Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én a rokonokat nem értettem soha... ha látod h van egy agyhallott ember, akinek a biológiai funkcióit már csak gépek tartják fenn, akkor minek kihúzni az egészet? Majd felébred?

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A oldal - mindenkinek joga van, hogy a könnyebb utat válassza, bár ugye ez vagy kiderül, vagy nem.

B oldal - senkinek sincs joga megbízni, rátestálni egy másik emberre a saját meggyilkolását.

C oldal - ha nem másik emberre bízzunk, akkor ez kvázi öngyilkosság.

Így eutanizálhatjuk az eutanáziát, vagy vegyünk föl orvos-hóhérokat?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74
És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99
szegény Cipő nagyobb útra készül 😕sutianap
Bízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!laccoo74
Ennyi idő után már nem hogy a régi nem lesz, de csoda ha egyáltalán ember marad. Nem tudom mi a jobb...apeszos
Kemény kérdés, én nem tudnék rá válaszolni.És, akkor beszélgethetünk az eutanáziáról, bár félek, hogy ezzel elszabadulnak az indulatok, itt a topicban.Köpjetek le, de én támogatom.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74
És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99
Bízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!laccoo74
Ennyi idő után már nem hogy a régi nem lesz, de csoda ha egyáltalán ember marad. Nem tudom mi a jobb...
több mint 13 éve
Bízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
szegény Cipő nagyobb útra készül 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 269 — Invisible man
És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Csak nem a digi a 9. kerületben? Mi is azzal tököltünk, aztán meg hagytuk a francba.
Chevy
Digi ugyan, de lévén, hogy a lakásban lévő többi 4+ eszköz tökéletesen működött közben, valószínűleg nem a szolgáltató sara volt 😀

Nem az a baj, hogy megjavult, hanem az, hogy nem elég, hogy nem tudom mi baja volt, de azt se, mitől javult meg... 😀
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Kikapcsolod a gépet délután 5-kor, lemész haverral dobálni a térre, bevásárolsz, hogy legyen mit zabálnod, aztán amikor visszaérsz két óra múlva, a router csak a te gépednek nem oszt ki dns-server címet.
Szopsz 2 órán keresztül, hogy mi a picsa van, rendszervisszaállítás, tcp/ip állítgatás de makacsa a rohadék, baszik megjavulni.
Végül viszont akkor kaparod véresre az arcod amikor 10 perc eredménytelen guglizás után egyszercsak magától javul meg ez a trágya.
A kurva anyját azt.dcsicsak
Csak nem a digi a 9. kerületben? Mi is azzal tököltünk, aztán meg hagytuk a francba.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Végül viszont akkor kaparod véresre az arcod amikor 10 perc eredménytelen guglizás után egyszercsak magától javul meg ez a trágya.
A kurva anyját azt.dcsicsak
Azért még mindig jobban jártál mintha maradt volna szar 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A technika ördöge megunta a nem túl szívélyes vendéglátást és továbbállt 😊

több mint 13 éve
Kikapcsolod a gépet délután 5-kor, lemész haverral dobálni a térre, bevásárolsz, hogy legyen mit zabálnod, aztán amikor visszaérsz két óra múlva, a router csak a te gépednek nem oszt ki dns-server címet.
Szopsz 2 órán keresztül, hogy mi a picsa van, rendszervisszaállítás, tcp/ip állítgatás de makacsa a rohadék, baszik megjavulni.
A kurva anyját azt.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Egyébként; van olyan hülye, aki ezeket a Péter-féle baromságokat kanyar nélkül beszedi? toxique
Van.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
metropolt csak comic-ért és a még annál is vicesebb olvasói levelekért érdemes olvasni 😊

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Főzőcskéztem éppen ma délben, pucolom a krumplit és megakadt a szemem egy Metropol cikken. Nem éppen az én stílusom ez a szennylap, a párom szokott hazahozni egyet-egyet, ha éppen úgy ítéli meg, hogy szükségünk van némi alátétre zöldség és gyümölcspucoláshoz.
Bele sem olvastam volna, ha a címe nem éppen a gázról szólt volna, valami elhidegüléses címmel. A szerző Föld S. Péter (ha a cikkhez merte adni; akkor itt sem szégyen a neve). Holtáig tanul az ember - gondoltam - hátha kapok valamilyen új infót. Ökörség-hegyet kaptam - nem csalódtam a lap minőségi besorolását illetően. A papám szakmája miatt - gyakorlatilag - ebben (talpig vízben, gázban, kiépítésben, javításban + házösszes munkálatok 😀 ) nőttem fel, cirka 12-13 évet segédkeztem a főiskola megkezdése előtt. Az igazán felháborító nem az a sok baromság, amit leírt, hanem a stílus, ahogyan fogalmazott.
- Ha hülye hozzá, minek ír róla?
- Ha hülye ahhoz, hogy kérdezzen róla, akkor minek oktat ki?

