Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Né má' geccóó!! De sok a frusztrált emberke! Magas fokú puncihiányra utal. 😛 Sobriiiii !!!! Linket kérünk! 😀
több mint 13 éve
Vagy pár hónap sóbánya, utána rögtön pozitívabban látná mindenki a meglévő életét 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Ezér kiüresíti a zsigeri ökölbeszorulóstalpú gyűlöletet! Kéne egy Nyekergő topic a látens szarazélet pszeudoemós flusztrációk begyűjtéséhez.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
a szólásszabadság azt jelenti, hogy lehet véleményezni, sőt a véleményt is lehet ellenvéleményezni... a liberális gondolkodás általában itt bukik meg: azt be lehet írni, hogy A-nak elege van valamiből, de azt már nem, hogy B-nek meg abból van elege, hogy A-nak elege van belőle?és ha valaki azért "gyűlölködik" (értsd ír ide), mert elege van a gyűlölködésből, azt ő miért nem teheti meg?jjncaaMiért van ilyen topic? Ha van, akkor mi a rendeltetésszerű használat? Amúgy befejeztem........csi77

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nekem erről az egészről a Szomszédok sorozat jut eszembe. 300 valahány részen keresztül semmi másról nem szólt mint a sírásról meg a rinyálásról 😀
több mint 13 éve
és ha valaki azért "gyűlölködik" (értsd ír ide), mert elege van a gyűlölködésből, azt ő miért nem teheti meg?jjncaaMiért van ilyen topic? Ha van, akkor mi a rendeltetésszerű használat? Amúgy befejeztem........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
és ha valaki azért "gyűlölködik" (értsd ír ide), mert elege van a gyűlölködésből, azt ő miért nem teheti meg?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én csak azért kérdeztem így vissza, mert nem értem, miért kell így leoltani valakit, ha ebbe a topicba megírja a bánatát. Ide csak akadémiai székfoglaló szintű, tudományosan megalapozott cikket lehet írni vagy egyszerű véleményt is? Valaki nyilván több posztot ír ide, sokkal nem értek egyet, de vagy nem veszem tudomásul, esetleg, ha nagyon-nagy faszságot írt, vitatkozom vele, és van már némító funkció is (én még nem használtam). Ha nem tapló, kekeckedő vagy anyázó stílusban írogat valaki, azért ki lehet kerülni, még ha közhelyeket puffogtat is, nem?szerintem sokat mondó, ha én mondom, hogy ez már nekem is sok 😛fetomySokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.briareos?????
Ezek szerint nem lehet ide csúnya, rossz dolgokat írni?csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
szerintem sokat mondó, ha én mondom, hogy ez már nekem is sok 😛Sokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.briareos?????
több mint 13 éve
lehet, csak ez az attitűd zavaróSokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.briareos?????
modoros.blog.hu/2013/02/16/egy_minden_gyanu_folott_allo_emberke
modoros.blog.hu/2013/02/11/az_orok_aldozat

---
több mint 13 éve
Sokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.briareos?????
Ezek szerint nem lehet ide csúnya, rossz dolgokat írni?
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Hát fene tudja... szerintem a Tom&Jerry-nél kevés agresszívabb rajzfilmet kreáltak valaha (és sokkal realisztikusabban átjön a dolog, mint egy Pokémon/Dragon Ball/Transformers-szerű elrugaszkodottabb sorozat esetében - de valahogy mégse ejtettem sose vasalót a húgom fejére.. ), és mégis elég sokan felnőttek azon is komolyabb lelki sérülés nélkül. De a Bambi, vagy a Szépség és a Szörnyeteg is elég maradandó nyomot hagyhatna egy kissrác/kislány lelkében. A Hupikék Törpikék ugyebár a homoszexualitás érzetét erősíti (1 nő egy faluban?), a Dumbóról pedig nem is beszélnék, gyakorlatilag kábítószer-fogyasztásra buzdít, ugyebár?+1
Egy 6-8-10 éves gyerek szerintem ritkán fogja föl ezt a típusú érzelmezését egy adott rajzfilmnek, jóval egyszerűbben, és fehér-feketébben látja a dolgot, ráadásul a kedves/aranyos/pozitív figurákra fókuszál. Igor
Vagy elég beleolvasni néhány Grimm mesébe...
