben talán, de esküszöm, hogy a plázapicsák 1000x értelmesebbek ma, mint magukat nagy irodalomértőnek gondoló műsznob barmok. és ha valaki csak még egyszer ötforintosokkal fizet ki egy 100 ft-os cechet, azt megdobálom a kihegyezett érmékkel.Work rage #3Nincs valami akció?laccoo74
Elképesztő, mennyi tirpák vásárlóm van ma is. Mindenkinek agyára ment a nyaralás, vagy mi a franc van?berger90
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Work rage #3Nincs valami akció?
Elképesztő, mennyi tirpák vásárlóm van ma is. Mindenkinek agyára ment a nyaralás, vagy mi a franc van?berger90
több mint 12 éve
webhir.com/60_jovore-kiveszik-a-tanmenetbol-a-nyelvtan-orat.html#ixzz2bpq22T5IHa a cikk felett a dátum jó, (2013.02.25) akkor kétlem, hogy igaz lenne, fél év alatt erre azért ráccuppantak volna keményen.
nem tudom, hogy a webhír az valami új hírcsárda-é, de ha igaz, akkor az szép.Amadeus91
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Work rage #3Elképesztő, mennyi tirpák vásárlóm van ma is. Mindenkinek agyára ment a nyaralás, vagy mi a franc van?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
webhir.com/60_jovore-kiveszik-a-tanmenetbol-a-nyelvtan-orat.html#ixzz2bpq22T5ISütibácsi győzött!
nem tudom, hogy a webhír az valami új hírcsárda-é, de ha igaz, akkor az szép.Amadeus91

több mint 12 éve
webhir.com/60_jovore-kiveszik-a-tanmenetbol-a-nyelvtan-orat.html#ixzz2bpq22T5Inem tudom, hogy a webhír az valami új hírcsárda-é, de ha igaz, akkor az szép.
több mint 12 éve
Már késő.kérdezze meg mennyi?sutianapDehogy lehet.Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.Már az egy hét szervezésből sejtened kellett volna. Eddig találgatta, hogy mi legyen az indok. Aztán végül elfogyott az idő és ezt sikerült kigondolni... Aztán lehet, hogy happyend lesz a vége 😊Matthew99
nem szokásom nagyon kombinálni, de szerintem át lettem baszva. És ilyenkor mérges vagyok. 😡berger90
Ne áltasd. 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
kérdezze meg mennyi?Dehogy lehet.Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.Már az egy hét szervezésből sejtened kellett volna. Eddig találgatta, hogy mi legyen az indok. Aztán végül elfogyott az idő és ezt sikerült kigondolni... Aztán lehet, hogy happyend lesz a vége 😊Matthew99
nem szokásom nagyon kombinálni, de szerintem át lettem baszva. És ilyenkor mérges vagyok. 😡berger90
Ne áltasd. 😊Sobri Jóska

több mint 12 éve
Dehogy lehet.Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.Már az egy hét szervezésből sejtened kellett volna. Eddig találgatta, hogy mi legyen az indok. Aztán végül elfogyott az idő és ezt sikerült kigondolni... Aztán lehet, hogy happyend lesz a vége 😊Matthew99
Ne áltasd. 😊
több mint 12 éve
vagyis nem jöttök össze 😛 😀Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.Már az egy hét szervezésből sejtened kellett volna. Eddig találgatta, hogy mi legyen az indok. Aztán végül elfogyott az idő és ezt sikerült kigondolni... Aztán lehet, hogy happyend lesz a vége 😊Matthew99
több mint 12 éve
Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.Már az egy hét szervezésből sejtened kellett volna. Eddig találgatta, hogy mi legyen az indok. Aztán végül elfogyott az idő és ezt sikerült kigondolni... Aztán lehet, hogy happyend lesz a vége 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egy hete szervezek egy találkozót egy hölgyeménnyel, aki most kb két órával előtte munkára hivatkozva lemondta.nem szokásom nagyon kombinálni, de szerintem át lettem baszva. És ilyenkor mérges vagyok. 😡
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Éjszaka a kedves erőforrásaink ellopták a házzal szemben lévő fűtésközpont tetején lévő hűtőrendszer alumínium borítását meg pár légkondit. A poén hogy hallottunk kopácsolást meg gondolom még páran rajtunk kívül is a +- 100 lakásból aminek arra néz ablaka, csak minek lesegessen ki az ember mindenféle zajokra. Undorítóan pofátlanok.