Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Komolyan mondom nem értem.
Látja az interneten a lakás árát. Elmondjuk neki az ajtóban is a lakás árát, majd mikor leülünk vele, akkor 700 ezerrel kevesebbet akar adni érte, majd mikor nemet mondunk rá (még jó), akkor elkezdi fikázni a lakást.
A kurva anyjáért kell ilyen értetlennek lenni?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
én arra tippelek, persze erről többet az érintett tudna mondani...slowmotion
Az Infoparkban nem nagyon van más repülős cég a Lufthansán kívül, szóval az lesz szerintem is.Schleck
we have a winner
😉petey
a legrajabb cég, jópár emeletet bérelnek, és még arra is futott a büdzséből, hogy a logó is kinn virítson a B vagy D épületen, már nem tudom 😊JSanyo
ja, csak ez a legalja hogy egy normális bocsánatkérő levelet sem hajlandóak kiküldeni. megtehetik, ők a munkáltató, de a korrektség azt kívánná hogy ha én az vagyok velük szemben akkor ők is legyenek azok. dehát tudom, mesevilág...petey
Neked nem munkáltatód.
De próbáld másik aspektusból nézni a dolgot, légy empatikus: elbaszták.
Aki ilyet így elkúr, az nem olyan nagyon figyelmes, okos, korrekt. Ergo, pont abból a tényből, hogy ilyen fokú slendriánság megtörténhetett következik, hogy bocsánatkérés, hibaelismerés, stb. nem fog történni.
Ugyanis itt egy ember hibázott, nem a cég. (A cég csak annyiban, hogy ilyen alkalmazottja van. De nagy cég, többszáz alkalmazottal, becsúszik hiba a kiválasztásba, úgy is, ahogy veled történt, és úgy is, hogy bekerül a rendszerbe ilyen ember.)

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Az Infoparkban nem nagyon van más repülős cég a Lufthansán kívül, szóval az lesz szerintem is.Schleck
we have a winner
😉petey
a legrajabb cég, jópár emeletet bérelnek, és még arra is futott a büdzséből, hogy a logó is kinn virítson a B vagy D épületen, már nem tudom 😊JSanyo
ja, csak ez a legalja hogy egy normális bocsánatkérő levelet sem hajlandóak kiküldeni. megtehetik, ők a munkáltató, de a korrektség azt kívánná hogy ha én az vagyok velük szemben akkor ők is legyenek azok. dehát tudom, mesevilág...

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
we have a winner
😉petey
a legrajabb cég, jópár emeletet bérelnek, és még arra is futott a büdzséből, hogy a logó is kinn virítson a B vagy D épületen, már nem tudom 😊

több mint 12 éve
we have a winner
😉

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az Infoparkban nem nagyon van más repülős cég a Lufthansán kívül, szóval az lesz szerintem is.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 258 — Cowboys fan
Történet:
voltam egy állásinterjún az Infoparkban "repcsis" cégnél, vissza is hívtak 2. körre. faszán ment, elvoltunk majd' másfél órát. majd 2 héten múva értesítjük.
eltelt 2 hét, 3,4,5,6,7...közben nyektettem a volt kollegámat aki nekik dolgozik hogy mi van.
jöttek az infok hogy akik le lettek koptatva a 3. körre azok megkapták a szerelmes levelet. nekem semmi.
írtam nekik én is hogy wtf.
erre jött egy levél a szokásos bullshit dumával hogy kösz nem.

mondtam havernak kérdezzen már rá hogy mi volt. most jön a legjobb.
akinél voltam 2. körön az régen ebben a poziban volt amire jelentkeztem, csak mivel a főnökök szabiztak őrá taksálták az interjúkat. ok, ez nem is gond.
a gond ott volt hogy miután lement az interjú, beraktak szépen ennek a srácnak az aktájába, mivel nála is lett volna később nyitott pozi mintha arra jelentkeztem volna. gyakorlatilag ott dekoltam sehol, míg közben többen mentek 3. körre.

ezt így utólag megtudva nem kicsit lettem pipa. és semmi elnézést vagy ilyesmi. legszívesebben bementem volna rájukborítani az asztalt.petey
a manóba, pedig eddig aszittem, a krautoknál minden flottul megy.

kérdezném erről kihelyezett tudósítónkat, Amadeus91-et, erről mi a véleménye? 😊slowmotion
miért, ez német cég?Amadeus91
én arra tippelek, persze erről többet az érintett tudna mondani...
több mint 12 éve
Történet:
voltam egy állásinterjún az Infoparkban "repcsis" cégnél, vissza is hívtak 2. körre. faszán ment, elvoltunk majd' másfél órát. majd 2 héten múva értesítjük.
eltelt 2 hét, 3,4,5,6,7...közben nyektettem a volt kollegámat aki nekik dolgozik hogy mi van.
jöttek az infok hogy akik le lettek koptatva a 3. körre azok megkapták a szerelmes levelet. nekem semmi.