Mivel nem lehet megoldani, hogy egy gyerek ne kerüljön kapcsolatba ilyen mesékkel/rajzfilmekkel (óvoda, iskola, TV reklám, internet) szerintem a szülő dolga és feladata ezt az általa mefelelőnek vélt módon kezelni.
Do your job
több mint 13 éve
Sokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.briareosBár én is mindig döbbenten állok, hogy valaki ennyire az élet sötét oldalán szenved, és szinte dagonyázik az őt ért rút sérelmekben és nyomorúságban, de van akinek ettől teljes az élete. Így kerek, ha keresheti másban a felelőst, fröcsögheti a világra a saját szerencsétlenségeit, és még az örömben is az ürömöt látja.
Igazából jó érzés, hogy a való életemben nem vesznek körül ilyen élet által sújtott szerencsétlenek.
Úgyhogy egy fórumon kontrasztnak elmegy, nem kell kiutálni.
(Pláne hogy ezzel csak erősíted a "rohadtmocskosszemétvilágamiösszeesküdöttellenem" feelinget.)
több mint 13 éve
Kellett nékem arcoskodni, most nekem is jár ez a track.Kibaszott geci suttyoparaszt nők azt megértik ha VAN de azt nem hogyha NINCS....JayBErre jár a szankció:
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ez a karma, jécé távoztával bégyűrődött laaca, háthogy megoldás még nem érkezett. Ugyan Bazzával megmán mibajvan? Mikor nincs szériája, akkor mi csinálunk neki? Meg inkább a Jc ámokfutrinka, mint a sztereotip álproblémázás. Uffatok!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az viszont tényleg érdekelne, hogy vajon amikor én voltam ilyen 12-14 éves, akkor az a korosztály nem járt bulizni? Vagy ott nem volt pia, cigi, fű?Minket ha elvittek volna 8-ban osztálykirándulásra, ott konkrétan részeg lett volna az egész osztály 😀 Amiket meséltek a 6-7 évvel fiatalabb ismerőseim, annál talán kicsivel lightosabb dolgok voltak, mindössze ennyi az egész. Mondjuk engem nagyon visszafogtak egy ideig, gimiben 9-dik utáni nyáron még vótra sem engedtek fel...
fetomy
több mint 13 éve
Nyugi bria nem írok ide többet, ez volt az utolsó.BazzaniViccen kívűl, örülnék Bazzani, mert senkinek sem kívánom h keserüségben és gyűlöletben éljen. Az élet szar, ezt mind tudjuk, de neked is van csomó dolog ami örömmel tölthetne el. Azokra koncentrálj inkább, és az életed megédesedik.
több mint 13 éve
Nyugi bria nem írok ide többet, ez volt az utolsó.Próbálok csak Lions témában megszólalni. Ha az se tetszik akkor szólj, töröltetem magam az oldalról.
több mint 13 éve
Sokkal egyszerűbb lenne ha csinálnánk egy olyan topikot, h lacco74 napi sirámai. Vendégszerző bazzani. Komolyan, ennyi gyűlölet és keserűség, lefogadom még szex közben is panaszkodtok.
több mint 13 éve
Az eredeti Tom és Jerry pedig messze megelőzte a korát, bár sokan kritizálják, még 60-70 év távlatából is megállják a helyüket, képes vagyok ma isnagyokat röhögni rajtuk (pedig 100x láttam). A spin-off-ja már elég ergya lett.Hát fene tudja... szerintem a Tom&Jerry-nél kevés agresszívabb rajzfilmet kreáltak valaha (és sokkal realisztikusabban átjön a dolog, mint egy Pokémon/Dragon Ball/Transformers-szerű elrugaszkodottabb sorozat esetében - de valahogy mégse ejtettem sose vasalót a húgom fejére.. ), és mégis elég sokan felnőttek azon is komolyabb lelki sérülés nélkül. De a Bambi, vagy a Szépség és a Szörnyeteg is elég maradandó nyomot hagyhatna egy kissrác/kislány lelkében. A Hupikék Törpikék ugyebár a homoszexualitás érzetét erősíti (1 nő egy faluban?), a Dumbóról pedig nem is beszélnék, gyakorlatilag kábítószer-fogyasztásra buzdít, ugyebár?
