Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
És ki vitte el Kádár koponyáját?Sobri JóskaA gyerekkorit?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ebben az esetben nem gondolom, hogy az a bizonyos népcsoport tagjai lettek volna az elkövetők.Én csak belőlük tudom kinézni. Elég nagy lerakat is van ott belőlük. Mikor valakit két szál cigiért agyonvernek annak sincs nagy értéke...
Nekik a színesfém többet ér.
Az eltulajdonított tárgyaknak pedig inkább eszmei értéke volt, mint anyagi.laccoo74
több mint 12 éve
És ki vitte el Kádár koponyáját?Sobri Jóskaazok nemzeti hősök voltak!444!négy!felkiáltójel444négy!
több mint 12 éve
Ebben az esetben nem gondolom, hogy az a bizonyos népcsoport tagjai lettek volna az elkövetők.Nekik a színesfém többet ér.
Az eltulajdonított tárgyaknak pedig inkább eszmei értéke volt, mint anyagi.
több mint 12 éve
azokból még laposon sincs sok... 😀Nem akarom mondani kik lehettek (elég szép számmal van belőlük Győrben)AsbeeETO-drukkerek?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nem akarom mondani kik lehettek (elég szép számmal van belőlük Győrben)AsbeeETO-drukkerek?
több mint 12 éve
Nem akarom mondani kik lehettek (elég szép számmal van belőlük Győrben)
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130831-kiraboltak-feher-miklos-sirhelyet.htmlEgy taliga aprómajom szeresse őket!
"Szép" volt fiúk!
Hogy Sztálin szobra dőlt volna az apátokra, miközben anyátokkal a létrehozásotokon dolgozott!laccoo74
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130831-kiraboltak-feher-miklos-sirhelyet.html"Szép" volt fiúk!
Hogy Sztálin szobra dőlt volna az apátokra, miközben anyátokkal a létrehozásotokon dolgozott!
több mint 12 éve
Nők.... -_-JocoSzerintem nyertél 😉 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Nők.... -_-idióta betegekJSanyofaszkalap vásárlókberger90inkompetens vezetőség...kaszotárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
több mint 12 éve
idióta betegekfaszkalap vásárlókberger90inkompetens vezetőség...kaszotárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
több mint 12 éve
Egyébként nem tudom miért kell mindig sírni a neptun miatt. Azon felül hogy mobilon használhatatlan fos és néhány dolog túlbonyolított benne , kb 5 perc alatt fel lehet venni az óráid.Anno a második alma-muteromban ezt úgy oldották meg, hogy 5000 fotya volt a különeljárási díj és 1500 fotya tantárgyanként a tárgyfelvétel (ha jól emléxem). Eleinte csak csekken lehetett rendezni a tanulmányin, így 3x-os volt a szívás (csekkérés-befizetés-tárgyfelvétel). Az mindegy volt, hogy túlterhelés miatt nem engedett be a rendszer, vagy - akár - rossz kurzus volt megnyitva így rosszul vette fel egy egész évfolyam a tárgyat 😀... kaszált belőle a suli. Régi szép napok 😛
Arról nem ő tehet hogy nem raknak aláelég vasat aztán ném bírja el ha a teljes egyetem próbál egyszerre belépni rá.Toca
több mint 12 éve
nem lévő vezetőség, és a hiánya miatti káosz.inkompetens vezetőség...kaszotárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Egyébként nem tudom miért kell mindig sírni a neptun miatt. Azon felül hogy mobilon használhatatlan fos és néhány dolog túlbonyolított benne , kb 5 perc alatt fel lehet venni az óráid.Egyébként igen...Ha pedig fontos tárgyfelvétel, vizsgajelentkezés volt, másfél órával előtte beléptem és frissítgettem, majd ha döcögősen is de mindig működött a dolog.
Arról nem ő tehet hogy nem raknak aláelég vasat aztán ném bírja el ha a teljes egyetem próbál egyszerre belépni rá.Toca
több mint 12 éve
rohadjon meg a USC, hogy elbaszta a fogadásomat. Picsába.
több mint 12 éve
Egyébként nem tudom miért kell mindig sírni a neptun miatt. Azon felül hogy mobilon használhatatlan fos és néhány dolog túlbonyolított benne , kb 5 perc alatt fel lehet venni az óráid.Arról nem ő tehet hogy nem raknak aláelég vasat aztán ném bírja el ha a teljes egyetem próbál egyszerre belépni rá.
több mint 12 éve
Éves leltár.faszkalap vásárlókberger90inkompetens vezetőség...kaszotárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
több mint 12 éve
Ezek után el sem bírom képzelni milyen lehet a Neptun. 😀de. nálunk előbb volt ETR, aztán álltak át Neptunra. előbbi sokkal használhatóbb voltdeyellAz ETR sem jobb.berger90tárgyfelvételAmadeus91Neptun? 😀toxique
több mint 12 éve
faszkalap vásárlókinkompetens vezetőség...kaszotárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
Mindig jövőre
több mint 12 éve
inkompetens vezetőség...tárgyfelvételAmadeus91munka 😀vandeminek
több mint 12 éve
de. nálunk előbb volt ETR, aztán álltak át Neptunra. előbbi sokkal használhatóbb voltAz ETR sem jobb.berger90tárgyfelvételAmadeus91Neptun? 😀toxique
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Az ETR sem jobb.tárgyfelvételAmadeus91Neptun? 😀toxique
Mindig jövőre