akinél voltam 2. körön az régen ebben a poziban volt amire jelentkeztem, csak mivel a főnökök szabiztak őrá taksálták az interjúkat. ok, ez nem is gond.
a gond ott volt hogy miután lement az interjú, beraktak szépen ennek a srácnak az aktájába, mivel nála is lett volna később nyitott pozi mintha arra jelentkeztem volna. gyakorlatilag ott dekoltam sehol, míg közben többen mentek 3. körre.

ezt így utólag megtudva nem kicsit lettem pipa. és semmi elnézést vagy ilyesmi. legszívesebben bementem volna rájukborítani az asztalt.petey

kérdezném erről kihelyezett tudósítónkat, Amadeus91-et, erről mi a véleménye? 😊slowmotion
miért, ez német cég?Amadeus91
szegről-végről. igaz magyar hazaffyak(is) dolgoznak ott.

több mint 12 éve
 most.444.hu/2013/08/07/prezis-slideshowban-otletel-a-ciganysag-visszaszoritasarol-a-szegedi-jobbik-elnok/

ez is gyönyörű
több mint 12 éve
Történet:

miért, ez német cég?
több mint 12 éve
Történet:

kérdezném erről kihelyezett tudósítónkat, Amadeus91-et, erről mi a véleménye? 😊
több mint 12 éve
Történet:

ezt így utólag megtudva nem kicsit lettem pipa. és semmi elnézést vagy ilyesmi. legszívesebben bementem volna rájukborítani az asztalt.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
2 hete készülök egy hülye skype-os nyelvi tesztre, ami elvileg ma 5-től lett volna, azóta se kerestek...empty taxi
Már külön nyelvi teszteket iratnak a skype-os interjúkon? Kinek nem elég maga az interjú a nyelven (pl.: angolul)? Valami magyar hokkendáré leánycég nyálkodik már megint?toxique
A meló maga Csehországban lenne, a fejvadászcég nyomatja így amelyik megkeresett.empty taxi
Elhiszem, hogy felbaxta az agyadat... 😕
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 237 — NFL bracket champion '26
2 hete készülök egy hülye skype-os nyelvi tesztre, ami elvileg ma 5-től lett volna, azóta se kerestek...empty taxi
Már külön nyelvi teszteket iratnak a skype-os interjúkon? Kinek nem elég maga az interjú a nyelven (pl.: angolul)? Valami magyar hokkendáré leánycég nyálkodik már megint?toxique
A meló maga Csehországban lenne, a fejvadászcég nyomatja így amelyik megkeresett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Már külön nyelvi teszteket iratnak a skype-os interjúkon? Kinek nem elég maga az interjú a nyelven (pl.: angolul)? Valami magyar hokkendáré leánycég nyálkodik már megint?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 237 — NFL bracket champion '26
2 hete készülök egy hülye skype-os nyelvi tesztre, ami elvileg ma 5-től lett volna, azóta se kerestek...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Maliba, önkéntes békefenntartónak. Kósza pletykák szerint ott a sivatagban nem igazán szokott hűvös lenni és a helyiek gyakrabban látják a télapót, mint az esőt.Red Star
Azért a napi hőingadozás a sivatagban nem kevés (éjjel minimum hűvös van, ha nem rosszabb).Gogo
Bizonyos P. Howard néven közismert honfitársunk több más létfontosságú ismerettel egyetemben, ezzel is gyarapította ismereteinket.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Maliba, önkéntes békefenntartónak. Kósza pletykák szerint ott a sivatagban nem igazán szokott hűvös lenni és a helyiek gyakrabban látják a télapót, mint az esőt.Red Star
Azért a napi hőingadozás a sivatagban nem kevés (éjjel minimum hűvös van, ha nem rosszabb).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Sobri Jóska
azon ritka alkalmak egyike, amikor jó dolog Borsodban lakni 😀JSanyo
Én csütörtöktől Rómában leszek pár napot, és az előrejelzés alapján még ott is hűvösebb lesz, pedig annál délebbre már hova menjek?berger90
Maliba, önkéntes békefenntartónak. Kósza pletykák szerint ott a sivatagban nem igazán szokott hűvös lenni és a helyiek gyakrabban látják a télapót, mint az esőt.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Sobri Jóska
azon ritka alkalmak egyike, amikor jó dolog Borsodban lakni 😀JSanyo
Én csütörtöktől Rómában leszek pár napot, és az előrejelzés alapján még ott is hűvösebb lesz, pedig annál délebbre már hova menjek?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Sobri Jóska
azon ritka alkalmak egyike, amikor jó dolog Borsodban lakni 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ráadásul sosem indokolatlan... 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 830 — no es importante
mindig is ez a topic volt a kivétel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Fórumszabályzat 4. pont:
" Minden felhasználó köteles kommunikációjában az emberi alapnormák és Magyarország hatályos törvényeinek betartására és tiszteletben tartására. Kerüli az indokolatlan személyeskedést, a rasszista, kirekesztő, gyűlöletkeltő, sértő beírásokat, viselkedésével tiszteletben tartja mások alapvető jogait."

asszem ennek a topicnak meszeltek 😀