Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Sobri, ezt mindenképp felírom. A feleségemnek mutattam, és borzasztó elégedett lett magával, és teljes nyugalomban van, hogy tegnap este rendelt egy késszettet a kártyámmal.Egyébként nem kell könyörögnöd. Ha ez így, ebben a kontextusban felmerül, akkor az a kapcsolat halott. Vagy azért, mert van mit Neked felhánytorgatni és a bizalom elveszett, vagy mert a nő ilyen. Ez utóbbi önmagában még nem lenne, gond, ha ilyen nőt szeretnél, de mivel ebbe a topikba ezt beírtad azt jelenti nem ilyet szeretnél. Hosszútávon nem fog működni a dolog.diverdocIgazad is lehetne, de berger90 megmondta: ingyencsajt akar. A normális neki drága. Annak meg ez az ára. És tudjuk, hogy mindig az kerül a legtöbbe, ami ingyen van.Sobri Jóska
Amit diverdoc írt, azt 100%-ban adom. Az exem ilyen volt: órákat agonizált, amikor el akartam menni szerepjátékozni haverokhoz. Ennél antipuncimágnesebb dolgot elképzelni is nehéz, és nem szoktam hazudni, így tudta hogy mire számítson (nem mondom, hogy előtte nem volt "kiszámíthatatlan", de azért ezt komolyan gondoltam), de természetesen ezután elkezdtem sunnyogni. Persze, ha ő ment valahova az normális volt. Én hülye 5 évig éltem vele, úgyhogy még azt az előnyt is megadta, hogy elment külföldre félévre. Amikor szakítottunk végre, 3 hónap kellett, hogy rájöjjek, hogy hiába ragaszkodtam hozzá, ipari idióta vagyok.
A feleségem az első időszakban sokszor lecseszett, hogy minek sunnyogok, menjek ahova akarok. Kellett egy év, hogy ne csináljak titkot abból, hogy elmegyek itthonról.
Sobri hosszú hozzászólásához annyit, hogy ez oké, ha ennyit vársz el egy nőtől. Ha más igényeid is vannak, akkor az sokkal, de sokkal drágább 😀 Nem jössz ki esténként 20e-ből, ezt garantálom. Ettől függetlenül én maradnék ennél a verziónál. Kicsit konzervatív, de nekem rendben van. Beleférne félrejárni, de nincs rá igényem. Viszont megértem azokat is, akik félrejárnak (ha hivatásoshoz, ha nem), és megmondom őszintén, hogy szerintem ha valakinek erre van igénye, hát csinálja. Ettől még lehet jó apa, sőt jó férj is, ismerek ilyeneket. Sőt tudok olyanról is, ahol az asszony tudja.

több mint 13 éve
Csak érdekességképpen elgondolkodtam az elmúlt pár hónap csajain.A következőre jutottam:
Egy fizetős csaj átlagban kb. 8-10 ezer forint.
Ugye tudjuk miről szól: megyek-lövök-jövök. Kb. egy-másfél óra kikapcsolódás mindenestül. Elötte-utána maximális nyugalom. Erre mondják páran, hogy drága.
Ezzel szemben az “ingyencsajokhoz” a következő becsült összegeket tudom hozzárendelni.
Van egy fiatal, huszonéves, aki szeret bulizni, enni, inni, jönni, menni.
Vele egy szombat este taxikkal, koktélokkal, házibulibavittitókákkal, haverokkal, kajálással kb. 16-20ezer.
Van egy harmincas, értelmiségi, akivel színházba, moziba szoktunk menni, utána dumálni, vacsizni, ez átlagos színházjegyárral (3ezer/kopf), és vacsival (6-8ezer zusammen), taxival számolva kb. 12-14 ezer.
Van egy kissé perverz, akihez a boron kívül viszek mindig valami mást is, valamint rendelünk kaját, taxi, szóval ez legyen kb. 10 ezer.
Van egy vidéki férjezett, aki ha feljön, akkor szintén igényel egy kis törődést, nem csak a szexben akarja érezni, hogy van aki nőként kezeli, hogy él, szóval kis figyelmességek, meglepik, ajándékok, ezt ki se tudom számolni.
