Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Másik böngészővel próbáltad?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
faszom a kibaszott Flash Playerbe. feltelepítem, azt kibebaszott Tűzróka alatt állandóan lefagy. ellenben videót nem lehet nézni nélküle, sőt még a GamePass is azzal működik...
több mint 12 éve
5 napja nincs főnökünk, és már megy a szarkavarás, éjahóóó!Persze aztán meg majd azért fog menni, mert új a főnök...
Jaj de nincs nekem kedvem ehhez fél éven belül másodszor.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
"Lacika viselkedjél... Lacika, mindenki minket néz... Lacika... na jól van, baszd meg az anyád!"eaglesmcnabbMindennapos a munkahelyem környékén.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
"Lacika viselkedjél... Lacika, mindenki minket néz... Lacika... na jól van, baszd meg az anyád!"
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mert a buzi Kriza ingyenjegyeket osztogat a hátrányos helyzetűeknek...Tocaha kell a szavazatuk, még ingyenbérletet is fognak kapni, ne félj.
ha tudnák, hogy az kell a pozíció elnyeréséhez, akkor még az anyjukat is eladnák kilóra, mindkét oldalon...
több mint 12 éve
Annyira jó hogy fellett újítva a Selyemrét strand Miskolcon. Annyira jó hogy van már sok csúszszda, szép medencék, jó kis placcok. Annyira jó hogy 1700 ft-ra fel lett emelve a jegyár.Valahol erről olvastam egy írást is...
Annyira jó hogy ott hagysz mondjuk 4-5000 ft-t a jegypénztárnál majd bemész és azt látod , hogy a cigányok ruhástul mossák bele a getvájukat a vízbe, a kis cigánygyerek pelenka nélkül fosik a vízbe, úszómestert meg ha szól megverik(mondjuk legalább elítélték a tettest csoda ...), mert a buzi Kriza ingyenjegyeket osztogat a hátrányos helyzetűeknek...
Miskolc én így szeretlek.Toca
több mint 12 éve
Annyira jó hogy fellett újítva a Selyemrét strand Miskolcon. Annyira jó hogy van már sok csúszszda, szép medencék, jó kis placcok. Annyira jó hogy 1700 ft-ra fel lett emelve a jegyár.Annyira jó hogy ott hagysz mondjuk 4-5000 ft-t a jegypénztárnál majd bemész és azt látod , hogy a cigányok ruhástul mossák bele a getvájukat a vízbe, a kis cigánygyerek pelenka nélkül fosik a vízbe, úszómestert meg ha szól megverik(mondjuk legalább elítélték a tettest csoda ...), mert a buzi Kriza ingyenjegyeket osztogat a hátrányos helyzetűeknek...
Miskolc én így szeretlek.
több mint 12 éve
Digi. (h szopjanak le.) Az a szerencse, hogy jön a GT, legalább elrepül gyors 5 nap majd.pecsába, mekiből mekibe járok lopni a netet.... faszé' tart 2 hétig bekötni egy kurva netet?!Amadeus91Melyik szolgáltató ? Hátha van ismerősöm, hogy jobban elnyújtsák 😛 😀Toca
több mint 12 éve
pecsába, mekiből mekibe járok lopni a netet.... faszé' tart 2 hétig bekötni egy kurva netet?!Amadeus91Melyik szolgáltató ? Hátha van ismerősöm, hogy jobban elnyújtsák 😛 😀
több mint 12 éve
pecsába, mekiből mekibe járok lopni a netet.... faszé' tart 2 hétig bekötni egy kurva netet?!
több mint 12 éve
amúgy itt válaszolva , a pats topikbeli kérdésedre, h miért van az h egy sokadik számú DE-vel elnézőek az emberek TTvel meg nem:Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...Black_AdderElszántság kérdése az egész. 😉Sobri Jóska
Ennek szerintem 2. oka van:
1, a TT hype, amiről Tebow nem tehet, de nyilván rajta csapódik le.