Az lehetett az ő titkos szakértője, aki a tv-ben nyilatkozta pár éve, hogy a vezetékbe kívűlről szivárgott be a víz (!) és ezért jegesedett el, majd tört ketté a gázvezeték. Egy túlnyomásos rendszerben... 😕 . Gázvezeték-rendszerben. Egyébként; a papám tudna mesélni a hígításról, a színszabványról meg ilyesmi okosságokról... ha az én kis kontártapasztalatom nem lenne elég Föld S. Péternek. Mivel nem csak magánban "gázoskodott", hanem az intézményi oldalán is dolgozott...

Bocsánat a litániáért, csak felbaxott a sok hülyeség... igyekszem távol tartani magam a hírektől/politikától, de van akkora hülyeség, ami még engem is elér. 😀
Egyébként; van olyan hülye, aki ezeket a Péter-féle baromságokat kanyar nélkül beszedi?
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én is márciusi vagyok 😊 De ez nem von le semmit a tavasz szépségéből 😛
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
kúrva nyakfájás mintha egy injekciós tű maradt volna a nyakamban basszus ... és még buszozzak ma

több mint 13 éve
Március +1 😊
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Toca: loool 😀 Na ez jó volt 😀

csi77: Te is márciusi vagy? Fasza, mindenki az 😀fetomy
Nem mondod! Mint egy nagy boldog család...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Toca: loool 😀 Na ez jó volt 😀

csi77: Te is márciusi vagy? Fasza, mindenki az 😀
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Ilyen elkúrt szar hetem is régen volt.

De hálistennek holnap már péntek, jelenleg több vigaszom nincs... 😀 :/Vrijbloed
és vége a februárnak is, végre....... 😊csi77
a március jobb lesz? 😀fetomy
Igen, mert:
1. Valamiért a februárt szeretem a legkevésbé.......
2. Jön a tavasz
3. Idén elég idegfeszítő volt a nevezett hónap (meló ügyben), ez most javulhat
4. Csak úgy (szülinap, stb, stb)

Kimerítő volt a válasz? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomy
Egyelőre valóban csak gyanusított. Mondjuk az elég sokat nyom a latban, hogy elkövetőként van már most beállítva, hogy kamerák rögzítették amint a saját!!! autójával elhagyja a helyszínt, benne a rabolt cuccokkal. GRAFI
igen ezért is nem álltam arra rá 😊

Jó, de szóltak a TV-nek is, hogy figyu körözzük az embereteket? Vagy ez most mi? csóka 2 hónapig szerepel a tv-ben úgy, hogy a rendőrség körözi? A rendőrségnek meg ennyi idő kellett, hogy egy napi szinten TV szereplőt elkapjanak? Csak mert akkor gratulálok, hogy nagy nehezen sikerült 😀fetomy
Mindig nézték a TV-ben hogy hol van de mire kiértek, már nem volt a helyszínen 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomy
Egyelőre valóban csak gyanusított. Mondjuk az elég sokat nyom a latban, hogy elkövetőként van már most beállítva, hogy kamerák rögzítették amint a saját!!! autójával elhagyja a helyszínt, benne a rabolt cuccokkal. GRAFI
igen ezért is nem álltam arra rá 😊

Jó, de szóltak a TV-nek is, hogy figyu körözzük az embereteket? Vagy ez most mi? csóka 2 hónapig szerepel a tv-ben úgy, hogy a rendőrség körözi? A rendőrségnek meg ennyi idő kellett, hogy egy napi szinten TV szereplőt elkapjanak? Csak mert akkor gratulálok, hogy nagy nehezen sikerült 😀
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Szakdogaírás. Brrrrrr, egy porcikám se kívánja már... 😀 :/