Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlMindenkinek kérem az eredményeit a stúdióba! Az enyim nullás.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Sok olyan embert ismerek, akit napi fél liter tömény sem állít meg, míg olyat egyet sem, aki betol napi fél kg csokit.Tudom, ez megint az én saram lesz, de nem zavar.Nem lehet mindenkinek szimpatikus a pofám.te miről beszélsz? napi fél liter borhoz/sörhöz képest napi fél kg csokoládé szerinted századannyira sem egészségkárosító?jjncaaMert mondjuk század annyira sem egészségkárosító hatású mint a cigaretta vagy az alkohol?.HanniMiért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa
több mint 13 éve
te miről beszélsz? napi fél liter borhoz/sörhöz képest napi fél kg csokoládé szerinted századannyira sem egészségkárosító?Mert mondjuk század annyira sem egészségkárosító hatású mint a cigaretta vagy az alkohol?.HanniMiért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mert mondjuk század annyira sem egészségkárosító hatású mint a cigaretta vagy az alkohol?Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa
Néha azért kicsit elkapja itt az embereket a "kössünk bele laccooba mert van/nincs rajta sapka" effekt.
több mint 13 éve
mert a dohánytermékekben levő nikotin bizonyítottan függőséget okoz, már kisebb mennyiség elfogyasztásakor isRengeteg termékre rá lehetne tenni, miért a dohánytermékek élvezik ezt a kiválságot?laccoo74Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
inkább emberekre kéne, rajt a tetkó a homlokán: Gáczi vagyok, ne kezggy velem!

több mint 13 éve
Rengeteg termékre rá lehetne tenni, miért a dohánytermékek élvezik ezt a kiválságot?Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa
több mint 13 éve
Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?

---
több mint 13 éve
Miért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?
több mint 13 éve
Éjszaka mi is családi parkolóba állunk. Háromba egymás mellé. Rohadjunkmegmilyenótvarpatkányokvagyunk.
több mint 13 éve
Nem értem amúgy erre miért nem utaznak a szervek. Szép kis bevételekre lehetne szert tenni, és előbb-utóbb csak rend lenne. GRAFIA legtöbb aki ilyet megjátszik befolyásos ember, nem hiányzik az utca rendőrének egy ilyen balhé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A családos parkoló jogtalan elfoglalása is büntetendő? Nem hinném, eleve behatárolhatatlan hogy mi számít családnak ilyen szempontból 😀 Ha én oda parkolok és anyám ül az anyósülésen akkor az már család? Vagy szigorúan anyu/apu/minimum két tizennégy éven aluli kell hozzá? És amikor esetleg egyedül szállok be egy ilyen helyen parkoló kocsiba honnan tudják hogy nem a családot hoztam, csak egyedül távozok? Családkártya tudtommal nincs a rokikártyával ellentétben 😊RataxesEz is tipikusan egy olyan dolog, amihez az itteni társadalom még nem elég fejlett, felnőtt.
több mint 13 éve
A családos parkoló jogtalan elfoglalása is büntetendő? Nem hinném, eleve behatárolhatatlan hogy mi számít családnak ilyen szempontból 😀 Ha én oda parkolok és anyám ül az anyósülésen akkor az már család? Vagy szigorúan anyu/apu/minimum két tizennégy éven aluli kell hozzá? És amikor esetleg egyedül szállok be egy ilyen helyen parkoló kocsiba honnan tudják hogy nem a családot hoztam, csak egyedül távozok? Családkártya tudtommal nincs a rokikártyával ellentétben 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Amíg a rendőrök, közterület-felügyelők nem állnak rá a témára, ez mindig is így lesz. A parasztok be fognak állni a mozgáskorlátozott helyére, a családi parkolóba, fel a járdára, stb. csak hogy nekik minél kényelmesebb legyen, és minél kevesebbett kelljen gyalogolni/helyet keresni. Szép kis fotógyűjteményem van ilyenről, majd egyszer összeszedem és elküldöm valahova. 😊Nem értem amúgy erre miért nem utaznak a szervek. Szép kis bevételekre lehetne szert tenni, és előbb-utóbb csak rend lenne.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szét tudják baszni az agyamat azzal, hogy a kib.szott Tesco nagycsaládos parkolóba mindenféle nyüveteg beáll... Szaros kis Nagykőrös city és játsszák, mintha pesti zsúfoltság lenne!
