Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
áhh, Serlokholmsz. Izé itt volt a ... Csacsó és... elvitte a drótokat (!!!) (kábeleket) ... dugós vacak (jack!) (zenész!) ... mert előbb kezd (az én együttesemből!)... de ma menny fel a Csacsóhoz (húsz éve nem láttam) ( melyikhez a nyolc közül?) ilyenkis zsi... gyerek, mosolygós, kávéztattam (a FERI!) igen, igen a Csacsó volt.. Ja és Zita, ha mész be... (Zoli vagyok) nemmindeggy úgyis hozzád beszélek, Zita,,, (ZOLI VAGYOOOOK!)Cavinton? 😛apeszosHehe, én a másik vége vagyok. Megismersz?! Nem.Nagyon ritkán úgy érzem, hogy a jó arcmemória áldás, de utánna sajnos rá kell, hogy jöjjek, hogy a legtöbb embernek pocsék ezen adottsága és inkább átok. (persze, csak a sok kellemetlen szitu miatt, egyébként jó lenne ez 😊 )NewmanCsatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀apeszos
Mondjuk genetikai vonalon felfelé fűzve, apám szerint az összes haveromat Csacsónak hívják, szerencsére a nejem, a Csucsu, az valahogy még befért az archívumba.sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Cavinton? 😛Hehe, én a másik vége vagyok. Megismersz?! Nem.Nagyon ritkán úgy érzem, hogy a jó arcmemória áldás, de utánna sajnos rá kell, hogy jöjjek, hogy a legtöbb embernek pocsék ezen adottsága és inkább átok. (persze, csak a sok kellemetlen szitu miatt, egyébként jó lenne ez 😊 )NewmanCsatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀apeszos
Mondjuk genetikai vonalon felfelé fűzve, apám szerint az összes haveromat Csacsónak hívják, szerencsére a nejem, a Csucsu, az valahogy még befért az archívumba.sutianap
több mint 13 éve
Hehe, én a másik vége vagyok. Megismersz?! Nem.Nagyon ritkán úgy érzem, hogy a jó arcmemória áldás, de utánna sajnos rá kell, hogy jöjjek, hogy a legtöbb embernek pocsék ezen adottsága és inkább átok. (persze, csak a sok kellemetlen szitu miatt, egyébként jó lenne ez 😊 )NewmanCsatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀apeszos
Mondjuk genetikai vonalon felfelé fűzve, apám szerint az összes haveromat Csacsónak hívják, szerencsére a nejem, a Csucsu, az valahogy még befért az archívumba.

több mint 13 éve
Nagyon ritkán úgy érzem, hogy a jó arcmemória áldás, de utánna sajnos rá kell, hogy jöjjek, hogy a legtöbb embernek pocsék ezen adottsága és inkább átok. (persze, csak a sok kellemetlen szitu miatt, egyébként jó lenne ez 😊 )NewmanCsatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀
több mint 13 éve
Nagyon ritkán úgy érzem, hogy a jó arcmemória áldás, de utánna sajnos rá kell, hogy jöjjek, hogy a legtöbb embernek pocsék ezen adottsága és inkább átok. (persze, csak a sok kellemetlen szitu miatt, egyébként jó lenne ez 😊 )
több mint 13 éve
Nem muszály válaszolni, ha nem akarsz.És ne vedd támadásnak, tényleg érdekel a dolog.laccoo74Sorry nem vagyok grámernáci sőt kurvasok faszságot/ hülyeséget írok néha nylevtanilag, de AZ MUSZÁJ!!!