Igaz, van egy kis önérzetes tini, aki se enni, se inni, se szórakozni nem akar velem, csak suli után dugni, de ha épp nem érek rá délután, amikor ő meg igen, akkor megsértődik, vagy mással dug, vagy mit tudom én, de eltűnik. Aztán 1-2 hét, és jelentkezik újra, mintha mi sem történt volna. Szóval ez bár 0 forint, de kalkulálhatatlan. (Egyébként ez lehet az a kategória gondolom, amivel sokan bajlódnak, próbálják "megfejteni", kezelni, és ha nem biztosítják az 1-2 hetes duzzogási, vagy sértődési idő kifutását, és eközben próbálnak meg kommunikálni, problémát megoldani, urambocsá dugni, akkor keverednek kaotikus helyzetekbe és ebbe a topicba illő lelkiállapotba.)
És van 1-2 random ex, akikre megint csak nem lehet standard számítani, és ahol egy kis segítség, szerelés, barkácsolás, elkísérni IKEA-ba, vásárolgatás plázában, beülni kávézóba, cukrászdába, étterembe és meghallgatni az elmúlt időszak töketlen pasijait, lelkiéletet élni, problémamegoldás, stb. teljesen összevissza kiadásokkal társul, és ráadásul néha indokolatlanul sok időt visz el az effektíve szexxel töltött időhöz képest.
És akkor ugye ezek a megvalósulások, ebben nincsenek benne azok a randik, melyek lelkesen indulnak, költségvonzattal járnak (ebéd, vacsora, kulturprogram, stb.), aztán úgy végződnek, mint Travoltának a PF-ben. (Hazamenni, kiverni.)
Vagyis mindent összevetve a 8-10ezret egy fix, tervezhető kalandért nem érzem drágának.
Sőt.
több mint 13 éve
"A férfi azért nősül, mert fáradt, a nő azért megy férjhez, mert kíváncsi: így mind a ketten rosszul járnak"😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyébként nem kell könyörögnöd. Ha ez így, ebben a kontextusban felmerül, akkor az a kapcsolat halott. Vagy azért, mert van mit Neked felhánytorgatni és a bizalom elveszett, vagy mert a nő ilyen. Ez utóbbi önmagában még nem lenne, gond, ha ilyen nőt szeretnél, de mivel ebbe a topikba ezt beírtad azt jelenti nem ilyet szeretnél. Hosszútávon nem fog működni a dolog.diverdocIgazad is lehetne, de berger90 megmondta: ingyencsajt akar. A normális neki drága. Annak meg ez az ára. És tudjuk, hogy mindig az kerül a legtöbbe, ami ingyen van.
több mint 13 éve
Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!berger90A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon
szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit
szórakozni. Így szólt a felségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, drágám... Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a
férjének 12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj nem tudta, mit tegyen, Az egyetlen, ami eszébe jutott, a következő volt:
- Igen szívem, de a bárban... Tudod... hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, annyira hideget, hogy őt magát is kirázta a hideg. A férj kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak... Nem
maradok sokáig, mindjárt jövök. Megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, szívem csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és 5 különböző előételt vett elő:
csirkeszárnyat, malacsültet, gombasalátát stb.
- De édes szívem... A bárban... Tudod... Mocskos káromkodásokat is lehet hallani...
- Mocskos szavakat akarsz, életem? Na ide figyelj te faszfej! Idd
meg azt a kibaszott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és
zabáld meg a kibaszott sültjeidet, mert házas vagy baz'meg, nem mész sehova! Megértetted te seggfej?
... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Egyébként nem kell könyörögnöd. Ha ez így, ebben a kontextusban felmerül, akkor az a kapcsolat halott. Vagy azért, mert van mit Neked felhánytorgatni és a bizalom elveszett, vagy mert a nő ilyen. Ez utóbbi önmagában még nem lenne, gond, ha ilyen nőt szeretnél, de mivel ebbe a topikba ezt beírtad azt jelenti nem ilyet szeretnél. Hosszútávon nem fog működni a dolog.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Syracuse kosárlabda, basszátok meg...
több mint 13 éve
mint élő közmodás-gyűjtemény, 3 percig gondolkodtam, hogy odaírjam-e a hsz végére, végül kivettem, de végülis stimmelSzerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊RataxesKi mint vet, úgy arat.😊laccoo74
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mi a véreres faszért kell felhánytorgatni olyan esetet, ami hónapokkal ezelőtt történt, és ezerszer bocsánatot kértem miatta, ráadásul egy esti sörözés miatt? Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!berger90Ne háborogj! Te hoztad magad ebbe a helyzetbe. A fejedre nőtt a kisasszony. Helyre kell rakni és nem bocsánatot kérni!
