Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Esetleg a legális verziók beszerzése is lehet megoldás.legális van
Vagy a Windows annyira szar, hogy nem?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Esetleg a legális verziók beszerzése is lehet megoldás.Vagy a Windows annyira szar, hogy nem?
több mint 12 éve
5 percenként fagyott, a Római Jog jegyzetet úgy gépeltem le, hogy "mondat, mentés, mondat mentés, mondat mentés".undorító geci Microsoft. Hát persze, hogy akkor kell lefagyni, amikor az utolsó oldal végét gépelem már be Alkotmánytörténetből. Egyszer legyen csak annyi pénzem, hogy Apple-re válthassak...Amadeus91Értem, hogy geci a Microsoft mert lefagy, de szerintem arról nem tehet hogy nem mentesz gyakran...Toca
több mint 12 éve
undorító geci Microsoft. Hát persze, hogy akkor kell lefagyni, amikor az utolsó oldal végét gépelem már be Alkotmánytörténetből. Egyszer legyen csak annyi pénzem, hogy Apple-re válthassak...Amadeus91Értem, hogy geci a Microsoft mert lefagy, de szerintem arról nem tehet hogy nem mentesz gyakran...
több mint 12 éve
undorító geci Microsoft. Hát persze, hogy akkor kell lefagyni, amikor az utolsó oldal végét gépelem már be Alkotmánytörténetből. Egyszer legyen csak annyi pénzem, hogy Apple-re válthassak...Amadeus91isamurai.hu/webshop/macbookok
Nem drágább, mint egy asztali PC jogtiszta szoftverekkel.
És minden fontos szoftvert ami nincs fent esetleg leszedhedsz Store-ból összesen 30 euróért.
Nekem pl. ilyen az asztali gépem: isamurai.hu/webshop/macbookok/1093
Semmi baj nem volt vele sose. Egyszer bekapcsoltam, azóta hibátlanul üzemel.
több mint 12 éve
undorító geci Microsoft. Hát persze, hogy akkor kell lefagyni, amikor az utolsó oldal végét gépelem már be Alkotmánytörténetből. Egyszer legyen csak annyi pénzem, hogy Apple-re válthassak...Amadeus91vagy: Openoffice / Libreoffice. Ingyenes és agyonveri az MsOffice-t + minden platformon megy.
több mint 12 éve
Ilyen célokra is érdemes most már online megoldásokat használni... Google drive minden office formátumot kezel, és gyakorlatilag minden leütés után automatikusan ment... És ha felrobban a géped akkor sincs para mert ugye online hozzáférhető a tartalom 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, nekem automatikusan ment magától, egy-két bekezdés szállt egy egyszer, azt is visszahozta egy word újraindítás.
több mint 12 éve
undorító geci Microsoft. Hát persze, hogy akkor kell lefagyni, amikor az utolsó oldal végét gépelem már be Alkotmánytörténetből. Egyszer legyen csak annyi pénzem, hogy Apple-re válthassak...
több mint 12 éve
444.hu/2013/09/20/nem-szep-latvany/nyilván könnyű más faszával verni a csalánt, mert a XI. kerület közepébe nem költöztetnének soha sérülteket - noha nem mintha bármi bajom lenne velük, felőlem jöhetnének nyugodtan. szóval mivel nem kerülhetek hasonló helyzetbe, mint a
faszkalapok.Amadeus91
hát azért mondok.
bullshittingelés, az folyik, más meg nem. nyilván féltik a szaros kis idegenforgalmukat az egyik oldalról, bár azt képzelni, hogy azért mennének arra kevesebben, mert sérültek mászkálnak a faluban, az enyhén szólva is
a másik szépség az egészben, hogy azzal érvelnek, hogy nem kaptak tájékoztatást, most meg már nem is szavazhatnak, és ezért úgy tűnnének, mintha diszkriminatívok lennének.
na akkor most időt kérek.
nem látom az alapját a kifogásnak. ha kapnak tájékoztatást előzetesen, akkor esetleg másként döntenének? ki van zárva. még ha későn is kaptak tájékoztatást, ha bármi affinitás lenne bennük a dolog felé, akkor már nem vélekednének negatívan a dologról. zsigeri utálat van bennük a sérültek iránt, "biztos aranyosak, de ne nálunk rontsák a levegőt!" - hát nem.
ezek szimpátia-döntések, ha tetszik, ha nem, még akkor is, ha előzetesen kitárgyalják az ügyet. vagy irtózom a sérültektől, vagy nem. ha igen, akkor teljesen felesleges bármivel is takarózni, az csak szimplán alulműveltségből és/vagy kicsinyes félelemből/sznobériából ered (mi, az "egészségesek" vs. ők, a "hülye fogyatékosok" ). ha nem irtózom a sérültektől, akkor nincs ellenállás a projekttel szemben, tehát a döntés egyáltalán nem nemleges.
"Az ülésen résztvevő helyi lakosok kifejtették, aggódnak a fogyatékosokért, szerintük felelőtlenség lenne ellenséges közegbe hozni őket."- ez meg a szegénységi bizonyítvány részletes kifejtése. Egy nagy büdös lófaszt aggódnak, ez burkolt fenyegetés a döntéshozókkal és a sérültekkel szemben.
nem én vagyok kormányzatban, hanem azok, akiknek a csókosaik. ha én lennék a kormányzatban, akkor azt mondanám, rendben, rekesszétek ki a fogyatékosokat, én viszont ugyanígy kirekesztelek titeket mindenféle állami támogatás alól. ha lerohad a település, akkor lerohad, ha csődbe megy, akkor csődbe megy, az útjaitokat aszfaltozhatjátok helyi kalákában, meg egy kanyi fillért nem kaptok a fenntartásukra. értékes tapasztalat lesz megérezni, milyen az, amikor kirekesztenek.
