Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem 10 pont, pedig már régen nem vagyok rászoruló..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
7 Mindig akkor tudja abbahagyni az ivást, amikor akarja?erre őszintén válaszolva szerintem nem lehet igent nyomni 😊
mondjuk ha erre is nemet nyomtál akkor érthető h a teszt ilyet hozott ki 😊
.brk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlnégy kérdésre adtam igen választ (1, 4, 5, 16), erre 6 pontot kaptam, csodás teszt 😀 majdnem olyan jó, mint kedvenc kalkulátorom, ami az ideális testsúlyt hivatott eldönteni, három megadott adatból 😂
Mindenkinek kérem az eredményeit a stúdióba! Az enyim nullás.sutianap
www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/idealistestsuly_kalkulatorjjncaa
7 Mindig akkor tudja abbahagyni az ivást, amikor akarja?
mondjuk ha erre is nemet nyomtál akkor érthető h a teszt ilyet hozott ki 😊
nekem 5, de egyetemistaként ez tök jó.
szerk.: Kért-e már bárkitől segítséget az ivás miatt? ha itt igent nyomok (végülis nyomható, mert kértem már meg haveromat h figyeljen arra, mennyit iszom) akkor 10
több mint 13 éve
4 (hogy a picsába....)
több mint 13 éve
catattack
3 520
26. De az elmúlt másfél évben nem iszom igazán. 😊TheMileHighCityEgy időben te voltál a példaképem! 😉
több mint 13 éve
Kért-e már bárkitől segítséget az ivás miatt? - ha elfogyott a készpénzem kártyával meg nem lehetett fizetni, és kértem kölcsön az annak számít ?Szerintem ezt szűken kell értelmezni, a piálás miatti mentális probléma miatt volt-e szükséged segítségre és kértél-e.
gabtsi
Nekem 2, de jó pár éve közelebb lettem volna a tízeshez 😊
több mint 13 éve
26. De az elmúlt másfél évben nem iszom igazán. 😊
több mint 13 éve
nekem 4, de azért az kicsit vicces hogy gyakorlatilag aki fogyasztott már alkoholt az keressen fel egy orvost 😀davemayeraz 1,4,6,7 igen a nullapontos, minden másért felszámol valamit a kalkulátor 😊 53 a max

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szíves figyelmükbe ajánlanám a legelejét!"(Megjegyzés: a kalkulátor helyenként erősen vitatható értéket mutat,
így javasoljuk, hogy egyes kérdéseknél csak a közelmúltra érvényes válaszokat adja!)"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
nekem 4, de azért az kicsit vicces hogy gyakorlatilag aki fogyasztott már alkoholt az keressen fel egy orvost 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nekem 12 jött ki, de elég hülye teszt, pl:igen
Volt-e már munkahelyi problémája az ital miatt? - munkahelyi rosszullét az probléma egy előző napi céges buli után ? sztem általános
Kért-e már bárkitől segítséget az ivás miatt? - ha elfogyott a készpénzem kártyával meg nem lehetett fizetni, és kértem kölcsön az annak számít ?
gabtsi
és
igen

több mint 13 éve
51-ig fel lehet tolni 😊 De azt mondjuk én se értem miért lesz jobb az eredmény, ha kértem segítséget/vettem rész elvonón alkoholprobléma miatt, mint ha nem.Matthew99Mer tudatosult, hogy baj van. Ez a különbség az -id és a -frén között.

