Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
én a rokonokat nem értettem soha... ha látod h van egy agyhallott ember, akinek a biológiai funkcióit már csak gépek tartják fenn, akkor minek kihúzni az egészet? Majd felébred?
több mint 13 éve
A oldal - mindenkinek joga van, hogy a könnyebb utat válassza, bár ugye ez vagy kiderül, vagy nem.B oldal - senkinek sincs joga megbízni, rátestálni egy másik emberre a saját meggyilkolását.
C oldal - ha nem másik emberre bízzunk, akkor ez kvázi öngyilkosság.
Így eutanizálhatjuk az eutanáziát, vagy vegyünk föl orvos-hóhérokat?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kemény kérdés, én nem tudnék rá válaszolni.És, akkor beszélgethetünk az eutanáziáról, bár félek, hogy ezzel elszabadulnak az indulatok, itt a topicban.Köpjetek le, de én támogatom.Ennyi idő után már nem hogy a régi nem lesz, de csoda ha egyáltalán ember marad. Nem tudom mi a jobb...apeszosBízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!laccoo74szegény Cipő nagyobb útra készül 😕sutianapKíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99
több mint 13 éve
Ennyi idő után már nem hogy a régi nem lesz, de csoda ha egyáltalán ember marad. Nem tudom mi a jobb...Bízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!laccoo74szegény Cipő nagyobb útra készül 😕sutianapKíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99
több mint 13 éve
Bízzunk benne, hogy még NEM!!!!!!!!!!!!!!szegény Cipő nagyobb útra készül 😕sutianapKíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99
több mint 13 éve
szegény Cipő nagyobb útra készül 😕Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...Matthew99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.laccoo74És amekkora agyhalottak azt is hozzáteszik, hogy ők inkább Cipőt küldenék az Eurovízióra ByeAlex helyett...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok arra, hogy a nemzet hajdúpetije mikor tárja ország-világ elé, hogy ő, és természetesen repedtsarkú arája mekkora Republic rajongók.
több mint 13 éve
Csak nem a digi a 9. kerületben? Mi is azzal tököltünk, aztán meg hagytuk a francba.Digi ugyan, de lévén, hogy a lakásban lévő többi 4+ eszköz tökéletesen működött közben, valószínűleg nem a szolgáltató sara volt 😀
Chevy
Nem az a baj, hogy megjavult, hanem az, hogy nem elég, hogy nem tudom mi baja volt, de azt se, mitől javult meg... 😀
több mint 13 éve
Kikapcsolod a gépet délután 5-kor, lemész haverral dobálni a térre, bevásárolsz, hogy legyen mit zabálnod, aztán amikor visszaérsz két óra múlva, a router csak a te gépednek nem oszt ki dns-server címet.Csak nem a digi a 9. kerületben? Mi is azzal tököltünk, aztán meg hagytuk a francba.
Szopsz 2 órán keresztül, hogy mi a picsa van, rendszervisszaállítás, tcp/ip állítgatás de makacsa a rohadék, baszik megjavulni.
Végül viszont akkor kaparod véresre az arcod amikor 10 perc eredménytelen guglizás után egyszercsak magától javul meg ez a trágya.
A kurva anyját azt.dcsicsak
több mint 13 éve
Végül viszont akkor kaparod véresre az arcod amikor 10 perc eredménytelen guglizás után egyszercsak magától javul meg ez a trágya.Azért még mindig jobban jártál mintha maradt volna szar 😀
A kurva anyját azt.dcsicsak
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
A technika ördöge megunta a nem túl szívélyes vendéglátást és továbbállt 😊
több mint 13 éve
Kikapcsolod a gépet délután 5-kor, lemész haverral dobálni a térre, bevásárolsz, hogy legyen mit zabálnod, aztán amikor visszaérsz két óra múlva, a router csak a te gépednek nem oszt ki dns-server címet.Szopsz 2 órán keresztül, hogy mi a picsa van, rendszervisszaállítás, tcp/ip állítgatás de makacsa a rohadék, baszik megjavulni.
Végül viszont akkor kaparod véresre az arcod amikor 10 perc eredménytelen guglizás után egyszercsak magától javul meg ez a trágya.
