Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Most láttam egy Gangeszparti székelyt.Egyik kézfején Nike pipa, másik kézfején Adidas dohánylevél tetkóval.Kicsit durva volt.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Na jó, inkább asszem távozok a topicból mielőtt megint belemegyünk az ilyen csúf gonosz hókuszmédia tönkreteszi a minőségi szórakozásra éhező tömeg kikapcsolódását témába... 😊fetomy
Már elnézést, de félreértesz.Én, csak azt nem értem, hogy azért miért fizetnek emberek belépőt, hogy lássanak egy másik embert, aki ugyan úgy vedel, mint ők.laccoo74
Vigyázz, mert kihúzod a gyufát az igazságmondóknál...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Na jó, inkább asszem távozok a topicból mielőtt megint belemegyünk az ilyen csúf gonosz hókuszmédia tönkreteszi a minőségi szórakozásra éhező tömeg kikapcsolódását témába... 😊fetomy
Már elnézést, de félreértesz.Én, csak azt nem értem, hogy azért miért fizetnek emberek belépőt, hogy lássanak egy másik embert, aki ugyan úgy vedel, mint ők.laccoo74
mert ez szerinted úgy működik, mint az állatkert, hogy arra váltasz jegyet, hogy megsimogathasd őket és csinálhass velük közös képet? van egy alap parti, ahova elmennek smúzolni, tulajdonképpen egy fokkal még jobb is az egész, mint a zoo, mert itt még kommunikálni is tudsz a kiállított darabbal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
mer ez lájmolás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Már elnézést, de félreértesz.Én, csak azt nem értem, hogy azért miért fizetnek emberek belépőt, hogy lássanak egy másik embert, aki ugyan úgy vedel, mint ők.
több mint 13 éve
😀 amúgy erősen ajánlom Adam Curtis dokufilmjeit a témában, talán kicsit máshogy látod majd a dolgokat utána (bár remélem akkor sem úgy, mint laccoo 😀)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na jó, inkább asszem távozok a topicból mielőtt megint belemegyünk az ilyen csúf gonosz hókuszmédia tönkreteszi a minőségi szórakozásra éhező tömeg kikapcsolódását témába... 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Lassan lemegy kutyába a szórakoztatóipar.laccoo74
Erkölcstant az iskolába!
több mint 13 éve
Lassan lemegy kutyába a szórakoztatóipar.laccoo74
Lassan???

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Lassan lemegy kutyába a szórakoztatóipar.
több mint 13 éve
na azért a "kijár" erős túlzásjjncaa
Szerintem nem. A hírnévnek megvannak az árnyoldalai, amihez egy rendes híresség persze szarrá keresi magát, de ezeknek ilyen nincsen. Én úgy gondolom, hogy fél évig szórakoztatnak (tudom senkit, másfél millió emberen kívül, de szvsz az is már elég jó szám) aztán eltűnnek a süllyesztőbe, szóval én nem sajnálom tőlük azt, hogy elmenjenek 1-2 hónapig pár buliba aztán kapjanak érte némi lóvét. Úgyis mindenki elfelejti őket, és akkor végképp csak akkor jönnek majd elő újra, ha valamiért alázni lehet őket.
több mint 13 éve
Engem az mindig is érdekelt, hogy mit lehet egy ismert emberrel kezdeni egy ilyen buliban. Idősebb ismerősöm mesélte, hogy Charlie (természetesen messze nem az említett kategória) a koncertje után betért egy helyi bárba és ők odahívták az asztalukhoz, igyon velük egy whiskey-t. Charlie egy kicsit gondolkodott, aztán odaült. Na itt egy kicsit megállt a tudomány, hamar elfogytak a gondolatok, kissé kínos volt az egész.

Ezt egy disco-ban még inkább nehezebbnek tudom elképzelni, ott tényleg csak egy ilyen Alekosz-féle csávókkal folytatott, mizu, jólvagy típusú kétmondatos csevejt, meg az ivást tudom elképzelni, esetleg egy táncot. Bár mostanában a szuper színészi "tehetséggel" megáldott Berényi bratyók is hakniznak, az maga lehet a csoda....... 😊 csi77
egy ilyen Pénz & Sárm buliba elmennék.
több mint 13 éve
Engem az mindig is érdekelt, hogy mit lehet egy ismert emberrel kezdeni egy ilyen buliban. Idősebb ismerősöm mesélte, hogy Charlie (természetesen messze nem az említett kategória) a koncertje után betért egy helyi bárba és ők odahívták az asztalukhoz, igyon velük egy whiskey-t. Charlie egy kicsit gondolkodott, aztán odaült. Na itt egy kicsit megállt a tudomány, hamar elfogytak a gondolatok, kissé kínos volt az egész.

