Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Ez a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....Hanni
volt munka?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 639 — Poloska confirmed
Ez a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Anno egyetemen SZE napokra mindig meghívtak egy-egy BK-s emberkét "közönségtalálkozóra". Bár amilyen igényes volt az egyetem diáksága jöhetett volna fekete pákó is... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Bár mostanában a szuper színészi "tehetséggel" megáldott Berényi bratyók is hakniznak, az maga lehet a csoda....... 😊 csi77
A barátok közt hakni elég régóta megy, András (Péter) viszi a céget. A csapatban mindig van néhány szép lány, meg egy-két fiatal srác, időnként Vili bácsi. Először csak verseltek, énekeltek. Később főztek, "bordaloztak", egyéb falunapi program. Lehet, éppen a VV sztárokat látva bátorodtak fel. Pénz&Sárm csak újabban van. Nekem kicsit szánalmas, mindent összevetve.Atari
Rákerestem a P&S bulira.Az új plakátokon már csak Szőke Zoltán szimpatikus fizimiskája látható.R. Kárpátit innen is kinyírták?Vagy a sok szemellenzős fan összezavarodna, hogy most ni van, nem is halt meg?Nem a normális rajongókra gondolok, akik nézik, szeretik a BK-t,hanem azokra, akik nem tudnak elvonatkoztatni a sorozatban látottaktól.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Bár mostanában a szuper színészi "tehetséggel" megáldott Berényi bratyók is hakniznak, az maga lehet a csoda....... 😊 csi77
A barátok közt hakni elég régóta megy, András (Péter) viszi a céget. A csapatban mindig van néhány szép lány, meg egy-két fiatal srác, időnként Vili bácsi. Először csak verseltek, énekeltek. Később főztek, "bordaloztak", egyéb falunapi program. Lehet, éppen a VV sztárokat látva bátorodtak fel. Pénz&Sárm csak újabban van. Nekem kicsit szánalmas, mindent összevetve.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hogy a kurvaéletfaszában lehet egy olyan ember 3.éves az egyetemen aki nem bír összevonni egy
L*C*dUc(t)/dt+(R/L)*dUc(t)/dt [aka. a*b+c*b]
szintű egyenletet?!
És bazmeg persze hogy a nyakamra jár, hogy ugyan oldjam már meg helyette az isten faszát is, vizsgán meg kapja a 3-sokat....dcsicsak
Én végzős MSc-s vagyok, de nem tudom összevonni 😀 😀pc_x
Remélem sikerült belekötni, hogy nem írtam oda, hogy 3. éves mérnök, te meg valami humán szakon vagy 😀
Ha mégsem, akkor meg ott a hint [ ]-ben. a*b+c*b=b*(a+c)dcsicsak
Na, így már mindjárt egyértelmű a dolog 😀 Sporttudomány 😀

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
majd leküldjük James Cameront a Duna mélyére, hogy keresse meg, meddig süllyedt a színvonal 😊JSanyo
úgy érted, hogy belelőjük? Amadeus91
South Park reference...pc_x
abbiza 😊

(a dal van jobb minőségben is, de ez a teljes jelenet)

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Hogy a kurvaéletfaszában lehet egy olyan ember 3.éves az egyetemen aki nem bír összevonni egy
szintű egyenletet?!
És bazmeg persze hogy a nyakamra jár, hogy ugyan oldjam már meg helyette az isten faszát is, vizsgán meg kapja a 3-sokat....dcsicsak
Én végzős MSc-s vagyok, de nem tudom összevonni 😀 😀pc_x
Remélem sikerült belekötni, hogy nem írtam oda, hogy 3. éves mérnök, te meg valami humán szakon vagy 😀
Ha mégsem, akkor meg ott a hint [ ]-ben. a*b+c*b=b*(a+c)
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
szintű egyenletet?!
Én végzős MSc-s vagyok, de nem tudom összevonni 😀 😀

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Lassan lemegy kutyába a szórakoztatóipar.laccoo74
majd leküldjük James Cameront a Duna mélyére, hogy keresse meg, meddig süllyedt a színvonal 😊JSanyo
úgy érted, hogy belelőjük? Amadeus91
South Park reference...

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
úgy érted, hogy belelőjük?
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
hagyjad már, onnan is csak egy Titanic-videóval jönne vissza 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
majd leküldjük James Cameront a Duna mélyére, hogy keresse meg, meddig süllyedt a színvonal 😊

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
szintű egyenletet?!
És bazmeg persze hogy a nyakamra jár, hogy ugyan oldjam már meg helyette az isten faszát is, vizsgán meg kapja a 3-sokat....
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 115 — #NoStress
Asszem Tocánál befixálódtam valami neuralgikus pontba rútul.