Nem baszta má' meg, hogy a csaj irányít!
több mint 13 éve
nem kő pozíciózni, azért van a szád, hogy megbeszéld, imádni fognak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
sokan a kapcsolat elején szúrják el a dolgot amikor még iszonyatosan nagy a rajongás , kéz a kézben járnak mindenhová nincs program egymás nélkül mindent együtt csinálunk stb.és egyszerűen ez lesz a megszokott és elvárt !nyilván ez ilyenkor nem esik az ember nehezére , mert friss és ropogós minden...
aztán mikor már szeretnél újra picit a haverokkal lenni akkor meg megy a csodálkozás hogy , Héé ? itthon hagysz egyedül , etc,etc....
szóval az elején érdemes már odafigyelni és minél jobb pozíciót nyerni magadnak az egyéni programok ( sport, meccsnézés, lazulós hétvége, stb ) terén amit biztos hogy később szeretnél majd művelni ! ettől függetlenül jut majd még idő bőven egymásra is...
több mint 13 éve
Te pedig lassan gyakrabban mondod, hogy mit szokott Sobri mondani, mint ő maga az eredetit. 😀Szerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊RataxesNem mondtam azt, hogy inkább kurvázzatok, hanem hogy Sobri szokta ezt mondani 😀 szvsz inkább normális kapcsolat...Asbee
úgy általában nem tudok okosat mondani, ha az eredeti kotraktban nem volt benne a kocsmázás a haverokkal, akkor módosítót kell beadni, bár lehet akkor meg jön a felfüggesztett, de akkor sem kell kétségbe esni mert nincs szebb egy independentdéjnél.sutianapAz lehetséges (? 😀 ), de most (is) tartalmában és stílusában egyaránt telibe találtál.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
kimiljent szakajtott, azt szagolgassa, hogy egzaktak legyünk uraimSzerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊RataxesKi mint vet, úgy arat.😊laccoo74
úgy általában nem tudok okosat mondani, ha az eredeti kotraktban nem volt benne a kocsmázás a haverokkal, akkor módosítót kell beadni, bár lehet akkor meg jön a felfüggesztett, de akkor sem kell kétségbe esni mert nincs szebb egy independentdéjnél.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri és kioszt mindenkit, hogy miért nem kurváztok inkább...Asbeeés milyen igaza van 😛
nem amúgy nem kell kurvázni, csak normális nőt találni 😛
több mint 13 éve
Szerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊RataxesNem mondtam azt, hogy inkább kurvázzatok, hanem hogy Sobri szokta ezt mondani 😀 szvsz inkább normális kapcsolat...
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri és kioszt mindenkit, hogy miért nem kurváztok inkább...AsbeeNagyon lerágott csont már ez a kurvázol- nem kurvázol téma, akinek igénye van rá csinálja, de ne propagálja.
több mint 13 éve
Szerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊RataxesKi mint vet, úgy arat.😊
több mint 13 éve
Szerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊Rataxesdrága, akkor már inkább állandó barátnő. mondjuk pont vicces hogy pont én mondom ezt, a kapcsolatfüggő.
btw köszi a hsz-eket.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Szerintem Asbee nem párkapcsolat mellé, hanem párkapcsolat helyett gondolta 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri és kioszt mindenkit, hogy miért nem kurváztok inkább...AsbeeEgy normális párkapcsolatba szerintem nem játszik a kurvázás, vagy, ha igen, akkor ne csodálkozzon az érintett, hogy a hölgy is kikacsintgat.
