Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi a véreres faszért kell felhánytorgatni olyan esetet, ami hónapokkal ezelőtt történt, és ezerszer bocsánatot kértem miatta, ráadásul egy esti sörözés miatt? Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!berger90Mert a nők ilyenek.Gondolom feleség, barátnő.
több mint 13 éve
Mi a véreres faszért kell felhánytorgatni olyan esetet, ami hónapokkal ezelőtt történt, és ezerszer bocsánatot kértem miatta, ráadásul egy esti sörözés miatt? Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Szomszéd gyerek néhány hete elkezdett dobolni tanulni.Nos, jóban vagyunk velük, a zenét is szeretem, de komolyan gondolkodom azon, hogy kiváltom a fegyverviselési engedélyt.laccoo74no, ez a karma azt hiszem! 😉
több mint 13 éve
Szomszéd gyerek néhány hete elkezdett dobolni tanulni.Nos, jóban vagyunk velük, a zenét is szeretem, de komolyan gondolkodom azon, hogy kiváltom a fegyverviselési engedélyt.
több mint 13 éve
Dögöljön meg az összes tetves rohadék autófeltörő g...i. Ha norvég, ha nem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Féltek, mert csak egy kis fekete ruhadarab kell és a magyar zászlóból hopp ilyen zászlót csinál az alja szurkolói had...www.bb1.hu/tartalom/cikk/12628_nem_engedtek_be_a_magyar_zaszlot_a_szolnok_meccsere
Gyönyörű bazdmeg, Magyarországon egy nemzetközi mérkőzésen nem lehet magyar zászlót kirakni. Nehogy sértse szegény izraeliek érzékenységét. Milyen országba vagyunk mi tulajdonképpen? Mert elvileg ez volt az izraeliek biztonsági főnökének a kérése. Kíváncsi vagyok ott mi lenne, ha nem engednék a saját zászlójukat kirakni. Ekkora egy szarfaszú legalja bandát...Dub
Ezt nevezhettük volna provokációnak, de Magyarországon azért a magyar zászlót kitiltani már elnézést.laccoo74
több mint 13 éve
www.bb1.hu/tartalom/cikk/12628_nem_engedtek_be_a_magyar_zaszlot_a_szolnok_meccsere
Gyönyörű bazdmeg, Magyarországon egy nemzetközi mérkőzésen nem lehet magyar zászlót kirakni. Nehogy sértse szegény izraeliek érzékenységét. Milyen országba vagyunk mi tulajdonképpen? Mert elvileg ez volt az izraeliek biztonsági főnökének a kérése. Kíváncsi vagyok ott mi lenne, ha nem engednék a saját zászlójukat kirakni. Ekkora egy szarfaszú legalja bandát...Dub

Ezt nevezhettük volna provokációnak, de Magyarországon azért a magyar zászlót kitiltani már elnézést.
több mint 13 éve
www.bb1.hu/tartalom/cikk/12628_nem_engedtek_be_a_magyar_zaszlot_a_szolnok_meccsereazt hiszem ez az eset is bizonyítja hogy mennyire kifordult magából ez a világ, és nekünk ezen fel sem kellene háborodni? Sokszor nem szabad felülni a provokációnak de azért mindennek van határa...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
www.bb1.hu/tartalom/cikk/12628_nem_engedtek_be_a_magyar_zaszlot_a_szolnok_meccsereGyönyörű bazdmeg, Magyarországon egy nemzetközi mérkőzésen nem lehet magyar zászlót kirakni. Nehogy sértse szegény izraeliek érzékenységét. Milyen országba vagyunk mi tulajdonképpen? Mert elvileg ez volt az izraeliek biztonsági főnökének a kérése. Kíváncsi vagyok ott mi lenne, ha nem engednék a saját zászlójukat kirakni. Ekkora egy szarfaszú legalja bandát...
több mint 13 éve
Ez a szarjankó még holtában is alázza azt a szerencsétlen lányt. Hogy a bányarigó hozná fel a tárnából....apeszosKorcs indiai menekült.
több mint 13 éve
Ez a szarjankó még holtában is alázza azt a szerencsétlen lányt. Hogy a bányarigó hozná fel a tárnából....
több mint 13 éve
Hírek miskolci rádió:"Kátyúznak a közútkezelő munkatársai megyénk útjain."Mindenesetre nagyon vigyáznak arra, hogy el ne kapkodják.Annyi pénzből, amit egy évben elszámolnak ilyen címen, biliárasztal simaságú aszfaltot lehetne lefektetni felfestéssel, minden egyébbel.
több mint 13 éve
Igor és Szása vesznek egy üveg vodkát.Igor:
- Most a hátam mögé teszem és ha eltalálod, melyik kezemben van, akkor megisszuk. Ha nem, akkor összetörjük és leszokunk. Na, melyik kezemben van?
Szása:
- Bal!
