Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Valami türhő rendszeresen a virágágyásba szaratja a kutyáját, remélem, egyszer összefutok velük

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Majdnem megszúrtak bazmeg egy kurva cigiért.

De a hajléktalant azt babusgassuk!

Mindig jövőre
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 495 — Ajmo Vatreni
Hogy rohadjon meg a Vidi, hogy nem tudod egy tetves gólt bepaszírozni. Balfaszok.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
faszom ebbe a szájbatekert júpíszíbe.
fennhangon hirdetik a csúcsszuperhiperfasza 60 Mb/s-es sebességet, de nem az első nap, hogy az úgy száguld a gép, mintha kb 2001-et írnánk...slowmotion
Itt nettel nem volt még komolyabb gond. Igaz az utóbbi hetekben néha elszállt kicsit, de kb ennyi. Ellenben teló nagyon szar, bár én nemigen telefonálgatok...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 607 — Cowboys fan
faszom ebbe a szájbatekert júpíszíbe.
fennhangon hirdetik a csúcsszuperhiperfasza 60 Mb/s-es sebességet, de nem az első nap, hogy az úgy száguld a gép, mintha kb 2001-et írnánk...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 701
szopjon le aki berakta a jogászoknak a statot, az meg pláne aki a stat zh-t egy hétre rakta a római jog zh-val.Amadeus91
Nem mondod hogy jogi egyetemre jársz?Rataxes
elte ájk
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Vigyázzá deák, mer' a szinvonalas magyar felsőoktatás világában minden vezér kölke külföldön tanul 😀 ! Aztán buták lesznek, mert ott nem oktatnak annyi mindent 😊 - de egy Yale után legalább nem kell elmagyarázniuk, hogy van egy Budapest nevű hely a Hungaryban ahol vannak iskolák... yunno.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
szopjon le aki berakta a jogászoknak a statot, az meg pláne aki a stat zh-t egy hétre rakta a római jog zh-val.Amadeus91
nekünk 1 héten volt mindig az összes ZH 😊 a rekord egy hét alatt 8 volt nekem, de olyan is volt aki egy nap 4-et írt 2-2-t egy időben 😀

amúgy tényleg nem nehéz az, bár ha a jogászoknak is többváltozós regressziószámításokat nyomatnak akkor biza szopó 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 243 — Eagles fan
Nem mondod hogy jogi egyetemre jársz?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nehéz átlagot meg szórást számolni? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
szopjon le aki berakta a jogászoknak a statot, az meg pláne aki a stat zh-t egy hétre rakta a római jog zh-val.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szájbabaszott geci kurva nők, egyikbe se szorult sok értelem meg ész bazdmeg...ghstzR
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?ghstzR
Ő nő.Sobri Jóska
??
több mint 12 éve
szájbabaszott geci kurva nők, egyikbe se szorult sok értelem meg ész bazdmeg...ghstzR
Ha ennyire infantilis, akkor hagyd egy hozzá hasonló kaliberű férfire és keress egy hozzád valót! Több nő van mint férfi (legalábbis a környezetemben ez a trend), így van miből válogatni.toxique
De ha utálja az összeset akkor vagy papnak és/vagy buzinak kell mennie 😕Toca
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 607 — Cowboys fan
Ha ennyire infantilis, akkor hagyd egy hozzá hasonló kaliberű férfire és keress egy hozzád valót! Több nő van mint férfi (legalábbis a környezetemben ez a trend), így van miből válogatni.toxique
De ha utálja az összeset akkor vagy papnak vagy buzinak kell mennie 😕Toca
ha esetleg a gyerekkorúakat is szereti, akkor a kettő néha nem különül el egymástól... hoppá 😊
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Erről csak ennyit:

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan
De ha utálja az összeset akkor vagy papnak vagy buzinak kell mennie 😕
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha ennyire infantilis, akkor hagyd egy hozzá hasonló kaliberű férfire és keress egy hozzád valót! Több nő van mint férfi (legalábbis a környezetemben ez a trend), így van miből válogatni.
több mint 12 éve
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?ghstzR
Ő nő.Sobri Jóska
értem én, én csak azokra értettem akik most 20 körül vannak. de ez a nő se lehetett komplett, sőt, tuti...ghstzR
Tuti.
Ugyanis csak neki van egyedül 2 Nobel-díja.
Beleértve az összes férfit, Einsteintől, Bohron, Röntgenen, Nashen keresztül Churchill-ig.

Egy 20 éves gyereklányt meg ha nőnek nézel, az olyan, mintha azon hisztiznél, hogy a borszőlő amit csipegetsz se nem zamatos, se nem rúgsz be tőle.
Türelem.
A nőkhöz (a gyereklányokhoz is) ennyi az alapvetés.
Meg úgy még rengeteg dologhoz az életben.Sobri Jóska
van egy-két olyan gyereklány, akihez végtelen türelem kéne.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?ghstzR
Ő nő.Sobri Jóska
értem én, én csak azokra értettem akik most 20 körül vannak. de ez a nő se lehetett komplett, sőt, tuti...ghstzR
Tuti.
Ugyanis csak neki van egyedül 2 Nobel-díja.
Beleértve az összes férfit, Einsteintől, Bohron, Röntgenen, Nashen keresztül Churchill-ig.

Egy 20 éves gyereklányt meg ha nőnek nézel, az olyan, mintha azon hisztiznél, hogy a borszőlő amit csipegetsz se nem zamatos, se nem rúgsz be tőle.
Türelem.
A nőkhöz (a gyereklányokhoz is) ennyi az alapvetés.
Meg úgy még rengeteg dologhoz az életben.

több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?ghstzR
Ő nő.Sobri Jóska
értem én, én csak azokra értettem akik most 20 körül vannak. de ez a nő se lehetett komplett, sőt, tuti...

több mint 12 éve
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?ghstzR
Ő nő.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Most találtam meg egy doboz sört, amit tegnap este bontottam fel....
Óriásit csalódtam magamban...
több mint 12 éve
Madame Curie?Sobri Jóska
miért, ő most él?

több mint 12 éve
Madame Curie?

több mint 12 éve
szájbabaszott geci kurva nők, egyikbe se szorult sok értelem meg ész bazdmeg...