Meg hallgatod a sirasat napi 24 oraban es agyverzest kapsz. :-PStezHa neked olyan barátnőd van hogy napi 24 órában sír, akkor azt tudom mondani lehet ott kéne hagynod 😛
több mint 13 éve
de nem mind1, hogy milyen életvitelt folytat?Azt kivánom neked, hogy találd meg!laccoo74Sobri, nem akarok kötekedni veled, vagy támadni téged, csak felmerült bennem egy kérdés.Soha nem gondoltál még arra, hogy jó lenne egy stabil , őszinte párkapcsolat, ami nem csak arról szól, hogy levarrod a nőt, mint az inggombot, hanem együtt fekszetek, együtt ébredtek, meg minden egyéb, ami egy kapcsolattal jár?Nem muszály válaszolni, ha nem akarsz.És ne vedd támadásnak, tényleg érdekel a dolog.laccoo74De.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Azt kivánom neked, hogy találd meg!Sobri, nem akarok kötekedni veled, vagy támadni téged, csak felmerült bennem egy kérdés.Soha nem gondoltál még arra, hogy jó lenne egy stabil , őszinte párkapcsolat, ami nem csak arról szól, hogy levarrod a nőt, mint az inggombot, hanem együtt fekszetek, együtt ébredtek, meg minden egyéb, ami egy kapcsolattal jár?Nem muszály válaszolni, ha nem akarsz.És ne vedd támadásnak, tényleg érdekel a dolog.laccoo74De.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Sobri, nem akarok kötekedni veled, vagy támadni téged, csak felmerült bennem egy kérdés.Soha nem gondoltál még arra, hogy jó lenne egy stabil , őszinte párkapcsolat, ami nem csak arról szól, hogy levarrod a nőt, mint az inggombot, hanem együtt fekszetek, együtt ébredtek, meg minden egyéb, ami egy kapcsolattal jár?Nem muszály válaszolni, ha nem akarsz.És ne vedd támadásnak, tényleg érdekel a dolog.laccoo74De.
több mint 13 éve
Most találtam:Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről.Na, most itt a másik oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg....
- Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le.
Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
- Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
- A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
- A sírás = zsarolás.
- Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek!
Csak mondjad!
- Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
- Az igent és nemet külön-külön kell használni.
- Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek.
Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
- Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség.
Menj orvoshoz!
- Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben.
Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
- Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!
- Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
- Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen.
De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
- Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!
- Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra.
Nekünk sincs.
- Minden férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
- Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
- Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
- Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
- Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.
- Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.
- Elég ruhád van.
- Túl sok cipőd van.
- Formában vagyok. A kerek is egy forma.
Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.
Read more: www.napiszar.hu/?page=2#ixzz2LtmmCHO7
több mint 13 éve
Meg hallgatod a sirasat napi 24 oraban es agyverzest kapsz. :-P
több mint 13 éve
Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.Sobri, nem akarok kötekedni veled, vagy támadni téged, csak felmerült bennem egy kérdés.Soha nem gondoltál még arra, hogy jó lenne egy stabil , őszinte párkapcsolat, ami nem csak arról szól, hogy levarrod a nőt, mint az inggombot, hanem együtt fekszetek, együtt ébredtek, meg minden egyéb, ami egy kapcsolattal jár?Nem muszály válaszolni, ha nem akarsz.És ne vedd támadásnak, tényleg érdekel a dolog.
A következőre jutottam:
Egy fizetős csaj átlagban kb. 8-10 ezer forint.
Ugye tudjuk miről szól: megyek-lövök-jövök. Kb. egy-másfél óra kikapcsolódás mindenestül. Elötte-utána maximális nyugalom. Erre mondják páran, hogy drága.
Ezzel szemben az “ingyencsajokhoz” a következő becsült összegeket tudom hozzárendelni.
Van egy fiatal, huszonéves, aki szeret bulizni, enni, inni, jönni, menni.
Vele egy szombat este taxikkal, koktélokkal, házibulibavittitókákkal, haverokkal, kajálással kb. 16-20ezer.
Van egy harmincas, értelmiségi, akivel színházba, moziba szoktunk menni, utána dumálni, vacsizni, ez átlagos színházjegyárral (3ezer/kopf), és vacsival (6-8ezer zusammen), taxival számolva kb. 12-14 ezer.
Van egy kissé perverz, akihez a boron kívül viszek mindig valami mást is, valamint rendelünk kaját, taxi, szóval ez legyen kb. 10 ezer.