Igor:
- Gondolkozz, Szása! Gondolkozz!
több mint 13 éve
az egyetemi évek súlyos alkoholizmusa (12pont már az)Gyakorlatilag absztinens vagyok, tehát nem normális ital szempontjából. Ugyan ittam már alkoholt délelőtt, de a családom szerint a kóla az az ital, ami problémás nálam. Valamint segítséget is kértem itallal kapcsolatban ("adnál egy pohár vizet, kössz).
után napjaink szokásai alapján 5 pont jött össze!
nem kicsit vagyok büszke hogy sikerült kigyógyulnom!!yooker
Nekem is 12 pont.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
üzenem a sport tv-s kötsögöknek hogy nem kicsit bunkóság február(tól augusztusig)ban benyomni egy 5 perces NFL Films-t. Pont kezdtem lejönni a szerről, erre most meg kell néznem egy két meccset hogy megnyugodjak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
az egyetemi évek súlyos alkoholizmusa (12pont már az)után napjaink szokásai alapján 5 pont jött össze!
nem kicsit vagyok büszke hogy sikerült kigyógyulnom!!
több mint 13 éve
Nem vagyok ideges, nem találkoztam rég látott ismerőssel, dráma sincs most körülöttem, sírni sincs kedvem, panelben lakom, tehát almafa sincs a közelben. Más?hogy ugye mire is akar utalni a meztelenkedés
dcsicsakFú de unatkozom.dcsicsakFos zene, de legalább a végén a "meztelenkedésnek" semmi értelmeempty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem vagyok ideges, nem találkoztam rég látott ismerőssel, dráma sincs most körülöttem, sírni sincs kedvem, panelben lakom, tehát almafa sincs a közelben. Más?Fú de unatkozom.dcsicsakFos zene, de legalább a végén a "meztelenkedésnek" semmi értelmeempty taxi
több mint 13 éve
Fú de unatkozom.dcsicsak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
a Wonderlic mellé az idei Combine-on jön egy új képességfelmérő teszt (már bele is írtam a szótárba, vajon ki találja meg? 😊), a hír felbukkanása óta böngészem a netet oda-vissza, csak hogy találjak egy mintapéldányt 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlSzóval a kísérlet lényege, hogy át lehet-e konvertálni valami kreatívvá a dolgot? Az eredménybeküldés csak nonplusultra az együttműködési hajlandóságra. Tehát Uraim gratulálok és köszönöm, hogy felém fordultak bizalmukkal ( eddig 18 válasz ) ugyanakkor fölhívás lenne ez egy keringőre a moderátorok irányába, miszerint egy ilyen csacska teszt ilyen ínséges időkben is felaljza a társaságot. Akkor mi lenne egy Wonderlic fordítás? Kérem!
Mindenkinek kérem az eredményeit a stúdióba! Az enyim nullás.sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
7, elég hülye teszt, ez alapján szinte minden korombeli fiatalnak orvoshoz kéne fordulnia...
több mint 13 éve
dehogynem. A cigiről is akkor szokom le amikor csak akarok. Más kérdés, hogy nem akarok leszokni, és 25 feles után sem akarom abbahagyni az ivást 😀7 Mindig akkor tudja abbahagyni az ivást, amikor akarja?erre őszintén válaszolva szerintem nem lehet igent nyomni 😊jjncaa
mondjuk ha erre is nemet nyomtál akkor érthető h a teszt ilyet hozott ki 😊
.brk
egyébként a csoki is függőséget okoz, az üdítők is függőséget okoznak, minden függőséget okoz ami finom. Az máris probléma, ahogyan az elhízás, a tönkrement fogak pl. Napi fél kg. csoki az két tábla. Ez azért abszolúte nem ritka dolog, még ha persze nem is annyira gyakori mint az alkoholisták. De egy kövér ember, aki főleg azért kövér mert zabál, és szereti a csokit, az bőven megeszik ennyit. Bonbon, szelet csokik, tábla csoki, csokis ez csokis az, mittudomén.
A teszt meg nagyon jó 😀
1. Normális a viszonya az alkohollal? - Nem, mert nem normális, hogy szinte soha nem iszom.
3. Panaszkodtak már az alkoholhoz fűződő viszonya miatt? - Igen, sokszor mondták már, hogy igyak már én is.
4. Abba tudja hagyni...? - Igen, csak nem szoktam.
6. A többiek szerint átlagos alkohol fogyasztó? - Nem, szerintük nagyon keveset iszom.
7. =4.
12. Vesztette már el barátját italozás miatt? - Igen. Elütötte egy ittas sofőr.
13. Munkahelyi probléma ital miatt? - Igen, leejtettem egy sört, elég büdös és ragacsos volt, nem örültek neki, ki is kellett fizetnem.
Amúgy 3-as, de szerintem ez szar teszt. Alapból ha pl. életemben egyszer ittam úgy, hogy másnap nem emlékeztem, azt ugyanúgy kezeli mintha minden napom így zajlana.
több mint 13 éve
Érdekes a teszt és vannak benne furcsa dolgok az tény. A legjobb kérdés :Ivás után volt-e már delerium tremense, hallott-e már hangokat, vagy látott-e olyan dolgokat, amelyek nem is voltak ott? Ezek tipikusan a megvonás tünetei, legjobban megszüntethető az alkohollal. Potenciálisan életveszélyes állapot. Régen a hőskorban fruktozol E néven volt forgalomban az az infuzió, amit adni kellett rá. Az E az etil alkoholra utal. Tehát ez sosem az ivás után jelentkezik, hanem ha az alkesz egy-két napot lehúzott pia nélkül. Küzdünk vele eleget. Szóval aki ezt összeállította, annyira nem volt autentikus.Egyébként 5 pont. Van egy régi mondás, hogy az alkesz, aki többet iszik mint az orvosa, tehát az 5 felettiek alkeszek 😊, bár jó kezelőorvost kell választani és akkor sokszor csak az 53-asok lennének azok 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P