És soha nem bizonyosodott be, hogy ne lenne igazam, mert annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! 901.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És Sobri még itt sem volt... 😀 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
te húztad magad Sobrival egy kalap alá ....Toca
.. és azt sem tudjuk, hogy Sobri akar-e veled 1 kalap alatt lenni....
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Igen ilyenkor szoktam kérni, hogy kérlek mutasd meg, hol bizonyosodott be, hogy nincs igazam? Mert az oké, hogy vannak a fórumon akik képesek kijelenteni random a semmiből, hogy bebizonyosodott hogy neki van igaza, de számomra amíg nem tudom meg mi is az a bizonyíték, addig valóban nem elég 😊

Igaz, hogy nehéz meggyőzni, és minél határozottabb a véleményem annál kevésbé lehet egyáltalán, de nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valaki ténylegesen bebizonyította volna, hogy nincs igazam én viszont továbbra is erőltettem volna a hülyeséget. 😊fetomy
Sobrinál kb 900x volt, te húztad magad Sobrival egy kalap alá szóval ezért voltál a példában, de majd figyelek biztos lezs ilyen még és akkor majd teszek egy felkiáltójelet hogy nézd fetamás 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Igen ilyenkor szoktam kérni, hogy kérlek mutasd meg, hol bizonyosodott be, hogy nincs igazam? Mert az oké, hogy vannak a fórumon akik képesek kijelenteni random a semmiből, hogy bebizonyosodott hogy neki van igaza, de számomra amíg nem tudom meg mi is az a bizonyíték, addig valóban nem elég 😊

Igaz, hogy nehéz meggyőzni, és minél határozottabb a véleményem annál kevésbé lehet egyáltalán, de nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valaki ténylegesen bebizonyította volna, hogy nincs igazam én viszont továbbra is erőltettem volna a hülyeséget. 😊fetomy
Miért, szerinted most mit művelsz?!! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Igaz, hogy nehéz meggyőzni, és minél határozottabb a véleményem annál kevésbé lehet egyáltalán, de nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valaki ténylegesen bebizonyította volna, hogy nincs igazam én viszont továbbra is erőltettem volna a hülyeséget. 😊
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Most láttam egy Gangeszparti székelyt.Egyik kézfején Nike pipa, másik kézfején Adidas dohánylevél tetkóval.Kicsit durva volt.laccoo74
ezeken akkorakat lehet rohogni 😀 multkor hasonlo nepcsoportbol lattam egy urget, akin egy szetrohadt buffalo cipo feszitett. egeszen elkepeszto elmeny volt tinedzserkorom eme felejthetetlen divattermeket ujra hasznalat kozben latni.MMMS

Különösen a lyányoknak állt csodálatosan.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Vigyázz, mert kihúzod a gyufát az igazságmondóknál...... 😊csi77
Az ilyen véleményeknél amúgy mindig eszembe jut, hogy vajon csak én (no meg sobri) vagyunk úgy vele, hogy amit mondunk azt igaznak hisszük, és a többi ember csak random irkál gondolatokat, vagy azért ők is igazságmondók, hiszen ők is váltig hiszik, hogy nekik van igazuk 😊 Elnézést, hogy én igaznak hiszem a véleményemet, és sajnálom ha neked ez nem sikerül 😊 Bár azért kicsit paradox helyzet, mert csak neked is igazságmondónak kell lenned, ha sért, hogy más meg mást hisz igaznak 😊

btw lacoo a reklámokban miért fizetnek sztároknak kurvasokat, mikor átlagemberek is ugyanúgy el tudják mondani a szöveget? A bulikban miért kell neves DJ-ket meghívni, mikor átlagemberek is ugyanúgy össze tudnak rakni két már meglévő számot? Ha neked egy kedvenced elmenne a lakhelyedhez közeli szórakozóhelyre csak szimplán szórakozni, te nem mennél oda találkozni vele?

Ez nem arról szól, hogy nézzük ahogy piál. Arról szól, hogy néztünk egy műsort, ahol volt egy kedvenc szereplőnk, aki idejön, és lehetőségünk van találkozni vele, esetleg beszélni egy kicsit, fényképezkedni, megnézni milyen élőben. Oké, hogy a valóságsó szereplők nem komoly karrierrel bíró sztárok, de attól még egy kedvenc műsorunk kedvenc szerplői, akivel abszolút nem találkozunk minden nap. Ezek a bulik úgy szoktak menni, hogy bemegy pl. Alekosz, leül valahova, körbeveszik 5-6-an, iszogat, beszélget velük, a többi 50-60-100 ember meg bulizik mintha ott se lenne. Hogy miért fizetnek neki? Mert ismert ember, tehát közönséget vonz. Ezért ment a TV-be, hogy ismert legyen és azért kapjon pénzt, hogy az emberekkel találkozzon kb. Ez nem újkeletű dolog, nem hova tart a világ és a szórakoztatóipar. Ez teljesen természetes és normális dolog, mindig is így ment. A szarabb, kevesebb értéket képviselő színészeknek/zenészeknek is vannak rajongóik, mivel az ízlés elég szubjektív dolog.