A Disney ma is ontja a jobbnál jobb animációkat, csak a magyar hiányzik egy kicsit.....csi77
Egy 6-8-10 éves gyerek szerintem ritkán fogja föl ezt a típusú érzelmezését egy adott rajzfilmnek, jóval egyszerűbben, és fehér-feketébben látja a dolgot, ráadásul a kedves/aranyos/pozitív figurákra fókuszál.
Nekem egyik legnagyobb filmélményem kilenc évesen megyei matekverseny utáni Oroszlánkirály megnézése volt egy 300 fős moziteremben, de valahogy a Timon/Pumba duó, és Szimba felnőtté válásának története volt az amin sokáig nevettem/amire emlékeztem utána. Persze, a Mufasza halálát bemutatót kulcsjelenet is megmaradt élénken (ráadásul vicces neve is volt 😛), de az megmaradt szomorkodás/sajnálkozás szintjén... ahogy Karak, Bambi édesanyja, Ursula vagy Frollo esetében is.
Ha meg valaki 12-14 éves, és már elég érett, akkor lehet mutatni neki "szürkébb" rajzfilmeket, akár Pixart (inkáb mint a Disneyt szvsz), vagy Miyazaki-filmeket is, de a mai rajzfilmek között is bőven talál az ember, ha nagyon-nagyon aggódna az adott szülő... és ehhez manapság már jóval több lehetőség is van, nemcsak a magyar 1, magyar 2, vagy esetleg a videókazetta létezik. De attól is lehet valakiből egész ember, ha mondjuk Dragon Ballt, vagy Narutót nézett X éven át..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Az viszont tényleg érdekelne, hogy vajon amikor én voltam ilyen 12-14 éves, akkor az a korosztály nem járt bulizni? Vagy ott nem volt pia, cigi, fű?Én mondjuk emlékszem mikor még a serdülőben fociztam (az sztem pont ez a korosztály), akkor is pontosan megvolt, hogy a csapat menőbb rétege mielőtt az edző odaért volna leült cigizni a lelátóra, nem egyszer volt, hogy páran részegen jöttek edzésre is -sőt másik csapatnál egyszer volt aki úgy is játszott- és még folytathatnám. Nehogymár megint az legyen, hogy ez is csak itt fehérváron volt jellemző, és az ország (világ) többi részén az ilyen korú gyerekeknek nagy ritkán jutott egy korty sör meg egy slukk cigi és akkor már menők voltak... Persze én nem vagyok olyan öreg, ez csak 13-15 éve volt de akkoris. Nem egy haverom járt rendszeresen bulizni ahol a pia és cigi ugyanúgy megvolt, tök részegre itták magukat, és persze a drogos,füves történetek sem hiányoztak. Ja és persze a szokásos vidi meccs, ahol kb. az nem volt részeg aki nem volt ott.
Na de mindegy, azt hiszem nem vagyok kompetens a témában, hiszen csak Fehérvár előzte meg a korát, mi már 15 éve elkezdtük kinevelni a lezüllött tinigenerációt, míg a többi városban a tinik már annak is örülhettek, ha elmehettek a söröspolc előtt a boltban 😊 Gondolom csak azért terjedt így el, mert valaki egyszer eljött ide, és meglátta mi van itt, és megfertőzte mint egy vírus, és vitte magával haza. Sorry guys 😕
több mint 13 éve
Viszont ez az ivas dolog azert kezd kicsit aggasztobb lenni. En is ittam , de azert hogy kimegyek szorakozni es legtobbhelyen mar 12-14 eves betepett/ berugott gyerekeket latok engem aggaszt. TocaAludni azért tudsz? 😛 Mert ha ez aggaszt akkor kiváncsi lennék hogy az ennél jóval komolyabb problémák (és vannak ilyenek, nem is egy) mit művelnek Veled 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Emlékeztek arra az ótvaros Chio reklámra amiben az öregember tette szóvá hogy nem maradt semmi a régi jó dolgokból és erre kibasszák a szemét egy burgonyaszirommal. Na az a reklám volt ilyen frusztráló mint ez a téma.És ja életemben először hatodikban ittam kevertet, és hetedikben láttam pussyt. 21 vagyok, mégis merem állítani hogy jó úton haladok a civilizált és felelős felnőttség felé, és nem vagyok lelki sérült sem... Asszem.