Van egy vidéki férjezett, aki ha feljön, akkor szintén igényel egy kis törődést, nem csak a szexben akarja érezni, hogy van aki nőként kezeli, hogy él, szóval kis figyelmességek, meglepik, ajándékok, ezt ki se tudom számolni.
Igaz, van egy kis önérzetes tini, aki se enni, se inni, se szórakozni nem akar velem, csak suli után dugni, de ha épp nem érek rá délután, amikor ő meg igen, akkor megsértődik, vagy mással dug, vagy mit tudom én, de eltűnik. Aztán 1-2 hét, és jelentkezik újra, mintha mi sem történt volna. Szóval ez bár 0 forint, de kalkulálhatatlan. (Egyébként ez lehet az a kategória gondolom, amivel sokan bajlódnak, próbálják "megfejteni", kezelni, és ha nem biztosítják az 1-2 hetes duzzogási, vagy sértődési idő kifutását, és eközben próbálnak meg kommunikálni, problémát megoldani, urambocsá dugni, akkor keverednek kaotikus helyzetekbe és ebbe a topicba illő lelkiállapotba.)
És van 1-2 random ex, akikre megint csak nem lehet standard számítani, és ahol egy kis segítség, szerelés, barkácsolás, elkísérni IKEA-ba, vásárolgatás plázában, beülni kávézóba, cukrászdába, étterembe és meghallgatni az elmúlt időszak töketlen pasijait, lelkiéletet élni, problémamegoldás, stb. teljesen összevissza kiadásokkal társul, és ráadásul néha indokolatlanul sok időt visz el az effektíve szexxel töltött időhöz képest.
És akkor ugye ezek a megvalósulások, ebben nincsenek benne azok a randik, melyek lelkesen indulnak, költségvonzattal járnak (ebéd, vacsora, kulturprogram, stb.), aztán úgy végződnek, mint Travoltának a PF-ben. (Hazamenni, kiverni.)
Vagyis mindent összevetve a 8-10ezret egy fix, tervezhető kalandért nem érzem drágának.
Sőt.Sobri Jóska
több mint 13 éve
ezt adom, nekem is sok ilyen volt.Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.naná!ha valaki gavallért akar játszani az tényleg nincs ingyen, bár ha felszorozzuk akkor órabérben még így is jobbra lehet kijönni mint egy profival... 😊
A következőre jutottam:
Sobri Jóska
de nem mindenki gondolkodik így!nem egy olyan embert ismerek akik igenis ingyen, megoldják ezt, csak hát kell hozzá egy erősen megkérdőjelezhető magatartás! azért azt ne felejtsük hogy nőkben is vannak balekok akiket szép szóval ellehet kábítani és ők erre utaznak!koszt,kvártéj,szex ,minden van , csak jó duma kell!és nem bűn ronda, vagy IQ 0 csajokról van itt szó...
yooker
lelkisérült, műlázadók akik egész nap mindenkit fikáztak, kurvára utálták a szüleiket, (annyira persze nem, hogy a havi 200-300 k-t) fel ne markolják tőlük
több mint 13 éve
Már most rühellem az NFL nélküli vasárnap estéket/éjszakákat! Mi lesz szeptemberig? 😐
több mint 13 éve
Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.naná!ha valaki gavallért akar játszani az tényleg nincs ingyen, bár ha felszorozzuk akkor órabérben még így is jobbra lehet kijönni mint egy profival... 😊
A következőre jutottam:
Sobri Jóska
de nem mindenki gondolkodik így!nem egy olyan embert ismerek akik igenis ingyen, megoldják ezt, csak hát kell hozzá egy erősen megkérdőjelezhető magatartás! azért azt ne felejtsük hogy nőkben is vannak balekok akiket szép szóval ellehet kábítani és ők erre utaznak!koszt,kvártéj,szex ,minden van , csak jó duma kell!és nem bűn ronda, vagy IQ 0 csajokról van itt szó...
több mint 13 éve
Amelyik nő nem kerül pénzbe, az annyit is ér.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
ha azt vesszük217. : Nem menthetsz ki egy halat a vízből.Sobri JóskaCsak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.137: A feleség luxus, az okos befektetés szükség.