2, és ez inkább a fórumra vonatkozik: A túlontúl "agresszív" kampányod Tebow mellett, ami kicsit hasonlít a régi JJ féle "NCAA jó, NFL rossz" hadjáratra. Az emberek nem szeretik ha folyamatosan az arcukba tolják h buták vagytok , hiszen én megmondtam h így meg úgy. Hagyni kell, hogy úgymond maguktól jöjjenek rá a dolgokra. Sobri, te már elég alaposan lefektetted az álláspontodat, Ha én lennék a helyedben, már nem erőltetném a témát, csak hátradőlnék és várnám, hogy az élet igazol-e vagy nem. És ha igen, akkor betolnék egy elégedett "én megmondtamot" és örülnék.
de ez csak az én véleményem
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...Black_AdderHol melyik topic ? Pats ? Megyek is jó lesz így estére.
több mint 12 éve
Szívesen.Meg az ingerküszöbé. Én egész nap remekül szórakoztam.berger90Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...Black_AdderElszántság kérdése az egész. 😉Sobri Jóska
több mint 12 éve
Meg az ingerküszöbé. Én egész nap remekül szórakoztam.Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...Black_AdderElszántság kérdése az egész. 😉Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...Black_AdderElszántság kérdése az egész. 😉
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy tud egyetlen ember olvashatatlanná tenni egész topicokat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Végül túléltem...Volt pár szenvedős pillanat, meg úgy fél 2-től nagyon haza akartam menni, de túléltem 😀 Viszont templomba soha többet...
több mint 12 éve
Miért nem teszed meg őket külön?GRAFIha csak egyet raknánk akkor külön-külön az összes elmenne 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Miért nem teszed meg őket külön?
több mint 12 éve
Olyan esküvőre menni, ahol sok az ismerős valóban nem valami jó, marad a pálinka. Viszont full idegenek esküvőjére bemenni jó buli. 😀 Egyszer Pezsgőházba sikerült megoldanom egy komplett estét, full utcai ruhába, farmerba-kockás ingbe. 😀
több mint 12 éve
Úgy gondoltam, ilyen stílusban. De ha így van, akkor jöhet a címe, mert musthave! 😀azon már túl vagyunk... 😉 😀sutianapnekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!sutianapNeked könyvet kéne írnod. 😀Darksun3
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
azon már túl vagyunk... 😉 😀nekemmá sikerült rádumálni sramilzenekart entersandmanra hajnali kettőkor 😉 mer őkis csak ebből élnek, de sokkal többet tudnak, csak be kell mutatni mire van igény. Dea letitbe-t mindenkituggya azt simán átvezetem regibe, ha adnak egy mike-ot unnan aztán nowumenokráj táncojj pulikutya mindenmén, levezetésnek meg avanegykéktó bepürgetve skába az tutter 😊 és ugyan mongyák mán meg a jóritmusú ska banzáj simán veri a sramlit, főleg ha mén hozzá a ragga, emedd fő a segged virágom!sutianapNeked könyvet kéne írnod. 😀Darksun3

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
az amcsiknak se derogál a country, nekünk magyaroknak is szeretni kéne a mulatóst, elvégre ezek a mi népünk zenéi. Emellett persze elfogadom hogy te személy szerint nem szereted. Ifjabb koromban én sem szerettem igazán, sőt még gáznak is éreztem ha lagziba táncolnom kellett rá, főleg amikor öregasszonyokkal kellett ropni, mára ez már elmúlt, mint ahogyan a nevében is benne van szvsz erre a zenére lehet leginkább mulatni.
Amúgy faterom zenész, mesélt már 1-2 érdekes felkérést. Olyan is volt hogy az örömapa kizárólag Beatles zenére akart lagzit 😀 Szerencsére sikerült lebeszélni, pedig a meghívottak biztos díjazták volna 😀