Ettől különösen agyfaszt lehet kapni:
Az a nagy baj, hogy a lakosság nem tudja, kikről van szó… Javarészük csendes, nyugodt… és hát csak tehetetlen… egymás kezét fogják, ott sétálnak… NA, NEM MONDOM: NEM SZÉP LÁTVÁNYkedves képviselő úr/hölgy (szigorúan nem nagybetűvel)! Az a baj, hogy te sem voltál szép látvány, aztán mégsem szakadt anyádba a fejed, pedig mindenki jobban járt volna.
Gondolkoztunk az oldalbordámmal, hogy ha megnőnek a gyerekek, akkor bepakolhatnánk őket a szekérbe, kirándulhatnánk erre-arra az országban. Nos, most egy hellyel kevesebbet kell a lehetséges célpontok között feltüntetni, mert én innentől Szilvásváradon csak átutazóban megyek át, és csak addig állok meg, amig lecsulázom a falu elején a településnevet jelző táblát. nyakas ember vagyok ilyen szempontból, ír viszkit meg sört sem iszom már pár éve, ezzel is megleszek valahogy.
több mint 12 éve
"A kőkorszaknak nem azért lett vége, mert elfogyott a kő!"Úgy látszik, néhány embernek soha nem ér véget.Bunkók!
több mint 12 éve
Kibaszott bürokrácia
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Csodás a mai munkanapom.Úgy kezdődött h behívott a főnököm (akit 1ébként valszeg záros határidőn belül kirúgnak) egy értelmetlen lelkizésre, majd ezek után megkér minket egy abszolút felesleges táblázat összeállítására, pedig a jövő hét közepéig be kellene fejeznünk egy nyilvántartás-tervezetet, amit btw egy olyan rendelet alapján kéne megcsinálni, ami még nem emelkedett jogerőre, pedig elvileg okt. 1.-től lépne hatályba...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát én pl. elég sokszor fórumoztam úgy hogy az esti ismétlés eredményét el akartam kerülni, és eddig mindig sikerült 😊 Pár topicot kell csak elkerülni... + így az új fórumdizájn óta célszerű a fejlécet is hunyorogva közelíteni, és ha látod hogy van ott valami akkor inkább ne nézd 😀Jó dolog az eredménysor a fejlécben, ám ha valami miatt kijelentkezve látogatsz a fórumra, bizony meg fogod tudni az eredményét annak a meccsnek, aminek nem akartad volna. Na de így legalább izgalom nélkül nézhetem végig a Steelers-verést... ajvé.MikeyHétfő és kedd egész nap a meccsnézésig tabu a bowl.hu és az NS
jobb félni😊NB2
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Jó dolog az eredménysor a fejlécben, ám ha valami miatt kijelentkezve látogatsz a fórumra, bizony meg fogod tudni az eredményét annak a meccsnek, aminek nem akartad volna. Na de így legalább izgalom nélkül nézhetem végig a Steelers-verést... ajvé.MikeyHétfő és kedd egész nap a meccsnézésig tabu a bowl.hu és az NS
jobb félni😊
több mint 12 éve
Azért elég sok olyan topik létezik, amelyet olvasva gyakorlatilag 0% az esélye, hogy kiderüljön adott meccs eredménye. 😉Jó dolog az eredménysor a fejlécben, ám ha valami miatt kijelentkezve látogatsz a fórumra, bizony meg fogod tudni az eredményét annak a meccsnek, aminek nem akartad volna. Na de így legalább izgalom nélkül nézhetem végig a Steelers-verést... ajvé.MikeyAmerikai foci főtémájú forumra látogatni meccs nézés előtt igen bölcs 😀Hanni
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Jó dolog az eredménysor a fejlécben, ám ha valami miatt kijelentkezve látogatsz a fórumra, bizony meg fogod tudni az eredményét annak a meccsnek, aminek nem akartad volna. Na de így legalább izgalom nélkül nézhetem végig a Steelers-verést... ajvé.MikeyAmerikai foci főtémájú forumra látogatni meccs nézés előtt igen bölcs 😀
több mint 12 éve
Jó dolog az eredménysor a fejlécben, ám ha valami miatt kijelentkezve látogatsz a fórumra, bizony meg fogod tudni az eredményét annak a meccsnek, aminek nem akartad volna. Na de így legalább izgalom nélkül nézhetem végig a Steelers-verést... ajvé.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
akkor már a korkülönbség sem számít annyira, tényleg utáljátok egymást 😀Ő 25, én 20.NewmanA történelem során nem utálta még ennyire egymást 2 testvér, mint mi tesómmal. (nyilván egy kis barokkos túlzással)hány évesek vagytok?davemayer
Szomorú, de ez van.Newman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ő 25, én 20.A történelem során nem utálta még ennyire egymást 2 testvér, mint mi tesómmal. (nyilván egy kis barokkos túlzással)hány évesek vagytok?davemayer
több mint 12 éve
A faszom ebbe a szerencsétlenkedésbe 😕.
több mint 12 éve
Hogy az isten rohassza rá az eget Mourinhora, hogy elbaszta a fogadásom.
több mint 12 éve
A történelem során nem utálta még ennyire egymást 2 testvér, mint mi tesómmal. (nyilván egy kis barokkos túlzással)hány évesek vagytok?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A történelem során nem utálta még ennyire egymást 2 testvér, mint mi tesómmal. (nyilván egy kis barokkos túlzással)Szomorú, de ez van.