A következőre jutottam:
Sobri Jóska
?Amadeus91
10. Még ha ingyen van is, mindig meg tudod venni olcsóbban
több mint 13 éve
217. : Nem menthetsz ki egy halat a vízből.Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.137: A feleség luxus, az okos befektetés szükség.
A következőre jutottam:
Sobri Jóska
?Amadeus91
több mint 13 éve
Ott büdösödnél inkább a konyha közepén? Hatláb mély kijár midenkinek, egalité, fraternité!Engem nem ásna el, annyit nem törődne velem.Gyurma Pappamondom megegyezés kérdése, engem bizton elásna a kert végében...sutianapEttől még lehet jó apa, sőt jó férj is, ismerek ilyeneket. Sőt tudok olyanról is, ahol az asszony tudja. Gyurma PappaAham...jjncaa

több mint 13 éve
Engem nem ásna el, annyit nem törődne velem.mondom megegyezés kérdése, engem bizton elásna a kert végében...sutianapEttől még lehet jó apa, sőt jó férj is, ismerek ilyeneket. Sőt tudok olyanról is, ahol az asszony tudja. Gyurma PappaAham...jjncaa
JJ: most jön, hogy aki mondja, az azért mondja, mert biztos csinálja, és ez a legjobb módja, hogy leplezze? 😀
Még egy szerk: velvetről figyelnek mineket? 😀
velvet.hu/blogok/randi/2013/02/23/kurvatol_meg_nem_kaptam_nemi_bajt_baratnotol_ketszer_is/

több mint 13 éve
mondom megegyezés kérdése, engem bizton elásna a kert végében...Ettől még lehet jó apa, sőt jó férj is, ismerek ilyeneket. Sőt tudok olyanról is, ahol az asszony tudja. Gyurma PappaAham...jjncaa

több mint 13 éve
Ettől még lehet jó apa, sőt jó férj is, ismerek ilyeneket. Sőt tudok olyanról is, ahol az asszony tudja. Gyurma PappaAham...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De nem érted Sobri. A barátnő ingyen van. Amiket te felsoroltál az más, okosan kell csinálni. Nem adni neki enni-inni, nem vinni sehova, nem venni neki semmit, és közlekedjen a saját költségén ha idejön kefélni. Ez így ingyen van, nem kell hülyeségeket hallgatni mert azt mi nem hallgatjuk meg, nem kell vásrolgatni vele,mert arra nekünk nincs időnk. Aztán max ha képes panaszkodni, akkor elmondjuk minden hülye picsának, és bejövünk ide, hogy miért idióta minden nő 😊 De ha szeretnénk hosszabb távra is megtartani, akkor 1-2 hétig rányomunk 10-20ezret meg némi időt, akkor utána lesz jópár hetünk beleszarni és nem költeni rá semmit, mert ha okosan elég hülyét választottunk akkor addig még úgyis ad 15 esélyt és úgyis elhiszi hogy majd megváltozunk 😊 És akkor még nem számítottad bele a nem anyagi részét, vagyis hogy így nem kell szarul éreznünk magunkat, hogy 5 perce szállt ki belőle valaki, hiszen az már több mint 1 hete volt 😊Igazából a kurvázás (természetesen nem az enyingi bokros-fajtáról beszélek) csak annyiban rosszabb, vagy kevesebb mint a barátnő, illetve akkor nem (jobb vagy hasonló) alternatíva, ha valaki érzelmekre, feleségre, gyerekekre, stb.. vágyik. A más parnterek, anyagi része, betegségek, stb... indokok mind-mind butaságok. Csak ha meg több kell a szexnél, akkor érdemes aszerint választani, máris nem kell idejárkálni 69ezni 😊
több mint 13 éve
Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.137: A feleség luxus, az okos befektetés szükség.
A következőre jutottam:
Sobri Jóska
?
több mint 13 éve
Csak érdekességképpen Sobri JóskaÓ meghallgattunk Bádogember, de osztán ne gyere vissza siránkozni Smaragdvárosba, hogy akarsz egy szívet!