Ezt egy disco-ban még inkább nehezebbnek tudom elképzelni, ott tényleg csak egy ilyen Alekosz-féle csávókkal folytatott, mizu, jólvagy típusú kétmondatos csevejt, meg az ivást tudom elképzelni, esetleg egy táncot. Bár mostanában a szuper színészi "tehetséggel" megáldott Berényi bratyók is hakniznak, az maga lehet a csoda....... 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Megélnek igen. Pár hónapig max. 1-1 népszerűbb arcnak még 1 évvel később is jut 1-1 buli, de azért ez nem ilyen "hú tönkrement a világ, hogy erre van igény" történet. Elmennek pár buliba, jól érzik magukat, az emberek is, mert egy ismert emberrel buliznak egyet, fényképet csinálnak, beszélnek pár szót. Nem kell ezt túlreagálni, ezzel nem keresik halálra magukat finoman szólva. Ha már 2 év múlva semmire nem kellenek és senki nem tudja már kik azok, kijár nekik ez a pár buli, míg még van némi ismertségi értékük.fetomy
Csak addig van szükség rájuk, amíg az anyacsatorna pénzt tud belőlük csinálni.Ezeket nevezik "percembereknek".Én inkább sajnálom őket.laccoo74
nem tudom hol itt a probléma? Kapitalizmus van.
több mint 13 éve
Megélnek igen. Pár hónapig max. 1-1 népszerűbb arcnak még 1 évvel később is jut 1-1 buli, de azért ez nem ilyen "hú tönkrement a világ, hogy erre van igény" történet. Elmennek pár buliba, jól érzik magukat, az emberek is, mert egy ismert emberrel buliznak egyet, fényképet csinálnak, beszélnek pár szót. Nem kell ezt túlreagálni, ezzel nem keresik halálra magukat finoman szólva. Ha már 2 év múlva semmire nem kellenek és senki nem tudja már kik azok, kijár nekik ez a pár buli, míg még van némi ismertségi értékük.fetomy
Csak addig van szükség rájuk, amíg az anyacsatorna pénzt tud belőlük csinálni.Ezeket nevezik "percembereknek".Én inkább sajnálom őket.
több mint 13 éve
na azért a "kijár" erős túlzás

---
több mint 13 éve
Megélnek igen. Pár hónapig max. 1-1 népszerűbb arcnak még 1 évvel később is jut 1-1 buli, de azért ez nem ilyen "hú tönkrement a világ, hogy erre van igény" történet. Elmennek pár buliba, jól érzik magukat, az emberek is, mert egy ismert emberrel buliznak egyet, fényképet csinálnak, beszélnek pár szót. Nem kell ezt túlreagálni, ezzel nem keresik halálra magukat finoman szólva. Ha már 2 év múlva semmire nem kellenek és senki nem tudja már kik azok, kijár nekik ez a pár buli, míg még van némi ismertségi értékük.
több mint 13 éve
Járt már valaki egykori VV szereplő "fellépésén"?Érdekelne, hogy milyen "produkcióval" tudják emelni a rendezvény színvonalát.laccoo74
tud ülni, állni, nézni, vigyorogni, de főleg piálni. Én nem voltam, tesóm akkor bulizott egy helyen mikor Alekosz volt itt, annyi történt, hogy fényképezkedett vele mindenki meg ilyen kétmondatos beszélgetéseket folytattak. Ezen kívül ivott mint a szar, majd hazament.

Az ilyen VV Éva-Szandika vonalat egy szopásra lehet ráveszed, de sokba kerül és nem éri meg mert erősen fogaznak. :/fetomy
Komoly, művészi produkciók lehetnek.Komolyan kérdezem:Ennyire van csak igény?És ebből megélnek?Ez egy vicc!
több mint 13 éve
Járt már valaki egykori VV szereplő "fellépésén"?Érdekelne, hogy milyen "produkcióval" tudják emelni a rendezvény színvonalát.laccoo74
tud ülni, állni, nézni, vigyorogni, de főleg piálni. Én nem voltam, tesóm akkor bulizott egy helyen mikor Alekosz volt itt, annyi történt, hogy fényképezkedett vele mindenki meg ilyen kétmondatos beszélgetéseket folytattak. Ezen kívül ivott mint a szar, majd hazament.

Az ilyen VV Éva-Szandika vonalat egy szopásra lehet ráveszed, de sokba kerül és nem éri meg mert erősen fogaznak. :/
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
ezzele

több mint 13 éve
Járt már valaki egykori VV szereplő "fellépésén"?Érdekelne, hogy milyen "produkcióval" tudják emelni a rendezvény színvonalát.
több mint 13 éve
catattack 3 520
sutianap
ijenkorazér el lehet sütni, hogy csak ebből a szögből nem vagy ismerős[/quote]Nem akartam biztatni....
A genetikája nem volt meggyőző! 😕
több mint 13 éve
Csatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀apeszos
Nemrég én is jártam így egy csajjal, de mi valóban nem ismertük egymást:
Csaj: Helló!
Én: Tessék? (Látom, hogy nekem beszél, így kivettem a zenét a fülemből)
Cs: Semmi, csak köszöntem, hogy helló!
Én: Szia!
Cs: Nem ismersz meg?
Én: Nem, honnan kellene hogy ismerjelek?
Cs: Akkor mindegy.

Végül is ennyi volt..... 😊
catattack
ijenkorazér el lehet sütni, hogy csak ebből a szögből nem vagy ismerős

több mint 13 éve
catattack 3 520
Csatlakozom, ugyanebben a cipőben járok. Ráköszönök régi ismerősökre, rám csodálkoznak, aztán magyarázhatom, hogy honnan ismer Ő engem.. 😀apeszos
Nemrég én is jártam így egy csajjal, de mi valóban nem ismertük egymást:
Csaj: Helló!
Én: Tessék? (Látom, hogy nekem beszél, így kivettem a zenét a fülemből)
Cs: Semmi, csak köszöntem, hogy helló!
Én: Szia!
Cs: Nem ismersz meg?
Én: Nem, honnan kellene hogy ismerjelek?
Cs: Akkor mindegy.

Végül is ennyi volt..... 😊
több mint 13 éve
Én azért nem szeretem a nagyobb családi összejöveteleket/esküvő, temetés stb/, mert rengeteg olyan arc bukkan fel, akit utoljára 2-3 éves koromban láttam, és amikor megkérdezik, hogy emlékszem-e rájuk, akkor a válaszom nemleges.Ettől jól megsértődnek, és jön a duma, hogy bezzeg, amikor a térdemen lovagoltál, meg a többi baromság.Nem tehetek róla, de a nagyszüleimnek rengeteg testvérük volt.Akkoriban ez volt a trend/magas csecsemőhalandóság, meg hasonló okok miatt/