több mint 13 éve
9
több mint 13 éve
51-ig fel lehet tolni 😊 De azt mondjuk én se értem miért lesz jobb az eredmény, ha kértem segítséget/vettem rész elvonón alkoholprobléma miatt, mint ha nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nekem 9, mikor átikszeltem egyik kérdést amit nem tudtam eldönteni akk 7.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nekem 12 jött ki, de elég hülye teszt, pl:Volt-e már munkahelyi problémája az ital miatt? - munkahelyi rosszullét az probléma egy előző napi céges buli után ? sztem általános
Kért-e már bárkitől segítséget az ivás miatt? - ha elfogyott a készpénzem kártyával meg nem lehetett fizetni, és kértem kölcsön az annak számít ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
3. de két kérdésre nem tudom a választ. Ha mindkettőnél a rosszabbikat jelölöm akkor 6 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
7. Határeset.www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.html4. Határeset.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Csak egy pontszám a scoretable-on, önmagában nem is jelent semmit, viszont egy magasvérnyomás, vagy metabolikus-szindróma teszten épp ezzel az pontocskával kerülsz be a vöröszónába 😉tudom jól, attól még - vagy pont ezért - egy hihetetlen nagy baromságjjncaaezt néziwww.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlnégy kérdésre adtam igen választ (1, 4, 5, 16), erre 6 pontot kaptam, csodás teszt 😀 majdnem olyan jó, mint kedvenc kalkulátorom, ami az ideális testsúlyt hivatott eldönteni, három megadott adatból 😂
hu.wikipedia.org/wiki/Testt%C3%B6megindexsutianap
Az mondjuk ökörség, hogy ha magában adja meg, minek nem ad hozzá szórást.

több mint 13 éve
tudom jól, attól még - vagy pont ezért - egy hihetetlen nagy baromságezt néziwww.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlnégy kérdésre adtam igen választ (1, 4, 5, 16), erre 6 pontot kaptam, csodás teszt 😀 majdnem olyan jó, mint kedvenc kalkulátorom, ami az ideális testsúlyt hivatott eldönteni, három megadott adatból 😂
hu.wikipedia.org/wiki/Testt%C3%B6megindexsutianap

---
több mint 13 éve
ezt néziwww.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlnégy kérdésre adtam igen választ (1, 4, 5, 16), erre 6 pontot kaptam, csodás teszt 😀 majdnem olyan jó, mint kedvenc kalkulátorom, ami az ideális testsúlyt hivatott eldönteni, három megadott adatból 😂
hu.wikipedia.org/wiki/Testt%C3%B6megindex

több mint 13 éve
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlEgy szép nagy 2-es
több mint 13 éve
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.htmlnégy kérdésre adtam igen választ (1, 4, 5, 16), erre 6 pontot kaptam, csodás teszt 😀 majdnem olyan jó, mint kedvenc kalkulátorom, ami az ideális testsúlyt hivatott eldönteni, három megadott adatból 😂
www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/idealistestsuly_kalkulator

---
több mint 13 éve
ha logikátlan dolgokat írsz, akkor biztos nem leszel népszerű, ez tény... az, hogy te kis ismersz és kit nem, az mit bizonyít? ha én erre azt válaszolnám, hogy sok olyan embert ismerek, aki betol napi fél kg csokit, míg olyat egyet sem, aki napi fél liter töményet, az meg az én teóriámat igazolná, vagy azt, hogy megint a saját magamból és környezetemből indultam ki, minden más tényezőt kizárva?Sok olyan embert ismerek, akit napi fél liter tömény sem állít meg, míg olyat egyet sem, aki betol napi fél kg csokit.Tudom, ez megint az én saram lesz, de nem zavar.Nem lehet mindenkinek szimpatikus a pofám.laccoo74te miről beszélsz? napi fél liter borhoz/sörhöz képest napi fél kg csokoládé szerinted századannyira sem egészségkárosító?jjncaaMert mondjuk század annyira sem egészségkárosító hatású mint a cigaretta vagy az alkohol?.HanniMiért nincsenek az alkoholos üvegeken is elrettentő fotók?laccoo74miért nincs az édességeken elrettentő fotó?jjncaa
bizonyos alkoholoknak kis mennyiségben sokak szerint kifejezetten kedvező élettani hatásai vannak, az pedig szinte mindegyikre rá van írva, hogy fogyassza felelősséggel" vagy valami hasonló

---
több mint 13 éve
www.euuzlet.hu/kalkulatorok/alkohol.html4. Határeset.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)