Fontolgatom, hogy kimegyek szabadidőmbe és baszogatom őket egy kicsit!
több mint 13 éve
Né má' geccóó!! De sok a frusztrált emberke! Magas fokú puncihiányra utal. 😛 Sobriiiii !!!! Linket kérünk! 😀apeszosRossz a punci infrastruktúra mi? 😀 (akinek nincs meg ajánlom a generation kill idevonatkozó részét youtubeon)
több mint 13 éve
jin-jang, hatás-ellenhatás... 😊Jó azért ha valaki majdhogynem naponta ír be valamit amiért kurva szar neki, vagy ami kurvára idegesíti, akkor kapni fog ilyet. Én is kaptam anno, más is kapott. Senki nem mondta, hogy milyen hszeket lehet ide írni. De ahogy JJ is írta, eléggé vicces, hogy azzal jössz, hogy ő ugyan hadd írja már le a bánatát, de közben azzal jössz, hogy mi ne írjuk le a bánatunkat (ami lehet éppen az, hogy neki mennyi bánata van). Akkor döntsd el légyszi, hogy mit szeretnél.Tényleg nem akarom már tovább fűzni a témát, főleg más nevében, csak egy dolgot emelnék ki. Ha a topic lényege az, hogy írd le a bánatod, akkor persze van létjogosultsága az ezt fikázó hsz-nek is. Ezzel ellentétben nekem a megkérdőjelezhetetlen fensőbbséggel, úri gőggel-bő nyállal címzett leoltással van bajom, ezért írtam, amit írtam.
És mégegyszer mondom, senki nem mondta, hogy ne írja be. De általában a fórumok úgy működnek, hogy beírok valamit és jön rá válasz. Ha naponta beírom, hogy ezért is és ezért is szar az élet, akkor előbb utóbb megkapom, hogy faszér nem ölöm már meg magam ha ennyire szar.fetomy
Amúgy, ezt már csak trollkodásként,, aki nem szereti a gyűlölködést, az miért olvassa ezt a topicot? 😊
Azért harag nincs, ugye? 😊
csi77
Nem jó rám a vizes lepedő.. 😛 Emlékeim szerint én nem elleneztem, csak bátorkodtam a gyakoriságra rámutatva annak ellenértéke után érdeklődni. De igaz, most kérésre történt.. Akkor most nekem kell fizetni? Bár tudd be nekem, hogy a köz javára történt.. 😀Né má' geccóó!! De sok a frusztrált emberke! Magas fokú puncihiányra utal. 😛 Sobriiiii !!!! Linket kérünk! 😀apeszosRavasz vagy, más vágyai mögé bújva.
De kérésed számomra parancs, ha erről van szó!
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Még mindig nem érted a lényeget, de mindegy is hagyjuk 😊
több mint 13 éve
Jó azért ha valaki majdhogynem naponta ír be valamit amiért kurva szar neki, vagy ami kurvára idegesíti, akkor kapni fog ilyet. Én is kaptam anno, más is kapott. Senki nem mondta, hogy milyen hszeket lehet ide írni. De ahogy JJ is írta, eléggé vicces, hogy azzal jössz, hogy ő ugyan hadd írja már le a bánatát, de közben azzal jössz, hogy mi ne írjuk le a bánatunkat (ami lehet éppen az, hogy neki mennyi bánata van). Akkor döntsd el légyszi, hogy mit szeretnél.Tényleg nem akarom már tovább fűzni a témát, főleg más nevében, csak egy dolgot emelnék ki. Ha a topic lényege az, hogy írd le a bánatod, akkor persze van létjogosultsága az ezt fikázó hsz-nek is. Ezzel ellentétben nekem a megkérdőjelezhetetlen fensőbbséggel, úri gőggel-bő nyállal címzett leoltással van bajom, ezért írtam, amit írtam.