A kurva anyját azt.
több mint 13 éve
Egyébként; van olyan hülye, aki ezeket a Péter-féle baromságokat kanyar nélkül beszedi? toxiqueVan.
több mint 13 éve
metropolt csak comic-ért és a még annál is vicesebb olvasói levelekért érdemes olvasni 😊
több mint 13 éve
Főzőcskéztem éppen ma délben, pucolom a krumplit és megakadt a szemem egy Metropol cikken. Nem éppen az én stílusom ez a szennylap, a párom szokott hazahozni egyet-egyet, ha éppen úgy ítéli meg, hogy szükségünk van némi alátétre zöldség és gyümölcspucoláshoz. Bele sem olvastam volna, ha a címe nem éppen a gázról szólt volna, valami elhidegüléses címmel. A szerző Föld S. Péter (ha a cikkhez merte adni; akkor itt sem szégyen a neve). Holtáig tanul az ember - gondoltam - hátha kapok valamilyen új infót. Ökörség-hegyet kaptam - nem csalódtam a lap minőségi besorolását illetően. A papám szakmája miatt - gyakorlatilag - ebben (talpig vízben, gázban, kiépítésben, javításban + házösszes munkálatok 😀 ) nőttem fel, cirka 12-13 évet segédkeztem a főiskola megkezdése előtt. Az igazán felháborító nem az a sok baromság, amit leírt, hanem a stílus, ahogyan fogalmazott.
- Ha hülye hozzá, minek ír róla?
- Ha hülye ahhoz, hogy kérdezzen róla, akkor minek oktat ki?
Az lehetett az ő titkos szakértője, aki a tv-ben nyilatkozta pár éve, hogy a vezetékbe kívűlről szivárgott be a víz (!) és ezért jegesedett el, majd tört ketté a gázvezeték. Egy túlnyomásos rendszerben... 😕 . Gázvezeték-rendszerben. Egyébként; a papám tudna mesélni a hígításról, a színszabványról meg ilyesmi okosságokról... ha az én kis kontártapasztalatom nem lenne elég Föld S. Péternek. Mivel nem csak magánban "gázoskodott", hanem az intézményi oldalán is dolgozott...
Bocsánat a litániáért, csak felbaxott a sok hülyeség... igyekszem távol tartani magam a hírektől/politikától, de van akkora hülyeség, ami még engem is elér. 😀
Egyébként; van olyan hülye, aki ezeket a Péter-féle baromságokat kanyar nélkül beszedi?
több mint 13 éve
Én is márciusi vagyok 😊 De ez nem von le semmit a tavasz szépségéből 😛
több mint 13 éve
kúrva nyakfájás mintha egy injekciós tű maradt volna a nyakamban basszus ... és még buszozzak ma
több mint 13 éve
Március +1 😊
több mint 13 éve
Toca: loool 😀 Na ez jó volt 😀Nem mondod! Mint egy nagy boldog család...... 😊
csi77: Te is márciusi vagy? Fasza, mindenki az 😀fetomy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Toca: loool 😀 Na ez jó volt 😀csi77: Te is márciusi vagy? Fasza, mindenki az 😀
több mint 13 éve
Igen, mert:a március jobb lesz? 😀fetomyIlyen elkúrt szar hetem is régen volt.és vége a februárnak is, végre....... 😊csi77
De hálistennek holnap már péntek, jelenleg több vigaszom nincs... 😀 :/Vrijbloed
1. Valamiért a februárt szeretem a legkevésbé.......
2. Jön a tavasz
3. Idén elég idegfeszítő volt a nevezett hónap (meló ügyben), ez most javulhat
4. Csak úgy (szülinap, stb, stb)
Kimerítő volt a válasz? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Mindig nézték a TV-ben hogy hol van de mire kiértek, már nem volt a helyszínen 😀igen ezért is nem álltam arra rá 😊És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomyEgyelőre valóban csak gyanusított. Mondjuk az elég sokat nyom a latban, hogy elkövetőként van már most beállítva, hogy kamerák rögzítették amint a saját!!! autójával elhagyja a helyszínt, benne a rabolt cuccokkal. GRAFI
Jó, de szóltak a TV-nek is, hogy figyu körözzük az embereteket? Vagy ez most mi? csóka 2 hónapig szerepel a tv-ben úgy, hogy a rendőrség körözi? A rendőrségnek meg ennyi idő kellett, hogy egy napi szinten TV szereplőt elkapjanak? Csak mert akkor gratulálok, hogy nagy nehezen sikerült 😀fetomy
több mint 13 éve
igen ezért is nem álltam arra rá 😊És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomyEgyelőre valóban csak gyanusított. Mondjuk az elég sokat nyom a latban, hogy elkövetőként van már most beállítva, hogy kamerák rögzítették amint a saját!!! autójával elhagyja a helyszínt, benne a rabolt cuccokkal. GRAFI
Jó, de szóltak a TV-nek is, hogy figyu körözzük az embereteket? Vagy ez most mi? csóka 2 hónapig szerepel a tv-ben úgy, hogy a rendőrség körözi? A rendőrségnek meg ennyi idő kellett, hogy egy napi szinten TV szereplőt elkapjanak? Csak mert akkor gratulálok, hogy nagy nehezen sikerült 😀
több mint 13 éve
Szakdogaírás. Brrrrrr, egy porcikám se kívánja már... 😀 :/