Ilyen szinten pedig ahogy mondtam, nem is egy nagy cucc. Pár hétig eljárkál bulikba, összeszed pártízezret aztán vége. Ha ők nem lennének, akkor se menne értékesebb célra az a pénz, mivel nem az állam adja, nem adományok, stb... hanem a szórakozóhelyek tulajainak pénze, aki mindenképp ilyenre költené.fetomy
Nem, csak ti ketten vagytok azok akik még akkor is allítjátok, hogy igazatok van mikor már bebizonyosodott hogy nincs.
Példán keresztül: Van egy lufi amit kiszúrt egy gyerek , ti 2-en meg mondjuk még valaki azt mnodja a kisfiú volt, más azt hogy a lány. Vitatkoztok mért így van meg mért úgy, aztán kiderült, hogy a kamera felvette, hogy igen is a kislány durrantotta ki a lufit. Erre ti ketten azt mondjátok, nem a kisfiú volt biztos meghamisították a videót nekem akkor is igazam van, míg a 3. belátja hogy tévedett.
Persze ez se rossz hozzáállás mert sokszor jó ha végletekig kitartasz az igazod mellett, csak sokszor átmegy hülyeségbe 😊

Amúgy a HSZ-ed többi részében egyetértek 😊
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Az ilyen véleményeknél amúgy mindig eszembe jut, hogy vajon csak én (no meg sobri) vagyunk úgy vele, hogy amit mondunk azt igaznak hisszük, és a többi ember csak random irkál gondolatokat, vagy azért ők is igazságmondók, hiszen ők is váltig hiszik, hogy nekik van igazuk 😊 Elnézést, hogy én igaznak hiszem a véleményemet, és sajnálom ha neked ez nem sikerül 😊 Bár azért kicsit paradox helyzet, mert csak neked is igazságmondónak kell lenned, ha sért, hogy más meg mást hisz igaznak 😊

btw lacoo a reklámokban miért fizetnek sztároknak kurvasokat, mikor átlagemberek is ugyanúgy el tudják mondani a szöveget? A bulikban miért kell neves DJ-ket meghívni, mikor átlagemberek is ugyanúgy össze tudnak rakni két már meglévő számot? Ha neked egy kedvenced elmenne a lakhelyedhez közeli szórakozóhelyre csak szimplán szórakozni, te nem mennél oda találkozni vele?

Ez nem arról szól, hogy nézzük ahogy piál. Arról szól, hogy néztünk egy műsort, ahol volt egy kedvenc szereplőnk, aki idejön, és lehetőségünk van találkozni vele, esetleg beszélni egy kicsit, fényképezkedni, megnézni milyen élőben. Oké, hogy a valóságsó szereplők nem komoly karrierrel bíró sztárok, de attól még egy kedvenc műsorunk kedvenc szerplői, akivel abszolút nem találkozunk minden nap. Ezek a bulik úgy szoktak menni, hogy bemegy pl. Alekosz, leül valahova, körbeveszik 5-6-an, iszogat, beszélget velük, a többi 50-60-100 ember meg bulizik mintha ott se lenne. Hogy miért fizetnek neki? Mert ismert ember, tehát közönséget vonz. Ezért ment a TV-be, hogy ismert legyen és azért kapjon pénzt, hogy az emberekkel találkozzon kb. Ez nem újkeletű dolog, nem hova tart a világ és a szórakoztatóipar. Ez teljesen természetes és normális dolog, mindig is így ment. A szarabb, kevesebb értéket képviselő színészeknek/zenészeknek is vannak rajongóik, mivel az ízlés elég szubjektív dolog.

Ilyen szinten pedig ahogy mondtam, nem is egy nagy cucc. Pár hétig eljárkál bulikba, összeszed pártízezret aztán vége. Ha ők nem lennének, akkor se menne értékesebb célra az a pénz, mivel nem az állam adja, nem adományok, stb... hanem a szórakozóhelyek tulajainak pénze, aki mindenképp ilyenre költené.fetomy
Nem kell megsértődni, irónia volt. A múltkori véleményütköztetésünkből visszamaradt finom kekeckedés....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Ilyen szinten pedig ahogy mondtam, nem is egy nagy cucc. Pár hétig eljárkál bulikba, összeszed pártízezret aztán vége. Ha ők nem lennének, akkor se menne értékesebb célra az a pénz, mivel nem az állam adja, nem adományok, stb... hanem a szórakozóhelyek tulajainak pénze, aki mindenképp ilyenre költené.
több mint 13 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Most láttam egy Gangeszparti székelyt.Egyik kézfején Nike pipa, másik kézfején Adidas dohánylevél tetkóval.Kicsit durva volt.laccoo74
ezeken akkorakat lehet rohogni 😀 multkor hasonlo nepcsoportbol lattam egy urget, akin egy szetrohadt buffalo cipo feszitett. egeszen elkepeszto elmeny volt tinedzserkorom eme felejthetetlen divattermeket ujra hasznalat kozben latni.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.