És mégegyszer mondom, senki nem mondta, hogy ne írja be. De általában a fórumok úgy működnek, hogy beírok valamit és jön rá válasz. Ha naponta beírom, hogy ezért is és ezért is szar az élet, akkor előbb utóbb megkapom, hogy faszér nem ölöm már meg magam ha ennyire szar.fetomy
Amúgy, ezt már csak trollkodásként,, aki nem szereti a gyűlölködést, az miért olvassa ezt a topicot? 😊
Azért harag nincs, ugye? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
talált 😀 márha jól sejtem hogy ez mit jelent 😊bár fetomy-ra emlékeim szerint a make love+gyűlölködjünk kombó volt a jellemző 😊jjncaadipolus, maniaco de prezisso : Dsutianap
több mint 13 éve
Né má' geccóó!! De sok a frusztrált emberke! Magas fokú puncihiányra utal. 😛 Sobriiiii !!!! Linket kérünk! 😀apeszosRavasz vagy, más vágyai mögé bújva.
De kérésed számomra parancs, ha erről van szó!
rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?lang=hun&pid=szexpartner
www.beszamolok.com/lap/szexpartner_cimlap/index.php
és igazán mindenkire gondolva:
pinkvanilla.hu/aprohirdetes/9-szexpartner-18
több mint 13 éve
bár fetomy-ra emlékeim szerint a make love+gyűlölködjünk kombó volt a jellemző 😊jjncaadipolus, maniaco de prezisso : D

több mint 13 éve
bár fetomy-ra emlékeim szerint a make love+gyűlölködjünk kombó volt a jellemző 😊Jó azért ha valaki majdhogynem naponta ír be valamit amiért kurva szar neki, vagy ami kurvára idegesíti, akkor kapni fog ilyet. Én is kaptam anno, más is kapott. Senki nem mondta, hogy milyen hszeket lehet ide írni. De ahogy JJ is írta, eléggé vicces, hogy azzal jössz, hogy ő ugyan hadd írja már le a bánatát, de közben azzal jössz, hogy mi ne írjuk le a bánatunkat (ami lehet éppen az, hogy neki mennyi bánata van). Akkor döntsd el légyszi, hogy mit szeretnél.erről van szó.
Amúgy fetomy tényleg hiteles ebben a témában, mert neki is volt ilyen streakje. Akkoriban a hihetetlen történetek topikban konqueror dominancia volt, gyűlölködjünk-ben meg fetomy (amit csak néha szakított meg egy haromt féle részeg rasszista hsz)briareos

---
több mint 13 éve
Jó azért ha valaki majdhogynem naponta ír be valamit amiért kurva szar neki, vagy ami kurvára idegesíti, akkor kapni fog ilyet. Én is kaptam anno, más is kapott. Senki nem mondta, hogy milyen hszeket lehet ide írni. De ahogy JJ is írta, eléggé vicces, hogy azzal jössz, hogy ő ugyan hadd írja már le a bánatát, de közben azzal jössz, hogy mi ne írjuk le a bánatunkat (ami lehet éppen az, hogy neki mennyi bánata van). Akkor döntsd el légyszi, hogy mit szeretnél.erről van szó.
Amúgy fetomy tényleg hiteles ebben a témában, mert neki is volt ilyen streakje. Akkoriban a hihetetlen történetek topikban konqueror dominancia volt, gyűlölködjünk-ben meg fetomy (amit csak néha szakított meg egy haromt féle részeg rasszista hsz)
több mint 13 éve
Jó azért ha valaki majdhogynem naponta ír be valamit amiért kurva szar neki, vagy ami kurvára idegesíti, akkor kapni fog ilyet. Én is kaptam anno, más is kapott. Senki nem mondta, hogy milyen hszeket lehet ide írni. De ahogy JJ is írta, eléggé vicces, hogy azzal jössz, hogy ő ugyan hadd írja már le a bánatát, de közben azzal jössz, hogy mi ne írjuk le a bánatunkat (ami lehet éppen az, hogy neki mennyi bánata van). Akkor döntsd el légyszi, hogy mit szeretnél.És mégegyszer mondom, senki nem mondta, hogy ne írja be. De általában a fórumok úgy működnek, hogy beírok valamit és jön rá válasz. Ha naponta beírom, hogy ezért is és ezért is szar az élet, akkor előbb utóbb megkapom, hogy faszér nem ölöm már meg magam ha ennyire szar.