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri és kioszt mindenkit, hogy miért nem kurváztok inkább...
több mint 13 éve
Szerintem, egy normálisan működő párkapcsolatba bele kell férnie annak, hogy a férfi elmehessen a haverokkal mondjuk sörözni, ahogy a nő is a barátnőkkel soppingolni.Igaza van Fetomynak ehhez kell a bizalom, hogy ne arra gondoljon közben a másik fél, hogy tuti most fog pl megcsalni stb.Ha hiányzik a bizalom, akkor ette a kutya az egész párkapcsolatot.
több mint 13 éve
- Miért kell felhánytorgatni?Mert aki egyszer amit elkövet, bármikor elkövetheti újra. Nem feltétlen fogja, de simán benne van. Mellesleg ahogy sanyo mondja, ez bizalmi kérdés. Ha pedig a bizalom egyszer elveszett, akkor nem jön vissza. Persze van aki szerint igen meg minden, de nem. Teljesen nem. Annyira még talán igen, hogy más eseteket nem vetít ki egy hibára, de annyira nem, hogy a nagyon hasonló körülmények esetén ne jusson eszébe.
- A nők miért ilyenek?
Nem a nők ilyenek, hanem az emberek. Szintén a bizalom jön elő, egy embernél ha az elveszik akkor nem a nők, hanem az emberek nem tudják csak úgy elfelejteni. Én értem, hogy te tudod, hogy nem fog újra megtörténni, de ezt a másik fél max addig tudhatta (bízott benne), amíg egyszer meg nem történt. De teszem azt, Stohl Bucit leültetik ittas vezetésért. Milliószor bocsánatot kért, börtönben is volt, satöbbi. Bízhatunk benne, hogy soha többé nem tesz ilyet? Ő bizonyára úgy gondolja, hogy faszér nem hiszi el senki, hogy többet ilyen nem lesz, mikor ő tudja, de valahogy az emberekben a bizalom mégsem olyan sima. Vagy más ügy, Pistorius. Ha most akár lecsukják vagy mittudomén, elhihetjük, hogy szabadulása után a következő problémás csaját nem lövi szarrá? Vagy ha mondjuk egy NFL játékost elkapnak, hogy doppingol, vagy biciklist, mindegy. Megbüntetik keményen, milliószor bocsánatot kér, stb... elhihetjük, hogy visszamehet sportolni, mert többet ilyet nem tesz? Ő megesküszik, és magában tudja is, mi higgyünk neki?
Remélem nem lesz semmi olyan épelméjű reakció, hogy juuuuj hogy jön ehhez a gyilkosság, stb... ha mégis, akkor előre mondom, hogy nem a konkrét ügy a lényeg, hanem az elv.
btw beszéld meg vele. Ha meg nem lehet, akkor minek erőltetni?
több mint 13 éve
Persze. Szerencsére megoldódott. Az viszont nekem nem magyarázat, nem is volt az soha, hogy "a nők ilyenek". Miért? Nem tudnak mások lenni? Mi akadályozza őket?berger90a mai napig talán a legjobb magyarázat (hang kicsit csúszik asszem a vége felé)
amúgy az ilyen felhánytorgatás 99 százalékban bizalmi jelleg, ha egyszer elkövetsz egy hibát, szerinte simán elkövetheted még egyszer.. te tudod, hogy elköveted, vagy sem (valszeg nem), ő pedig ezt vagy felfogja, vagy nem (valszeg szintén nem)
több mint 13 éve
Sajnos, erre a kérdéskörre nem tudom a jó választ, tehát passzolom.Persze. Szerencsére megoldódott. Az viszont nekem nem magyarázat, nem is volt az soha, hogy "a nők ilyenek". Miért? Nem tudnak mások lenni? Mi akadályozza őket?berger90Mi a véreres faszért kell felhánytorgatni olyan esetet, ami hónapokkal ezelőtt történt, és ezerszer bocsánatot kértem miatta, ráadásul egy esti sörözés miatt? Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!berger90Mert a nők ilyenek.Gondolom feleség, barátnő.laccoo74
több mint 13 éve
Persze. Szerencsére megoldódott. Az viszont nekem nem magyarázat, nem is volt az soha, hogy "a nők ilyenek". Miért? Nem tudnak mások lenni? Mi akadályozza őket?Mi a véreres faszért kell felhánytorgatni olyan esetet, ami hónapokkal ezelőtt történt, és ezerszer bocsánatot kértem miatta, ráadásul egy esti sörözés miatt? Egyáltalán miért kell könyörögnöm, ha negyedévente el akarok menni este?!berger90Mert a nők ilyenek.Gondolom feleség, barátnő.laccoo74
Mindig jövőre